inzercia, predaj, predám, bazár

Pražička kávy Besca 15kg

Kategória: Potravinárske stroje

Máme na predaj rok starú automatickú pražičku kávy zn. Besca. Ide ho High-endovu technológiu. Pražička je automatická, rekapituluje uložené profily.
Dôvod predaja je prechod na väčšiu technológiu rovnakej značky.

PS
V pražiarni máme obmedzený priestor takže uvítame kupcu ktorý si pražičku čo najskôr zoberie keďže čoskoro očakávame väčšiu a nezmestíme sa už:(

Viac info telefonicky.
Pražička kávy Besca 15kg
Podobné inzeráty
Pražička kávy Besca
Predáme pražičku kávy Besca. Skladom máme novú pražičku s kapacitou 5kg na jeden cyklus v manualnej verzii,farba skladom - čierna. Na objednávku všetky farby zo vzorkovníka Sme distribútorom značky Besca, predali sme viac než 15 zariadení. Poradíme Vám pri kúpe a pražičku prídeme zapojiť a po dohode zaškoliť obsluhu. Besca exceluje v kvalite použitých materiálov a v kvalite spracovania. Celý pražiaci proces dokážete plne kontrolovať z ovládacieho panelu. Pražička rýchlo reaguje na všetky zmeny, ktoré jej zadáte. Pražičky disponujú Premixovými horákmi, elektronikou Omron a kvalitnými Talianskými motormi. V ponuke sú pražičky s kapacitou od 500g do 120kg. Skladom máme predvádzacie modely 500g, 5kg manual a 15kg automat. Dodanie je 30 pracovných dní od objednania. Sme taktiež distrubútorom zelenej kávy pre pražiarne pre Slovensko a Česko. Skladom máme viac než 100 ton zelenej kávy. Viac na V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
Vzorkovacia pražička kávy / Sample roaster
Ahojte, predám vzorkovaciu pražičku Santoker Q5. Pražička je ako nová ( používaná maximálne 1 hodinu ). Dôvod predaja: Pražička zostala nevyužitá keďže sme namiesto plánovanej pražiarne na koniec otvorili kaviareň. Link na detailný popis produktu: V prípade záujmu alebo nejakých dalších otázok pište SMS alebo na email.
Pražička kávy Golden BR1,5
Pražička kávy značky Golden s kapacitou 1,5kg surovej kávy, vyrobená na mieru v roku 2019, používaná 1,5 roka, pravidelne udržiavaná v top technickom stave, kompletná výmena horákového systému v novembri 2022.
Pražička kávy 15 kg
Predám pražičku kávy TOPER s kapacitou 15 kg. Kvalitná robustná manuálna pražička kávy na plyn. Rok výroby 2010. Pražilo sa na nej maximalne 1 až 2 krát za mesiac.
Pražička kávy Golden GR1+
Pražička kávy Tureckej výroby, rok výroby 2021 Kapacita - 1,5kg Elektronická regulácia air flow, otáčok bubna, Nastaviteľný termostat a meranie ET a BT Pripojiteľné na Artisan alebo Cropster Na prazičke sa pražili prevažne kávy na filter. V perfektnom stave, možnosť odskúšania v prevádzke v Novom Meste nad Váhom. Cena je aj so stojanom na kolieskach.
Pražička kávy STA impianti 5 kg
Predám taliansku pražičku kávy značky STA impianti na 5 kg zelenej kávy. Jedná sa o veľmi dobrý a jednoduchý stroj na čisto manuálne praženie kávy, ktorý je špecifický spôsobom praženia kávy cez tepelný výmenník, ktorý odovzdáva teplo z hornej strany bubna cez perforovaný pražiaci bubon. Má rýchle nahriatie a následne zvláda upražiť 3-4 dávky po 5kg. Ja som si tento stroj zakúpil ako rezervný nakoľko rovnaký ale väčší používam. Bol som ho nútený použiť iba niekoľko krát a preto som sa ho rozhodol predať nakoľko mi aktuálne zavadzia. Upozorňujem že stroj sa nedá napojiť na počítač a je to čistý manuál. Aktuálne má plynové trysky na zemný plyn ale mám aj trysky na plynovú bombu čiže je možné toto zmeniť podľa potreby (ak vypnú plyn).