inzercia, predaj, predám, bazár

POZEMOK S CHATOU, 1750M2, DOLNÉ PASEKY, okr. SENICA

Kategória: Chalupy, Chaty

Vo výhradnom zastúpení majiteľov Vám ponúkame na predaj dvojpodlažnú murovanú chatu na pozemku s výmerou 1750 m2 v tichej lokalite Dolné Paseky - Prietrž. Výnimočnosť tejto ponuky ocenia hlavne klienti, ktorí preferujú súžitie s prírodou. Pokoj, ticho, nádherná príroda sú hlavné atribúty tejto ponuky. 

Popis:

dvojpodlažná murovaná chata s rozmermi cca 6,6 x 10 m + prístavba
dispozícia: 1 NP – kuchyňa, predsieň, izba. 2 NP – 2 x izba
pozemok s dĺžkou cca 100 metrov a šírkou cca 18 metrov
stavebný materiál: kváder, kameň
strecha - betónová škridla
balkón - výstup z obidvoch izieb
drevené okná
terasa
voda zo studne
elektrina
vykurovanie na tuhé palivo - komín
orientácia JZ
spevnená prístupová cesta 
ovocné stromy na pozemku

MAKLÉR ODPORÚČA!!!

Obec Prietrž je považovaná za vstupnú bránu do krásneho prostredia Myjavských kopaníc, ktorých nádherná príroda ponúka neskutočné množstvo možností na turistiku, hubárčenie či rybolov.

Túto ponuku nájdete výhradne v našej kancelárii Archeus RK Záhorie.

Ak máte záujem o obhliadku neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0917 330 172, emailom na adrese koprla@ alebo osobne priamo u nás na pobočke ARCHEUS reality ZÁHORIE na Hviezdoslavovej ulici 484 v Senici /pri kaviarni Positivo/.

Text a fotografie sú dielom a majetkom Archeus RK Záhorie.

