inzercia, predaj, predám, bazár

Prebalovaci pult / komoda SUNDVIK Ikea

Kategória: Skrine

Predam prebalovaci pult, ktory je mozne prerobit na komodu. Je to zo serie Ikea Sundvik (vid internet), hnedej farby, bez vyraznych znamok pouzivania. Ma aj 2 sufliky a ulozny priestor nad nimi. Nam uz posluzila tak posuvame dalej .
Len osobny odber Levice
Prebalovaci pult / komoda SUNDVIK Ikea
Podobné inzeráty
Komoda, prebaľovací pult, kupacia vanička
Predam komodu, prebaľovací pult a kúpaciu vaničku v jednom. Neskor sa dá použiť len ako komoda. Je poškodený prebaľovací pult (cena noveho je na internete 15€) inak je v perfektnom stave
Predam prebalovaci pult a komodu SUNDVIK
Predam prebalovaci pult/komodu z Ikei vo vybornom stave pouzivana cca 1 rok. Na prebalovacom pulte sa na dvoch miestach zosuchala farba (vid. foto) a v zlozenom stave su na troch miestach male preliaciny (vid. foto). Komoda ma spodnu listu zmontovanu naopak, staci premalovat na bielo. Vsetky esteticke vady su zohladnene v cene. Ku komode zdarma pribalim prebalovaciu podlozku s potahom. Povodna cena komody 250 Eur. Osobny odber Kosice.
Predam prebalovaci pult SUNDVIK
Predam prabalovaci pult SUNDVIK v top stave rozmery vid foto iba osobny odber v BA
prebalovaci pult sundvik IKEA
predam prebalovaci pult bielej farby vo velmi dobrom stave vid foto sufliky pouzivane na oblecenie ziadne rozliate kruhy ani nic tomu podobne. Bez poskodenia flaky na skrinke su od vyroby vsetko je na fotke. moznost dorucenia za poplatok. “predavam vyrobok ktory zodpoveda fotkam a v stave ako ho vidite na foto”
skrina SUNDVIK
skrina a prebalovaci pult ,hodi sa ku Hemnes,,,je to ikea seria sundvik
Prebalovací pult na predaj
Predávam prebaľovací pult IKEA Smästad, pôvodná cena 200 eur. Pult bol používaný 8 mesiiacov, je v bezchybnom stave. Odvoz treba zabezpečíť. Ako darček dám k tomu aj prebalovaciu podložku.