inzercia, predaj, predám, bazár

POWERLINE Devolo

Kategória: Sieťové komponenty

Predám POWERLINE Devolo Magic 2 WiFi next, Starter Kit. Sieťový rozvod LAN po 230V.....
Používaný asi 4 dni, takže nový, kúpený v Orange.
cena 100€ + poštovné
POWERLINE Devolo
Podobné inzeráty
Devolo Magic 2 WIFI powerline
Predavam uplne novy wifi powerline zosilnovac. Znacka Devolo Magic 2, prenosova rychlost 2400 Mbps. Možnosť dokúpiť a pripojiť ďalšie Devolo WIFI powerline zásuvky. Viac info tu: Vyskúšané, raz použité. Osobne v Spišskom Podhradí alebo dobierkou (packeta, pošta). Píšte, volajte aj na WhatsApp alebo Viber.
2x - NOVY Powerline / zosilovač wifi signálu Devolo
Predám úplne nový Devolo Magic 2 Wifi next Starter kit - zosilňovač wifi signálu, prenos internetu cez Powerline cez elektrickú sieť. Funglac NOVE - NEOTVORENE. Mam 2 balenia. cena 1ks 80e cena 2ks 150e Prenosová rýchlosť 2400 Mb/s, rýchlosť WiFi 867 Mb/s, 2 x GLAN, dosah powerline 300 m. Osobný odber BA Ruzinov, pošta, alebo zasielkovňa.
Powerline 500 duo
Ponúkam na predaj set 2 powerline. STRONG Powerline 500 kit Kit CPL 500 Predávam ich z dôvodu, že po vyskúšaní som zistil že zásuvky, ktoré potrebujem prepojiť pomocou powerline nie sú na rovnakej fáze, takže to nekomunikuje. Pri kúpe treba dať na to pozor, pred kúpou nikde viditeľne nepísali, že to funguje vrámci rovnakej fázy. Preto ak premýšľate nad kúpou powerline musí byť na rovnakej fáze. Vtedy to fungovalo ako malo. Powerline je v novom stave. Vyskúšaný a zabalený nazad. Cena je 32€. Osobný odber možný v Sučanoch.
Powerline 500 duo
Ponúkam na predaj set 2 powerline. STRONG Powerline 500 kit Kit CPL 500 Predávam ich z dôvodu, že po vyskúšaní som zistil že zásuvky, ktoré potrebujem prepojiť pomocou powerline nie sú na rovnakej fáze, takže to nekomunikuje. Pri kúpe treba dať na to pozor, pred kúpou nikde viditeľne nepísali, že to funguje vrámci rovnakej fázy. Preto ak premýšľate nad kúpou powerline musí byť na rovnakej fáze. Vtedy to fungovalo ako malo. Powerline je v novom stave. Vyskúšaný a zabalený nazad. Cena je 30€. Osobný odber možný v Sučanoch.
Tenda PH6 KIT
Predstavenie produktu PowerLine Tenda PH6 kit Moderné powerline zariadenie (2 powerline adaptéry s vlastnou elektrickou zásuvkou) v podobe modelu Tenda PH6, ktoré ponúka gigabitovú prenosovú rýchlosť cez elektrickú sieť a gigabitové ethernetové porty. S pomocou funkcie úspory elektrickej energie poskytuje energeticky šetrné prepojenie domácnosti. Omlouváme se, popis obrázku chybí. Hlavné prednosti Až gigabitová prenosová rýchlosť cez elektrickú sieť Gigabitové porty Technológia pre úsporu elektrickej energie Omlouváme se, popis obrázku chybí. Domácnosť pokrytá rýchlou sieťou Tento powerline systém ponúka ultra rýchle pripojenie na internet cez váš existujúci elektrický okruh. Vďaka najnovšej technológii Homeplug av2 poskytuje PH6 prenosovú rýchlosť až 1000 Mb/s , čo vám umožní sledovať 4K HD videa a prenášať objemné dáta cez vaše existujúce elektrické vedenie. Omlouváme se, popis obrázku chybí. Integrovaná zásuvka Žiadna zásuvka nepríde nazmar – PH6, navrhnutý so zásuvkou , ktorá umožňuje priechod prúdu o veľkosti až 16 A, môže napájať televíziu, hernú konzolu alebo stolný počítač. Vstavaný šumový izolačný filter obmedzuje rušenie elektrickým spotrebičom zapojeným do zásuvky adaptéra Tenda PH6. Omlouváme se, popis obrázku chybí. Gigabitový port pre vysokú prenosovú rýchlosť Tenda PH6, ktorá obsahuje gigabitový ethernetový port, poskytuje stabilné a rýchle pripojenie pre káblové zariadenia, ako je NAS, tlačiareň, TV, HD set-top box, herná konzola a tak ďalej. Kľúčové vlastnosti Sada powerline zariadení (2× powerline adaptér) Prenosová rýchlosť až 1000 Mbps cez elektrickú sieť (len v jedinom prepojenom obvode) Priechodná elektrická zásuvka Obsahuje 2 gigabitové porty (1× port na adaptér) Najlepsie osobny odber..Nove nepouzite,bez zaruky..
Powerline devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit
Powerline devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit pevná cena 65€ ✈️Pošta do 1kg + 2,90€ pri platbe vopred + 4,10€ pri dobierke + 0,20€ 1. trieda k cene dopravy ✈️kuriér na výdajné miesto do 5kg, + 3,30€ pri platbe vopred + 4,60€ pri dobierke v hotovosti, pri platbe kartou treba vopred napísať a cena je +1,2% (cena+doprava x 1,012) ✈️ Kuriér domov do 3kg + 4,50€ pri platbe vopred ✅ Platba vopred na účet FIO, mBank, TB, Prima, 365/Poštová, Revolut, Viamo, Paypal, platba kartou cez banku Revolut ✔️ NAJPRV PÍŠTE CEZ FORMULÁR✔️ * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to. * Osobne, alebo poštou hradí príjemca. * Súkromný inzerát, bez nároku na vrátenie a záruky ak nie je uvedené inak.