Ušetríme Vám čas aj peniaze - s najlepším financovaním Vám bezplatne pomôže náš hypošpecialista. Zabezpečíme Vám kompletný právny servis prostredníctvom našej právnickej kancelárie, katastrálny servis, znalecký posudok.
POZEMOK S CHATOU, 1750M2, DOLNÉ PASEKY, okr. SENICA
Podobné inzeráty
POZEMOK S CHATOU, 1750M2, DOLNÉ PASEKY, okr. SENICA
Vo výhradnom zastúpení majiteľov Vám ponúkame na predaj dvojpodlažnú murovanú chatu na pozemku s výmerou 1750 m2 v tichej lokalite Dolné Paseky - Prietrž. Výnimočnosť tejto ponuky ocenia hlavne klienti, ktorí preferujú súžitie s prírodou. Pokoj, ticho, nádherná príroda sú hlavné atribúty tejto ponuky.  Popis: - dvojpodlažná murovaná chata s rozmermi cca 6,6 x 10 m + prístavba - dispozícia: 1 NP – kuchyňa, predsieň, izba. 2 NP – 2 x izba - pozemok s dĺžkou cca 100 metrov a šírkou cca 18 metrov - stavebný materiál: kváder, kameň - strecha - betónová škridla - balkón - výstup z obidvoch izieb - drevené okná - terasa - voda zo studne - elektrina - vykurovanie na tuhé palivo - komín - orientácia JZ - spevnená prístupová cesta  - ovocné stromy na pozemku Obec Prietrž je považovaná za vstupnú bránu do krásneho prostredia Myjavských kopaníc, ktorých nádherná príroda ponúka neskutočné množstvo možností na turistiku, hubárčenie či rybolov. Ak máte záujem o obhliadku neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0917 330 172, emailom na adrese koprla@ alebo osobne priamo u nás na pobočke A&P Real Estate na Hviezdoslavovej ulici 484 v Senici /pri kaviarni Positivo/. Ušetríme Vám čas aj peniaze - s najlepším financovaním Vám bezplatne pomôže náš hypošpecialista. Zabezpečíme Vám kompletný právny servis prostredníctvom našej právnickej kancelárie, katastrálny servis, znalecký posudok.
Rekreačná chata na predaj, Nižná Boca
Predám rekreačnú chatu drevenicu s priľahlým pozemkom v osobnom vlastníctve v kat.území Nižná Boca časť Červená voda oproti Reštaurácií a pekárni "Stará Zvonica". Prístup ku chate je z hlavnej cesty vzdialenej cca 30 m od chaty. Drevenica bola postavená po r. 1990 a jej zast.plocha je 50m2 s riadne prideleným súpisným číslom. Celková úžitková plocha pozemku: 100 m2. Chata je postavená na pevnom kameňobetónovom základe. Používaný terén pred chatou je upravený do mierneho svahu. Pred chatou rastú osobne vysadené cca 10 ročné ihličnany. Elektrika doteraz nie je nenainštalovaná, avšak je daná možnosť, nakoľko elektrická prípojová skrinka je cca 15 m od chaty. Strecha je sedlový typ, druh krytiny-drevený šindel. Pred chatou preteká malý potôčik zo svahu, ktorý je vhodné na jar /najmä po splavovaní vody zo svahov / priebežne upravovať. Priestor z troch strán chaty upravený do mierneho spádu /ako všade v Tatrách/, bez hrbolov. Poniže susedovej chaty vedľa príchodovej trávnatej cestičky vpravo je funkčná studnička s pitnou vodou, ktorú som pred rokom upravoval, vrátane dvierok. Chata pozostáva z prízemia a z plnohodnotného podkrovného poschodia. Vykurovanie chaty je zabezpečené sporákom na tuhé palivo. Prízemie: Pri vstupových dverách z pravej strany je pivnička so stojatými dverami, vedľa vstup do kuchynky. Jedáleň je napojená na kuchynskú časť /oddelená miestnosť/. Oproti pivničky sa nachádza malý sklad náradia, vedľa hlbšie do vnútra je WC s riadnou záchodovou misou. Za WC je samostatná kúpeľňa s vaňou. Nasleduje vstup do jedálne a tiež schodisko do podkrovia. Komín pre kuchynský sporák a pre krb je umiestnený v jednom telese , ale každý s osobitným potrubím . Komín pre sporák je prevádzkovaný. Krb pre časovú tieseň do t.č. nie je zhotovený, resp. nie je osadený. Podlaha je z drevených dosiek. Podlaha vstupovej časti je z dlažby. Podkrovné poschodie: Pozostáva z dvoch miestností / jedna priestranná , druhá o niečo menšia / . Na komín sú t.