inzercia, predaj, predám, bazár

Potahova latka

Kategória: Tuning

Ostalo mi este cca 4m2 z potahovej latky na autombilove pouzite..farba audi siva..
Latka sa lepi specialnym lepidlom v spreji..
Najvysia kvalita..hrubka 5mm
Latka sa da natiahnut vo vsetkych smeroch...
Daju sa s nou calunit aj clenite povrchy ako podbehy a ine...
Cena je za ten cely kus co ostal..2x2m cca
Potahova latka
Podobné inzeráty
Škoda Felícia
Predám Felíciu- nedokončený projekt, 1,3 mpi,50kw 160000 km,komplet go,vyvarená, menené všetky silentbloky na nápravách v zadu komplet nové brzdy, lanka ručnej, go prednej nápravy, zavarené 5.dvere ( zahladene) predný nárazník RS s certifikátom o schválení už napasovaný na aute a zadný podnárazník tiež s certifikátom spodok auta nastriekaný karosériu treba tmelit a striekať. Tónované sklá predné sťahovanie okien elektrické aj zrkadlá. Sedačky prečalunené látka šedá a cierna koža. Je potrebné dokončiť. Mám všetko okrem predného skla. Mám aj metalizu a lak na striekanie zelená ( ako mila rezy) auto bolo komplet rozobrane a repasovane. Momentálne jazdí. Poprosím len vážny záujem. Nemám energiu na dokončenie. Je dočasne odhlásená ešte na 3 roky. Prípadne rozpredam interiér a tuning diely a auto pôjde s veľkým zialom do šrotu. Fotky sú z predchádzajúceho projektu.
Návleky na bezpečnostné pásy
pedám návleky na bezpečnostné pásy s vyšitým logom automobilky. Materiál: odolná bavlnená latka a vyztužená podšívkou na dotyk príjemná (neškriabe) a teplá, na spojenie je použitý suchý zip z druhej strany loga Dajú sa použiť na všetky klasické duhy bezpečnostných pásov. predávajú sa v páry: 2ks šírka: 6.5cm dĺžka: 26cm celková hrúbka: 1cm mám viaceré logá, foto pošlem na výžiadanie cena 14e/sada
Jedinečné aditívum pre LPG - tablety ZEBRA. Výkon a úspora.
Tablety ZEBRA sú aditívom novej generácie pre LPG. Zlepšujú horenie paliva a tým zvyšujú výkon motora a až o 16% znižujú spotrebu. Základná účinná látka obsiahnutá v tabletách odbúrava suchosť LPG a až o 40% predlžuje životnosť motora. V jednom balení je spolu 12 tabliet. Jedna tableta je určená na rozpustenie v 20-25 litroch paliva LPG (možné použiť aj pre naftu, benzín a etanol). Celkovo sa teda jedným balením obohatí asi 300 litrov paliva. Cena balenia 12 tabliet je 12 Eur vrátane DPH. Poštovné je 8 Eur, od 4 balení je poštovné zdarma.
GTI látka edícia Golf GTI1
Predám originál autolátky golf GTI edícia 1. Jedná sa o originál autolátky s UV ochranou. bežný meter 100x150cm hrúbka peny 4mm Pre viac informácií ma kontaktujte.