inzercia, predaj, predám, bazár

PRACHOM POHÁŇANÝ VSADZOVACÍ PRÍSTROJ DX 2

Kategória: Stavebné stroje

Predam malo používaný vsadzovaciu prachom poháňajúcu pištoľ. Je vo výbornom stave, plus čistiace prostriedky a náboje. Stroj je pravidelne čistený aj keď sa nepoužíva. Je vo výbornej kondícii. Cena sa dá dohodnúť
PRACHOM POHÁŇANÝ VSADZOVACÍ PRÍSTROJ DX 2
Podobné inzeráty
Hilti DX 76
Predám poloautomatický prachom poháňaný vsadzovací stroj s vysokou produktivitou pre pripevnenie kovových podláh. Obsah Kufríka: 1x Základné teleso DX76 1x Piest X-76-P-ENP 1x Zásobník klincov MX 76 zostava 1x Čistiaci set DX 76/860 1x Kufor DX 76 Stroj bol síce kúpený v roku 2019-2020 ale nikdy nebol použitý. Kufrík je poškriabaný len s presúvania zo skladu do skladu. Cena je 1700€.
GPS pristroj Geo mini 10 s IMU meranie so sklonenou výtyčkou
Predám GPS/GNSS prístroj Geo mini 10 inteligentný GNSS prijímač so vstavaným IMU (kúpený v roku 2022), ktoré umožňuje merať a vytyčovať so sklonenou výtyčkou až do 60° bez nutnosti kalibrácie a odolné voči magnetickému rušeniu, zapnete prístroj a ihneď môžete merať a vytyčovať so sklonenou výtyčkou rohy budov a rôzne neprístupné objekty. Meranie a vytyčovanie sa vám urýchli o 30-50%. Výborný prístroj pre SKPOS. Prístroj je vhodný pre geodetov, GIS, archeológiu, stavebné firmy, správcov vedení, kladenie a meranie káblov a potrubí a iných líniových stavieb. Funguje rovnako ako Trimble R12i a Leica GS18 T. Meračský softvér FieldGenius spolupracuje aj s totálnymi stanicami Trimble, Leica, Topcon, FOIF, South, Geomax, Stonex, Sokkia, Nikon, Zeiss. Veľmi rýchla a presná a spoľahlivá fixácia. Nízka hmotnosť iba 560gramov a veľmi malé rozmery iba 10x10x6cm. GNSS doska má 432 kanálov, technológie Nebulas-II GNSS, UGypsophila RTK algoritmus využíva pri výpočte FIX riešenia všetky viditeľné satelity, aj tie ktoré báza/SKPOS nevysiela, bežne je vo FIX riešení 30 satelitov, takže dokážete merať aj vo veľmi ťažkých podmienkach (v lese, pri budovách). Podporuje všetky frekvencie a všetky družicové systémy GPS,GLONASS,Galileo,BeiDou,QZSS,SBAS. RTK horizontálna presnosť 10mm ± 1ppm , výšková presnosť 15mm ± 1ppm. Možnosť použiť ako rover, bázu, statické meranie. Telo prístroja je z horčíkovej zliatiny, Qualcomm MDM9628 Cortex-A7, OS Linux, Web rozhranie, rýchlosť max 20Hz, 4G LTE modem pre príjem SKPOS korekcií, vstavaná batéria 9600mAh pre viac ako 9 hodín merania, nabíjanie cez USB-C port, 32GB interná pamäť, –20°C až +60°C, IP65, odolnosť voči nárazu 2m pád na tvrdý povrch. Produktívny softvér CreateYours Android v slovenčine alebo FieldGenius WM v češtine obsahujú všetky meračské, výpočtové a grafické funkcie, výsledok je kompletná mapa, priamo pri meraní umiestňujete čiary, prehľadné a rýchle vytyčovanie, zdieľanie dát pomocou 4G modemu, Wifi, USB kľúča, import DXF/DWG/DGN súborov, kombinované meranie GNSS prijímač + totálna stanica, stovky funkcií, podpora SKPOS, JTSK, JTSK03, Bpv. Cena je za komplet zostavu GNSS prístroj, Android odolný mobilný telefón/poľný počítač, softvér CreateYours Android, výtyčka, taška na prenášanie, káble, nabíjačka. Možnosť platiť na rozumné splátky bez navýšenia. Cena 2800€ bez mobilného telefónu, môžete použiť váš mobil (komplet zostava bez mobilu). Cena 3070€ s odolným mobilom Doogee S97 PRO (veľká batéria 8500mAh,displej 6.39”,vysoký výkon,vstavaný laserový diaľkomer,USB-C)(komplet zostava).
GPS pristroj Geo mini 10 s IMU meranie so sklonenou výtyčkou
Predám GPS/GNSS prístroj Geo mini 10 inteligentný GNSS prijímač so vstavaným IMU (kúpený v roku 2022), ktoré umožňuje merať a vytyčovať so sklonenou výtyčkou až do 60° bez nutnosti kalibrácie a odolné voči magnetickému rušeniu, zapnete prístroj a ihneď môžete merať a vytyčovať so sklonenou výtyčkou rohy budov a rôzne neprístupné objekty. Meranie a vytyčovanie sa vám urýchli o 30-50%. Výborný prístroj pre SKPOS. Prístroj je vhodný pre geodetov, GIS, archeológiu, stavebné firmy, správcov vedení, kladenie a meranie káblov a potrubí a iných líniových stavieb. Funguje rovnako ako Trimble R12i a Leica GS18 T. Meračský softvér FieldGenius spolupracuje aj s totálnymi stanicami Trimble, Leica, Topcon, FOIF, South, Geomax, Stonex, Sokkia, Nikon, Zeiss. Veľmi rýchla a presná a spoľahlivá fixácia. Nízka hmotnosť iba 560gramov a veľmi malé rozmery iba 10x10x6cm. GNSS doska má 1408 kanálov, technológie Nebulas IV GNSS, UGypsophila RTK algoritmus využíva pri výpočte FIX riešenia všetky viditeľné satelity, aj tie ktoré báza/SKPOS nevysiela, bežne je vo FIX riešení 30 satelitov, takže dokážete merať aj vo veľmi ťažkých podmienkach (v lese, pri budovách). Podporuje všetky frekvencie a všetky družicové systémy GPS,GLONASS,Galileo,BeiDou,QZSS,SBAS. RTK horizontálna presnosť 10mm ± 1ppm , výšková presnosť 15mm ± 1ppm. Možnosť použiť ako rover, bázu, statické meranie. Telo prístroja je z horčíkovej zliatiny, Qualcomm MDM9628 Cortex-A7, OS Linux, Web rozhranie, rýchlosť max 20Hz, 4G LTE modem pre príjem SKPOS korekcií, vstavaná batéria 9600mAh pre viac ako 9 hodín merania, nabíjanie cez USB-C port, 32GB interná pamäť, –20°C až +60°C, IP65, odolnosť voči nárazu 2m pád na tvrdý povrch. Produktívny Android softvér v slovenčine alebo FieldGenius WM v češtine obsahujú všetky meračské, výpočtové a grafické funkcie, výsledok je kompletná mapa, priamo pri meraní umiestňujete čiary, prehľadné a rýchle vytyčovanie, zdieľanie dát pomocou 4G modemu, Wifi, USB kľúča, import DXF/DWG/DGN súborov, kombinované meranie GNSS prijímač + totálna stanica, stovky funkcií, podpora SKPOS, JTSK, JTSK03, Bpv. Cena je za komplet zostavu GNSS prístroj, Android odolný mobilný telefón/poľný počítač, softvér CreateYours Android, výtyčka, taška na prenášanie, káble, nabíjačka. Cena 2400€ bez mobilného telefónu, bez softvéru, môžete použiť váš mobil a softvér (komplet zostava bez mobilu, bez softvéru). Cena 2700€ bez mobilného telefónu, môžete použiť váš mobil (komplet zostava bez mobilu). Cena 2970€ s odolným mobilom Doogee S97 PRO (veľká batéria 8500mAh,displej 6.39”,vysoký výkon,vstavaný laserový diaľkomer,USB-C)(komplet zostava).
GNSS / GPS GINTEC G20M - IMU MERANIE
Ponúkame na predaj GPS / GNSS prístroj GINTEC G20m s IMU systémom merania (so sklonenou výtyčkou). Prístroj je schopný merať a vytyčovať so sklonenou výtyčkou až do 60° bez nutnosti kalibrácie (neprístupné body, rohy budov a podobne). Prístroj funguje rovnako ako Trimble R12i a Leica GS18 T. Prístroj je odolný voči magnetickému rušeniu. Je možné ho využívať ako rover, bázu, alebo na statické meranie. Bežne je vo FIXE 30 satelitov čo umožňuje merať v lese alebo pri budovách bez straty signálu a FIX riešenia. PARAMETRE: GNSS doska 1408 kanálov. RTK horizontálna presnosť 0.8 cm ± 1ppm, výšková presnosť 1.5 cm ± 1ppm. Pracovná teplota –20°C až +60°C. IP65. Batéria 9600mAh pre cca 17 hodín merania. Príjem GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, QZSS, SBAS. Rozmer GNSS antény je 10*10*5 cm. Bluetooth. WIFI. 4G modem. Web rozhranie. LINUX. Materiál je horčíková liatina. Nabíjanie cez USB-C port. 32GB interná pamäť. Slot na SIM. K prístroju je komplet príslušenstvo a karbónová teleskopická výtyčka (nová). Softvér ku GNSS je Slovenčine, ktorý umožňuje IMPORT / EXPORT DWG, DXF, TXT, CSV, SHAPE... Meranie a vytyčovanie je dostupné priamo z CAD. GNSS prístroj a totálna stanica M8 je možno vzájomne prepojiť prostredníctvom Bluetooth a dodávaného softvéru. GNSS plne podporuje SKPOS, JTSK, JTSK03, BpV. Prístroj je vhodný pre geodetov, stavebné firmy, GIS, archeológiu, správcov vedení, lesníkov... Cena je za výstavný kus. V ponuke máme aj nové a výkonnejšie GNSS ako je G20M.  
