inzercia, predaj, predám, bazár

Práca pre rozvozcov, pizzerov a kucharov

Kategória: Organizovanie akcií

Hladame aj ludi bez praxe na pracu v milom a pracovitom kolektive.

Odmena od 4,50 e/h

Tesime sa na spolupracu.
Práca pre rozvozcov, pizzerov a kucharov
Podobné inzeráty
Organizovanie eventov/party na klúč
Hľadáte eventovú agentúru pre vaše podujatie? Organizujete firemný večierok,teambuilding, narodninovú party alebo otvárate svoj podnik ? Neviete sa rozhodnúť o aký event by ste mali záujem? Disponujeme viacerými konceptami podujatí. Organizujeme podujatia na mieru, firemné večierky, teambuildingy, spoločenské akcie. Taktiež ponúkame prenájom stand-by stolov,baru,grilu a možnosť zabezpečiť catering. Ponúkame kompletný servis, no taktiež ponúkame možnosť zabezpečiť iba catering, mobilné bary, produkciu, personálne zabezpečenie. Nechajte plánovanie firemného večierku, teambuildingu alebo svojho eventu na profíkov. Sme eventová agentúra, ktorá sa špecalizuje na organizovanie podujatí na mieru, čiže event na kľúč, podľa požiadaviek klienta. Na úvodnom stretnutí prediskutujeme podmienky a spoločné predstavy o evente, vrátane: programovej štruktúry, personálneho zabezpečenia, celkového time managementu a nadstavenia cenovej ponuky. Organizačné zabezpečenie zahŕňa aj booking umelcov a zapracovanie ich požiadaviek. Komplexne a na mieru riešime aj barové centrá. Starosti vám nemusí robiť ani zabezpečenie kvalifikovaného personálu. Vieme sprostredkovať SBS službu, barmanov,kuchárov, Djov, promotérky a podporný staff. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať emailom : kateringgroup@ alebo telefonicky
Predám Escape room kino zóna v Martine.
Dobrý deň, Predám Escape room kino zóna v Martine. Najvýhodnejšia ponuka na celom Slovensku !!!! Zarábaj nadštandardne a maj prácu hrou. O čo sa jedná ? Je to hra ktorá má svoj príbeh v ktorom riešite rôzne hlavolamy, hľadáte skryté kľúče, kódy a pomôcky, ktoré Vám pomôžu uniknúť z kina skôr než sa skončí časový limit. Hra preverí vaše myslenie, schopnosť rozmýšľania pod tlakom, pozornosť, komunikáciu a tímovú prácu. Hra je vhodná: pre rodiny s deťmi, partie kamarátov, teambuildingy a podobne. Najlepšia zábava svojho druhu. Viac o hre sa dozviete na fb stránke Čo ponúkame ? Ponúkame vlastné podnikanie, ktoré má výborné hodnotenia od samotných spokojných zákazníkov. Firma pôsobí už 5 rokov na trhu, čím sme vybudovali dobré meno. Zážitok ktorý budete poskytovať ľudom je niečo nádherné a práca je zábava a zážitok aj pre Vás. Pracuje stále s novými ľuďmi, ktorí majú radosť a sú vám vďační. Vo vašom regióne získate nových zákazníkov a tak má hra veľký potenciál. Čo potrebujete vy ? Získať vhodný priestor vo vašom meste, kde by ste chceli hru prevádzkovať. Stačí mať len čas a chuť. Vstupné náklady sú rýchlo návratne. Všetko ostatné vysvetlime, ukážeme, naučíme. Čo je v cene ? Kompletná hra escape room ( ktorá je u nás cca 60m2) nábytky, mechanizmy, zámky, profi projektor, profi kino sedačky, ozvučenie, trezory a veľa ďalšieho. Po dohode vieme na mieru prispôsobiť hru vaším priestorom. Okrem samotnej hry ponúkame: Zariadená vstupná miestnosť - Sedacia súprava, barový pult, foto stena, kamerový systém, tlačiareň, televízor, hifi veža, wifi, ostatní nábytok. Ďalej v cene fb stránka (1700 sledovateľov reálnych) instragram, všetky grafické veci ako letáky, logo, fb cover, profilovky, fotoplachta, banner, foto rekvizity, video nahrávky natočené hercom z skd martin na mieru pre našu hru a veľa ďalšieho. Zhrnutie: dohodneme sa na predaji, zabezpečíme demontáž, odvoz, montáž u vás v priestoroch, vy si vybavíte potrebné formality, všetko pripravíme na prevádzku a môžete obsluhovať vašich prvých zákazníkov. (ako rýchlo by to bolo, záleží na vás, kľudne aj do týždňa) V Martine končíme s hrou najneskôr do 30.12.2022 Boli by sme nadšení, ak by sa našiel niekto, kto bude pokračovať v našej práci. Bola by veľká škoda, ak by sme to museli predávať ako jednotlivo po kusoch. Navštíviť kino zónu si zaslúžia aj ďalší ľudia. (stačí si prečítať recenzie) Reálna cena všetkého je 15000€. Nakoľko času už nie je veľa, sme ochotní to predať za oveľa menej. Zľava viac ako 60%, lepšiu ponuku na Slovensku nedostanete. Neváhajte a volajte, presvedčte sa na vlastné oči pri návšteve. Naša predošlá hra banková lúpež sa predala do Nitry a teší sa veľkej obľube. Kto nezažil escape room na vlastnej koži, je to ťažšie si predstaviť čo sa skrýva za tým. Na Vašu zvedavosť a otázky som Vám plne k dispozícií. Tešíme sa na Váš telefonát a návštevu.
Ponuka práce z domu
Hľadáme obchodného zástupcu. Požiadavky: - Komunikatívnosť - Spoľahlivosť - Slovenský jazyk : pokročilý Náplň práce: - Zdvíhanie telefonátov Práca je vhodná pre študentov na VŠ, mamičky na MD aj popri zamestnaní. Jedná sa o zdvíhanie telefonátov a stručné komunikovanie s ľuďmi. Flexibilný pracovný čas. Zárobok záleží len od vašej šikovnosti a vašom nastavení ceny za kus. Pre viac informácii ma kontaktujte telefonicky na číslo po 15tej hodine. !!! Nejedná sa o žiadny predaj alebo ponúkanie kozmetiky ani nič podobné !!
Videoprodukcia Visual Video Insert
Potrebujete vyhotoviť promo, reklamný klip či zaznamenať dôležitú udalosť alebo akciu? Ste na správnom mieste ! Spoločnosť Visual Video Insert poskytuje komplexné služby v oblasti vyhotovenia a následného post-produkčného spracovania fotografií a videozáznamov. Naša činnosť je zameraná na propagáciu vašej spoločnosti, vášho produktu a čohokoľvek, čo je predmetom vášho podnikania. Vyhotovíme reklamné spoty, videozáznamy z prezentácií, video-inzerciu či animované materiály. Svadby nerobíme. V našom portfóliu ponúkame : FOTO - služby (akcie, udalosti, páry, tehotné mamičky, rodinné fotenie, portrétové fotografie, atď...) VIDEO - služby (jubileá, krsty, stužkové, rodinné oslavy, firemné akcie, reklamné spoty, reportáže, atď...) A následnú postprodukčnú úpravu, taktiež podľa vašich vlastných predstáv. Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na e-mailovej adrese : visualvideoinsert@ Webe : Telefónny kontakt : Celá SR videoprodukcia, videotvorba, videomaker, videomaking, videozáznam, natáčanie, reklama, strih, videoklip, akcia, animácia, fotografia, stabilizácia, úprava, kreatíva, kreativita, krst, jubileum, stužková, oslava, kamera, fotenie, kamerovanie, reportáž, postprodukcia, efekty, youtube, visual video insert práca, promo, zľava, slovensko, udalosť, spomienky, fotografie, zábery, foto, videoinzercia, záruka, spokojnosť, lacno, vizuál, postprodukcia
Kvetinová výzdoba na svadby a iné oslavy
Práca s kvetmi je zároveň mojím koníčkom. Zabezpečím kvetinovú výzdobu na Váš svadobný deň.Jednoduchú alebo honosnú pre náročnú nevestu, podľa vašich predstáv. Viažem aj svadobné kytice a pierka. Zavolajte, vypracujem cenovú ponuku a dohodneme detaily.Zavolajte mi.
Práca pre rozvozcu
Hladame aj ludi bez praxe na pracu v milom a pracovitom kolektive. Odmena od 4,50 e/h Tesime sa na spolupracu.