inzercia, predaj, predám, bazár

Pracovný led reflektor na stojane (trojnožke) 2x50w

Kategória: Náradie

Len volať

NOVÝ led reflektor

svetlomet 50W 2X
Napájacie napätie: 230V 50-60 Hz

Svetelný tok jedného svetlometu: 3500lm
Materiál: hliník, sklenený difúzor
Trieda ochrany: IP65 / IP66 (možné použitie vonku)
Veľkosť: 15 x 10 x 3 cm

Životnosť: 30 000 hodín
Uhol vyžarovania svetla: 120°
Skutočný výstupný výkon: ~ 44W
Farba svetla: studená 6500K

Špecifikácia statívu:

Model: dvojitý halogénový statív
Maximálna výška: 160 cm
Šírka ramien: 50 cm
Maximálna vzdialenosť medzi nohami: 90 cm
Vrátane halogénov: áno
Materiál: kov
Výškové nastavenie: áno Zobraziť menej
Pracovný led reflektor na stojane (trojnožke) 2x50w
Podobné inzeráty
Led pracovný reflektor 2x50W
Nové led svietidlo 2x50W čistý výkon, spolu 100W, na teleskopickom stojane, farba svietidla niečo medzi studenou a teplou farbou. Osobne alebo dobierka
Milwaukee pracovný Batoh
Milwaukee pracovný Batoh - [12.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Milwaukee pracovný Batoh - 1 Milwaukee pracovný Batoh - 2 POPIS PRODUKTU MILWAUKEE Pracovný batohMILWAUKEE Pracovný batohMILWAUKEE Pracovný batoh Pracovný ruksak Odolnosť: vyrobený z balistického nylonu 1680D Pevná základňa umožňuje ruksak postaviť a poskytuje úplnu ochranu v akomkoľvek počasí Polstrované priedušné popruhy: najvyššie pohodlie a výkonnosť na pracovisku. Veľká úložná kapacita – celkovo 35 oddelení. Sklopné predné oddelenie poskytuje ľahší prístup a skladovanie väčších predmetov. Bočné vrecko na fľašu s vodou. Vertikálna priehradka maximalizuje úložný priestor, čím umožňuje skladovanie aj rozsiahlych predmetov. Oddelenie na notebook: poskytuje chránený úložný priestor pre notebooky/tablety a osobné predmety. Vonkajšie retiazky s karabínkami: umožňujú pripnutie skladovaných predmetov.
PARKSIDE Aku pracovný reflektor
Predám úplne nový Aku pracovný reflektor parkside PAAL 6000 C2. Kontaktovať len SMS alebo mail ďakujem.
Makita statív pre pracovný reflektor DML805
Predám nový pracovný statív Makita. Statív pre stavebný reflektor DML805 Tento statív z hliníka umožňuje výškové umiestnenie jedného alebo dvoch stavebných reflektorov DML805 od spoločnosti Makita. Nastaviteľná výška od 92,2 cm do 175 cm, možnosť otáčania dookola, možnosť naklápania do strán.
LED lampa so stativom ,makita lxt,xgt
LED lampa 50 wna sklapacej trojnozke, 40€ Makita led svietidlo XGT(40v) a lxt 18v -gmfunguje z oboch batérií Makita led svietidlo ajs 18vb5.0 batériou 160€
MILWAUKEE PRACOVNÝ BATOH
POPIS PRODUKTU MILWAUKEE Pracovný batohMILWAUKEE Pracovný batohMILWAUKEE Pracovný batoh Pracovný ruksak Odolnosť: vyrobený z balistického nylonu 1680D Pevná základňa umožňuje ruksak postaviť a poskytuje úplnu ochranu v akomkoľvek počasí Polstrované priedušné popruhy: najvyššie pohodlie a výkonnosť na pracovisku. Veľká úložná kapacita – celkovo 35 oddelení. Sklopné predné oddelenie poskytuje ľahší prístup a skladovanie väčších predmetov. Bočné vrecko na fľašu s vodou. Vertikálna priehradka maximalizuje úložný priestor, čím umožňuje skladovanie aj rozsiahlych predmetov. Oddelenie na notebook: poskytuje chránený úložný priestor pre notebooky/tablety a osobné predmety. Vonkajšie retiazky s karabínkami: umožňujú pripnutie skladovaných predmetov.