inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj.

Kategória: Mikrovlnné rúry

Predám mikrovlnnú rúru GALLET FMOM 201W málo používanú.
Predaj.
Podobné inzeráty
ELECTROLUX LMS4253TMX - KOSICE, NOVE, PREDAJ
Na predaj nova, nepouzita ELECTROLUX LMS4253TMX v originalnom baleni a so zarukou. Kupena v Decembri 2021 z Andreashop. Nova cena 378 EUR. Nakolko som objednal mikrovlnku, ktora mi nepasuje do hornej skrinky, ponukam ju na predaj. Rorvoz vramci KE alebo osobny odber v Malej Ide. Kontakt: - e-mail: danielkonecny.mail@ - mobil/sms/whatsapp: +46 70 209 43 70
El. Rura kompaktna NOVA
Electrolux EVK8E00V nova, nepouzita, nebola nikdy zapnuta. Kupena za 599€ predam za 399€. V pripade zaujmu poslite telefonne cislo, ozvem sa vam. Dakujem. Mam na predaj aj umyvado, obklad a 3ks stoliciek. Mam na predaj aj obklad, umyvadlo a 3ks stoliciek, pozri dalsie inzeraty.
Vstavaná rúra Whirlpool na predaj
Na predaj používaná rúra Whirlpool za symbolickú cenu, plne funkčná, dobrý stav. Osobný odber BA. 12 funkcií rúry: osvetlenie rúry, nízkoteplotná duálna funkcia, udržovanie jedla v teple, silnejšie opečenie (1–3), spodný a horný ohrev, gril, gril a ventilátor (Turbogril), spodný a horný ohrev s ventilátorom, horúvovzdušná funkcia, turboventilátor s kruhovým ohrevným telesom, programová funkcia, rýchly predohrev. Elektronické ovládanie. Dvere: celosklenený vnútrajšok Smart Clen, 3 sklá (1 reflexné), katalytické samočistiace vnútorné steny, gombíky tlačítkové.
Vstavaná mikrovlnka Whirlpool na predaj
Na predaj používaná mikrovlnná rúra Whirlpool za symbolickú cenu, plne funkčná, dobrý stav. Osobný odber BA. 22 litrů vnitřní objem 25 cm zapuštěný ot. talíř elektronický displej LED 3D systém rychlé rozmrazování rychlé spuštění dětská pojistka 4 úrovně výkonu 30minutový časovač hodiny - 24 hod. Jet start Hmotnost 19kg Výkon: mikrovlnná trouba: 750 W Rozměry: vxšxh 382x595x313
Predaj mikrovlnky
Ponukam na predaj funkcnu mikrovlnku Zanusi za 10 Eur
Mikrovlnka GM
Na predaj večšia plne funkčná mikrovlnka. Pekná a čistá. Tlačítká má v slovenčine. Velkosť taniera 31 cm. Odber v ba petržalka. Mám na predaj ešte jednu lacnejšiu. Pozrite ostatné moje inzeráty.