inzercia, predaj, predám, bazár

Pred.Hlasy

Kategória: Ostatné nástroje

Laden.G.hlboka oktava.dlz.kobil.30.cm.spodok.
Pred.Hlasy
Podobné inzeráty
Hlasy na heligonku
Predam komplet hlasy na heligonku,ladenie B-Es-As
Heligonka Stahltone A/D 2hlas Mosadz na Zinku 2 rad - repas
Na predaj ponúkam drevenú harmoniku so zinkom mosadznými hlasmi v ladení A/D. Lak a drevo v super stave! Ziadny skriabanec. Treba nanovo osadit hlasy a vymenit ventily. Poslem postou, alebo osobny odber v TN.
Heligonka A .Hlaváček
Predám heligónku Antonín Hlaváček Praha ladenie CF zinkové hlasy Dix dvojhláska.Viac info po telefóne.Heligónka sa dá vyskúšať v Žiline.
Harmonika Hohner Club 3Rad G/C/F 2hlasná na repas/opravu
Na predaj ponúkam harmoniku Hohner Club 3radovú v ladení GCF na opravu, prípadne náhradné diely - hlasy. Poškodenia sú vidieť na obrázkoch. Osobný odber, alebo zašlem kurierom.
Predám heligonky
Predám heligonky BEsAs a ADG.BEsAsje trojradova dvojhláska výrobca Wilhelm Lubich pôvodný stav okrem remeňov a mechu.Naladená a pretesnena(nové ventylky a nový vosk)u p.Duraja veľmi zachovala pekné hlasy cena:750 eur.Heligonka ADG trojradova a trojhlaska po kompletnej generálke nová basová strana aj z hlasmi nový hmatnik stav okrem hlasov pravej strany ako nový nástroj výrobca Jozef Hlaváček cena:1100 eur
Heligonka Delicia
Predám heligonku Deliciu,ladenie B ES AS naladenú-hlasy v novom vosku,pretesnenú,vo výbornom stave,bez vonkajšieho poškodenia,ako nová. Dohoda možná.