inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj 2 izb.bytu v starom meste - Žilina

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj priestranný 2 izbový byt o celkovej výmere 65,9 m2, ktorý sa nachádza v starej časti mesta Žilina na ul. Radlinského, do centra mesta ( Mariánske nám. ) je to 5 min pešo.

Byt sa nachádza v tehlovom obytnom dome na 2. poschodí bez výťahu a bez balkóna. K bytu prislúchajú dve pivnice.

Byt je v pôvodnom stave, čo je veľkou výhodou pre nového vlastníka, urobiť rekonštrukciu bytu podľa vlastných predstáv, výhodou je aj vlastne kúrenie.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom a prietokovým ohrievačom, samostatné WC s oknom, kuchyňa, veľká obývacia izba a spálňa.
Orientácia bytu V - Z, správca Bytterm a.s., nízke mesačne náklady 67 ,-Eur na 1 osobu. Parkovanie rezidentská zóna III

Výhody bytu: výborná lokalita v starej časti mesta s výbornou dostupnosťou do centra mesta, nízke mesačné náklady, vlastne kúrenie, rekonštrukcia bytu podľa vlastných predstáv, slnečný, priestranný, vhodný aj na prenájom. ODPORÚČAM ! !

K bytu prislúchajú dve pivnice.( výmera pivníc cca 8 m2).

Voľný ihneď, bez akejkoľvek ťarchy.




Pre viac informácií alebo obhliadku ma kontaktujte na tel.č.
Predaj 2 izb.bytu v starom meste - Žilina
Podobné inzeráty
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
Krásny 2 izb. byt na Šoltésovej ul. v Starom meste
Predám 2 izbový byt po nedávnej kvalitnej rekonštrukcii na Šoltésovej ulici v Starom Meste. 3D obhliadka: Byt o celkovej výmere 52 m2 sa nachádza na zvýšenom prízemí v 4 poschodovom tehlovom bytovom dome. Dispozícia bytu: - vstupná chodba so vstavanou skriňou, na ktorej sa nachádza kúpeľňa s WC, - samostatná kuchyňa s komorou, - 2 nepriechodné izby - obývačka s francúzskym balkónom a spálňa. K bytu prislúcha pivničná kobka o výmere 3 m2, k bytu patrí aj podiel na pozemku vo dvore, kde sa dá pohodlne parkovať. Rekonštrukcia bytu bola pred cca 2 rokmi a bola rozsiahla: - nové sadrové omietky na tehlu, - nové elektrické rozvody, - nové plynové rozvody, - interiérové dvere, - obklad, - nová dlažba na chodbe a v kuchyni, - nová kuchynská linka, - nové protipožiarne bezpečnostné dvere. V izbách pod kobercami sú kvalitné pôvodné drevené parkety. Kúpeľňa zostala v pôvodnom stave, ale s novou elektroinštaláciou. Je murovaná, čiže náklady na rekonštrukciu by nemali presiahnuť 3 000 eur. Parkovanie je možné buď na ulici, kde je parkovanie vyhradené pre obyvateľov s trvalým pobytom na základe parkovacej karty alebo vo dvore, kde majú prístup len vlastníci bytov. Lokalita: Bytový dom sa nachádza v Starom meste, pár minút peši od centra mesta. MHD je pár metrov od domu na Karadžičovej ulici. Bývate v tichom prostredí Starého mesta. Pár minút od domu je Medická záhrada, Ondrejský cintorín, detské ihrisko, OC Nivy, autobusová stanica Nivy. Šoltésovej ulica veľmi pokojné miesto na život s kompletnou občianskou vybavenosťou. Poschodie: zvýšené prízemie (je to dosť vysoko..) Počet poschodí: 4 Počet izieb: 2 Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: čiastočne, v prípade záujmu vieme byt vypratať. Okná: plastové Byt je bez tiarch, kúpou ihneď voľný k nasťahovaniu. Cena 238 900 € PRI VÁŽNOM ZÁUJME DOHODA ISTÁ! V cene bytu je započítaná provízia pre RK, je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti, poplatkov za vklad do katastra, kompletného finančného poradenstva a hypotekárneho servisu. Text, fotografie , 3D vizualizácie a video-prezentácie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Vitaj doma s.r.o.
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Predaj - 1-izb. - 1 BYT PRI STAROM LETISKU…
1-izb., PRI STAROM LETISKU VAJNORY, Bratislava - Vajnory, Bratislava III - 1 BYT PRI STAROM LETISKU Popis: Ponúkame na predaj 1-izbový byt v lokalite Bratislava III, Vajnory na ulici Pri starom letisku. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, taktiež aj v pešej dostupnosti obchody, obchodné centrum OC Vajnoria, OC Shopping Palace Zlaté piesky, jazero Zlaté piesky. Pred bytovým domom sa nachádza zastávka autobusu MHD č. 52, 56, n56 Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom a v ohradenom dvore pri bytovom dome. Vo dvore objektu sa nachádza dvor s ihriskom pre deti a slúži to výhradne len pre obyvateľov bytového domu. Popis: panelový bytový dom s 5 NP, ktorý v roku prešiel rekonštrukciou. (výťah, zateplenie stien, zateplenie strechy, izolácia, spoločné priestory, vrátane schodiska a vchodu so schránkami, bezbarierová rampa pri hlavnom vchode do bytového domu. Objekt, ako bytový dom bol kolaudovaný v roku 2005. Pôvodná stavba je z roku 1978. Samotný byt sa nachádza na 1.poschodí. Celková výmera bytu je 35 m2. Kuchyňa + izba: 24,46 m2 Kúpeľňa + WC: 4,84 m2 Predsieň: 5,70 m2 Byt je po rekonštrukcii (r. 2005) - výmena okien, vchodových dverí, plávajúce a keramické podlahy, výmena rozvodov vody, elektroinštalácia. Byt má tehlové priečky. Izba je zariadená s rozkladacou sedačkou určenou aj na spanie, manželská posteľ, konferenčný stolík, TV so stolíkom. Samostatná kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s elektrickou varnou doskou, zabudovanou elektrickou rúrou a chladničkou a práčkou. Celkové mesačné náklady: 95 € / mesačne Byt je kúpou voľný. Cena nehnuteľnosti vrátane realitného a právneho servisu je 87.000€. V prípade záujmu o informácie, alebo obhliadku, kontaktujte makléra ponuky. Podlahová plocha m2: 35 Loggia: Nie Výťah: Áno 1x Stav: Po čiastočnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 1/1 Konštrukcia bytu: Panel Zálohový predpis / mesiac EUR: 93 Okná: Plastové Kuchynská linka: Pôvodná repasovaná Spotrebiče: Chladnička, Mraznička, Elektrická varná doska, Elektrická rúra, Mikrovlná rúra, Pračka Kúpelňa: Po rekonštrukcii WC: Po rekonštrukcii Podlahy: Plávajúca podlaha Svetové strany: SZ Kúrenie: Ústredné + merače tepla Zdroj tepla: Zemný plyn Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Prechodné izby: Áno Pivnica: Nie Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ladislav Jáger ladislav.jager@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Live Adresa: Gazdovský rad 1739/49A 931 01 Šamorín Telefón:
NOVINKA Predám 3- izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 3- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 79m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, kuchyňa- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, 2x samostatná izba. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 140 900 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 2-izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 2- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 64m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom, kuchyňa s komorou- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 125 800 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku