inzercia, predaj, predám, bazár

Práca pre zdravotné sestry v Škandinávií

Kategória: Zdravotníctvo

Ponúkame možnosť naučiť sa jazyk a pracovať v Nórsku a Švédsku zdravotným sestrám so stredoškolským aj vysokoškolským vzdelaním v odbore ošetrovateľstvo a všeobená sestra.

Pre podrobnejšie informácie prejdite prosím na tento odkaz:
Práca pre zdravotné sestry v Škandinávií
Podobné inzeráty
Zdravotné sestry a zdravotnícky asistenti, Rakúsko
➡ Hľadáme zdravotné sestry, praktické sestry a zdravotníckych asistentov pre domovy dôchodcov v Rakúsku! ➡ Jedná sa o poskytovanie dlhodobej starostlivosti o seniorov, vedenie ošetrovateľskej dokumentácie, realizácie výkonov na základe vopred stanoveného ošetrovateľského plánu. ➡ Akceptované sú zdravotné sestry, zdravotnícki asistenti a praktické sestry. ➡ Úroveň nemeckého jazyka stačí na úrovni A2. Potrebné je uznanie vzdelania "Anerkennung" s ktorým Vám pomôžeme. ➡ Je možné pracovať tri týždne a 1 týždeň voľna. ➡ Ubytovanie je hradené v plnej výške. ➡ Mzda: 2700 - 3000 €/brutto na rakúsku pracovnú zmluvu ➡ + 400 € diéty ➡ 13 a 14 plat + príplatky za prácu v noci, za sobotu a nedeľu ➡ Flexibilný plán služieb. ➡ Možnosť stravovania za symbolické ceny! ➡ Príjemný kolektív, kde už pracujú slovenky ➡ Krásne okolie - dostupnosť zabezpečená verejnou dopravou. Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42.
Zdravotné sestry a zdravotnícky asistenti, Rakúsko
➡ Hľadáme zdravotné sestry a zdravotníckych asistentov pre domovy dôchodcov v Rakúsku, blízko Viedne! ➡ Jedná sa o poskytovanie dlhodobej starostlivosti o seniorov, vedenie ošetrovateľskej dokumentácie, realizácie výkonov na základe vopred stanoveného ošetrovateľského plánu. ➡ Akceptované sú zdravotné sestry, zdravotnícki asistenti a praktické sestry. ➡ Úroveň nemeckého jazyka stačí na úrovni A2. Potrebné je uznanie vzdelania "Anerkennung" s ktorým Vám pomôžeme. ➡ Je možné pracovať tri týždne a 1 týždeň voľna. ➡ Ubytovanie je hradené v plnej výške. ➡ + 300 € diéty ➡ 13 a 14 plat + príplatky za prácu v noci, za sobotu a nedeľu ➡ Flexibilný plán služieb. ➡ Možnosť stravovania za symbolické ceny! ➡ Príjemný kolektív, kde už pracujú slovenky ➡ Krásne okolie - dostupnosť zabezpečená verejnou dopravou. ???????? Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42. ????????
Zdravotná sestra, Rakúsko
➡ Práca pre zdravotné sestry, praktické sestry a zdravotníckych asistentov na turnusy v Rakúsku ➡ Hľadáme zdravotné sestry, praktické sestry a zdravotníckych asistentov pre domov dôchodcov v Rakúsku, Graz ➡ Jedná sa o poskytovanie dlhodobej starostlivosti o seniorov, vedenie ošetrovateľskej dokumentácie, realizácie výkonov na základe vopred stanoveného ošetrovateľského plánu. ➡ Úroveň nemeckého jazyka stačí na úrovni A2. Potrebné je uznanie vzdelania "Anerkennung" s ktorým Vám pomôžeme. ➡ Je možné pracovať tri týždne a 1 týždeň voľna. ➡ Ubytovanie je hradené v plnej výške. ➡ Mzda: 2700 - 3000 €/brutto na rakúsku pracovnú zmluvu ➡ + 300 € diéty ➡ 13 a 14 plat + príplatky za prácu v noci, za sobotu a nedeľu ➡ Flexibilný plán služieb. ➡ Možnosť stravovania za symbolické ceny ➡ Príjemný kolektív, kde už pracujú slovenky ➡ Krásne okolie - dostupnosť zabezpečená verejnou dopravou. Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42.
Praca vo Švajčiarsku
Hladáme zdravotnícky personál do týchto pozícií vo Švajčiarsku : -špecialista na všeobecnú chirurgiu - Fach-Arzt für Allgemeinchirurgie plat ročný - 227 000 Chf -srdcová a hrudná cievna chirurgia - Herz- und thorakale Gefässchirurgie - plat ročny - 227 000 Chf -kvalifikované zdravotné sestry/zdravotné sestry a zdravotnícki pracovníci (4-ročné školenie) - Dipl. Pflegefachpersonen/ Kranken- und Gesundheitspfleger (4-jährige Ausbildung) - plat ročný - 58 500 - 85 700 Chf - zavisí od Kantonu -Zdravotníci EFZ / geriatrické sestry (3-ročné školenie)- Fachpersonen Gesundheit EFZ / Altenpfleger (3-jährige Ausbildung) - plat ročný - 49 500 - 68 900 Chf - závisí od Kantonu -pôrodné asistentky - Hebammen - plat ročný - 72 000 - 90 000 Chf Vynikajúce platové podmienky ,práca na trvalú pracovnú zmluvu priamo pre zdravotnícke zariadenia vo Švajčiarsku , pomoc pri vybaveni ubytovania , prihlásení na urady a s uznaním diplomu vo Švajčiarsku. Poprosím vás , životopis - Lebenslauf , Diplom - overeny notarom - v nemeckom jazyku posielajte na email- alexej559@ Vaše pracovne referencie pripojiť do emailu. Mobil Švajčiarsko +41 79 661 91 58 V životopise uveďte všetky svoje pracovné skúsenosti , odkedy by ste chceli začať pracovať vo Švajčiarsku a na akej urovni ovládate nemecky jazyk , anglický jazyk .Dokumenty posielajte v PDF formate. Práca je v nemecky hovoriacich kantonoch - Aargau, Luzern , St.Gallen, Schwyz , Bern.
Zdravotné a praktické sestry, Rakúsko
➡ Hľadáme zdravotné sestry a praktické sestry pre domovy dôchodcov v Rakúsku ➡ Lokality: Leoben, Salzburg, Liezen, Kammern, Hüttau, Knittelfeld ➡ Mzda: 3000 €/brutto na rakúsku pracovnú zmluvu ➡ Diéty 26,40 €/deň ➡ 13 a 14 plat + príplatky za prácu v noci, za sobotu a nedeľu ➡ Ubytovanie je hradené v plnej výške. K dispozícií je samostatná izba. ➡ Je možné pracovať 3 týždne a 1 týždeň voľna. Pracuje sa 10-12 hod zmeny. ➡ Jedná sa o poskytovanie dlhodobej starostlivosti o seniorov, vedenie ošetrovateľskej dokumentácie, realizácie výkonov na základe vopred stanoveného ošetrovateľského plánu. ➡ Úroveň nemeckého jazyka stačí na úrovni A2. Potrebné je uznanie vzdelania "Anerkennung" s ktorým Vám pomôžeme. ➡ Flexibilný plán služieb. ➡ Možnosť stravovania za symbolické ceny ➡ Príjemný kolektív, kde už pracujú slovenky ➡ Krásne okolie - dostupnosť zabezpečená verejnou dopravou. Viac informácií kontakt@ a na tel. čísle: +42.
Nemecko- práca pre zdravotné sestry
Práca pre zdravotné sestry a geriatrických asistentov s uznaným vzdelaním v nemocnici Miesto výkonu práce: Nemecko Nemecká pracovná zmluva Nástup: priebežne Plat: 18€/hod. brutto + 3€/hod. netto diéty Možnosť nadčasov, príplatky za víkend, nočnú prácu, sviatok Ubytovanie zadarmo  27 dní platenej dovolenky Možnosť cestovania domov v rámci nadpracovaných hodín alebo dovolenky Požiadavky: nemecký jazyk na stredne pokročilej úrovni (B2), zdravotnícke vzdelanie uznané v Nemecku Voľné miesta v mestách: 80311 Mnichov 87527 Sonthofen 95126 Schwarzenbach 76767 Hagenbach 54290 Trier 25826 Sankt Peter-Ording