inzercia, predaj, predám, bazár

Prana lezecké nohavice

Kategória: Turistika, horolezectvo

Dámske lezecké nohavice značky Prana, veľkosť XS, farba červená, materiál organická bio bavlna. Nevyužité.
Prana lezecké nohavice
Podobné inzeráty
RED CHILI FUSION II  Pôvodná cena:124,90EUR  Lezečky
Predám lezečky RED CHILI FUSION č.45 Pôvodná cena:124,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (11212022) Nový FUSION bol kompletne prepracovaný. Rand má väčší pokles a mierne širšiu prednú časť chodidla. Ďalšou novinkou je inovatívny systém zapínania, ktorý kombinuje výhody VCR a šnúrok, čo umožňuje rýchle a prispôsobené prispôsobenie nohám. Šnúrky sú vyrobené z extrémne pevných a oderu odolných aramidových vlákien Technora, ktoré zostali v našom výrobnom oddelení a bežne sa používajú na padákových klzákoch. Jazyk vyrobený z 3 mm hrubého neoprénu zlepšuje pohodlie a rovnomernejšie rozdeľuje sily zapínania. Vďaka týmto vlastnostiam ponúka FUSION vylepšený výkon a individuálnejšie prispôsobenie, pričom stále zostáva všestranným univerzálom. To je ďalej zvýraznené celoplošnou podošvou RX-1 ALLROUND, ktorá zaujme obzvlášť dobre vyváženými vlastnosťami s ohľadom na trenie, citlivosť, odolnosť a stabilitu hrán. Veľkosti UK 3-12. Nízky objem Športový univerzál na dlhé tréningy v lezeckej telocvični, viacdĺžkové cesty a vysokohorské túry. Špička vyrobená z mikrovlákna minimalizuje natiahnutie látky a zaisťuje vysokú rozmerovú stabilitu. Inovatívny kombinovaný videorekordér a zapínanie na šnúrku umožňuje rýchle a prispôsobené prispôsobenie. Objavte všetky produkty dámskej obuvi, ktoré môžete nájsť na trekkinn, ako sú lezecké topánky Red chili Fusion. Kúpte si teraz Red chili Fusion Lezecké topánky a ušetrite veľa peňazí za produkty Lezecké topánky. Navyše s kvalitou, ktorú podporuje značka Red chili, to bude perfektná kúpa. Už viete, že v našom outdoorovom obchode nájdete lezečky a iné športy Red chili Fusion? Vďaka trekkinn máte teraz k dispozícii obrovský výber dámskych topánok, ktoré sú ideálne pre každý šport, aký si viete predstaviť.
Nové dětské lezecké chyty THEREX Climbing Animal - 30 kusů
Prodám set nových nepoužitých chytů Therex Climbing Holds , sada je slevou 25%, původní cena 8606,-Kč. Jedná se o madla, lišty, stisky a obliny velikosti S-XXL, sada je vhodná pro komerční/zájmové stěny, nebo větší domácí lezecké stěny, materiál standartní polyuretan (možnost výroby za příplatu v PremiumX polyuretanu vhodného pro velmi vytížené lezecké stěny) karabina není součástí setu ( pouze pro porovnání velikosti - velikost karabiny 10 cm).
Košela prAna Dilettante
Predám pánsku košeľu z organickej bavlny značky prAna Dilettante. Jedná sa o nový kus (bez výsačiek) veľkosti S. Cena novej sa pohybuje okolo 60€, posuniem ju za tretinovú cenu. Odkaz:
Mammut damske lezecké nohavice
Predam nepoužívané, damske lezecké nohavice Mammut, strih je voľnejší, nohavice sadnú viac ku bedram, pružný strecovy materiál, zapinanie na zips a gombík s vnútorným sťahovaním. Veľkosť 36.
Lezecké nohavice krátke (3/4) Mánia Shorts - midnight veľ L
Lezecké nohavice krátke (3/4) Mánia Shorts - midnight. Veľkosť L. Pánske nohavice. Používané krátko. Už dlhšie neleziem. V prípade záujmu o kúpu pošlem fotky. Cena nových vyše 50 eur.
Salewa dámske nohavice (M) skialp, turistika, horolezectvo
Dámske nohavice značky Salewa. Štýlové turistické nohavice boli vyrobené s dôrazom na ich funkčnosť. Ružové prevedenie poteší dámy, ktoré preferujú ženské farby aj na turistike či horolezeckých výpravách. Sú vyrobené z dvojstrečového softshellového materiálu StormWall, ktorý je vodeodpudivý a vetruvzdorný. Zároveň nebráni v pohybe a je dostatočne priedušný. Umožní rýchly odvod pár a Vy tak ostanete v suchu a teple aj počas náročnej aktivity. Vďaka podielu elastanu sú trekové nohavice pre dámy pružné a nebránia v pohybe ani v technicky náročnom teréne.  Softshellové nohavice dámske nesú meno po talianskej lezeckej legende Emilio Comici. Ich ďalšou výhodou je materiál AlpineWool®, ktorý poskytne dodatočnú izoláciu. Je zabudovaný v sedacej časti a hornej časti stehien. Ružové nohavice do hôr majú funkčný strih a všetky švy sú dvojito prešité pre väčšiu pevnosť. Dámske nohavice na trek majú zapínanie na zips a patentky. Disponujú troma plochými vreckami na zips po bokoch. Skvelým bonusom sú vetracie otvory po stranách, ktoré slúžia na termoreguláciu.  Nohavice na turistiku majú prispôsobenú spodnú časť. Tá sa dá, v prípade potreby, rozzipsovať. Nohavice dobre priliehajú na topánky, čím sa minimalizuje riziko zachytenia mačiek. Vnútorná strana spodnej časti nohavíc je posilnená Cordurou® kvôli dodatočnej ochrane pred prerezaním či odieraním. Vnútorné snežné manžety zabraňujú vniknutiu snehu. Nohavice Salewa sú vhodné na turistiku či horolezectvo. Detaily produktu: turistické nohavice dámske odolný materiál funkčný strih dvojstrečový softshellový materiál StormWall vetruodolné a vodeodpudivé povrchová úprava DWR priedušné nebránia v pohybe materiál AlpineWool® poskytne dodatočnú izoláciu sedacej časti a na stehnách dvojito prešité švy zapínanie na zips a patentky tri ploché vrecká po stranách vetracie otvory po bokoch na regulovanie tepla spodná časť so zipsami snežné manžety spodná časť posilnená materiálom Cordura vhodné na turistiku či horolezectvo