inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj 2-izbového apartmánu (Tatranská Štrba)

Kategória: Byty

038-112-BRTEa

Ponúkame Vám na predaj 2-izbový apartmán v apartmánovo/bytovom dome GOLEM v obci Tatranská Štrba priamo pri hranici s Tatranským Národným parkom.

3D obhliadka: my./show/?m=dDiL1fshX2f
Videoobhliadka: /B34mKp00XkU
(Kopírovať link a otvoriť v novom okne)

Apartmán sa predáva kompletne kompletne zariadený a pripravený pre nových majiteľov či už na súkromné účely alebo na krátkodobé/dlhodobé prenajímanie.
Pri apartmánovom dome sa súkromné parkovisko určené pre hostí.

Výmera:
Podlahová plocha: 48,60 m2
S terasou: 51,55 m2
Úžitková plocha: 60,38 m2

Lokalita:
Tatranská Štrba sa nachádza na úpätí Tatier, priamo na hranici Liptova a Spiša.
Vznik a vybudovanie kúpeľov Štrbské Pleso si vyžiadal vybudovanie spojenia pre zásobovanie i dopravu turistov i pacientov a preto bola v roku 1896 vybudovaná trať OŽ (Štrba – Štrbské Pleso).
TEŽ (Štrbské Pleso – Starý Smokovec – Poprad/Tatranská Lomnica),


Cena 149 000 €.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM NEHNUTEĽNOSTI.
V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok na danú nehnuteľnosť nás neváhajte kontaktovať.

