inzercia, predaj, predám, bazár

Pozemok v obci Svinica, Košice - okolie, 19.375m2

Kategória: Pozemky

Ponúkame na predaj pozemok v obci Svinica, Košice - Okolie. Pozemok o rozlohe 19.375m2 je schválený v územnom pláne obce ako pozemok na rekreačné účely. Pozemok je vhodný na vybudovanie rekreačnej zóny, súkromného rybníka, usadlosti a iné. Pekné prostredie v blízkosti hlavnej cesty. Pozemok s krásnym výhľadom obkolesený stromami. Cena pozemku je dohodou - ponúknite.
Pozemok v obci Svinica, Košice - okolie, 19.375m2
Podobné inzeráty
Priestranný stavebný pozemok  1453 m² v obci Svinica, Košice
Hľadáte pre svoj nový dom pokojnú lokalitu mimo ruchu mesta? Vynikajúca dostupnosť asi 12 minút autom, alebo autobusmi po ceste 1. triedy, cca 25 km od Košíc... Zo Svinice sa dostanete autom do 5 minút na diaľnicu. ZARA REALITY v zastúpení realitný maklér Erik SYNÁK ponúka: - rovinatý, stavebný pozemok o výmere: 1453 m² - v lokalit v ktorej je plánovaná výstavba ďaľších nových domov - pozostáva z 2 samostatných parciel - cena pozemku 102,-€/m² - šírka pozemku: 20-21 m - dĺžka pozemku: 71 m - vykolíkovaný pozemok, aj cesta - bez oplotenia - umiestnený v zastavanom území obce (intravilán) - parcely registra „C", orná pôda - prevádza sa spolu s podielom na prístupovej ceste Inžinierske siete: elektrina: pred pozemkom. Voda: studňa (zabezpečí nový majiteľ) Obecný vodovod - vo výstavbe. Odpad: nutné osadiť žumpu, alebo čističku odpadových vôd (nový majiteľ) V obci zatiaľ nie je kanalizácia. Prístup k pozemku: z hlavnej cesty po asfaltovej komunikácii. Prístup k pozemku bude možný aj z novovytvorenej cesty novými majiteľmi. Internet v obci: Telecom Situovaný v zastavanej časti obce v blízkosti rodinných domov. *** LOKALITA: obec Svinica má svoj kľud, aj čaro. Zmodernizovaný kultúrny dom zabezpečuje spoločenské akcie, nájdete tu vynikajúcu pekáreň, čučoriedkovú farmu, multifunkčné ihrisko, detské ihrisko, ZŠ po 4. ročník, materskú školu, menšia reštaurácia s posedom s možnosťou grilovania. 3 kostoly ( kalvínsky, evanjelický, katolícky). V lete sa tu predáva zmrzlina aj zákusky. V okolí obce sú lesy s možnosťou prechádzok, zberu húb a lesných plodov. Cca len 2 km vzdialená obec Bidovce poskytne kompletnú vybavenosť vrátane zdravotného strediska pred deti aj dospelých, zubár... V obci je Coop jednota, Fresh, pohostinstvá ZŠ pre 2. stupeň a z Svinica chodí zberný autobus. V obci Svinica a Bidovce je čoraz väčší záujem o bývanie a výstavbu domov. Autobusové spojenie zo Svinice je takmer každých 15 minút smerom na Košice, alebo Michalovce. Kúpa bytu, alebo domu je dôležitým krokom v živote každého človeka. Nenechajte nič na náhodu a v prípade záujmu o obhliadku, podrobnejších informácií, kontaktujte realitného makléra: Erik SYNÁK na t. č: sms-kou, alebo emailom na erik.synak@ ZARA REALITY: Keď sa sny stávajú realitami... ZARA REALITY spolupracuje s finančnými špecialistami. Kvalifikovaní odborníci, ktorí majú potrebné znalosti a ušetria Vám čas, aj peniaze... Rozloha pozemku: 1453m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V Kanalizácia: nie Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Priestranný stavebný pozemok 773 m² v obci Svinica, Košice -
Hľadáte pre svoj nový dom pokojnú lokalitu mimo ruchu mesta? Vynikajúca dostupnosť asi 12 minút autom, alebo autobusmi po ceste 1. triedy, cca 25 km od Košíc... Zo Svinice sa dostanete autom do 5 minút na diaľnicu. ZARA REALITY v zastúpení realitný maklér Erik SYNÁK ponúka: - stavebný, rovinatý pozemok o výmere: 773 m² - v lokalite v ktorej je plánovaná výstavba ďaľších nových domov - cena pozemku 109,-€/m² - šírka pozemku: 20-21 m - dĺžka pozemku: 38 m - vykolíkovaný pozemok, aj cesta - bez oplotenia - umiestnený v zastavanom území obce (intravilán) - parcely registra „C", orná pôda - prevádza sa spolu s podielom na prístupovej ceste Inžinierske siete: elektrina prípojka pred pozemkom plyn: v blízkosti pozemku (potrebné požiadať o prípojku) Voda: studňa (zabezpečí nový majiteľ) Obecný vodovod - vo výstavbe. Odpad: nutné osadiť žumpu, alebo čističku odpadových vôd V obci zatiaľ nie je kanalizácia. Prístup k pozemku: z hlavnej cesty po asfaltovej komunikácii. Situovaný v zastavanej časti obce v blízkosti rodinných domov. Internet: Telecom. *** LOKALITA: obec Svinica má svoj kľud, aj čaro. Zmodernizovaný kultúrny dom zabezpečuje spoločenské akcie, nájdete tu vynikajúcu pekáreň, čučoriedkovú farmu, multifunkčné ihrisko, detské ihrisko, ZŠ po 4. ročník, materskú školu, menšia reštaurácia s posedom s možnosťou grilovania. 3 kostoly ( kalvínsky, evanjelický, katolícky). V lete sa tu predáva zmrzlina aj zákusky. V okolí obce sú lesy s možnosťou prechádzok, zberu húb a lesných plodov. Cca len 2 km vzdialená obec Bidovce poskytne kompletnú vybavenosť vrátane zdravotného strediska pred deti aj dospelých, zubár... V obci je Coop jednota, Fresh, pohostinstvá ZŠ pre 2. stupeň a z Svinica chodí zberný autobus. V obci Svinica a Bidovce je čoraz väčší záujem o bývanie a výstavbu domov. Autobusové spojenie zo Svinice je takmer každých 15 minút smerom na Košice, alebo Michalovce. Kúpa bytu, alebo domu je dôležitým krokom v živote každého človeka. Nenechajte nič na náhodu a v prípade záujmu o obhliadku, podrobnejších informácií, kontaktujte realitného makléra: Erik SYNÁK na t. č: sms-kou, alebo emailom na erik.synak@ ZARA REALITY: Keď sa sny stávajú realitami... ZARA REALITY spolupracuje s finančnými špecialistami. Kvalifikovaní odborníci, ktorí majú potrebné znalosti a ušetria Vám čas, aj peniaze... Rozloha pozemku: 773m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V Terén: rovina
Na predaj stavebný pozemok 773 m2 v obci Svinica
Realitná kancelária Svet byvania s.r.o. ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Svinica, okres Košice-okolie. Pozemok je rovinatý a tvorí ho jedna parcela o šírke 21 m, celková plocha je 773 m2. Pozemok je v súkromnom vlastníctve, právne vysporiadaný a bez tiarch. Priamo na pozemku je zavedená elektrina, v blízkosti sú všetky inžinierske siete (plyn, vodovod). V obci nie je zavedená kanalizácia, pre odvod odpadu je nutné na pozemku osadiť žumpu (septik), prípadne čističku odpadových vôd. Pozemok sa nachádza v zastavanej časti obce, vedie k nemu prístupová asfaltová cesta. Spolu s pozemkom sa predáva aj podiel na prístupovej ceste. Obec Svinica je vzdialená približne 20 km od Košíc, dostupná autom aj autobusovou dopravou. V obci je dobrá občianská vybavenosť. Cena je 109 €/ m2. V cene je zahrnutá aj provízia realitnej kancelárie a kompletný právny, administratívny a hypotekárny servis. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne bližšie informácie, neváhajte ma kontaktovať, obhliadka možná aj cez víkendy.
