inzercia, predaj, predám, bazár

Používané lže Stockli Laser CX Super stav 163 cm

Kategória: Lyžovanie

Predám používané lyže Stockli Laser CX. Lyže sú vo výbornom stave, skĺznica a hrany bez poškodenia. Lyže majú len malé známky používania.

Laser CX sú univerzálne lyže od firmy Stöckli. Vďaka svojej šírke v strede 68 mm by sa tento model dal nazvať svižnou univerzálkou s naozaj rýchlym a dynamickým prehranením. Jedinečná drevená konštrukcia, najlepšie materiály použité pri výrobe a dva titanalové pláty u tejto lyže zaručujú jej vynikajúce jazdné vlastnosti. Odporúčame tým lyžiarom, ktorí majú radi dynamickú jazdu bez kompromisu, čo znamená bez rockeru.

Geniálne lyže na dlhé a stredné, ale aj krátke oblúky, lyže sú pri pomalšej jazde ľahko ovládateľné a naopak, čím sa Vaše tempo zvyšuje, lyža sa chová viac športovejšie. Model CX sa hodí na všetky typy zjazdoviek a hravo si poradí so všetkými snehovými podmienkami. Najviac ale jej skvelé jazdné vlastnosti vyniknú na upravenej, či zľadovatenej zjazdovke. S ľadom si hravo poradí a to aj vďaka novej technológii Turtle Shell Racing, ktorá Vám dodá ešte viac istoty pri jazde na tvrdých zjazdovkách.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI:

ľahké zahájenie oblúku
rýchle prehranenie v oblúkoch
presnosť a čitateľnosť vedenia lyže
skvelé jazdné vlastnosti lyže na ľade
Konštrukcia:

TURTLE SHELL - TECHNOLÓGIA korytnačieho panciera

Inšpirovaní korytnačím pancierom sme vyvinuli technológiu Stöckli Turtle Shell.

Prncip je veľmi jednoduchý: Medzery medzi jednotlivými plátmi panciera korytnačky umožňujú jeho flexibilitu, takže korytnačka v tomto pancieri môže voľne dýchať. Pokiaľ ale príde náhly tlak na pancier, tieto pláty sa zamknú do seba, a vytvoria tvrdý ochranný štít. A presne tak reaguje lyže s technológiou Turtle Shell. Menia svoje správanie v závislosti na rýchlosť jazdy a zaťaženie lyže.

Výsledok: lyže s obrovským rozsahom nasadenia, torzne neutrálne v pomalej jazde, športové a tvrdé pri vysokej rýchlosti a veľkom zaťažení

SOLID METAL EDGE - ŠIRŠIE HRANY

Produkcia Stöckli začala zaraďovať širšie hrany u všetkých modelov lyží. Táto vlastnosť výrazne predlžuje životnosť lyže. Výnimočne robustné materiály a šikovný dizajn chránia povrch lyže pred poškodením.

