inzercia, predaj, predám, bazár

Práca v predajnom stánku

Kategória: Brigády

Ponúkame brigádu v predajnom stánku s občerstvením vo Vianočnom mestečku v Hlohovci 14. -23.12.2022. Nie je potrebné pracovať všetky dni ( avšak potrebné pracovať aj počas pracovných dní). Rýchle zaučenie. Vyžadujeme profesionálny a zodpovedný prístup.
Mzda 4,50 €/h netto
Vek : min 18 rokov
Platný zdravotný preukaz podmienkou
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte : info@ alebo
Práca v predajnom stánku
Podobné inzeráty
Práca v predajnom stánku
Hľadáme brigádnikov na výrobu a predaj Podpecníkov v predajnom stánku na predajných podujatia, jarmokoch , festivaloch,..po celom Slovensku. Jedná sa predovšetkým o víkendy. Práca je vhodná pre študentov , dôchodcov, nezamestnaných, ale aj popri zamestnaní. Rýchle zaučenie, prax výhodou. Podmienkou je platný zdravotný preukaz. Viac informácií a prípadný záujem na info@ alebo ( prosím volať počas pracovných dní do 18:00) Ideálne Nitra a okolie.
Pravidelná práca po Jarmokoch
Ponúkam pravidelnú pracú. Jedná sa o predaj balónikov po celom Slovensku prevažná väčšina stredné slovensko a západné . Práca spočíva z vyloženia stánku a potom následne obsluha zákazníkov večer zloženie stánku. Chodím vždy dva (rýchlejšie ujde čas) Hľadám iba ludi z Trenčína a okolia alebo ludi, ktorý sa vedia dopraviť do Trenčína v skorých ranných hodinách.Strava zabezpečená tak isto odvoz a dovoz z Trenčína zabezpečený . Práca je viac menej do konca roka . Plat je 5 eur / hodina. Počíta sa čas keď sa vykladá stánok a predáva. Vhodnejšie pre mladých ludi nakoľko sa dlho stojí na nohách a je tam tých hodín dosť . Práca sa vykonáva takmer vždy Piatok , Sobota , Nedela informácie aj na
Praca v stanku MINIT OC Europa
Hladame vypomoc do stanku MINIT v obchodnom centre Europa na vikendy, soboty/nedele cca 6h denne. Praca je jednoducha, pozostava z dopekania MINIT peciva. Mzda 4E/h netto, mozne zvysenie po case pri obojstranej spokojnosti. Kontaktujte ma emailovo alebo telefonicky.
BRIGÁDA VO VIANOČNOM STÁNKU S LED OSVETLENÍM A DEKORÁCIAMI
Hľadáme brigádnikov do stánku s Vianočným LED osvetlením. miesto: Tesco Galéria TRNAVA termín: 6.12 - 24.12.2022 PO - NE 09:00 - 21:00 práca na zmeny - školenie online + doškolenie v deň otvorenia Záujemcovia posielajte životopisy s fotografiou na matej.schnierer@
Obsluha zmrzlinového stánku.
Prijmem obsluhu do zmrzlinového stánku. Práca vhodná aj pre brigádnikov. Pre viac informácií volajte na telefónne číslo .
Brigánička do vianočného stánku
Hľadam brigádničku do vianočného stánku v Nitre.Jedná sa o predaj vianočných dekorácii.Prac.doba 3-4 dni v týždni,podľa potreby.Plat 3,70e/h. Viac info na t.č.