inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj 2 izbový byt super lokalita Bratislava Ružinov Nivy

Kategória: Byty

Hľadáte byt na investíciu , alebo komfortné bývanie ?
Práve ste našli byt na to určený, v TOP lokalite. Len pár krokov od trhoviska Miletičova a Dulového námestia.
Obytný dom KOŠICKÁ 52 bol kolaudovaný v júni 2022 , dva nové nákladné výťahy, pivnica vo výmere 5 m2 sa nachádza na prízemí domu, takisto aj spoločná miestnosť na kočíky a bicykle. V dome sú iba apartmány s možnosťou financovania prostredníctvom úveru a s možnosťou trvalého pobytu.
Rozloha apartmánu je 41,20 m2 ( byt 32,65 m2 + loggia 3,55 m2 + pivnica 5 m2 ), nachádza sa na 8.poschodí z 10. poschodí.
Byt – apartmán je nadčasovo a dizajnovo zariadený. Vstup do bytu Vás prekvapí otvoreným denným priestorom , s vkusným zariadením . Plynulo prechádza kuchynská časť do jedálne a ďalej do obývacieho priestoru , kde je vstup na loggiu. Kúpeľňa je spolu s WC, sprchovacím kútom a priestorom na pračku a sušičku. Spálňa je priestranná s veľkými úložnými skriňami a posteľou. By je kompletne zariadený, kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi ( chladnička s mrazničkou, umývačka riadu , indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor ).Klimatizácia. Byt sa predáva aj so zariadením . Je orientovaný do tichého dvora , smer Kohútova ulica.
Dom je situovaný vo vyhľadávanej TOP lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti domu je trhovisko Miletičova , LIDL, TESCO, Dulovo námestie, Pradiareň s novým komplexom Zwirn , NIVY, obchody, zastávka MHD, do centra mesta len 10 min. peši. .
Cena : 189.900,- eur + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 2% , možnosť kúpy aj na hypotekárny úver
Provízia zahŕňa kvalitné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti:
– vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie (zmluva o budúcej zmluve, rezervačná zmluva, zmluva o prevode vlastníctva bytu, návrh na vklad vlastníckych práv, prípadné dodatky, protokol o prevzatí a odovzdaní nehnuteľnosti…)
– notárske poplatky spojené s overovaním podpisov predávajúceho na zmluve o prevode vlastníctva bytu
– správny poplatok (kolok v hodnote 66,- EUR) spojený s návrhom na vklad vlastníckych práv
– zabezpečenie promptného ohodnotenia nehnuteľnosti prostredníctvom znalca, ktorý je akceptovaný všetkými bankami

