inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj - 2 izbový byt 61m2 - TISOVEC - MURANSKA PLANINA

Kategória: Byty

Predám 2 izbový byt v meste Tisovec, na ulici Francisciho 812, 3 poschodie - najvyššie.
Byt sa na fotografii bytovky nachádza v pravom hornom rohu bytovky. Byt je krajný ale bytovka je tehlová, nenáročná na energie.
Byt pozostáva z chodby, WC, Kúpelne, kuchyne, špajze, šatníka a 2 izieb, jedna je priechodná a má balkón orientovaný na východ, tiež okná izieb sú orientované na východ. Na prízemí sa nachádza pivnica prislúchajúca k bytu.
Byt je v pôvodnom stave, to znamená že všetko je pôvodné, okná drevené, podlahy parketové.
Bytovka je bez výťahu, tehlová, strecha nová škridlová, na každom poschodí sa nachádzajú 4 byty, susedstvo aj celé okolie je veľmi slušné a tiché, nikde v okolí sa nenachádza žiadny neprispôsobivý občan, preto byt predám len rovnakému slušnému záujemcovy.
Byt je kompletne odstrojený od všetkého príslušenstva, pripravený na prerábku. Bytovka prechádza rekonštrukciou, má novú strechu, prístrešok, nové balkóny.
Bytovka sa nachádza v nádvorí do ktorého vstupujú len obyvatelia bytovky, na nádvorí je preto kľud, ticho, a dostatok parkovacieho miesta či miesta na relax. Aktuálne si obyvatelia bytovky na nádvorí postavili altánok na posedenie a grill.
Bytovku spravuje OSBD RS, mesačný poplatok je 135€ + 20€ elektrina. Všetky radiátory a teplá + studená voda majú merače, vždy po roku sa robí vyrovnávka a keď sa kúri šetrne tak je sa vracia preplatok.
V rámci kúrenia má byt jednu výhodu - v kúpeľni sa nachádza malý vyrovnávací radiátor - bez merača - je možné ho mať pustený na plno celú zimu a teoreticky s ním temperovať byt bez nákladov.
Plyn v bytovke zavedený nieje, vykurovanie je zabezpečené mestskou kotolňou na štiepku.
Mesto Tisovec leží v Muránskej Planine, všade v okolí je krásna príroda a mnoho možností na turistiku.
Cena je pevná, predaj len v hotovosti nie na hypotéku. Byt je bez akejkoľvek ťarchy a je ihneď volný.
Iba volať :
Predaj - 2 izbový byt 61m2 - TISOVEC - MURANSKA PLANINA
Podobné inzeráty
Predaj - 2 izbový byt 61m2 - TISOVEC - MURANSKA PLANINA
Predám 2 izbový byt v meste Tisovec, na ulici Francisciho 812, 3 poschodie - najvyššie. Byt sa na fotografii bytovky nachádza v pravom hornom rohu bytovky. Byt je krajný ale bytovka je tehlová, nenáročná na energie. Byt pozostáva z chodby, WC, Kúpelne, kuchyne, špajze, šatníka a 2 izieb, jedna je priechodná a má balkón orientovaný na východ, tiež okná izieb sú orientované na východ. Na prízemí sa nachádza pivnica prislúchajúca k bytu. Byt je v pôvodnom stave, to znamená že všetko je pôvodné, okná drevené, podlahy parketové. Bytovka je bez výťahu, tehlová, strecha nová škridlová, na každom poschodí sa nachádzajú 4 byty, susedstvo aj celé okolie je veľmi slušné a tiché, nikde v okolí sa nenachádza žiadny neprispôsobivý občan, preto byt predám len rovnakému slušnému záujemcovy. Byt je kompletne odstrojený od všetkého príslušenstva, pripravený na prerábku. Bytovka prechádza rekonštrukciou, má novú strechu, prístrešok, nové balkóny. Bytovka sa nachádza v nádvorí do ktorého vstupujú len obyvatelia bytovky, na nádvorí je preto kľud, ticho, a dostatok parkovacie miesta či miesta na relax. Aktuálny si obyvatelia bytovky na nádvorí postavili altánok na posedenie a grill. Bytovku spravuje OSBD RS, mesačný poplatok je 135€ + 20€ elektrina. Všetky radiátory a tepla + studená voda majú merače, vždy po roku sa robí vyrovnávka a keď sa kúri šetrne tak je sa vracia preplatok. V rámci kúrenia má byt jednu výhodu - v kúpeľni sa nachádza vyrovnávací radiátor - bez merača - je možné ho mať pustený na plno celú zimu a teoreticky s ním temperovať byt bez nákladov. v bytovke zavedený nieje, vykurovanie je zabezpečené mestskou kotolňou na štiepku. Mesto Tisovec leží v Muránskej Planine, všade v okolí je krásna príroda a mnoho možností na turistiku. Cena je pevná, predaj len v hotovosti nie na hypotéku. Byt je bez akejkoľvek ťarchy a je ihneď volný. Iba volať :
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
2 izb. novostavba 54,06m2+balkón 5,55m2+parkovacie státie
Red Knight ponúka - predaj 2 izbových a 3 izbových bytov v projekte PLATAN. Pokojná lokalita,výborná dostupnosť hlavného mesta, kvalitná architektúra ,moderné technológie to sú hlavné prednosti novostavby projektu PLATAN v obci Rovinka. Vybrať si môžete z 2 a 3 izbových bytov (2NP- 3NP), ku ktorým prislúchajú balkóny. Polyfunkčný dom pozostáva z troch NP,na 1NP sa nachádza polyfunkcia, 2NP a 3NP bytové jednotky, Ku každému bytu prislúcha parkovacie státie zahrnuté v cene bytu!!! 1NP: nebytový priestor - 2 x kočikáreň pre byty na 2NP a 3NP. 2NP: Spoločné priestory : Chodba + schodisko Byt 3 - izbový (TYP3) - podlahová plocha 72,03m2 + balkón Hala+kuchyňa 29,12m2 Izba 12,73m2 Izba 14,5m2 Kúpelňa 5,61m2 WC 2,02m2 Chodba 3,78m2 Balkón 5,52m2 Byt 2 - izbový (TYP2) - podlahová plocha 52,43m2 + balkón Hala+kuchyňa 28,46m2 Izba 14,08m2 Kúpelňa 5,62m2 Chodba 4,27m2 Balkón 7,67m2 Byt 2 - izbový (TYP2) - podlahová plocha 52,43m2 + balkón Hala+kuchyňa 28,46m2 Izba 14,08m2 Kúpelňa 5,62m2 Chodba 4,27m2 Balkón 7,67m2 Byt 2 - izbový (TYP1) - podlahová plocha 54,06m2 + balkón Hala+kuchyňa 32,98m2 Izba 11,99m2 Kúpelňa 5,61m2 Chodba 3,48m2 Balkón 5,55m2 3NP: Spoločné priestory : Chodba + schodisko Byt 3 - izbový (TYP3) - podlahová plocha 72,03m2 + balkón Hala+kuchyňa 29,12m2 Izba 12,73m2 Izba 14,5m2 Kúpelňa 5,61m2 WC 2,02m2 Chodba 3,78m2 Balkón 5,52m2 Byt 2 - izbový (TYP2) - podlahová plocha 52,43m2 + balkón Hala+kuchyňa 28,46m2 Izba 14,08m2 Kúpelňa 5,62m2 Chodba 4,27m2 Balkón 7,67m2 Byt 2 - izbový (TYP2) - podlahová plocha 52,43m2 + balkón Hala+kuchyňa 28,46m2 Izba 14,08m2 Kúpelňa 5,62m2 Chodba 4,27m2 Balkón 7,67m2 Byt 2 - izbový (TYP1) - podlahová plocha 54,06m2 + balkón Hala+kuchyňa 32,98m2 Izba 11,99m2 Kúpelňa 5,61m2 Chodba 3,48m2 Balkón 5,55m2 Technické parametre: - podlahové vykurovanie voda – Tepelné čerpadlo vzduch/voda spolu s ohrevom TÚV - Vypínače a zásuvky v interiéry - Vnútorné osvetlenie – ukončené spojkou („čokoládkou“), svietidlá nie sú súčasťou dodávky - Príprava na klimatizáciu pod omietkou v chráničke - Príprava na elektrické žalúzie - Príprava na fotovoltaické panely - Okná a balkónové dvere – plastové, farba antracit/biela s izolačným trojsklom 7 komorový systém , - vnútorný parapet drevotrieskový laminovaný bielej farby, vonkajší hliníkový farba antracit - Všetky okná zabudované spolu s paropriepustnou páskou interiér/exteriér - Vnútorné steny a stropy – sadrové omietky, sadrokartón – 2x biely náter + nano penetrácia Štandard prevedenie: (podľa výberu klienta u zmluvného dodávateľa) - Kuchynská linka Damon štúdio - Obklady, dlažby - Laminátové podlahy - Sanita (vaňa, WC - geberit),u
Predaj, dvojizbový byt Tisovec, Francisciho - IBA U NÁS
Ponúkame na predaj 2 izbový byt v meste Tisovec na ulici Francisciho. Byt - o rozlohe 62 m2 3 m2 lodžia 1 m2 pivnica sa nachádza na 1. nadzemnom poschodí z celkových 3. , má lodžiu a prislúcha k nemu murovaná pivnica na prízemí. Stav bytu - byt je v pôvodnom no udržiavanom stave. Má drevené okná, kombinované podlahy, pôvodné stierky, pôvodné rozvody elektriny, pôvodné jadro ( umakartové ) . V rámci užívania bytu boli obnovené niektoré podlahy a sprchový kút. Byt je priestranný a presvetlený, kuchyňa a izba sú orientované na sever, druhá izby s lodžiou na juh. Byt je ihneď volný k užívaniu, bez ťarchy, zariadenie a nábytok ostávajú v byte podla osobnej dohody. Dispozícia - vchod / chodba, kumbál, kúpelňa s WC, 2 izby balkón, kuchyňa. Väčšia izba je predelená provizórnou priečkou na dve menšie čo navodzuje dojem že byt je 3 izbový. Bytovka - prešla rekonštrukciou fasády a strechy, vchodov, a je zateplená. V celej bytovke je tiché a príjemné susedstvo. Na každom poschodí sa nachádzajú 3 byty. Bytovka je bez výťahu. Správca bytovky - OSBD Rimavská Sobota. Mesačné náklady pre 2- osoby sú cca - správca (teplá studená voda, kúrenie, fond opráv .. ) 185€ Elektrina - 25€ Dojmi makléra : Byt má 62m2 (s lodžiou a pivnicou 66m2), čo je na dvoj izbový byt väčšia podlahová plocha. Väčšia izba už je predelená a preto je jednoducho možné si predstaviť ako by po prerobení byt vyzeral ako 3 izbový. Taktiež poschodie/chodba pred bytom pôsobí slušne a v okolí je príjemne ticho. Byt je síce v pôvodnom stave, no je možné ho ihneď užívať. Lokalita - ulica Francisciho je jedna z najlepších v meste. Lokalita - bytovka sa nachádza na ulici Francisciho, 5 minút pešou chôdzou od centra mesta. V blízkosti bytovky sa nachádzajú potraviny, autobusová zastávka, ZŠ či ihrisko. Parkovanie pred bytovkou je bezproblémové. Mesto Tisovec je dobre občiansky vybavené, od okresného mesta Rimavská Sobota je vzdialené 38km. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: RI-61128 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, do
Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko
Finalreality Vám ponúka na predaj byty vo vyhľadávanej tichej lokalite na starom sídlisku. K bytovému komplexu RIVERSIDE sa dostanete z ulice Aurela Stodolu v Prievidzi. Byty su v predpredaji, kolaudácia bloku C-D prebehne v roku 2023. Poloha bytových domov je lukratívna najmä kvôli rýchlej dostupnosti, občianskej vybavenosti (škôlky, školy, potraviny, pošta, kultúrne zariadenia), ktorá im však neuberá na pokoji, ktorý v tejto lokalite nájdete. V každom z dvoch blokov A-B a C-D si záujemcovia môžu vybrať zo 40 bytov na piatich