inzercia, predaj, predám, bazár

Pozemok Horný Vadičov

Kategória: Pozemky

Slnečný pozemok o výmere 2075 m2.
Pripravená elektrická prípojka.
Pozemok sa nachádza v katastrálnom území Prostredný Vadičov.
Cena dohodou.
Pozemok Horný Vadičov
Podobné inzeráty
Na predaj,  stavebný pozemok, 901m2, Horný Vadičov, TARGETre
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Horný Vadičov. Pozemok o rozlohe 901 m2 je mierne svahovitý, s celodenným slnečným svitom. Je pravidelného tvaru. Na pozemku je možné postaviť jeden alebo viac rodinných domov. Oblasť ponúka krásne výhľady, takže môže pozemok slúžiť aj na rekreačné účely a výstavbu chaty. Inžinierske siete sú v dosahu. Obec Horný Vadičov je obľúbená lokalita vzdialená od Kysuckého Nového Mesta 9km. Lokalita je tichá, obklopená krásnou prírodou. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako materská škola, základná škola, potraviny, pošta, úrad. Na konci obce sa nachádza stredisko SnowSun Vadičov, ktoré okrem zimných športových aktivít ponúka aj letné downhillové zjazdy. Pozemok odporúčam pre rodiny s deťmi alebo je vhodný ako investícia na stavbu viacerých domov či chát.
Na predaj,  stavebný pozemok, 953 m2, Horný Vadičov, TARGETr
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Horný Vadičov. Pozemok o rozlohe 953 m2 je mierne svahovitý, s celodenným slnečným svitom. Je pravidelného tvaru. Na pozemku je možné postaviť jeden alebo viac rodinných domov. Oblasť ponúka krásne výhľady, takže môže pozemok slúžiť aj na rekreačné účely a výstavbu chaty. Inžinierske siete sú v dosahu. Obec Horný Vadičov je obľúbená lokalita vzdialená od Kysuckého Nového Mesta 9km. Lokalita je tichá, obklopená krásnou prírodou. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako materská škola, základná škola, potraviny, pošta, úrad. Na konci obce sa nachádza stredisko SnowSun Vadičov, ktoré okrem zimných športových aktivít ponúka aj letné downhillové zjazdy. Pozemok odporúčam pre rodiny s deťmi alebo je vhodný ako investícia na stavbu viacerých domov či chát.
Na predaj,  stavebný pozemok, 950m2, Horný Vadičov, TARGETre
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Horný Vadičov. Pozemok o rozlohe 950 m2 je mierne svahovitý, s celodenným slnečným svitom. Je pravidelného tvaru. Na pozemku je možné postaviť jeden alebo viac rodinných domov. Oblasť ponúka krásne výhľady, takže môže pozemok slúžiť aj na rekreačné účely a výstavbu chaty. Inžinierske siete sú v dosahu. Obec Horný Vadičov je obľúbená lokalita vzdialená od Kysuckého Nového Mesta 9km. Lokalita je tichá, obklopená krásnou prírodou. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako materská škola, základná škola, potraviny, pošta, úrad. Na konci obce sa nachádza stredisko SnowSun Vadičov, ktoré okrem zimných športových aktivít ponúka aj letné downhillové zjazdy. Pozemok odporúčam pre rodiny s deťmi alebo je vhodný ako investícia na stavbu viacerých domov či chát.
Na predaj,  stavebný pozemok, 1010 m2, Horný Vadičov, TARGET
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Horný Vadičov. Pozemok o rozlohe 1010 m2 je mierne svahovitý, s celodenným slnečným svitom. Je pravidelného tvaru. Na pozemku je možné postaviť jeden alebo viac rodinných domov. Oblasť ponúka krásne výhľady, takže môže pozemok slúžiť aj na rekreačné účely a výstavbu chaty. Inžinierske siete sú v dosahu. Obec Horný Vadičov je obľúbená lokalita vzdialená od Kysuckého Nového Mesta 9km. Lokalita je tichá, obklopená krásnou prírodou. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako materská škola, základná škola, potraviny, pošta, úrad. Na konci obce sa nachádza stredisko SnowSun Vadičov, ktoré okrem zimných športových aktivít ponúka aj letné downhillové zjazdy. Pozemok odporúčam pre rodiny s deťmi alebo je vhodný ako investícia na stavbu viacerých domov či chát.
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Horný Vadičov
Ponúkame na predaj slnečný, stavebný pozemok v obci Horný Vadičov o celkovej výmere 579m2. Inžinierske siete- elektrina, plyn, voda na pozemku. Na danej parcele je urobená príprava na garáž v podobe oporného muru, kde je vyhotovené parkovacie státie pre dve osobne auta. Pozemok sa nachádza v tichej časti obce Horný Vadičov. Na pozemku je obcou povolená výstavba rodinného domu alebo chaty na celoročné bývanie. Prístup k pozemku je z obecnej komunikácie , celoročne prístupne. Bližšie informácie telefonicky .
Poľnohospodársky pozemok 5395 m2, 4316  m2, (25.896 m2)  Okr
B10 Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj Poľnohospodársky pozemok v katastrálnom území Horný Kalník. - Poľnohospodársky pozemok 1 - Kraj: Žilinský - Okres: Martin - Katastrálne územie: Horný Kalník - Druh pozemku: Orná pôda - Parcela registra E - Výmera: 5395 m2 - Rozmery: 66 x 76 m - Umiestnenie pozemku: Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce - Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou - ŤARCHY: Bez tiarch - Poľnohospodársky pozemok 2 - Kraj: Žilinský - Okres: Martin - Katastrálne územie: Horný Kalník - Druh pozemku: Orná pôda - Parcela registra E - Výmera: 5395 m2 - Umiestnenie pozemku: Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce - Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou - ŤARCHY: Bez tiarch - Poľnohospodársky pozemok 3-4 - Kraj: Žilinský - Okres: Martin - Katastrálne územie: Horný Kalník - Druh pozemku: Orná pôda - Parcela registra E - Výmera: 5395 m2 - Rozmery: 63 x 94 m - Umiestnenie pozemku: Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce - Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou - ŤARCHY: Bez tiarch - Poľnohospodársky pozemok 5 - Kraj: Žilinský - Okres: Martin - Katastrálne územie: Horný Kalník - Druh pozemku: Orná pôda - Parcela registra E - Výmera: 4316 m2 - Rozmery: 146 x 34 m - Umiestnenie pozemku: Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce - Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou - ŤARCHY: Bez tiarch Všetky ďalšie doplňujúce informácie rád zodpoviem osobne. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č. ID: 97256 Cena: 10 €/m2 Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku