inzercia, predaj, predám, bazár

Postelka CHICCO Next2Me Magic - Beige

Kategória: Nábytok pre deti

Dobry den,

ponukame na predaj detsku postelku CHICCO Next2Me Magic - Beige. Postelka bola kupovana v maji 2022, bola pouzivana velmi malo, je vo vybornom stave, ako nova. Predavame vratane chranica matracu a dvoch originalnych napinacich plachiet.

Viac info o postelke tu: osobny odber - Bratislava, Senec, Pezinok
Postelka CHICCO Next2Me Magic - Beige
Podobné inzeráty
Next2Me Magic Beige / béžová
Pri rýchlom jednaní možná zľava z ceny Predám postieľku Chicco Next2Me Magic vo farbe Beige / béžová. Vo vynikajúcom stave, bez dierok, žiadne vyblednuté a vyšúchané miesta, ani iné poškodenia. Vlastnosti: - sklápateľná bočnica - výška postieľky nastaviteľná v 11 polohách - možnosť nezávislého nastavenia výšky ľavej a pravej nohy, - štyri kolieska s brzdou uľahčujú manipuláciu s postieľkou jej presun po byte - možnosť vytvorenia hojdacej kolísky jednoduchým úkonom - nohy postieľky sú sklápateľné, takže je možné postieľku pripojiť aj k posteli s úložným priestorom - súčasťou postieľky je pohodlný matrac - sieťovaná bočnica zabezpečí optimálnu cirkuláciu vzduchu - jednoduchá a rýchla montáž, resp. demontáž- vďaka ľahkej konštrukcii - súčasťou je aj praktický vak na prenášanie - určená pre deti od narodenia do 6 mesiacov alebo do 9 kg (resp. kým dieťa nevie samostatne sedieť, kľačať alebo sa zdvihnúť) Rozmery: rozložená: 93 cm x 69 cm x 66/81 cm zložená: 15 cm x 95 cm hmotnosť: 10,5 kg Osobný odber Bratislava Rača Chicco | Next2Me | next 2 me | next to me | magic
Detská postieľka Chicco Next2me Magic - candy pink
Predám detskú postieľku / prístelku značky Chicco Next2me Magic - candy pink. PLATNÉ DO 22.5., potom sme už mimo Slovenska. Len osobný odber (Žilina - Budatín) Dôvod predaja: sťahujeme sa do zahraničia a predávame celé vybavenie domu - odporúčam pozrieť ďalšie naše inzeráty: Uprednostňujem sms alebo email Určite sa vieme dohodnúť :)
Postielka chicco Next2me
Predám detskú prenosnú postieľku Next2Me. Možnosť osobného odberu v BA. Nie je poškodená. Postielka stala 199. € Da sa presúvať a výškovo nastavovať podľa potreby. Po jednom dieťati, používaná cca 6 mesiacov. Next2Me postielka je so sklápateľnou bočnicou, ktorú môžete pripojiť k svojej posteli a mať tak dieťa vždy nablízku bez potreby k nemu vstávať. -Možnosť nezávislého nastavenia ľavej aj pravej nohy. - Ideálne pri problémoch s refluxom, kde má byť vyvýšená hlavička. - Nohy postieľky sú sklopné, takže je možné posteiľku Next2Me pripojiť aj k posteli s perinákom. - Súčasťou postieľky je pohodlný matrac. - Sieťovaná bočnica zabezpečí optimálnu cirkuláciu vzduchu. - Jednoduchá a rýchla montáž, resp. demontáž, vďaka ľahkej konštrukcii. - Súčasťou je aj praktický vak na prenášanie. - Vhodná pre deti od narodenia Parametre: - Rozložrná: 93cm x 69cm x 66/81cm - Zložená: 15cm x 95cm - hmotnosť: 9kg K postieľke pridám aj detskú váhu do 9 kg a detskú vaničku 80 cm, ak bude záujem.
CHICCO Postieľka Next2Me Magic - Beige
CHICCO Postieľka Next2Me Magic. Úžasná postieľka 2v1 aj ako kolíska. Najviac som ocenila antireflux polohovanie. 2 plachty k tomu.
Chicco Detská postieľka NEXT2ME MAGIC béžová
Predám postieľku s matracom značky Chicco - produkt 3 v 1, ktorý slúži ako prístelka k rodičovskej posteli, samostatná detská postieľka a cestovná postieľka. Top stav. Osobný odber. Cena 120 €, pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.
Postieľka Chicco Next2me forever
Mám na predaj postieľku Chicco Next2me forever, kúpená 10.6.2022 v . Postieľka je aj s matracom, upevňovacími popruhmi k rodičovskej posteli, výškovo nastavitelná až do 11 polôh plus pre deti s refluxom je možné ju nastaviť do sklonu. Kúpená za 360€(faktúra k dispozícii, 1,5roka ešte v záruke). Látkový poťah novo vypratý. Cena 260€ + rozumná dohoda Osobný odber BA Popis produktu: Postieľka Chicco Next2Me Forever predstavuje revolučné riešenie spánku 3v1, ktoré umožňuje rodičom a deťom spať pri sebe tak dlho ako chcú a potrebujú. Vďaka patentovanému systému je lepší spánok pre rodičov a dieťa úplne bezpečný. Iba v jednom produkte nájdete 3 rôzne funkcie: detskú postieľku do 4 rokov, tradičnú postieľku a postieľku na zemi v štýle Montessori pre batoľatá. Vlastnosti: - rozšíriteľná postieľka umožňuje spánok spolu dlhšie ako štandardné postieľky - a to až do 4 rokov dieťaťa - sklápateľná bočnica pre ľahký prístup ovládaná iba jednou rukou - patentovaný systém zabraňuje tomu, aby bočná strana zostala spustená, keď nie je detská postieľka úplne pripevnená k rodičovskej posteli - jednoduchým odstránením nôh a bočnice dostanete postieľku na zemi pre batoľatá, do ktorej môžu sami vliezť a vyliezť, čím sa podporuje ich samostatnosť - štyri kolieska s brzdou uľahčujú manipuláciu s postieľkou jej presun po byte - sieťované bočné strany zabezpečujú optimálnu cirkuláciu vzduchu - výška postieľky nastaviteľná do 11 polôh tak, aby sa prispôsobila výške rodičovskej postele - nohy postieľky sú sklápateľné, takže je možné postieľku pripojiť aj k posteli s úložným priestorom - možnosť nezávislého nastavenia výšky ľavej a pravej nohy, ideálne pri problémoch s refluxom, keď má byť hlavička dieťaťa mierne vyvýšená - súčasťou postieľky je pohodlný matrac - textílie sú prateľné na 40 stupňov Rozmery: - s nožičkami:121 x 73,8 x 91-108 cm (d x š x v) - bez nožičiek: 121 x 61,8 x 62,4 cm (d x š x v) - matrac: 110 x 58 cm - odporúčaný vek: od narodenia do 4 rokov