inzercia, predaj, predám, bazár

Powerbeats Pro Čierne

Kategória: Slúchadlá

Ako nové, používané málo. Osobný odber v NR.
Powerbeats Pro Čierne
Podobné inzeráty
POWER BEATS PRO ČIERNE /BEST CENA/
Nove ani raz pouzite model:A2078 - cierne : serial - H2FFG2V0PXLL CENA UZ KONECNA!!! !!!POPROSIME JEDNA SA O ORGINAL Beats!!! - urcite niekomu spravia radost na vianoce - predajna cena cca 240€ /ALZA/ - ak je otazka staci zavolat radi zodpovieme Štýlové Bluetooth slúchadlá Beats Powerbeats Pro v čiernom prevedení ponúkajú silný, vyvážený zvuk s veľkým dynamickým rozsahom a izoláciou hluku. K svojej prevádzke nepotrebujú jediný kábel, takže vás pri jeho využívaní nebude absolútne nič obmedzovať. Slúchadlá vynikajú ergonomickým prevedením, pevnou konštrukciou, odolnosťou voči potu a vode a sú pohodlné aj pri dlhšom nosení. Poskytujú výdrž 9 hodín prehrávania, pričom nabíjacie puzdro im dodá energiu až na 24 hodín. S technológiou Bluetooth môžete jednoducho a rýchlo streamovať obľúbené skladby z telefónu či tabletu. Na oboch slúchadlách sa nachádzajú ovládacie prvky pre regulovanie hlasitosti, preskakovanie skladieb a vybavovanie hovorov. S určitosťou poteší podpora hlasového asistenta. Bezdrôtové slúchadlá Apple Powerbeats Pro Powerbeats Pro sú bezdrôtové slúchadlá konštruované pre špičkových športovcov, takže žiadne káble vás nebudú pri športe obmedzovať. Vďaka nastaviteľným háčikom a koncovkám do uší v niekoľkých veľkostiach budú slúchadlá sedieť ako uliate bez ohľadu na to aký náročný je tréning. Tieto ľahké slúchadlá rátajú s vrcholnými výkonmi a tak ich vylepšená odolnosť voči potu a vode vám môže pomôcť podať čo najlepší športový výsledok. Slúchadlá vydržia prehrávať hudbu až 9 hodín, takže vás muzika s dynamickým, vyváženým zvukom bude motivovať tak dlho, ako budete potrebovať. Skvelý zvuk Powerbeats Pro vďaka prepracovanej akustickej sústave produkujú čistý vyvážený zvuk a vylepšený dynamický rozsah. Slúchadlá sú tiež navrhnuté so zameraním na ergonomické pohodlie, aby vám poskytli čo najlepší zážitok z počúvania. Hrajte to na obe strany alebo na každú zvlášť Každé slúchadlo je vybavené ovládacími prvkami, takže si môžete vychutnať maximálnu kontrolu nad zvukom. Snímače automatického prehrávania / pozastavenia spoznajú, keď si slúchadlá dáte do uší. Vďaka podpore hlasového asistenta na najrôznejších kompatibilných zariadeniach sa pri tréningu nemusíte ničím rozptyľovať. Dostatok energie Každé slúchadlo vydrží prehrávať až 9 hodín, takže bez hudby určite nezostanete. Nabíjacie puzdro dodá slúchadlám energiu na viac ako 24 hodín. A ak vám dôjde šťava, 5 minútovým nabitím v režime Fast Fuel dobijete batériu na 1,5 hodiny počúvania. Snímače automatického zapnutia/ vypnutia pomáhajú šetriť energiu prepnutím do režimu spánku. Ak ich budete chcieť znova použiť, jednoducho ich vložte späť do uší. Teraz môžete tráviť menej starostí s nabíjaním a viac času venovať tomu, čo nabíja vás.
Apple POWER BEATS PRO RUZOVE /BEST CENA/