Štyri slnečné pozemky / Svinica / PREDAJ
Žiada sa Vám vymeniť mesto za pokoj a bývanie v rodinnom dome? Realitná kancelária Broker Consulting - RealitySpolu a.s. ponúka na predaj krásne rovinaté, slnečné pozemky v blízkosti lesa. Novovzniknutá lokalita v intraviláne obce Svinica. Vhodné ako budúca investícia v pokojnej časti. Lokalita: - rýchla dostupnosť do Košíc aj vďaka dialničnému obchvatu cesta trvá 11 min. - obec vzdialená 18 km od Košíc - prípoj na dialnicu do Košíc vzdialený iba 1 km - pokojná časť obce - blízkosť lesa do 500 m vhodná na túry a cyklotúry - parcely registra „C", orná pôda - krásne slnečné pozemky bez ťarchy od jedného majiteľa V obci Svinica je dobrá občianska vybavenosť: - MŠ, ZŠ, futbalové, dopravné, multifunkčné a detské ihrisko, potraviny, historický gotický kostol, parčík, pekáreň, reštaurácia, v tesnej blízkosti čučoriedková zážitková farma. - Po ceste do Vášho nového domova, len 2 km od obce Svinica sa nachádzajú navyše stavebniny, zdravotné stredisko, Pizzéria, Coop Jednota, čerpacia stanisa, auto pneuservis, STK, športové letisko. To všetko nájdete v blízkej obci Bidovce. Aktuálne sú k dispozícii 4 pozemky, každý o rozlohe 610 m2. Pozemky sa nachádzajú v intraviláne obce a prístup k lokalite je po asfaltovej ceste. Šírka a dĺžka pozemku 22 m x 28 m. V cene je zahrnutý aj podiel na prístupovej ceste. Budúce inžinierske siete: - vodovod je v riešení obce - studňa - žumpa - optika - projekt prístupovej cesty je vyhotovený. Inžiniering vybavovania stavebného povolenia prebieha v tomto období - elektrická prípojka k pozemkom - zmluva s VSD uzavretá a realizovaná do konca augusta 2022 Výhodná investícia pri dnešnej vysokej inflácii (zatiaľ 12,5%), kde pri vašej kúpe pozemku sa Vám Vaše peniaze neznehodnocujú. Cena za jeden pozemok je 110 000 EUR. V prípade rýchleho jednania možná zľava. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie , kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.
Pozemok na haciendu,ranč,chalupu na samote,alebo IBV,Svinica
Ponúkame na predaj pozemok v obci Svinica, ktorá je dostupná do 10 minút cesty autom po diaľnici D1 z Košíc. Nehnuteľnosť – pozemok sa nachádza na rozhraní obcí Bidovce a Svinica, na miernom kopci za záhradkárskou lokalitou vo Svinici. Pozemok je situovaný na vrchu kopca, preto je zaujímavý pekným výhľadom na celé okolie. Celková výmera pozemku je veľkorysá, a to 5.797 m2, z toho je 391 m2 klasifikovaných ako ostatná plocha a 5.406 m2 je orná pôda. Táto výmera ponúka novému vlastníkovi dostatočné súkromie. Pozemok je vhodný na výstavbu haciendy, ranču, usadlosti, chalupy na samote, chov koní... alebo ako investícia do budúcnosti s potenciálom na IBV (v horizonte niekoľkých rokov rozširujúca sa výstavba aj zo smeru od susednej obce Bidovce). Prístup na pozemok je po obecnej nespevnenej komunikácii. K nehnuteľnosti je vypracovaný projekt na elektrickú prípojku a projekt na rodinný dom (v cene nehnuteľnosti). Pozemok sa predáva v celku.
Pozemok pre ranč,haciendu,usadlosť,dom na samote,....Svinica
Ponúkame na predaj pozemok v obci Svinica, ktorá je dostupná do 10 minút cesty autom po diaľnici D1 z Košíc. Nehnuteľnosť – pozemok sa nachádza na rozhraní obcí Bidovce a Svinica, na miernom kopci za záhradkárskou lokalitou vo Svinici. Pozemok je situovaný na vrchu kopca, preto je zaujímavý pekným výhľadom na celé okolie. Celková výmera pozemku je veľkorysá, a to 5.797 m2, z toho je 391 m2 klasifikovaných ako ostatná plocha a 5.406 m2 je orná pôda. Táto výmera ponúka novému vlastníkovi dostatočné súkromie. Pozemok je vhodný na výstavbu haciendy, ranču, usadlosti, chalupy na samote, chov koní... alebo ako investícia do budúcnosti s potenciálom na IBV (v horizonte niekoľkých rokov rozširujúca sa výstavba aj zo smeru od susednej obce Bidovce). Prístup na pozemok je po obecnej nespevnenej komunikácii. K nehnuteľnosti je vypracovaný projekt na elektrickú prípojku a projekt na rodinný dom (v cene nehnuteľnosti). Pozemok sa predáva v celku.