Ponúkame:
Prvotriedne služby v oblasti predaja a prenájmu nehnuteľností
Právne služby našich právnikov – prevodcov, odborníkov na problematiku realitného práva
Služby potrebné na vybavenie finančných prostriedkov
Vypracovanie a zaistenie potrebných zmluvných podkladov a dokumentácie
Pomoc pri jednaní s úradmi (Kataster nehnuteľností, stavebný úrad atď.)
Zhotovenie fotografií nehnuteľností, 3D obhliadku, video obhliadku, natáčanie nehnuteľnosti dronom, TOPovanie, ...
Predaj 2-izbového apartmánu (Tatranská Štrba)
Podobné inzeráty
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
APARTMÁN V ŠTRBE? TEN SA OPLATÍ
RealVision Vám ponúka na predaj - Apartmán v apartmánovom dome GOLEM, lokalita Tatranská Štrba, v tichom, prekrásnom prostredí rekreačnej zóny Vysokých Tatier, v blízkosti Štrbského Plesa. Výmera apartmánu je cca 50, 82m2. Apartmán poskytuje komfortné ubytovanie pre 4 osoby.  Dispozične pozostáva zo:  spálne (s troma posteľami), obývacej izby, kompletne zariadenej kuchyne, predsiene, kúpeľne so sprchou a WC a terasy. Apartmán je komplet zariadený nábytkom, ktorý obsahuje skrine s úložným priestorom, sedaciu súpravu, konferenčný stolík, jedálenský kút, práčku, TV, mikrovlnnú rúru, vstavanú chladničku. Apartmán bude vybavený alarmom a termostatom s diaľkovým ovládaním. Možnosť ďalšieho prenájmu apartmánu.  Apartmán v apartmánovom dome Golem sa nachádza sa na prízemí apartmánového domu a polohou patrí medzi najžiadanejšie apartmány. K apartmánu patrí aj pivničná kobka v suteréne a parkovacie státie na vyhradenom, parkovisku.  Apartmán je vybavený alarmom a termostatom s diaľkovým ovládaním. Ponúka tým možnosť ďalšieho prenájmu apartmánu cez ubytovacie portály.  Vo vonkajšej časti apartmánového domu si môžete posedieť na lavičkách, pri ohnisku alebo sa zabaviť na detskom ihrisku s pieskoviskom a hojdačkami. K dispozícii je úschovňa bicyklov a lyží. Apartmán Vám poskytuje bohaté možnosti turistiky, cykloturistiky a príjemných prechádzok v okolí. Blízkosť Štrbského Plesa jedného z najatraktívnejších centier turistického ruchu ocenia v zimnom období najmä milovníci skvelej lyžovačky a bežkovania.  V blízkosti nájdete kolibu, v ktorej si pochutíte na miestnych špecialitách. Najbližšie letisko Poprad-Tatry je vzdialené 12 km. Štrbské pleso: 4,2 km Važecká jaskyňa: 8,7 km Gerlachovský štít: 9,8 km Jakubkova Lúka : 11,6 km Starý Smokovec-Hrebienok: 12,3 km Lomnický štít: 15,9 km V okruhu 300 metrov nájdete rôzne reštaurácie, najbližšie je Koliba. Zubačka na Štrbské pleso je  vzdialená peši  6 minút, autobusová zastávka je od zariadenia Golem Tatranská Štrba vzdialená 600 metrov a železničná stanica 800 metrov. Veríme, že táto skvelá ponuka Vás  oslovila, preto neváhajte a kontaktujte nás na t.č. alebo e mailom.
Krásny, útulný byt v Tatranskej Štrbe
Exkluzívne v realitnej kancelárii REALTA ponúkame na predaj pekný, moderne zrekonštruovaný 2-izbový byt vo vyhľadávanej obci Tatranská Štrba. Keďže kuchyňa a obývačka s balkónom sú situované na západ – popoludní ho krásne rozžiari slniečko, taktiež je z neho prenádherný výhľad na tatranské končiare. Predáva sa kompletne zariadený ako je vidieť na fotkách. V kuchyni ostáva – plynový sporák + el. rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlna rúra , digestor. V kúpeľni – práčka. Majiteľka si berie len pár vecí / televízor, počítač, krištáľ, osobné veci / V obývačke sa nachádza elektrický krb, ktorý dotvára krásnu atmosféru a taktiež vyhreje celú izbu. Opis bytu: poschodie 4/8 podlahová plocha bytu je 52,87 + balkón + pivnica situovaný je na / kuchyňa + obývačka s balónom na západ / 1 malá izba na sever okná – plastové podlahy – laminát, dlažba nepriechodné izby bezpečnostné dvere pivnica kovová Pred bytovým domom je veľké vynovené parkovisko , na sídlisku sú nové detské ihriská a veľa zelene . Dispozičné riešenie: priestranná vstupná chodba kúpeľňa so sprchovým kútom samostatná toaleta pekná moderná kuchyňa so spotrebičmi obývačka s balkónom a krásnym výhľadom menšia izba s výhľadom na V. Tatry Obec Tatranská Štrba – sídlisko Lieskovec je obec plná zelene s krásnymi výhľadmi na Vysoké Tatry. Lesy a okolie ponúkajú veľa možností stráviť chvíle v tichu a nádhernej prírode. Ľahko sa dostanete novou ozubnicovou železnicou na Štrbské Pleso, prípadne autom, tí zdatnejší aj pešo. Na zastávke Štrba stoja medzinárodné rýchliky, na sídlisko Lieskovec sa dostanete pešo alebo „ZUBAČKOU“ V neďalekej obci Štrba je privádzač na diaľnicu smer Spiš – Východné Slovensko ale aj na Liptov. Tu sa dá vyžiť nielen na lyžovačke ale aj v Tatralandii alebo v Bešeňovej kde je skvelé termálne kúpalisko. Táto lokalita je veľmi vyhľadávaná a obľúbená. V prípade záujmu o ďalšie informácie a obhliadku kontaktujte makléra: Jana Maťašovská realta@ Realitná kancelária REALTA je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky a iné služby.
Krásny, útulný byt v Tatranskej Štrbe