SANDWICH SIDEWALL TECHNOLOGY - SENDVIČOVÁ konštrukcia
Používané lže Stockli Laser CX Super stav 163 cm
Podobné inzeráty
Používané LYŽE STÖCKLI LASER SL
Používané TOP slalomové lyže od Švajčiarskej firmy STÖCKLI model LASER SL. Lyže sú v super stave. Aktuálne po servise. Dĺžka 155 cm. Stöckli Laser SL je slalomová delikatesa značky Stöckli. Ak túžite po originálnom, ručné spracovanie modelu s nevšedným dizajnom, tak je Stöckli Laser SL priamo pre Vás šitý na mieru. Jedinečná drevená konštrukcia, najlepšie materiály použité pri výrobe a dva titanalovou pláty u tejto lyže zaručujú jej vynikajúce jazdné vlastnosti. Odporúčame tým lyžiarom, ktorí majú radi dynamickú jazdu bez kompromisu, čo znamená bez rocker a širšieho stredu a nebojí sa športového nasadenie v každom oblúku, ktoré táto lyže vyžaduje. V priebehu oblúka je lyža pokojná, hravá, v oblúkoch s ňou pocítite ľahkosť. Tento model je skvele vybavený na jazdu na tvrdom a zľadovatenom povrchu, na ktorom sa mu páči najviac. Vario Race Technológia podporuje harmonické začatí oblúka a maximálne zrýchlenie na jeho konci, vďaka technológii Full Edge Contact vzniká predĺžená kontaktná plocha v priebehu oblúku. Laser SL sú osadené širšími hranami, tým sa výrazne predlžuje ich životnosť. ýchle začatie oblúka Výborné vlastnosti na ľade a tvrdých zjazdovkách Presnosť a čitateľnosť pri začatí, vedenie a ukončenie oblúkaalšie perla z radu Laser pre tých, ktorí milujú carving. Rezané oblúky na tejto slalomke Vám prinesú taký zážitok, aký sa dá len ťažko opísať. Tento model je úplne skvelá slalomka, ktorú si užije každý, kto má rád športové, presnú, dynamickú jazdu najmä v krátkych oblúkoch. Tento model samozrejme vynikne na tvrdých, upravených zjazdovkách, ale je veľmi príjemný aj v zhoršených snehových podmienkach. Ako na všetkých modeloch Laser, sú i tu použité výborné materiály a konštrukcie, čo sa samozrejme pozitívne prejaví aj na dlhej životnosti tohto modelu.
Používané LYŽE STÖCKLI LASER SL
Znížená cena. Používané TOP slalomové lyže od Švajčiarskej firmy STÖCKLI model LASER SL. Lyže sú v super stave. Aktuálne po servise. Dĺžka 155 cm. Stöckli Laser SL je slalomová delikatesa značky Stöckli. Ak túžite po originálnom, ručné spracovanie modelu s nevšedným dizajnom, tak je Stöckli Laser SL priamo pre Vás šitý na mieru. Jedinečná drevená konštrukcia, najlepšie materiály použité pri výrobe a dva titanalovou pláty u tejto lyže zaručujú jej vynikajúce jazdné vlastnosti. Odporúčame tým lyžiarom, ktorí majú radi dynamickú jazdu bez kompromisu, čo znamená bez rocker a širšieho stredu a nebojí sa športového nasadenie v každom oblúku, ktoré táto lyže vyžaduje. V priebehu oblúka je lyža pokojná, hravá, v oblúkoch s ňou pocítite ľahkosť. Tento model je skvele vybavený na jazdu na tvrdom a zľadovatenom povrchu, na ktorom sa mu páči najviac. Vario Race Technológia podporuje harmonické začatí oblúka a maximálne zrýchlenie na jeho konci, vďaka technológii Full Edge Contact vzniká predĺžená kontaktná plocha v priebehu oblúku. Laser SL sú osadené širšími hranami, tým sa výrazne predlžuje ich životnosť. ýchle začatie oblúka Výborné vlastnosti na ľade a tvrdých zjazdovkách Presnosť a čitateľnosť pri začatí, vedenie a ukončenie oblúkaalšie perla z radu Laser pre tých, ktorí milujú carving. Rezané oblúky na tejto slalomke Vám prinesú taký zážitok, aký sa dá len ťažko opísať. Tento model je úplne skvelá slalomka, ktorú si užije každý, kto má rád športové, presnú, dynamickú jazdu najmä v krátkych oblúkoch. Tento model samozrejme vynikne na tvrdých, upravených zjazdovkách, ale je veľmi príjemný aj v zhoršených snehových podmienkach. Ako na všetkých modeloch Laser, sú i tu použité výborné materiály a konštrukcie, čo sa samozrejme pozitívne prejaví aj na dlhej životnosti tohto modelu.
STOCKLI Laser SL VRT 160cm R12,7m