podlažiach, ktoré im budú odovzdané v prevedení holobyt. V predaji sú oba bloky. Každý z blokov disponuje garážami, pivnicami, výťahom, terasami či balkónmi a majitelia prízemných bytov budú môcť tráviť voľné chvíle aj na terase s predzáhradkami. Blok A-B 2NP A3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² A7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP A12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B8 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP B13 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP A19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² B18 - 3 izbový byt 78,22 m² balkón 40,94 m² Blok C-D 2NP C7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² D7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP C12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP C17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP C19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² možnosť dokúpiť: vonkajšie parkovacie miesto, pivnica, garáž PLATBA: 20% po podpise rezervačnej zmluvy na základe právoplatného staveb. povolenia 80% po kolaudácii Bližšie informácie o ponuke RIVERSIDE, na starom sídlisku v Prievidzi, môžete získať na telefónnom čísle alebo na info@
Predaj - 2i byt Tisovec 60m² + balkon / pôvodný stav
Predám 2 izbový byt v meste Tisovec, na ulici Francisciho 812, 3 poschodie - najvyššie. Byt sa na fotografii bytovky nachádza v pravom hornom rohu bytovky. Byt je krajný ale bytovka je tehlová, nenáročná na energie. Byt pozostáva z chodby, WC, Kúpelne, kuchyne, špajze, šatníka a 2 izieb, jedna je priechodná a má balkón orientovaný na východ, tiež okná izieb sú orientované na východ. Na prízemí sa nachádza pivnica prislúchajúca k bytu. Byt je v pôvodnom stave, to znamená že všetko je pôvodné, okná drevené, podlahy parketové. Bytovka je bez výťahu, tehlová, strecha nová škridlová, na každom poschodí sa nachádzajú 4 byty, susedstvo aj celé okolie je veľmi slušné a tiché, nikde v okolí sa nenachádza žiadny neprispôsobivý občan, preto byt predám len rovnakému slušnému záujemcovy. Byt je kompletne odstrojený od všetkého príslušenstva, pripravený na prerábku. Bytovka prechádza rekonštrukciou, má novú strechu, prístrešok, nové balkóny. Bytovka sa nachádza v nádvorí do ktorého vstupujú len obyvatelia bytovky, na nádvorí je preto kľud, ticho, a dostatok parkovacie miesta či miesta na relax. Aktuálny si obyvatelia bytovky na nádvorí postavili altánok na posedenie a grill. Bytovku spravuje OSBD RS, mesačný poplatok je 135€ + 20€ elektrina. Všetky radiátory a tepla + studená voda majú merače, vždy po roku sa robí vyrovnávka a keď sa kúri šetrne tak je sa vracia preplatok. V rámci kúrenia má byt jednu výhodu - v kúpeľni sa nachádza vyrovnávací radiátor - bez merača - je možné ho mať pustený na plno celú zimu a teoreticky s ním temperovať byt bez nákladov. v bytovke zavedený nieje, vykurovanie je zabezpečené mestskou kotolňou na štiepku. Mesto Tisovec leží v Muránskej Planine, všade v okolí je krásna príroda a mnoho možností na turistiku. Cena je pevná, predaj len v hotovosti nie na hypotéku. Byt je bez akejkoľvek ťarchy a je ihneď volný. Iba volať :