inzercia, predaj, predám, bazár

Potapacky noz Extrema Ratio

Kategória: Vodné športy, potápanie

Predam potapacky noz od Extrema Ratio, noz je novy nepouzivany. Noz je len ako na fotke, uz bez obalu. Osobny odber MT-ZA-RK
Potapacky noz Extrema Ratio
Podobné inzeráty
Potapacky noz Blue reef Titanium
Predam potapacky noz Blue Reef Titanium s kladivkom, dlzka 25.5cm, cepel 12.5cm. Velmi lahky ale odolny noz z Titania. Puzdro mozne uchytit okolo nohy alebo na opasok. Vzhladom na vahu vhodny nielen na potapanie ale napr. aj turistiku. Nebolo s nim rezane, ma len zopar ponorov, vacsinu casu sedel v taske. Cepel bez skrabanca.
Potapacky noz Blue reef Titanium
Predam potapacky noz Blue Reef Titanium s kladivkom, dlzka 25.5cm, cepel 12.5cm. Velmi lahky ale odolny noz z Titania. Puzdro mozne uchytit okolo nohy alebo na opasok. Vzhladom na vahu iba 155g je vhodny nielen na potapanie ale napr. aj turistiku. Nebolo s nim rezane, ma len zopar ponorov, vacsinu casu sedel v taske. Cepel bez skrabanca. Povodna cena 160eu.
Potapacky noz Blue reef Titanium
Predam potapacky noz Blue Reef Titanium s kladivkom, dlzka 25.5cm, cepel 12.5cm. Velmi lahky ale odolny noz z Titania. Puzdro mozne uchytit okolo nohy alebo na opasok. Vzhladom na vahu iba 155g je vhodny nielen na potapanie ale napr. aj turistiku. Nebolo s nim rezane, ma len zopar ponorov, vacsinu casu sedel v taske. Cepel bez skrabanca. Povodna cena 160eu
Cressi Start Pro L
Predam skoro nepoužitý potapacky žaket Cressi Start Pro rozmer L
neoprénové púzdro na nôž
nové neoprénové púzdro, nový talianský potápačský nôž Sopras, 11 cm čepeľ, nevybalené. Nôž 12 EUR, neoprén 17 EUR, spolu 25. Odovzdám v TT alebo BA.
neoprénové púzdro na nôž
nové neoprénové púzdro, nový talianský potápačský nôž Sopras, 11 cm čepeľ, nevybalené. Nôž 12 EUR, neoprén 15 EUR, spolu 25. Odovzdám v TT alebo BA.