inzercia, predaj, predám, bazár

Pracovná ponuka - SKLADNÍK

Kategória: Obchod a predaj

Pracovná ponuka - SKLADNÍK
Stavebniny F.Š.MONT s.r.o., Košovská cesta 65-1, Prievidza, stavebniny@,
Predaj stavebného materiálu
Maloobchod
Skladník – nakladanie a vykladanie tovar, rozvoz

Pracovný pomer – doba neurčitá
Zmennosť – jednozmenná

Vodičský preukaz – skupina B , vzv

Volajte na číslo
Pracovná ponuka - SKLADNÍK
Podobné inzeráty
Pracovná ponuka - PREDAJCA - SKLADNIK
Pracovná ponuka - PREDAJCA - Skladník Stavebniny F.Š.MONT s.r.o., Košovská cesta 65-1, Prievidza, stavebniny@, Predaj stavebného materiálu Maloobchod Predajca – predaj stav.materiálu znalost PC Práca v sklade Zmennosť – jednozmenná Vodičský preukaz – skupina B- VZV KOntakt
Skladník/predavač do predajne autosúčiastok
Prijmeme do zamestnania pracovníka na pozíciu "Skladník/predavač" do kamennej predajne autosúčiastok v Šuranoch. Požiadavky a pracovná náplň: - Vodičský preukaz B - pre občasné zásobovanie (dodávkou) - Základná práca s PC a práca v skladovom systéme - Práca s katalógmi dodávateľov (online alebo v PC aplikácii) - objednávanie náhradných dielov Pracovná doba: 8:00-16:30 počas pracovných dní 8:00-12:00 soboty (2x/mes.) Plat dohodou. Kontakt:
Prijmeme predavača, predavačku na TPP do potravín
Sme malá predajňa potravín s 30 ročnou tradíciou. Pravidelné vyplácanie mzdy je u nás na prvom mieste. Nevyžadujeme toho veľa a chceme aby ste Vy mali pokoj a my tiež. Treba u nás plniť základné povinnosti: slušne obsluhovať zákazníkov, doložiť si tovar, dodržiavať hygienu na predajni . Nie sme veľká firma, máme 7 zamestnancov a niektorí sú u nás už 17 rokov. Veríme na karmu a preto sa my budeme správať ku Vám len tak, ako Vy ku nám. Dvere do našej kancelárie sú pre Vás vždy otvorené a nie len keď chcete prebrať nejaké firemné problémy. U nás sa pracuje krátky a dlhý týždeň. Vďaka tomuto systému naši zamestnanci vedia kedy presne budú pracovať. U nás sa pracuje krátky/dlhý týždeň. Krátky týždeň Pondelok: voľno Utorok: voľno Streda: pracovná zmena Štvrtok: pracovná zmena Piatok: voľno Sobota: voľno Nedeľa: voľno Dlhý týždeň Pondelok: pracovná zmena Utorok: pracovná zmena Streda: voľno Štvrtok: voľno Piatok: pracovná zmena Sobota: pracovná zmena Nedeľa: pracovná zmena Samozrejme aj u nás existujú benefity: - zamestnanecké zľavy na potraviny - možnosť vymeniť si smeny s kolegom - ľudský prístup od nadriadených - ľubovoľné prestávky bez presne vymedzených časov (najesť sa/ zapáliť si kedykoľvek, stačí sa dohodnúť s kolegom) - Prestávky sa nestrhávajú zo mzdy - preplácanie 100% gastrolístkov - zmluva na dobu neurčitú. - Plat je 4,5 eura netto + odmeny za dobre odvedenú prácu + tringelty. + gastrolístky - Nástup možný ihneď. Počet obsadzovaných miest: 1 Prevádzka sa nachádza na Mierovej 85 v Bratislave. Predavač Predavačka Potraviny Stabilná práca
skladnik predavac
ponukame pracu pre sikovneho muza v obchode s rozlicnym tovarom ako skladnik predavac plat 5/hod v cistom podla zrucnsti a vedomosti.
Skladník na TPP pre internetový obchod
Skladník na TPP pre internetový obchod Internetový obchod prijme na TPP zodpovednú a technicky zdatnú osobu (žena/muž) na udržiavanie skladu, inventúry, prípravu tovaru, tlač objednávok a balenie tovaru. Plat 4,50€ NETTO/hod + výkonnostné odmeny. Pracovný čas PO-PI 08:00 - 16:00. Nástup ihneď. Požadujeme: Vysoké pracovné nasadenie. Maximálna zodpovednosť. Práca s PC nutnosťou. Perfektná znalosť Slovenského jazyka slovom aj písmom. Prosím životopis (s názvom pozície o ktorú sa uchádzate), cv a foto zaslať na e-mail streetkolor@ NEVOLAŤ, NEPISAŤ SMS!!! PLATÍ DO ZMAZANIA.
MONTAŽNIK ,SKLADNÍK,ŠOFER
Daško nábytok hladá pracovníka na pozíciu - montážnik,skladník a šofér v jednej osobe v Trenčíne .Mzda dohodou.