č. napojené kachle na vykurovanie. Všetky miestnosti /prízemie aj poschodie/ okrem pivnice sú ošetrené oknami. Chata sa predáva aj so zariadením / jedálensky set, stôl, stoličky, sedačka, postele... /. Súhrnným zrátaním chaty t.č. možno využiť 10 miest k úložisku. Z príchodovej strany k chate pod úrovňou zeme je osadená izolovaná žumpa cca 8m3 / pre WC a kúpeľňu/. Uvedené časti sú riadne skolaudované k prevádzke. Lokalita vhodná na široké využívanie víkendov a dovoleniek v širokom okolí Nízkych, Vysokých Tatier a Slovenského raja. Dobré podmienky na hubárčenie priamo pod ihličnanmi pred chatou pod smrekmi rastú chutné zelenkasté hríby smrečky, v blízkom okolí mnoho iných druhov. Športová turistika, cyklistika, zimné športy, lyžovanie, všetko v blízkosti. Chata je vzdialená 5 km od lyžiarskeho strediska SKI centrum Bačova Roveň, 9km od strediska Ski Čertovica, 33 km od strediska Chopok Juh. Prechodom cez cestu je nová reštaurácia ”Stará zvonica”, so širokou ponukou
Rekreačná chata na predaj, Nižná Boca
Predám rekreačnú chatu drevenicu s priľahlým pozemkom v osobnom vlastníctve v kat.území Nižná Boca časť Červená voda oproti Reštaurácií a pekárni"Stará Zvonica". Prístup ku chate je z hlavnej cesty vzdialenej cca 30 m od chaty. Drevenica bola postavená po r. 1990 a jej zast.plocha je 50m2 s riadne prideleným súpisným číslom. Celková úžitková plocha pozemku: 100 m2. Chata jepostavená na pevnom kameňobetónovom základe. Používaný terén pred chatou je upravený do mierneho svahu. Pred chatou rastú osobne vysadené cca 10ročné ihličnany. Elektrika doteraz nie je nenainštalovaná, avšak je daná možnosť, nakoľko elektrická prípojová skrinka je cca 15 m od chaty. Strecha jesedlový typ, druh krytiny-drevený šindel. Pred chatou preteká malý potôčik zo svahu, ktorý je vhodné na jar /najmä po splavovaní vody zo svahov / priebežne upravovať. Priestor z troch strán chaty upravený do mierneho spádu /ako všade v Tatrách/, bez hrbolov. Poniže susedovej chaty vedľa príchodovej trávnatej cestičky vpravo je funkčná studnička s pitnou vodou, ktorú som pred rokom upravoval, vrátane dvierok. Chata pozostáva z prízemia a z plnohodnotného podkrovného poschodia. Vykurovanie chaty je zabezpečené sporákom na tuhé palivo. Prízemie: Pri vstupových dverách z pravej strany je pivnička so stojatými dverami, vedľa vstup do kuchynky. Jedáleň je napojená na kuchynskú časť/oddelená miestnosť/. Oproti pivničky sa nachádza malý sklad náradia, vedľa hlbšie do vnútra je WC s riadnou záchodovou misou. Za WC je samostatnákúpeľňa s vaňou. Nasleduje vstup do jedálne a tiež schodisko do podkrovia. Komín pre kuchynský sporák a pre krb je umiestnený v jednom telese , ale každý s osobitným potrubím . Komín pre sporák je prevádzkovaný. Krb pre časovú tieseň do t.č. nie je zhotovený, resp. nie je osadený. Podlaha je z drevených dosiek. Podlaha vstupovej časti je z dlažby. Podkrovné poschodie: Pozostáva z dvoch miestností / jedna priestranná , druhá o niečo menšia / . Na komín sú t.č. napojené kachle na vykurovanie. Všetky miestnosti /prízemie aj poschodie/ okrem pivnice sú ošetrené oknami. Chata sa predáva aj so zariadením / jedálensky set, stôl, stoličky, sedačka, postele.../. Súhrnným zrátaním chaty t.č. možno využiť 10 miest k úložisku. Z príchodovej strany k chate pod úrovňou zeme je osadená izolovaná žumpa cca 8m3 / pre WC a kúpeľňu/. Uvedené časti sú riadne skolaudované k prevádzke. Lokalita vhodná na široké využívanie víkendov a dovoleniek v širokom okolí Nízkych, Vysokých Tatier a Slovenského raja. Dobré podmienky na hubárčenie priamo pod ihličnanmi pred chatou pod smrekmi rastú chutné zelenkasté hríby smrečky, v blízkom okolí mnoho iných druhov. Športová turistika, cyklistika,zimné športy, lyžovanie, všetko v blízkosti. Chata je vzdialená 5 km od lyžiarskeho strediska SKI centrum Bačova Roveň, 9km od strediska Ski Čertovica, 33km od strediska Chopok Juh. Prechodom cez cestu je nová reštaurácia ”Stará zvonica”, so širokou ponukou
