inzercia, predaj, predám, bazár

Potrebujem rýchlo

Kategória: Ostatné

Potrebujem ešte dnes 1000€ a vrátim 2000€ do 2 mesiacov
Potrebujem rýchlo
Podobné inzeráty
Ponúkam brigádu
Ahojte, volám sa Martina Holentova a ponúkam jedinečnú príležitosť ????privyrobiť si popri vysokej škole osobnou asistenciou. Som z Košíc, zažijete so mnou rôzne stretnutia a spoznáte nových ľudí. Aktivity sú vo forme spoločenskych, občianských a študentských, keďže som študentka a potrebujem pomôcť s písaním seminárnych zadaní ale aj písaním vhodnych článkov do časopisu Klubčik, takže potrebujem niekoho kto sa vyzná v písaní vo Worde a v Exceli. Taktiež milujem cestovanie a výlety, na ktoré by ste chodili so mnou. No niekedy potrebujem doprovod aj na iné stretnutia s ktorými budete oboznámený na osobnom pohovore. Táto príležitosť je najvhodnejšia pre študentky a žienky od 18 rokov, ale nesmiete poberať dávky hmotnej núdzi ale môžete byť evidovaná na úrade prace. Osobnú asistentku by som potrebovala momentálne pondelok a cez víkendy na celý deň približne od 9:00-18:00 no na presných časoch sa vieme dohodnúť aj osobne. Mzda je 5,2€ na hodinu. Pokiaľ máte vážny záujem prosím volajte na číslo , pretože sa mi ťažko odpisuje na správy, keďže som na voziku a mám ťažšiu formu DMO.
Osobná asistencia
Ahojte, volám sa Martina H. a ponúkam jedinečnú príležitosť ????privyrobiť si popri vysokej škole osobnou asistenciou. Som z Košíc, zažijete so mnou rôzne stretnutia a spoznáte nových ľudí. Aktivity sú vo forme študentských, keďže som študentka a potrebujem pomôcť s písaním seminárnych zadaní ale aj písaním vhodnych článkov do časopisu Klubčik, takže potrebujem niekoho kto sa vyzná v písaní vo Worde a v Exceli. Taktiež milujem cestovanie a výlety, na ktoré by ste chodili so mnou. No niekedy potrebujem doprovod aj na iné stretnutia s ktorými budete oboznámený na osobnom pohovore. Táto príležitosť je najvhodnejšia pre študentky a žienky od 18 rokov do 40 rokov, ale nesmiete poberať dávky hmotnej núdzi ale môžete byť evidovaná na úrade prace. Činnosti ako osobná hygiena, prezliekanie, manipulácia s pomôckami vam bude osobne predvedena. Osobnú asistentku by som potrebovala na jeden deň v týždni od 9:00-19:00 pravidelne.Preferujem niekoho, kto sa nebojí komunikovať. Mzda je 5,2€ na hodinu. Pokiaľ máte vážny záujem prosím volajte na číslo , pretože sa mi ťažko odpisuje na správy, keďže som na voziku a mám ťažšiu formu DMO.
POtrebujem rýchlo
Potrebujem ešte dnes 1000EUR a do 2 mesiacov vratim 2000EUR seriozne
Dozimeter-merač rádioaktivity
Predám veľmi presný geigerov čítač pre kontrolu rádioaktivity. Meria beta, gama, röntgenové žiarenie a rádioaktívny izotop kód 131 .Kontrola gama žiarenia vám ľahko a rýchlo ukáže mieru zamorenia rádioaktivitou. Prístroj rýchlo detekuje dávky žiarenia v µsv / h. Tak možno rýchlo vykonať odhad možného rádioaktívneho zamorenia potravín, zariadení a stavebných materiálov v porovnaní s prirodzenou rádioaktivitou prostredia. Prístroj je vybavený akustickou signalizáciou prekročených limitov a takisto grafom. Pozri vsetky moje inzeraty.
Potrebujem  zeminu
Potrebujem za odvoz zeminu cca 50m3 do velkého kýru. Zemina
Knihy za minimum
KNIHY DO 3€!! PROSÍM ČÍTAŤ NIŽŠIE # Budem rada za záujem, vyhodiť ich nechcem, no potrebujem miesto # Potrebujem uvoľniť miesto, ponúkam na predaj knižky v slovenskom, maďarskom, anglickom jazyku (mini knihy alebo vytlačené knihy), učebnice, časopisy, mapy, CD, maľovanky, atď. # Ceny sú symbolické- od 0,50€/ks len po 3€/ks, jediná knižka je za 5€ (úplne nová) alebo niečo aj darujem # Niektoré sú nové bez poškodení, iné bežné opotrebovanie # Rôzne žánre- rozprávky, náučné knihy, pre dospelých, pre tínedžerov, atď # Do spravy pošlem celý zoznam aj s cenami, viac fotiek a stav knižky •Na dobierku neposielam (zlé skúsenosti) •Platba prevodom, recenzie mám •Poprosím písať koment alebo správu •Dohoda na cenách možná, čím viac kusov tým menšia cena PREDANÉ: Tarzan 1,2 Krstný otec