inzercia, predaj, predám, bazár

Pozemok na predaj, rekreačné využitie, Kováčová - Zvolen

Kategória: Pozemky

V zastúpení Vám BB-Reality s.r.o. ponúka na predaj rekreačné pozemky v Kováčovskej doline, Zvolen – Kováčová.
Parcely sa nachádzajú v tichom lesnom prostredí doliny, sú slnečné a rovinaté. Orientované na J/V
Možnosť výberu parciel v rozpätí 22 500,- EUR až po 40 700,-EUR .
Každá z parciel je vhodná na pre stavbu s celoročným rekreačným využitím. Prípojka na čističku, vlastný vodovod a elektrina v cene 20,- EUR na 1 m2. Spolu cena s IS 120,- EUR/m2 pre každú z ponúkaných parciel.
Prístupová cesta je asfaltová.

-Ponúkame Vám konzultácie s advokátom pri príprave zmluvnej dokumentácie, hypotekárne poradenstvo a vybavenie hypotéky.
Pre bližšie informácie neváhajte telefonovať , 048 419 18 17 – Kučera BB REALITY s.r.o. alebo kucera@
Realitná kancelária BB-REALITY, s.r.o., je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Cena nehnuteľnosti je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, kompletný právny servis zabezpečovaný renomovanou advokátskou kanceláriou, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom úveru.
Informácie o obci Kováčová
V okolí obce sú vhodné podmienky na rekreáciu, turistiku i cykloturistiku. Celoročne otvorený Holiday park ponúka vodné atrakcie, blízky kemp, chaty a množstvo privátov ubytovanie a služby. Miestne lesy sú obľúbeným
cieľom prechádzok hubárov, asfaltové i lesné cesty zasa cykloturistov. Z obce vedie turistický chodník na hrebeň Kremnických vrchov.
Medzi atraktívne ciele turistov v okolí patria aj Badínsky prales, Kúpele Sliač, Pustý hrad, Zvolenský zámok, Arborétum Borová hora či unikátny drevený artikulárny kostol v Hronseku.
História
V chotári obce sa počas výkopových prác v kúpeľoch našli keramické črepy, datované do mladšej doby bronzovej. Z tohto obdobia sa našlo v neďalekom okolí viacero sídlisk, veľká časť z nich však bola zničená počas výstavby rýchlostnej cesty R1 Zvolen – Budča. V neďalekej lokalite „Horné zeme“ pri Sliači bola nájdená včasnoslovanská keramika pražského typu z konca 6. storočia. Počas veľkomoravského obdobia vznikla v okolí sieť sídlisk, pričom na Pustom hrade bolo vybudované centrum župnej správy, ktoré zničil až nájazd Mongolov v roku 1241. Po ich ústupe sa zničená krajina začala zaľudňovať a obnovovať, vznikali nové osady. Pri starej ceste z Levíc do Banskej Bystrice v tom čase vznikla v Bieňskej doline, asi 1 km západne od súčasnej obce, Stará Kováčová. Jej názov (podľa povesti) pochádza od trojice usadlíkov – kováčov, ktorí tu žili. Prvá písomná zmienka o "Terra hospitum de Koachou" sa nachádza v listine Bela IV. z 23. apríla 1254. Novú obec založili obyvatelia na vhodnejšom mieste, neďaleko minerálneho prameňa koncom 16. storočia.
Obyvatelia Kováčovej zväčša pracovali pre zvolenské panstvo, pre ktoré povinne orali, siali, žali, zvážali, kosili lúky, pracovali v lesoch a tiež pomáhali pri stavbách v meste, pričom určitý počet dní museli odpracovať s dobytkom.