DAMSKE Nove ani raz pouzite model:A2078 - RUZOVE : serial - CC2CK0Y3PNJH CENA UZ KONECNA!!! !!!POPROSIME JEDNA SA O ORGINAL Beats!!! - urcite niekomu spravia radost na vianoce - predajna cena cca 240€ /ALZA/ - ak je otazka staci zavolat radi zodpovieme Štýlové Bluetooth slúchadlá Beats Powerbeats Pro v čiernom prevedení ponúkajú silný, vyvážený zvuk s veľkým dynamickým rozsahom a izoláciou hluku. K svojej prevádzke nepotrebujú jediný kábel, takže vás pri jeho využívaní nebude absolútne nič obmedzovať. Slúchadlá vynikajú ergonomickým prevedením, pevnou konštrukciou, odolnosťou voči potu a vode a sú pohodlné aj pri dlhšom nosení. Poskytujú výdrž 9 hodín prehrávania, pričom nabíjacie puzdro im dodá energiu až na 24 hodín. S technológiou Bluetooth môžete jednoducho a rýchlo streamovať obľúbené skladby z telefónu či tabletu. Na oboch slúchadlách sa nachádzajú ovládacie prvky pre regulovanie hlasitosti, preskakovanie skladieb a vybavovanie hovorov. S určitosťou poteší podpora hlasového asistenta. Bezdrôtové slúchadlá Apple Powerbeats Pro Powerbeats Pro sú bezdrôtové slúchadlá konštruované pre špičkových športovcov, takže žiadne káble vás nebudú pri športe obmedzovať. Vďaka nastaviteľným háčikom a koncovkám do uší v niekoľkých veľkostiach budú slúchadlá sedieť ako uliate bez ohľadu na to aký náročný je tréning. Tieto ľahké slúchadlá rátajú s vrcholnými výkonmi a tak ich vylepšená odolnosť voči potu a vode vám môže pomôcť podať čo najlepší športový výsledok. Slúchadlá vydržia prehrávať hudbu až 9 hodín, takže vás muzika s dynamickým, vyváženým zvukom bude motivovať tak dlho, ako budete potrebovať. Skvelý zvuk Powerbeats Pro vďaka prepracovanej akustickej sústave produkujú čistý vyvážený zvuk a vylepšený dynamický rozsah. Slúchadlá sú tiež navrhnuté so zameraním na ergonomické pohodlie, aby vám poskytli čo najlepší zážitok z počúvania. Hrajte to na obe strany alebo na každú zvlášť Každé slúchadlo je vybavené ovládacími prvkami, takže si môžete vychutnať maximálnu kontrolu nad zvukom. Snímače automatického prehrávania / pozastavenia spoznajú, keď si slúchadlá dáte do uší. Vďaka podpore hlasového asistenta na najrôznejších kompatibilných zariadeniach sa pri tréningu nemusíte ničím rozptyľovať. Dostatok energie Každé slúchadlo vydrží prehrávať až 9 hodín, takže bez hudby určite nezostanete. Nabíjacie puzdro dodá slúchadlám energiu na viac ako 24 hodín. A ak vám dôjde šťava, 5 minútovým nabitím v režime Fast Fuel dobijete batériu na 1,5 hodiny počúvania. Snímače automatického zapnutia/ vypnutia pomáhajú šetriť energiu prepnutím do režimu spánku. Ak ich budete chcieť znova použiť, jednoducho ich vložte späť do uší. Teraz môžete tráviť menej starostí s nabíjaním a viac času venovať tomu, čo nabíja vás.
PowerBeats Pro Originál čierne
Originál Beats PowerBeats Pro Sluchadla su plne funkčne v zachovalom stave tak ako na foto. Garantujem originalitu. Sériové číslo pre overenie na stránke Apple je na fotke. Záujemcovia o poslanie na dobierku pripočítať 5 eur. PEVNA CENA. Tel cislo O Mam aj na prvú,tretiu a pro generaciu
Predám Beats Powerbeats Pro čierne
Predám Beats Powerbeats Pro. Iba vyskúšané. Kompletné balenie. Pri rýchlom jednaní možná zľava. S mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, krytie IPx4, výdrž batérie až 24h. Vhodné na šport.
PowerBeats Pro
Predám sluchadla PowerBeats Pro malo používane. Original + nahradne štuple.
Powerbeats Pro
Predám cca 2,5 roka používané sluchadlá Powerbeats Pro. Sú vo veľmi zachovalom stave, no maximálna kapacita batérie je nízka (pravé sluchadlo vydrží cca 30 min.). Batériu je v nich preto treba vymeniť, v servise menia iba celé sluchadlo. Nabíjacie puzdro je v kompletnom stave. V prípade záujmu poskytnem aj pôvodnú krabicu + náhradné štuple + silikónové puzdro. Preferujem osobný odber.