inzercia, predaj, predám, bazár

Pre našich klientov EXKLUZÍVNE na predaj:

Kategória: Domy

Firma ILP má EXKLUZÍVNE na predaj pre našich klientov zatiaľ len v internej databáze:

- postavená novostavba rodinného bungalovu na kľúč,
- rodinný dom na predaj v SNV na sídl. Východ,
- novostavba garáže s bránou na ovládanie a elektrinou v súkromnej zóne,
- rodinný dom v Smižanoch,
- rodinný dom v Sp. Hrhove,
- na výmenu máme pekný 2-izbový byt na sídl. Mier za 3-izbový byt na sídl. Mier,
- väčší tehlový 3-izbový byt KOMPLETNE ZARIADENÝ,
- 2-izbový byt,
- garáž na predaj a prenájom,
- rovinatú slnečnú záhradku,
- 3-izbový byt v pôvodnom stave,
- rodinný dom na predaj Ferčekovce,
- pozemok v Betlanovciach,
- rodinný dom v Matejovciach.

Viac informácií zatiaľ len na osobnom stretnutí.
Volajte na číslo 0914 14 55 45 Ing. Patrícia ZVOLENSKÁ vám veľmi rada pomôže a poradí.

Naša firma vám je k dispozícii nielen v právnom poradenstve, príprave zmlúv, PREPISE ENERGIÍ, ale aj v prípade hľadania možnosti FINANCOVANIA.
Firma ILP svojím klientom zároveň vie poradiť s prerobením priestoru novej nehnuteľnosti, s jej predbežným rozpočtom a s VÝSTAVBOU RODINNÝCH DOMOV.

Ceny nehnuteľností sú stanovené majiteľmi a naše uvedené ceny zahŕňajú provízie s kompletným servisom spojeným so zmenou bývania.