Pozemok na predaj, rekreačné využitie, Kováčová - Zvolen
Podobné inzeráty
Exkluzívne na predaj  pozemok v priestore „ Seravy-Západ"
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj pozemok v priestore „ Seravy-Západ “ v katastrálnom území obce Kováčová o rozlohe 6328 m2, okres Zvolen ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE : * lokalita : Kováčová, okres Zvolen * rozloha pozemku : 6328 m2 * sklon pozemku: mierne svahovitý * orientácia : J/Z * nadmorská výška : 306 m * inžinierske siete : elektrina - v dosahu, v blízkosti stĺpy el. vedenia, trafostanica, voda – formou studne, je potrebný vrt, alebo kopať, plyn prechádza pozemkom – v jeho spodnej časti * vyjadrenie obce k ÚPI * stanovisko SPP k plynovému potrubiu prechádzajúcim pozemkom * prístupová cesta: štrková komunikácia, ul. Plánočkova * spojenie : SAD, cesta 1. Triedy, dobrá dostupnosť na rýchlostnú komunikáciu R 1 – v Kováčovej, výjazd smer : Bratislava, smer : Zvolen - Banská Bystrica POPIS NEHNUTEĽNOSTI : * pozemok je klasifikovaný ako trvalý trávny porast, v priestore „ Seravy – Západ “ na konci Plánočkovej ulice. Podľa platného územného plánu obce Kováčová sa jeho severná časť nachádza v ploche Obytné územie – plochy zástavby rodinných domov – návrh. V pripravovaných zmenách a doplnkoch územného plánu obce sa aj južná časť dostáva do plochy Obytné územie – plochy zástavby rodinných domov – návrh. V tejto časti pozemku prechádza plynové potrubie s priemerom 80 mm a ochranným pásmom 4 m. Pri výstavbe rodinných domov bude platiť výnimka vydaná obcou s možnosťou výstavby žumpy pri každom rodinnom dome, ktorá bude platiť po dobu 10 rokov od kolaudácie. Do tejto doby obec vybuduje v danej lokalite obecnú kanalizáciu do ktorej budú rodinné domy napojené. Celková rozloha pozemku sa skladá z troch vedľa seba susediacich parciel s možnosťou výstavby viacerých rodinných domov v tichom prostredí, atraktívnej časti obce Kováčová OKOLIE NEHNUTEĽNOSTI : krásna príroda v okolí obce poskytuje možnosti trávenia voľného času aktívnym oddychom, v okolí obce sú vhodné podmienky na rekreáciu, turistiku i cykloturistiku. Celoročne otvorený Holiday park ponúka vodné atrakcie, miestne lesy sú obľúbeným cieľom prechádzok hubárov, asfaltové i lesné cesty zasa cykloturistov. Z obce vedie turistický chodník na hrebeň Kremnických vrchov. Medzi atraktívne ciele turistov v okolí patrí aj Badínsky prales, Kúpele Sliač, Pustý hrad, Zvolenský zámok, Arborétum Borová hora či unikátny drevený artikulárny kostol v Hronseku. Viac o turistike a aktívnom oddychu nájdete na CENA A PLATBA : * cena nehnuteľnosti : 518 240,-€ * pozemok je kúpou ihneď voľný * platba v hotovosti, alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru, pomôžeme Vám s jeho vybavením V prípade záujmu ma kontaktujte: Eva Matejová RSc. : + 706, alebo emailom : eva.matejova@
Lukratívna investíčna ponuka v Kováčovej