Predam pouzite lyze Stockli Laser Sl VRTvo velmi dobrom stave lyze su odservisovane pripravene na sezonu. Vhodne pre pokrocilych lyziarov. Stöckli Laser SL je slalomová delikatesa značky Stöckli. Ak túžite po originálnom, ručné spracovanie modelu s nevšedným dizajnom, tak je Stöckli Laser SL priamo pre Vás šitý na mieru. Jedinečná drevená konštrukcia, najlepšie materiály použité pri výrobe a dva titanalovou pláty u tejto lyže zaručujú jej vynikajúce jazdné vlastnosti. Odporúčame tým lyžiarom, ktorí majú radi dynamickú jazdu bez kompromisu, čo znamená bez rocker a širšieho stredu a nebojí sa športového nasadenie v každom oblúku, ktoré táto lyže vyžaduje. V priebehu oblúka je lyža pokojná, hravá, v oblúkoch s ňou pocítite ľahkosť. Tento model je skvele vybavený na jazdu na tvrdom a zľadovatenom povrchu, na ktorom sa mu páči najviac. Vario Race Technológia podporuje harmonické začatí oblúka a maximálne zrýchlenie na jeho konci, vďaka technológii Full Edge Contact vzniká predĺžená kontaktná plocha v priebehu oblúku. Laser SL sú osadené širšími hranami, tým sa výrazne predlžuje ich životnosť. Tento model sme pre Vás zostavili vo viacerých variantoch, práve si prezeráte variantu modelu Stöckli Laser SL s doskou Salomon Freeflex D20 a viazaním Salomon MC12. (SKIMAX AUTORIZED TEXT) Pozri aj ostatne moje inzeraty. Volat po 14:00
STOCKLI ALPHA SCALE 2017 TOP stav
Použité lyže STOCKLI ALPHA SCALE 2017, woodcore, titan + Salomon AM 12 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190260 Rádius a dĺžka: 12 (159cm) iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 130-73-102 (159cm) Pôvodná cena: 1195€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Lyže ideální na krátké až střední oblouky, vhodná také na krátké výlety do hlubokého sněhu. - Dlouhodobou strategií firmy Stöckli je vyrábět a nabízet výrobky té nejvyšší kvality. Firma Stöckli je svým způsobem jedinečná. A proto i distribuce výrobků značky Stöckli by se měla odlišovat od všech ostatních. Filozofií značky je prvotřídní servis prodeje v síti profesionálních, kvalifikovaných a odborně zdatných partnerů, kteří zabezpečují v první řadě i kvalitní poradenství. V roce 1935 Švýcar Josef Stöckli začal s ruční výrobou lyží ze dřeva okolních lesů. Zájem se začal rozvíjet po celém regionu a zrodila se myšlenka Stöckli. V současnosti je renomovaná a ve světě známá značka pro kvalitní lyže všech kategorií. Lyže Stöckli jsou pro znalce, pro milovníky kvality a pro ty, kteří se chtějí odlišit. Chcete-li vybočit z průměru, je to správná volba.
Zjazdové lyže Stockli LASER WRT
Predám nové zjazdové lyže Stockli Laser WRT ST. Používané pol dňa. Kúpu viem zdokladovať, záruka trvá do 2024. Lyže majú 172 cm, s rádiusom 14,8 + viazanie Salomon SP12 titánium. Model 2020/2021. Doporučená cena nových lyží je 1700 EUR. Dôvod predaja mám lyže Stockli SX, ktoré môjmu typu lyžovania viac vyhovujú. Lyže Stockli Laser WRT ST sú z dielne závodného oddelenia Stockli. Začatie oblúka je rovnako dynamické a presné ako z Laser SL FIS vďaka tvaru a krojeniu špičky. Naopak málo krojená päta dáva možnosť k rýchlej jazde v dlhých oblúkoch, to znamená, že táto lyža spája 2v1 - výhody slalomky a obračky. V týchto lyžiach nájdete výhody zo slalomiek aj z obračiek. Model obsahuje 2 titanalu. Toto spojenie 2v1 je veľmi funkčný. Vďaka technológii FEC sú lyže pokojné aj pri veľa rýchlej jazde dlhých oblúkoch.Táto lyža je športová, vhodná najmä na upravené, tvrdé zjazdovky. Veľmi dobre drží na ľade a hodí sa pre všetky tipy oblúkov. Vlastnosti: - typ: zjazdové - terén: upravená zjazdovka - rocker: žiadny - bočnice: sidewall - jadro: drevené - vystuženie: titanal + carbon
Zjazdové lyže Stockli LASER WRT
Predám nové zjazdové lyže Stockli Laser WRT ST. Používané pol dňa. Kúpu viem zdokladovať, záruka trvá do 2024. Lyže majú 172 cm, s rádiusom 14,8 + viazanie Salomon SP12 titánium. Model 2020/2021. Doporučená cena nových lyží je 1700 EUR. Dôvod predaja mám lyže Stockli SX, ktoré môjmu typu lyžovania viac vyhovujú. Lyže Stockli Laser WRT ST sú z dielne závodného oddelenia Stockli. Začatie oblúka je rovnako dynamické a presné ako z Laser SL FIS vďaka tvaru a krojeniu špičky. Naopak málo krojená päta dáva možnosť k rýchlej jazde v dlhých oblúkoch, to znamená, že táto lyža spája 2v1 - výhody slalomky a obračky. V týchto lyžiach nájdete výhody zo slalomiek aj z obračiek. Model obsahuje 2 titanalu. Toto spojenie 2v1 je veľmi funkčný. Vďaka technológii FEC sú lyže pokojné aj pri veľa rýchlej jazde dlhých oblúkoch.Táto lyža je športová, vhodná najmä na upravené, tvrdé zjazdovky. Veľmi dobre drží na ľade a hodí sa pre všetky tipy oblúkov. Vlastnosti: - typ: zjazdové - terén: upravená zjazdovka - rocker: žiadny - bočnice: sidewall - jadro: drevené - vystuženie: titanal + carbon