Viac fotiek, ďalšie nehnuteľnosti a informácie o našej firme nájdete na našej webovej stránke
Pre našich klientov EXKLUZÍVNE na predaj:
Podobné inzeráty
Nízkoenergetický bungalov vysokej kvality - moderná novostav
Ponúkame Vám na predaj 4 izbový nízkoenergetický bungalov vo výstavebe na 5 á pozemku v obci Dolný Bar - nová ulica s inžinierskymi sieťami a kanalizáciou. Celková úžitková plocha bez terás 103 m2. Rodinný dom je navrhnutý v nízkoenergetickom štandarde / t.z do 50 KWh/m2 za rok/. Ide o moderný prízemný rodinný dom na kľúč, väčšej veľkostnej kategórie, už pripravený na bývanie, kompletne dokončený, vrátane úprav pozemku a oplotenia!!! Spĺňa predstavy aj náročnejších klientov. Veľkosť pozemku možno zdvojnásobiť za príplatok. Vnútorné členenie: 1 spálňa + veľká miestnosť pre šatník 2 detské izby predpríprava na vstavanú skriňu veľká svetlá obývacia časť prepojená s veľkou kuchyňou samostatné WC v kúpeľni umývadlo, sprchovací kút, vaňa a výklenok pre práčku a sušičku (viď nákres členenia medzi fotografiami) Konštrukcia domu na kľúč: -kvalitné drevené okná z 0 € € -izolačné trojsklá -dvere na terasu šírky 3 m -murivo pálená červená tehla -zateplenie stien 15 cm izolant -pravý tehlový obklad RUSTIQUE -kompletné vnútorné povrchy a výmaľba -izby drevená podlaha -interiérový krb -podlahové vykurovanie -obklady, dlažby, sanita -drevené interiérové dvere -alarm -oplotenie celého pozemku -spevnené plochy vstupom a terasa -zatrávnený pozemok -kryté autostátie -závlahový systém -vlastná studňa Veľmi dobrá dostupnosť - Dunajská Streda 6 km, Bratislava 50 km /trasa Komárno - Bratislava možnosť vlakovej dopravy REGIOJET/. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
4 izbový nízkoenergetický bungalov vysokej kvality - moderná
Ponúkame Vám na predaj 4 izbový nízkoenergetický bungalov vo výstavebe na 5 á pozemku v obci Dolný Bar - nová ulica s inžinierskymi sieťami a kanalizáciou. Celková úžitková plocha bez terás 103 m2. Rodinný dom je navrhnutý v nízkoenergetickom štandarde / t.z do 50 KWh/m2 za rok/. Ide o moderný prízemný rodinný dom na kľúč, väčšej veľkostnej kategórie, už pripravený na bývanie, kompletne dokončený, vrátane úprav pozemku a oplotenia!!! Spĺňa predstavy aj náročnejších klientov. Veľkosť pozemku možno zdvojnásobiť za príplatok. Vnútorné členenie: 1 spálňa + veľká miestnosť pre šatník 2 detské izby predpríprava na vstavanú skriňu veľká svetlá obývacia časť prepojená s veľkou kuchyňou samostatné WC v kúpeľni umývadlo, sprchovací kút, vaňa a výklenok pre práčku a sušičku (viď nákres členenia medzi fotografiami) Konštrukcia domu na kľúč: -kvalitné drevené okná z 190 000 € € -izolačné trojsklá -dvere na terasu šírky 3 m -murivo pálená červená tehla -zateplenie stien 15 cm izolant -pravý tehlový obklad RUSTIQUE -kompletné vnútorné povrchy a výmaľba -izby drevená podlaha -interiérový krb -podlahové vykurovanie -obklady, dlažby, sanita -drevené interiérové dvere -alarm -oplotenie celého pozemku -spevnené plochy vstupom a terasa -zatrávnený pozemok -kryté autostátie -závlahový systém -vlastná studňa Veľmi dobrá dostupnosť - Dunajská Streda 6 km, Bratislava 50 km /trasa Komárno - Bratislava možnosť vlakovej dopravy REGIOJET/. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
NA PREDAJ: EXKLUZÍVNE IBA U NÁS 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, IŽA
POPIS PONÚKANEJ NEHNUTEĽNOSTI: Ponúkame Vám na predaj 5-izbový rodinný dom s rovinatým pozemkom v obci Iža. Rodinný dom sa nachádza neďaleko centra obce. DOM okr. Komárno – Iža výmera pozemku: 790 m2 zastavaná plocha: 96 m2 Úžitková plocha: 192 m2 Dispozícia rodinného domu: Prízemie Vstupná chodba, kuchyňa, 2 samostatné spálne kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, samostatná toaleta 2. podlažie: 3 samostatné spálne, kúpeľňa s vaňou a s toaletou, kuchyňa Rodinný dom je v pôvodnom stave. Okná sú drevené s vonkajšími žalúziami, podlaha dlažba. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom do radiátorov, ale je možné aj prepnutie na tuhé kúrenie. Je napojený na obecnú vodu, ale je k dispozícií aj vlastná studňa. Parkovanie motorovým vozidlom je možné na dvore pri dome alebo v garáži, bezproblémové je aj parkovanie pred domom. Popis technického stavu, inžinierske siete: elektrina (230V a 400V), obecná voda, plynové kúrenie cez radiátory, bojler na ohrievanie vody, odpadová voda riešená žumpou. * Celkový dojem: zachovalý, po technickej strane je dom vhodný pre väčšiu rodinu * Odporúčame: vhodné bývanie pre 3 – 8 osôb. Vzhľadom na veľkosť domu a lokáciu objekt je vhodný aj na podnikateľské účely. Mesačné náklady: do 180 eur OKOLIE Obec leží v blízkosti Dunaja, v najjužnejšej časti Slovenska a najvýchodnejšom výbežku Podunajskej roviny. Od okresného mesta Komárno sa obec nachádza na 8 km. Termálne kúpalisko Patince sa nachádzajú od obce na 5 km. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 95 000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb: - Vypracovanie kúpnopredajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
3-izbový nízkoenergetický bungalov vysokej kvality - moderná