Exkluzívne v realitnej kancelárii REALTA ponúkame na predaj pekný moderne zrekonštruovaný 2-izbový byt vo vyhľadávanej obci Tatranská Štrba. Keďže kuchyňa a obývačka s balkónom sú situované na západ – popoludní ho krásne rozžiari slniečko, taktiež je z neho prenádherný výhľad na tatranské končiare. Predáva sa kompletne zariadený ako je vidieť na fotkách. V kuchyni ostáva – plynový sporák + el. rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlna rúra, digestor. V kúpeľni – práčka. Majiteľka si berie len pár vecí / televízor, počítač, krištáľ, osobné veci / V obývačke sa nachádza elektrický krb, ktorý dotvára krásnu atmosféru a taktiež vyhreje celú izbu. Opis bytu: poschodie 4/8 podlahová plocha bytu je 52,87 + balkón + pivnica situovaný je na / kuchyňa + obývačka s balónom na západ / 1 malá izba na sever okná – plastové podlahy – laminát, dlažba nepriechodné izby bezpečnostné dvere pivnica kovová Dispozičné riešenie: priestranná vstupná chodba kúpeľňa so sprchovým kútom samostatná toaleta pekná moderná kuchyňa so spotrebičmi obývačka s balkónom a krásnym výhľadom menšia izba s výhľadom na V. Tatry Pred bytovým domom je veľké vynovené parkovisko, na sídlisku sú nové detské ihriská a veľa zelene. Obec Tatranská Štrba – sídlisko Lieskovec je obec plná zelene s krásnymi výhľadmi na Vysoké Tatry. Lesy a okolie ponúkajú veľa možností stráviť chvíle v tichu a nádhernej prírode. Ľahko sa dostanete novou ozubnicovou železnicou na Štrbské Pleso, prípadne autom, tí zdatnejší aj pešo. Na zastávke Štrba stoja medzinárodné rýchliky, na sídlisko Lieskovec sa dostanete pešo alebo „ZUBAČKOU“. V neďalekej obci Štrba je privádzač na diaľnicu smer Spiš – Východné Slovensko ale aj na Liptov. Tu sa dá vyžiť nielen na lyžovačke ale aj v Tatralandii alebo v Bešeňovej kde je skvelé termálne kúpalisko. Táto lokalita je veľmi vyhľadávaná a obľúbená. V prípade záujmu o ďalšie informácie a obhliadku kontaktujte makléra: Jana Maťašovská realta@ Realitná kancelária REALTA je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky a iné služby.
Krásne bývanie pod Vysokými Tatrami
Exkluzívne v realitnej kancelárii REALTA ponúkame na predaj pekný moderne zrekonštruovaný 2-izbový byt vo vyhľadávanej obci Tatranská Štrba. Keďže kuchyňa a obývačka s balkónom sú situované na západ – popoludní ho krásne rozžiari slniečko, taktiež je z neho prenádherný výhľad na tatranské končiare. Predáva sa kompletne zariadený ako je vidieť na fotkách. V kuchyni ostáva – plynový sporák + el. rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlna rúra, digestor. V kúpeľni – práčka. V obývačke sa nachádza elektrický krb, ktorý dotvára krásnu atmosféru a taktiež vyhreje celú izbu. Opis bytu: poschodie 4/8 podlahová plocha bytu je 52,87 + balkón + pivnica situovaný je na / kuchyňa + obývačka s balónom na západ / 1 malá izba na sever okná – plastové podlahy – laminát, dlažba nepriechodné izby bezpečnostné dvere pivnica kovová Dispozičné riešenie: priestranná vstupná chodba kúpeľňa so sprchovým kútom , s pračkou a kúpelňovými skrinkami samostatná toaleta pekná moderná kuchyňa so spotrebičmi obývačka s balkónom a krásnym výhľadom menšia izba s výhľadom na V. Tatry Pred bytovým domom je veľké vynovené parkovisko, na sídlisku sú nové detské ihriská a veľa zelene. Obec Tatranská Štrba – sídlisko Lieskovec je obec plná zelene s krásnymi výhľadmi na Vysoké Tatry. Lesy a okolie ponúkajú veľa možností stráviť chvíle v tichu a nádhernej prírode. Ľahko sa dostanete novou ozubnicovou železnicou na Štrbské Pleso, prípadne autom, tí zdatnejší aj pešo. Na zastávke Štrba stoja medzinárodné rýchliky, na sídlisko Lieskovec sa dostanete pešo alebo „ZUBAČKOU“. V neďalekej obci Štrba je privádzač na diaľnicu smer Spiš – Východné Slovensko ale aj na Liptov. Tu sa dá vyžiť nielen na lyžovačke ale aj v Tatralandii alebo v Bešeňovej kde je skvelé termálne kúpalisko. Táto lokalita je veľmi vyhľadávaná a obľúbená. V prípade záujmu o ďalšie informácie a obhliadku kontaktujte makléra: Jana Maťašovská realta@ Realitná kancelária REALTA je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky a iné služby.
Krásny, útulný byt v Tatranskej Štrbe s jedinečným výhľadom
Exkluzívne v realitnej kancelárii REALTA ponúkame na predaj pekný, moderne zrekonštruovaný 2-izbový byt vo vyhľadávanej obci Tatranská Štrba. Keďže kuchyňa a obývačka s balkónom sú situované na západ – popoludní ho krásne rozžiari slniečko, taktiež je z neho prenádherný výhľad na tatranské končiare. Predáva sa kompletne zariadený ako je vidieť na fotkách. V kuchyni ostáva – plynový sporák + el. rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlna rúra , digestor. V kúpeľni – práčka. V obývačke sa nachádza elektrický krb, ktorý dotvára krásnu atmosféru a taktiež vyhreje celú izbu. Opis bytu: poschodie 4/8 podlahová plocha bytu je 52,87 + balkón + pivnica situovaný je na / kuchyňa + obývačka s balónom na západ / 1 malá izba na sever okná – plastové podlahy – laminát, dlažba nepriechodné izby bezpečnostné dvere pivnica kovová Dispozičné riešenie: priestranná vstupná chodba kúpeľňa so sprchovým kútom – s pračkou a kúpelňovými skrinkami samostatná toaleta pekná moderná kuchyňa so spotrebičmi obývačka s balkónom a krásnym výhľadom menšia izba s výhľadom na V. Tatry Pred bytovým domom je veľké vynovené parkovisko, na sídlisku sú nové detské ihriská a veľa zelene. Obec Tatranská Štrba – sídlisko Lieskovec je obec plná zelene s krásnymi výhľadmi na Vysoké Tatry. Lesy a okolie ponúkajú veľa možností stráviť chvíle v tichu a nádhernej prírode. Ľahko sa dostanete novou ozubnicovou železnicou na Štrbské Pleso, prípadne autom, tí zdatnejší aj pešo. Na zastávke Štrba stoja medzinárodné rýchliky, na sídlisko Lieskovec sa dostanete pešo alebo „ZUBAČKOU“. V neďalekej obci Štrba je privádzač na diaľnicu smer Spiš – Východné Slovensko ale aj na Liptov. Tu sa dá vyžiť nielen na lyžovačke ale aj v Tatralandii alebo v Bešeňovej kde je skvelé termálne kúpalisko. Táto lokalita je veľmi vyhľadávaná a obľúbená. V prípade záujmu o ďalšie informácie a obhliadku kontaktujte makléra: Jana Maťašovská realta@ Realitná kancelária REALTA je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky a iné služby.