Akumulátorovy svazovaci stroj (klincovačka) plus akumulátor
PEDAM AKUMULÁTOROVÝ VSADZOVACÍ PRÍSTROJ BX 3-ME (02) Aku vsazovací stroj BX 3-ME A22 kufor + nahradna bateria
GPS pristroj Geo mini 10 s IMU meranie so sklonenou výtyčkou
Predám GPS/GNSS prístroj Geo mini 10 inteligentný GNSS prijímač so vstavaným IMU (kúpený v roku 2023), ktoré umožňuje merať a vytyčovať so sklonenou výtyčkou až do 60° bez nutnosti kalibrácie a odolné voči magnetickému rušeniu, zapnete prístroj a ihneď môžete merať a vytyčovať so sklonenou výtyčkou rohy budov a rôzne neprístupné objekty. Meranie a vytyčovanie sa vám urýchli o 30-50%. Výborný prístroj pre SKPOS. Prístroj je vhodný pre geodetov, GIS, archeológiu, stavebné firmy, správcov vedení, kladenie a meranie káblov a potrubí a iných líniových stavieb. Funguje rovnako ako Trimble R12i a Leica GS18 T. Veľmi rýchla a presná a spoľahlivá fixácia. Nízka hmotnosť iba 560gramov a veľmi malé rozmery iba 10x10x6cm. GNSS doska má 1408 kanálov, technológie Nebulas IV GNSS, UGypsophila RTK algoritmus využíva pri výpočte FIX riešenia všetky viditeľné satelity, aj tie ktoré báza/SKPOS nevysiela, bežne je vo FIX riešení 30 satelitov, takže dokážete merať aj vo veľmi ťažkých podmienkach (v lese, pri budovách). Podporuje všetky frekvencie a všetky družicové systémy GPS,GLONASS,Galileo,BeiDou,QZSS,SBAS. RTK horizontálna presnosť 10mm ± 1ppm , výšková presnosť 15mm ± 1ppm. Možnosť použiť ako rover, bázu, statické meranie. Telo prístroja je z horčíkovej zliatiny, Qualcomm MDM9628 Cortex-A7, OS Linux, Web rozhranie, rýchlosť max 20Hz, 4G LTE modem pre príjem SKPOS korekcií, vstavaná batéria 9600mAh pre viac ako 9 hodín merania, nabíjanie cez USB-C port, 32GB interná pamäť, –20°C až +60°C, IP65, odolnosť voči nárazu 2m pád na tvrdý povrch. Produktívny Android softvér Surpad/CreateYours v slovenčine alebo FieldGenius WM v češtine obsahujú všetky meračské, výpočtové a grafické funkcie, výsledok je kompletná mapa, priamo pri meraní umiestňujete čiary, prehľadné a rýchle vytyčovanie, zdieľanie dát pomocou 4G modemu, Wifi, USB kľúča, import DXF/DWG/DGN súborov, kombinované meranie GNSS prijímač + totálna stanica, stovky funkcií, podpora SKPOS, JTSK, JTSK03, Bpv. Meračský softvér FieldGenius spolupracuje aj s totálnymi stanicami Trimble, Leica, Topcon, FOIF, South, Geomax, Stonex, Sokkia, Nikon, Zeiss. Cena 2000€ len GNSS prijímač, zadarmo jednoduchý GIS softvér, taška na prenášanie, káble, nabíjačka, môžete použiť váš mobil/tablet a vašu výtyčku. Cena 2300€ GNSS prijímač s Android geodetickým softvérom Surpad/CreateYours, taška na prenášanie, káble, nabíjačka, môžete použiť váš mobil/tablet a vašu výtyčku. Cena 2700€ GNSS prijímač s odolným mobilom Doogee S97 PRO s Android geodetickým softvérom Surpad/CreateYours, taška na prenášanie, káble, nabíjačka, výtyčka, držiak mobilu na výtyčku (komplet zostava).