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový nízkoenergetický bungalov vo výstavbe na 4 á pozemku v obci Dolný Bar - nová ulica s inžinierskymi sieťami a kanalizáciou. Celková úžitková plocha bez terás 77 m2. Rodinný dom je navrhnutý v nízkoenergetickom štandarde / t.z do 50 KWh/m2 za rok/. Ide o moderný prízemný rodinný dom na kľúč, väčšej veľkostnej kategórie, už pripravený na bývanie, kompletne dokončený, vrátane úprav pozemku a oplotenia!!! Spĺňa predstavy aj náročnejších klientov. Veľkosť pozemku možno zdvojnásobiť za príplatok. Vnútorné členenie: 2 svetlé spálne, veľká svetlá obývacia časť prepojená s veľkou kuchyňou, kúpeľňa, WC, komora (viď nákres členenia medzi fotografiami). Dom na kľúč zahŕňa: -kvalitné drevené okná -izolačné trojsklá -obývačka posuvné presklenie šírky 3 m -murivo brúsená pálená červená tehla -zateplenie stien 15 cm izolant -pravý tehlový obklad RUSTIQUE -kompletné vnútorné povrchy -izby drevená podlaha -interiérový krb -obklady, dlažby, sanita -drevené interiérové dvere -alarm -oplotenie celého pozemku -spevnené plochy vstupom a terasa -zatrávnený pozemok -kryté autostátie -závlahový systém -vlastná studňa Veľmi dobrá dostupnosť - Dunajská Streda 6 km, Bratislava 50 km /trasa Komárno - Bratislava možnosť vlakovej dopravy REGIOJET/. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
Na predaj útulná 9ročná novostavba v Lehniciach za výhodnú c
Ponúkame Vám na predaj útulnú 9 ročnú novostavbu s garážou v Lehniciach. Dom má dobré dispozičné riešenie, dennú časť menšia chodba oddelí od nočnej časti. Je veľmi svetlý a má priestrannú obývačku. Zastavaná plocha je 136 m2. Kvalitu rodinného domu ukáže, že bol postavený v roku 2014 a dovtedy nepoukázali žiadne chyby. Je kombinované kúrenie, to znamená, že je podlahové kúrenie, ale môžete aj plynom aj krbom kúriť. Je nová kovová brána na diaľkové ovládanie. Dom je napojený na verejný vodovod, kanalizáciu a plynovod. Výhodou domu je aj to, že sa nachádza v centre obce. DOM zastavaná plocha: 136 m2 plávajúca podlaha/ dlažba plastové okná a vchodové dvere podlahové kúrenie IS – plyn, elektrika, vodovod, kanalizácia Dispozičné riešenie Po vstupe do domu sa dostaneme do predsiene. Zo vstupnej chodby sa dostaneme do priestrannej obývačky spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Z obývačky sa dostaneme na terasu. Z predsiene doľava sa nachádza menšia chodba, z ktorej je vstup do všetkých miestnostiach, ako špajza, spálňa, šatník, detská izba, kúpeľňa a samostatná toaleta. Zo šatníku sa dostanete na povalu, kde máte ďalšie úložné priestory. POZEMOK oplotený rovinatý upravený dvor zámkovanie výmera: 478 m2 IS – elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia 3 parkovacie miesta pre autá Plechová garáž – 3x6 m Vonkajší krb na grilovanie OKOLIE Obec Lehnice ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, ako škôlky, základné školy, obchody, služby, reštaurácie a všetko čo potrebujete. Rodinný dom je blízko, len na skok od centra obce. Rýchlo rozvíjajúca sa obec Lehnice má počet obyvateľov cca 3000, od Bratislavy 30km s rýchlou dostupnosťou po D4/R7 už teraz, Dunajská streda je 15km, Šamorín je 9km. VÝHODY DOMU novostavba za výhodnú cenu kombinované kúrenie v centre obce nízke režijné náklady /150€ mesačne/ prekrásny dvor s vonkajším krbom dostatok parkovacích miest NÁŠ NÁZOR Rodinný dom je ideálny pre mladú rodinu, kde deti majú vlastnú izbu, alebo pre páry blízko k dôchodku, ktorý už hľadajú kľudné bývanie. Dvor je vhodný na grilovanie, oddýchnutie a je dostatočne veľký na hranie detí. Tento moderný dom môže byť Váš za 224. 000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnutie s Vami! Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb: - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
Na predaj útulná 9ročná novostavba v Lehniciach za výhodnú c
Ponúkame Vám na predaj útulnú 9 ročnú novostavbu s garážou v Lehniciach. Dom má dobré dispozičné riešenie, dennú časť menšia chodba oddelí od nočnej časti. Je veľmi svetlý a má priestrannú obývačku. Zastavaná plocha je 136 m2. Kvalitu rodinného domu ukáže, že bol postavený v roku 2014 a dovtedy nepoukázali žiadne chyby. Je kombinované kúrenie, to znamená, že je podlahové kúrenie, ale môžete aj plynom aj krbom kúriť. Je nová kovová brána na diaľkové ovládanie. Dom je napojený na verejný vodovod, kanalizáciu a plynovod. Výhodou domu je aj to, že sa nachádza v centre obce. DOM zastavaná plocha: 136 m2 plávajúca podlaha/ dlažba plastové okná a vchodové dvere podlahové kúrenie IS – plyn, elektrika, vodovod, kanalizácia Dispozičné riešenie Po vstupe do domu sa dostaneme do predsiene. Zo vstupnej chodby sa dostaneme do priestrannej obývačky spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Z obývačky sa dostaneme na terasu. Z predsiene doľava sa nachádza menšia chodba, z ktorej je vstup do všetkých miestnostiach, ako špajza, spálňa, šatník, detská izba, kúpeľňa a samostatná toaleta. Zo šatníku sa dostanete na povalu, kde máte ďalšie úložné priestory. POZEMOK oplotený rovinatý upravený dvor zámkovanie výmera: 478 m2 IS – elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia 3 parkovacie miesta pre autá Plechová garáž – 3x6 m Vonkajší krb na grilovanie OKOLIE Obec Lehnice ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, ako škôlky, základné školy, obchody, služby, reštaurácie a všetko čo potrebujete. Rodinný dom je blízko, len na skok od centra obce. Rýchlo rozvíjajúca sa obec Lehnice má počet obyvateľov cca 3000, od Bratislavy 30km s rýchlou dostupnosťou po D4/R7 už teraz, Dunajská streda je 15km, Šamorín je 9km. VÝHODY DOMU novostavba za výhodnú cenu kombinované kúrenie v centre obce nízke režijné náklady /150€ mesačne/ prekrásny dvor s vonkajším krbom dostatok parkovacích miest NÁŠ NÁZOR Rodinný dom je ideálny pre mladú rodinu, kde deti majú vlastnú izbu, alebo pre páry blízko k dôchodku, ktorý už hľadajú kľudné bývanie. Dvor je vhodný na grilovanie, oddýchnutie a je dostatočne veľký na hranie detí. Tento moderný dom môže byť Váš za 224. 000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. V prípade záujmu neváhajte ma kontaktovať, teším sa na stretnutie s Vami! Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb: - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.