inzercia, predaj, predám, bazár

Práčka Electrolux EWT 1266EXW

Kategória: Práčky

Zhora plnená práčka
V prípade, že nemáte v kúpeľni dostatok priestoru, aby ste sem umiestnili práčku bielizne s otváraním dvierok dopredu, je pre vás ideálnou voľbou vrchom plnená práčka, a to práčka EWT1266EXW od spoločnosti Electrolux. Jedná sa o výkonný spotrebič, pretože na jedno pranie zvládne vyprať až 6 kg bielizne. Maximálne otáčky odstreodvanie dosahujú 1200 ot./min.

Šikovné funkcie
Práčka je vybavená množstvom užitočných funkcií, medzi ktoré patrí TimeManager, ktorý nastaví dĺžku pracieho cyklu podľa vašich potrieb. Systém FlexiDose Plus sa stará o optimálne dávkovanie pracieho prášku, takže sa nemusíte obávať zvyškov prášku na vypranom oblečení, ani zbytočne vysoké spotreby pracieho prostriedku. Oceníte aj technológiu FuzzyLogic, ktorá reaguje na množstvo náplne a tomu prispôsobí dĺžku pracieho cyklu a spotrebu vody a energie. Nechýba automatické umiestnenie bubna do správnej polohy s jemným otváraním.

Energeticky úsporná
Jedná sa o energeticky úsporný spotrebič, ktorého spotreba je až o 30% nižšia v porovnaní s limitom pre energetickú triedu A podľa európskej smernice.

Levice a blízke okolie možnosť dovozu.
Na sms neodpovedám iba volať.
Práčka Electrolux EWT 1266EXW
Podobné inzeráty
Práčka Elektrolux EWT 1266EXW
Ponúkam práčku Elektrolux EWT 1266EXW rok výroby 2016 , Typ: TP142331, v.č 913102329/00. na náhradné diely.Bubon ide excentricky - potreba výmeny.Otáčky - 1200 ot/min. Cena dohodou.
Predám práčku Electrolux EWT zachovala bez korózie s Dovozom
Predám zhora plnenu práčka Electrolux EWT TOOP Stav práčka je na 6kg prádla 1000 otáčkova,samostatné nastavenie otaciek a teploty,predpranie,denný program,funkcia zkratenia prania,pridanie plakacieho cyklu DOVOZ po Orave v cene PLNÉ FUNKČNA! Zachovala bez korózie
Pračka Electrolux EWT 10420W
Predam pračku Electrolux EWT 10420W vhodnú ako súbor náhradných dielov. Je tam utrhnutý pravý unášač bubna pri remenici. Pračka okrem toho unášača je plne funkčná t.j. elektronika z ovládaním,čerpadlo,motor a ostatné.
Práčka na ND/Electrolux EWT 136551W
Predám na ND/opravu/práčku Electrolux EWT 136551W Poškodenie ložiska a unášača bubna, ostatné veci funkčné Cena symbolická 10 eur info mail alebo telefón
Práčka Electrolux EWT 1266ESW
Predám práčku Electrolux EWT 1266ESW. Množstvo bielizne 6 kg, maximálne otáčky 1200 ot./min, energetická trieda A+++.
Predám práčku Electrolux EWT 6kg zachovala DOVOZ PO ORAVE
Predám práčku Electrolux EWT zachovala stav bez korózie PLNÉ FUNKČNA!Práčka je na 6kg prádla A+,1000 otáčkova s displejom samostatné nastavenie otaciek a teploty predpranie pranie,soft oppening pomalé otváranie bubna, Drum up zastavenie bubna vždy nahor,odložený štart, pridanie plakacieho cyklu,detský zámok,Time Manager pre úpravu času prania DOVOZ PO ORAVE V CENE