RezervovaneZáhradka Paseky-Holíč
Viac ako REALITY s.r.o., Vám exkluzívne ponúka na predaj Záhradku vo vyhľadávanej lokalite Paseky v Holíči. Táto ponuka je jedinečná predovšetkým tým, že v tejto lokalite len málokedy nájdete nehnuteľnosť na predaj. Tak ak premýšlate o cenovo dostupnej víkendovej chatke, domčeku, toto je ponuka práve pre Vás. Celý pozemok má rozlohu krásnych 477m2, oplotených novým plotom. Táto rozloha ponúka naozaj veľmi bohatú možnosť využitia, a stále ostáva priestor pre veľa zelene a stromčekov – ako ovocných tak aj okrasných. Obytná časť sa skladá z dvoch chatiek. Jedna slúži ako letná kuchynka s rozlohou 8m2 – plne vybavená, dokonca aj s myčkou na riady, a druhá je úplne nanovo postavená v roku 2018. Je z kvalitných materiálov, značkovej strechy, zateplená 8cm polystyrénom a sú použité nové plastové okná. Z celej výstavby máme fotografickú dokumentáciu. Obytná plocha so spálňou v podkroví je 34m2. Kúrenie je riešené kachlami, čo bohato postačuje aj pri zimných mesiacoch. Drevo je už nachystané :) Súčasťou tejto chatky je aj sklep 10m2. Na záhrade sa daľej nachádza nový altánok pre príjemné posedenie a takisto nová uzamykateľná náraďovňa. Príjemným spestrením neodmysliteľne bude veľký bazén s komplet príslušenstvom, veľká trampolína a vlastná studňa. Toaleta aj solárna sprcha sa nachádzajú vonku. O záhradku je neustále starané a tak ju nový majiteľia môžu začať ihneď využívať bez nejakých ďaľších nutných investícií. Pre obhliadky a viac informácií nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle alebo info@
KV REAL | Ponúkame na predaj pozemok s chatou v peknom prost
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj pekný pozemok o výmere 1100 m2 (mierne svahovitý) s murovanou chatou v obci Drženice. Pozemok disponuje krásnym výhľadom na okolité štiavnické vrchy. V spodnej časti pozemku sa nachádza murovaná chata, je tu vybudovaná vodovodná šachta s vodovodom. Táto časť je zalesnená, výhľad z murovanej chaty je na okolité stromy, ktoré tvoria príjemné zátišie. Chata je v pôvodnom stave, pozostáva z dvoch podlaží, na prízemí sa nachádza pracovná miestnosť, so vstupom do samostatnej pivnice. Na poschodí sa nachádza spoločenská miestnosť + miestnosť využívaná ako kuchyňa s posedením. V chate nie je zavedená elektrika. Podkrovie je osadené nad celou chatou - nevyužité, strecha (škridla). CENA: JE KOMPLETNÁ a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov ! Zahŕňa vypracovanie kúpnych zmlúv, odovzdanie nehnuteľnosti. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle , alebo na , alebo benckova@ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
KV REAL | Ponúkame na predaj pozemok s chatou v peknom prost
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom majiteľa ponúka na predaj pekný pozemok o výmere 1100 m2 (mierne svahovitý) s murovanou chatou v obci Drženice. Pozemok disponuje krásnym výhľadom na okolité štiavnické vrchy. V spodnej časti pozemku sa nachádza murovaná chata. Táto časť je zalesnená, výhľad z murovanej chaty je na okolité stromy, ktoré tvoria príjemné zátišie. Chata je v pôvodnom stave, pozostáva z dvoch podlaží, na prízemí sa nachádza pracovná miestnosť, so vstupom do samostatnej pivnice. Na poschodí sa nachádza spoločenská miestnosť + miestnosť využívaná ako kuchyňa s posedením. V chate nie je zavedená elektrika. Podkrovie je osadené nad celou chatou - nevyužité, strecha (škridla). CENA: JE KOMPLETNÁ a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov ! Zahŕňa vypracovanie kúpnych zmlúv, odovzdanie nehnuteľnosti. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle , alebo na , alebo benckova@ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!