inzercia, predaj, predám, bazár

Potreby pre škrečka - guľa, domček, koleso

Kategória: Drobné cicavce

Predám potreby pre škrečka - guľa ( použitá asi 3x),domček nepoužitý a koleso je viac používané je kovové. Predaj aj po kuse ale lepšie je to zobrať všetko spolu.
Potreby pre škrečka - guľa, domček, koleso
Podobné inzeráty
klietka pre škrečka + veľa príslušenstva
Predám používanú klietku pre škrečka, prípadne iného drobného hlodavca spolu s veľkým množstvom potrebného príslušenstva. Obvod plastovej časti klietky a taktiež mriežky klietky sú ohryzené keď sa pozriete z blízka klietky, inak nie je klietka nijak poškodená a je plne funkčná. Rozmery klietky sú: - výška: 21,5cm - hĺbka: 28cm - šírka: 50cm Súčasťou ceny je aj všetko toto príslušenstvo a potreby: - drevený farebný domček pre škrečka (veľmi ohryzený) - plastový modrý okrúhly domček (mierne ohryzený) - vysiaci látkový hnedý domček (veˇľmi zaujal nᡚho škrečka) - napájadlo - tichý modrý kolotoč do klietky - vonkajší fialový kolotoč (na hranie sa so skrečkom mimo klietky) - porcelánová miska na potravu (porcelán = je ťažší = škrečok ju neprevráti) - drevený tvarovateľný mostík - drevený tunel s otvormi - guľa na hranie pre škrečka - neodbalený balík podstielky pre hlodavce JRS Hobliny Chipsi Classic 60 l (3,2kg) - 1/3 z balíka podstielky pre hlodavce JRS Hobliny Chipsi Classic 60 l (3,2kg) - otvorený a skoro celý sáčok - Nature Land Pochúťka Botanical ovocný šalát 200 g - maškrty pre hlodavce - otvorený sáčok - Nature Land Complete pre škrečky 300 g - krmivo pre hlodavce - otvorený sáčok - Mlsoun Drops pre hlodavce karoténový 75 g - mrkvové maškrty pre hlodavce Všetko spolu iba za 45 EUR.
KLIETKA PRE ŠKREČKA/MORČA
Predám za dobru cenu klietku pre škrečka/morča s plnou výbavou ktorá obsahuje: 1x drevený domček veľký, 1x maly domček, napájačka, koleso pre škrečka, nádobka na jedlo, drevená hračka, a maličký košíček (ružovy). Rozmery klietky sú: dĺžka - 50cm, výška - 22cm, šírka - 28cm, šírka mriežok je 1,5cm... Klietku predávam samu bez zvieratká ale ak by bol záujem mam aj malého škrečka ktorého môžem k nej darovať... Odpovedám na e-mail/sms/volanie...
Koleso, miska a domček pre škrečka
Predám koleso, misku na jedlo pre škrečkov a domček pre škrečka. Koleso a Miška vo výbornom stave. Domček zo zadu poškodení. Cena za set 11 eur.
Predám škrečka džungarského
Predám škrečka aj s klietkov v klietke sa nachádza kolotoč,domček pre škrečka,miska na jedlo,napájačka na vodu, drevo na úkryt dám aj vysiaci domček ktorý bol použitý iba jeden krát k škrečkovi dám aj jedlo stav klietky a všetkého príslušenstva je ako nový škrečka dávam zadarmo. Cena je 30€. Kontakt .
Škrečok, klietka, kolotoč a príslušenstvo
Predám škrečka džungárskeho vrátane príslušenstva: klietka, napájadlo, drevený tichý kolotoč ( modrá guľa pre škrečka ( krmivo (Versele-Laga). Cena komplet: 15€ (pôvodná cena 49€) - dôvod predaja: alergia (preto je aj cena taká, aká je).
NOVÉ - Vybavenie pre myš, škrečka
Predám vybavenie pre škrečka či myš: - koleso s priemerom 15 cm - tunely 5x15 a 5x20 cm - preliezka polotunel (d15xš10xv5 a d16xš9xv4 cm) - závesný domček kokos - domček prírodné srdce (d13xš13xv18 cm) Stav: nové-nepoužívané Dôvod predaja: Nesadla nám veľkosť, vhodnejšie skôr pre menšie škrečky. Možnosť kúpiť aj jednotlivo. Pri rýchlom jednaní možná dohoda/zľava. Len osobný odber. škrečok, škrečky, škrečka, myš, myši