Ponúkame na predaj pozemok v priestore „ Seravy-Západ “ v katastrálnom území obce Kováčová o rozlohe 6328 m2, okres Zvolen ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE : * lokalita : Kováčová, okres Zvolen * rozloha pozemku : 6328 m2 * sklon pozemku: mierne svahovitý * orientácia : J/Z * nadmorská výška : 306 m * inžinierske siete : elektrina - v dosahu, v blízkosti stĺpy el. vedenia, trafostanica, voda – formou studne, je potrebný vrt, alebo kopať, alebo verejný vodovod, plyn prechádza pozemkom – v jeho spodnej časti * vyjadrenie obce k ÚPI – výstavba rodinných domov * stanovisko SPP k plynovému potrubiu prechádzajúcim pozemkom * prístupová cesta: štrková komunikácia, ul. Plánočkova * spojenie : SAD, cesta 1. Triedy, dobrá dostupnosť na rýchlostnú komunikáciu R 1 – v Kováčovej, výjazd smer : Bratislava, smer : Zvolen - Banská Bystrica POPIS NEHNUTEĽNOSTI : * pozemok je klasifikovaný ako trvalý trávny porast, v priestore „ Seravy – Západ “ na konci Plánočkovej ulice. Podľa platného územného plánu obce Kováčová sa jeho severná časť nachádza v ploche Obytné územie – plochy zástavby rodinných domov – návrh. V pripravovaných zmenách a doplnkoch územného plánu obce sa aj južná časť dostáva do plochy Obytné územie – plochy zástavby rodinných domov – návrh. V tejto časti pozemku prechádza plynové potrubie s priemerom 80 mm a ochranným pásmom 4 m. Pri výstavbe rodinných domov bude platiť výnimka vydaná obcou s možnosťou výstavby žumpy pri každom rodinnom dome, ktorá bude platiť po dobu 10 rokov od kolaudácie. Do tejto doby obec vybuduje v danej lokalite obecnú kanalizáciu do ktorej budú rodinné domy napojené. Celková rozloha pozemku sa skladá z troch vedľa seba susediacich parciel s možnosťou výstavby viacerých rodinných domov v tichom prostredí, atraktívnej časti obce Kováčová OKOLIE NEHNUTEĽNOSTI : krásna príroda v okolí obce poskytuje možnosti trávenia voľného času aktívnym oddychom, v okolí obce sú vhodné podmienky na rekreáciu, turistiku i cykloturistiku. Celoročne otvorený Holiday park ponúka vodné atrakcie, miestne lesy sú obľúbeným cieľom prechádzok hubárov, asfaltové i lesné cesty zasa cykloturistov. Z obce vedie turistický chodník na hrebeň Kremnických vrchov. Medzi atraktívne ciele turistov v okolí patrí aj Badínsky prales, Kúpele Sliač, Pustý hrad, Zvolenský zámok, Arborétum Borová hora či unikátny drevený artikulárny kostol v Hronseku. Viac o turistike a aktívnom oddychu nájdete na CENA A PLATBA : * cena nehnuteľnosti : 570 100,-€ * pozemok je kúpou ihneď voľný * platba v hotovosti, alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru, pomôžeme Vám s jeho vybavením V prípade záujmu ma kontaktujte: Eva Matejová RSc. : + 706, alebo emailom : matejov.eva@
Pozemky v katastrálnom území obce Kováčová/ Zvolen
XEMAR  (emanuel.nota@, ) ponúka na predaj pozemky v katastrálnom území Kováčová okres Zvolen. Pozemok číslo 1 v tesnej blízkosti objektu GEIS Zvolen s rozlohou  1232 m² cena 80 euro za m². Pozemok číslo 2 v blízkosti objektu Salaš Kováčová s rozlohou  663 m² cena 80 euro za m². Pozemok číslo 3 v rekreačnej lokalite Bienska dolina s rozlohou  761 m² cena 40 euro za m². Pozemok číslo 4 v tesnej blízkosti objektu rekreačné zariadenie ZVJS Kováčová s rozlohou  1778 m² cena 40 euro za m². Cena dohodou možná. V cene nehnuteľností je kompletný katastrálny a právny servis.
