inzercia, predaj, predám, bazár

Prebaľovacia podložka

Kategória: Nábytok pre deti

Ponúkam na predaj prebaľovaciu podložku, novú. Pôvodná cena 18€. Možný aj osobný odber Nitra, Nové Zámky a okolie. Cena 12€+poš. V prípade záujmu píšte správu.
Prebaľovacia podložka
Podobné inzeráty
Prebaľovacia komoda s vaničkou
Super praktická komoda s prebaľovacím pultom a vaničkou. Komoda dosť priestranná. Neskôr sa môže využívať aj len ako komoda, prebaľovacia podložka sa dá dať dole. Ľahká manipulácia (kolieska s brzdami), vhodná aj do menších priestorov, ľahká. Materiál celej komody je zdravotne nezávadný plast. Použitie: -Prebaľovanie: tvarovaná prebaľovacia podložka s pevnou doskou. Povrch podložky je vyrobený z bezpečného PVC najvyššej kvality, neobsahujúce ftaláty, je umývateľná a ľahko sa udržuje v čistote. -Kúpanie: pod prebaľovacou podložkou je umiestnená veľká vanička. -Zásuvky: 4 priestranné zásuvky. Prvý zásuvka je takmer celá vyplnená anatomickú vaničkou. Parametre: Celková šírka 95 cm Celková výška 100 cm Hĺbka bez prebaľovacieho pultu 47 cm materiál plast Osobný odber Hrubá Borša (blízko Senec)
Drevená prebaľovacia komoda s pultom
Úzka prebaľovacia komoda s pultom s úložným priestorom. Farba wenge tmavá (tmavohnedá). Prebaľovací pult (perfektne naň pasuje prebaľovacia podložka) sa dá veľmi jednoducho odmontovať a komoda sa dá používať aj samostatne. Police: 1 voľná (vnútorná) a 1 pevná. Veľmi dobrý používaný stav. PC 110€. Rozmery: Výška s pultom - 95 cm Hĺbka s pultom - 74 cm Výška bez pultu - 87 cm Hĺbka bez pultu - 43 cm Celková šírka - 88 cm Prebaľovací pult (vnútorná veľkosť) - 70 x 50 cm Osobný odber možný v Bratislave v DNV (vieme priviezť) alebo v Hainburgu.
Prebaľovacia podložka 50x70 cm
Dobrý deň, ponúkam na predaj prebaľovaciu podložku zn. Ceba baby. Podložka je spevnená s vyvýšenými bokmi a častou na hlavu. Rozmer: 50x70 cm. Podložka sa môže použiť na postieľku alebo aj priamo na prebaľovací pult. Podložka je vydenzifikovaná s malým poškodením (viď. foto), používaná s ochranným návlekom. Ponúkam za 8 eur. Preferujem osobný odber v Bratislave -Ružinov. Ďakujem
Prebaľovacia podložka
Prebaľovacia podložka čisto nová
Prebalovacia podlozka
Pouzita prebalovacia podlozka
Prebalovacia podložka
Pogumovana prebalovacia podložka. Ako nova. Osobny odber. Mam na predaj viac praktickych veci, pozrite moje inzeraty ????