inzercia, predaj, predám, bazár

PRAVE KOVBOJSKE KLOBUKY, VYROBENE V USA

Kategória: Čiapky, Šatky

šedivý veľkosť 58, čierny veľkosť 57, nové, 100 percentná prémiová vlna, 50 eur za kus
PRAVE KOVBOJSKE KLOBUKY, VYROBENE V USA
Podobné inzeráty
Kovbojský klobúk stetson a austrálsky klobúk
Predám takmer nové kovbojské klobúky čierny stetson (č.54), výrobca Tonak á. 30€ a austrálsky hnedý klobúk (č.57), výrobca Kleo SK á 35€, všetko originálne prevedenie a v koži. Pri komplet odbere pridám ako bonus nový rifľový čierny kožený opasok 100cm, šírka 4cm. Pozrite si z tejto oblasti aj ostatné moje inzeráty. Najlepšie osobne, no po vzájomnej dohode pošlem aj na dobierku. Pri dobierke najskôr poštovné/balné na účet. Komunikujem radšej mailom, telefonicky a sms iba sporadicky
Klobúky
Predám klobúky - bordový a tmavomodrý s ozdobou - oba nové. CENA: 8€/kus. Pozrite všetky moje inzeráty. Viac info e-mailom alebo telefonicky. Inzerát je platný,pokým sa daná vec nepredá.
Louis Vuitton a Chanel klobúk
Predám nové, nenosené Louis Vuitton a Chanel klobúky. Farba klobúkov je olivová a tmavohnedá. Klobúky sú ihneď k odberu. Cena je uvedená za jeden klobúk. Kontakt e-mailom alebo telefonicky/SMS ().
Moncler klobúk (MON2)
Predám nové, nenosené Moncler klobúky. Cena je uvedená za jeden klobúk. Klobúky sú ihneď k odberu. Kontakt e-mailom alebo telefonicky/SMS ().
Prada zimný klobúk + biely box (PR1)
Predám nové, nenosené Prada klobúky v čiernej a béžovej farbe. —> Cena je uvedená za jednu klobúk s BOXOM !!! (Každý klobúk má svoj vlastný box) —> Klobúky sú ihneď k odberu. Kontakt e-mailom alebo telefonicky/SMS ().
Prada klobúk + biely box (PR2)
Predám nové, nenosené Prada klobúky v červenej, modrej, tmavo-modrej a bielej farbe. —> Cena je uvedená za jeden klobúk s BOXOM !!! (Každý klobúk má svoj vlastný box) —> Klobúky sú ihneď k odberu. Kontakt e-mailom alebo telefonicky/SMS (). BÉŽOVÝ KLOBÚK PREDANÝ !!!