Predáme stavebný pozemok pri obci Kováčová
Ponúkame na predaj slnečný stavebný pozemok v k. ú. obce Kováčová, neďaleko mesta Zvolen. Je vhodný na výstavbu rodinného domu, chalupy alebo chaty, s možnosťou napojenia na IS. Vhodný aj ako investícia. DRUH POZEMKU • Stavebný pozemok • Výmera: 377 m2 IS • Voda: na hranici pozemku • Elektrika: na hranici pozemku • Kanalizácia: ČOV na hranici pozemku • Prístupová cesta: panelová VÝHODY: • Pozemok je umiestnený cca 1 km od obce Kováčová • Rýchly prístup autom na rýchlostnú cestu R1 • V blízkosti cca 18 km krajské mesto Banská Bystrica, cca 5 km okresné mesto Zvolen, cca 3 km kúpeľné mesto Sliač • Nádherná príroda, turistika, cyklotrasy, hubárčenie, celoročne otvorený Holiday park ponúka vodné atrakcie • Cena, súkromie, výhodný aj ako investícia CENA • 47 500 eur vrátane provízie pre RK schválená vlastníkom nehnuteľnosti CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA Obec Kováčová je vyhľadávanou lokalitou pre trvalé ako aj rekreačné bývanie. V prípade záujmu a obhliadky volajte na t. č.: .
Predáme stavebný pozemok pri obci Kováčová
Ponúkame na predaj slnečný stavebný pozemok v k. ú. obce Kováčová, neďaleko mesta Zvolen. Je vhodný na výstavbu rekreačného domu,(nie RD) chalupy alebo chaty, s možnosťou napojenia na IS. Vhodný aj ako investícia. DRUH POZEMKU • Stavebný pozemok • Výmera: 377 m2 IS • Voda: na hranici pozemku • Elektrika: na hranici pozemku • Kanalizácia: ČOV na hranici pozemku • Prístupová cesta: panelová VÝHODY: • Pozemok je umiestnený cca 1 km od obce Kováčová • Rýchly prístup autom na rýchlostnú cestu R1 • V blízkosti cca 18 km krajské mesto Banská Bystrica, cca 5 km okresné mesto Zvolen, cca 3 km kúpeľné mesto Sliač • Nádherná príroda, turistika, cyklotrasy, hubárčenie, celoročne otvorený Holiday park ponúka vodné atrakcie • Cena, súkromie, výhodný aj ako investícia CENA • 47 500 eur vrátane provízie pre RK schválená vlastníkom nehnuteľnosti CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA Obec Kováčová je vyhľadávanou lokalitou pre trvalé ako aj rekreačné bývanie. V prípade záujmu a obhliadky volajte na t. č.: .
Predám pozemky v obci Turany a Blažovce
Predám pozemky v obci Turany a Blažovce, vhodné na ťažbu štrkopieskov. Blažovce - LV 205, k.ú: Blažovce: Pozemok označený ako pracela reg. ,,C“ KN č.12/5, o výmere 527m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie, Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 231/3, o výmere 24 085m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 232/2, o výmere 1 044 m2, druh pozemku: trvalý trávnatý porast Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 232/7, o výmere 26 080m2, druh pozemku: trvalý trávnatý porast Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 233/2, o výmere 4 185m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 233/3, o výmere 16m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 233/4, o výmere 262m2, druh pozemku: ostatná plocha Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 234/2, o výmere 12 586m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 235/3, o výmere 20 864m2, druh pozemku: trvalý trávnatý porast Turany - LV: 5302, k.ú. Turany, obec Turany, okres Martin. Jedná sa o ornú pôdu. Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č.3585/3, o výmere 14m2, druh pozemku: orná pôda, Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/6, o výmere 1214m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/9, o výmere 3784m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/10, o výmere 2947m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/26, o výmere 363m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/27, o výmere 940m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/28, o výmere 117m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3592/1, o výmere 204m2, druh pozemku: ostatná plocha Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/10, o výmere 72m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/11, o výmere 1244m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/12, o výmere 612m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/21, o výmere 116m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/22, o výmere 10m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/23, o výmere 45m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/24, o výmere 471m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č.3595/25, o výmere 1001m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/26, o výmere 158m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 2496/1, o výmere 80m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 2496/3, o výmere 83m2, druh pozemku: orná pôda