inzercia, predaj, predám, bazár

POWERSLIDE SWELL 100mm, EU38, dámske kolieskové korčule

Kategória: In-lines, Skateboarding

Dobrý deň,

predám dámske kolieskové korčule POWERSLIDE SWELL 100mm.
Korčule sú v TOP stave, boli použité 2x na inline dráhe.
Veľkosť UK 4, EUR38, CM24,3

Pri serióznom jednaní možný dovoz v rámci SR.

Powerslide Swell Brink Pink 100 sú jedny z najmodernejších fitness korčúľ vybavené tými najlepšími technológiami nemeckého výrobcu. Nekompromisný výkon, svieži dizajn a nové upnutie rámu Trinity pre viac stability, lepší prenos energie a nižšie ťažisko. Gravity rámy, extra ľahký vrch korčúľ v tkanom dizajne a prerobená škrupina korčúľ doplnená o pamäťovú penu Recall fit sú zárukou maximálneho komfortu a opory. To všetko je doplnené o štýlový dizajn, rýchle ložiská Wicked Abec 9 a výškovo prispôsobiteľnú brzdu HABS (s možnosťou sňať dole).
Pletený materiál a koža na vrchu korčúľ sú bezšvové, aby nikde netlačili. O zatiahnutie sa starajú klasické šnúrky, suchý zips na narte a klipsňa. Pletený vrchný materiál je navyše priedušný a ultra ľahký. Šnúrky sú priamo napojené na kevlarové lanká, ktoré sa starajú o to, aby každé utiahnutie dokonale oboplo nohu a rozložilo tlak z dotiahnutia. 3-kolieskové korčule sú kombináciou dynamickej rýchlosti, obratnosti a bezkonkurenčného pôžitku z korčuľovania. Vďaka trom kolieskam sú rýchlejšie, ľahšie a s Trinity systémom aj nižšie. 3-kolieskové korčule prinášajú do inline sveta nový vietor a teraz ich môžeš využívať až v štyroch rôznych disciplínach od fitness, cez rýchlokorčuľovanie, freeskating až po hokej.
Členok korčúľ je ľahký a popri tom ti dá dobrú oporu, pri zachovaní potrebného "flexu" smerom dozadu a dopredu. Je vyrobený zo špeciálneho kompozitu vystuženého sklenými vláknami pre čo najlepšiu oporu počas intenzívneho tréningu a opakované namáhanie. Asymetrický tvar v kombinácii s V-tvarom v zadnej časti je skvelým pokračovaním škrupiny.
Druhá generácia korčúľ Powerslide Swell má redizajnovanú topánku. Tvar škrupiny je širší pre väčší komfort. Samotná škrupina je ale tuhá pre maximálny prenos energie pri tréningu. Úplne nová pamäťová pena Recall Fit v oblasti päty a achylovky sa dokonale prispôsobí tvojej nohe. To ako funguje môže cítiť už pri prvom vyskúšaní. Anatomické vytvarovanie je samozrejmosťou.
Nemecký výrobca je prvý, ktorý používa tkané zvršky korčúľ zo zpevneného materiálu. Tie sa ľahko prispôsobia akémukoľvek tvaru nohy, sú zpevnené pre čo najväčšiu odolnosť a taktiež maximálne priedušné.
O zatiahnutie korčúľ sa postarajú klasické šnúrky, ktorú sú spevnené pokračovaním do kevlarových vlákien, ktoré dodatočne pevne obopnú nohu.
Kolieska 3x100mm v kombinácii s unity aluminium rámom ti skvele poslúžia počas rekreačného korčuľovania a taktiež tréningu. Rýchlosť ktorú dostaneš pri 3x110mm rozložení koliesok bude niekde na úrovni 4x80 alebo 4x84mm koliesok s oveľa lepšou valivosťou. Model je preto ideálny pre každého, kto s korčuľovaním začína alebo rád rekreačne korčuľuje. Unity aluminium rám má nízke ťažisko.
POWERSLIDE SWELL 100mm, EU38, dámske kolieskové korčule
Podobné inzeráty
In line PS100 veľ. 38
100 mm Kupované v Arsenal BA PC: 239 eur obuté 5 x cena 130 eur Výrobca: POWERSLIDE Korčule zlepšia vašu výkonnosť a poskytnú úplne nový zážitok z korčuľovania, vznikli na základe technológie elitných pretekárskych korčúľ a sú vhodné aj pre najnáročnejších kondičných korčuliarov. Topánka: Powerslide Swell, škrupina s prídavkom sklolaminátu a patentovaná technológia Myfit 3DAP (pena o štyroch rôznych vrstvách pre maximálny komfort) Zaväzovanie: ploché šnúrky, pracka a pásik na suchý zips Rám: Powerslide Elite AL casted Trinity 3x100mm (231mm a 250mm podľa veľkosti korčule) Kolesá: Powerslide Swell 100mm / 85a Ložiská: WCD Freespin Abec 7 Brzda: HABS (výškovo nastaviteľná)
Predám Powerslide Swell Metallic Black 110 veľkosť 39
Predám 2-krát obuté kolieskové korčule Powerslide Swell Metallic Black 110 veľkosť 39 kúpené pred cca. dvoma rokmi. Je k nim aj príslušenstvo a náhradná brzda. Nesadla mi veľkosť.
Predám Powerslide Swell Metallic Black 110 veľkosť 39
Predám 2-krát obuté kolieskové korčule Powerslide Swell Metallic Black 110 veľkosť 39 kúpené pred cca. dvoma rokmi. Je k nim aj príslušenstvo a náhradná brzda. Nesadla mi veľkosť.
Powerslide Swell 110, veľ. 38
Predám málo jazdené kolieskové korčule Powerslide Swell 110 Atomic Tangerine, veľ. 38. Vhodné pre skúseného korčuliara. Nové stali 250€ , predávam za 120€. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Powerslide Puls  3x125mm UK43/27.5cm
Predám par krát jazdené rýchlostné korčule Powerslide Puls 3x125 vo veľkosti UK43, dĺžka chodidla ca 27.5mm. Presn popis tu: Predávam s dôvodu nevyužitia, malo času, Inak sú to parádne rýchle korčule Rýchlostne korcule inline 125 3x125 trinity powerslide puls
POWERSLIDE SWELL 110
Predám korčule značky Powerslide model Swell 110 vo farbe royal blue. Veľkosť 42. Boli len 2x použité. Pôvodná cena 200€ Preferujem e-mail/sms a osobný odber KE