Kontakt:
Real-H,s.r.o
Hraničná 20B, 821 05 Bratislava
Hana Bačiková
Email: h.bacikova@
Predaj 2 izbový byt super lokalita Bratislava Ružinov  Nivy
Podobné inzeráty
AMEXA » PREDAJ 2-izb. byt, 61 m2, loggia, Trenčianska, Nivy
AMEXA REAL ponúka na predaj 2-izb. byt v širšom centre Bratislavy na Trenčianskej ulici v Ružinove, časť Nivy, neďaleko Donwtownu. Byt je vhodný za účelom bývania, alebo investície. » 3D SCAN » ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE » Trenčianska ulica, Ružinov – Nivy » 2-izbový, 61,25 m2 + 5,5 m2 loggia + 7,58 m2 pivnica » 2./4 p. v tehlovom dome bez výťahu » 2 nepriechodné izby, samostatná kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, loggia (z izby) » Orientácia bytu: západ - východ » BENEFITY » Loggia » Pivnica » Širšie centrum » Vhodný na investíciu » Výborná dostupnosť » Výborná lokalita » POPIS NEHNUTEĽNOSTI Vstup je cez bezpečnostné dvere do chodby z ktorej sa vchádza do všetkých miestností. Pred vchodom sa nachádza spálňa s loggiou. Vľavo je obývacia izba, samostatná kuchyňa orientovaná do tichého dvora, kúpeľňa a wc. Kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi a americkou chladničkou. Byt prešiel v minulosti kompletnou rekonštrukciou. » LOKALITA a OBČIANSKA VYBAVENOSŤ Byt sa nachádza vo výbornej lokalite m.č. Nivy s vynikajúcou dostupnosťou do centra, či na dôležité miesta. Vo vnútrobloku sa nachádza tichý dvor. Nivy sú jednou z najvyhľadávanejších lokalít v Bratislave. OBCHODY A SLUŽBY: OC NIVY, EUROVEA , TESCO EXPRESS, Trhovisko Miletičova (najväčšie v Bratislave), YEME, LIDL, DM Drogerie, 101 Drogerie, papiernictva, kvetinárstva, hračkárstva, obchody s módou, oblečením aj športovými potrebami, banky, pošta, notár, NAY Elektrodom, či ALZA » DOSTUPNOSŤ a MHD MHD: 50, 68 (AS NIVY) 21, 25, 40, 42, 60, 72, 88 / nočné spoje: N61 (AS NIVY) N33, N72 AUTO: Centrum (5 min), Autobusová stanica a OC NIVY (2 min), Hlavná stanica (7 min), Diaľničný obchvat (4 min), Letisko (10 min) » PARKOVANIE Verejná parkovacia politika PAAS Voľné parkovanie vo dvore » CENA 245.000 € V prípade záujmu, či akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kontaktovať. NEDOVOLALI STE SA ? Pošlite SMS s označením bytu, o ktorý máte záujem - ozvem sa Vám naspäť. Budem sa na Vás tešiť na obhliadke. Ing. Michal Kulla kulla@ » V cene je započítaná provízia realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa kompletný manažment predaja a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti » Zabezpečíme bezplatný Hypotekárny servis prostredníctvom špecialistu na financovanie nehnuteľností » Predávajúci si vyhradzuje právo prijať ľubovoľnú ponuku, alebo ponuku odmietnuť bez udania dôvodu » Predávajúci si vyhradzuje právo vyžiadať si ponuky na cenu v prípade viacerých záujemcov » Na nehnuteľnosti bola použitá služba HOMESTAGING, PROFESIONÁLNE NAFOTENIE a 3D SCAN » Obsah inzerátu, fotografie a texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti AMEXA REAL© s.r.o.
Na predaj nadštandardný, slnečný 2-izbový byt pri OC Nivy
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj slnečný, nadštandardne novozrekonštruovaný 2-izbový byt v lukratívnej bratislavskej štvrti Ružinov – Nivy, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť pre moderný životný štýl. Byt s rozlohou 57m2 sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží zo šiestich (pod bytom je ešte jedna bytová jednotka) bytového domu na Páričkovej ulici. Súčasťou predaja je aj pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Parkovanie je možné na verejných parkovacích plochách pred a v okolí bytového domu. Byt: Celková výmera bytu: 57 m2 Výmera pivnice: 4 m2 Dispozícia bytu: Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so vstavaným šatníkom, obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou a jedálňou, spálne, kúpeľne so sprchovým kútom a WC. Byt je orientovaný na juhozápad, vďaka čomu je celý deň dokonale presvetlený. Zariadenie bytu: V kuchyni sa nachádza na mieru robená kuchynská linka a spotrebiče (vstavaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, varná doska, rúra, digestor). Súčasťou kuchynskej linky je aj kuchynský ostrovček s barovými stoličkami. V obývačke sa nachádza skrinka pod TV, zástena za TV a predpríprava na uchytenie TV na stenu. Na chodbe je vstavaný šatník so sedením spolu so vstavanou skriňou na práčku a sušičku. Kúpeľňa disponuje sprchovým kútom, WC, umývadlom, veľkým okrúhlym zrkadlom a vstavanými skrinkami. Technický stav: Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou – menené boli rozvody vody, elektriny a kúrenia, osadené nové radiátory a podlahy, vymenené okná a dvere. V byte sú položené nové podlahy. Lokalita: Lokalita, v ktorej sa nachádza bytový dom ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, navyše je len na skok od Starého Mesta či nového downtownu. Bratislavská štvrť NIVY je ideálna pre ľudí, čo hľadajú bývanie v centre s prednosťami života v pokojnej lokalite. Jedinečnosť tejto štvrte dotvára starostlivo zrekonštruovaná národná kultúrna pamiatka Pradiareň 1900, kde si môžete vychutnať dobré jedlo v reštaurácii Mint alebo v unikátnom podniku NOX. Vďaka námestiu, množstvu obchodov a príjemným kaviarničkám ide o skutočne živé miesto. Lokalita NIVY poskytuje vynikajúcu dostupnosť na všetky smery – MHD, autobusová stanica Nivy v tesnej blízkosti, takisto napojenie na diaľnicu. Pre rodiny s deťmi poskytuje množstvo ihrísk, športovísk, škôl, škôlok a voľnočasových príležitostí. Športoví nadšenci sa určite potešia novovybudovaným cyklotrasám vedúcim k pobrežiu Dunaja, bežeckej dráhe a iným športovým možnostiam na streche OC Nivy. Názor makléra: Byt na Páričkovej ulici predstavuje jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá ponúka dobre dispozične riešený 2-izbový byt v zaujímavej lokalite, obohatenú o nadštandardnú modernú rekonštrukciu. Byt sa predáva s kompletne zariadenou kuchyňou, kúpeľňou a vstupnou chodbou, pričom všetko vybavenie je vyrobené z kvalitných materiálov a dizajnových doplnkov. Diana Valovičová –
Na predaj slnečný 3-izbový mezonetový byt s terasou, Ružinov
Typ: 3-izbový byt Ulica: Košická Mestská časť: Nivy Obec: Bratislava-Ružinov Snívate o výhodách života v centre mesta a zároveň túžite po pokojnej lokalite? FinReal go ponúka na predaj 3-izbový mezonetový byt orientovaný na dve svetové strany v top lokalite NIVY- Ružinov, pri Dulovom námestí oproti projektu Zwirn, na skok od OC Nivy či Eurovea. Útulný slnečný dvojpodlažný byt sa nachádza v lokalite, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, vynikajúcu dopravnú dostupnosť do centra mesta a tiež výborné napojenie na Bratislavský obchvat. V blízkosti sa nachádza projekt Zwirn a OC Nivy. Táto lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a pešiu dostupnosť do Starého Mesta či nového downtownu. Vďaka tomu bývate v pokoji, no za kultúrou a zábavou nikdy nemáte ďaleko. Byt bol postavený ako nadstavba v roku 2012 a v roku 2020 prešiel rekonštrukciou. Podlahová plocha bytu predstavuje 78 m2 + terasa o výmere 8 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza sa na 4. poschodí v nadstavbe tehlového bytového domu bez výťahu (výťah je v pláne dobudovať v rámci zateplovania bytového domu). Prízemie bytu pozostáva zo vstupnej predsiene s chodbou, ktorej súčasťou je schodisko, pod ktorým sa nachádza vstavaný úložný priestor so šatníkom. Priestranná kuchyňa je zariadená modernými spotrebičmi a je prepojená s veľkou obývačkou. Vedľajšia presvetlená izba slúži ako pracovňa. Na poschodí sa náchadza priestranná spálňa so strešnou terasou otočená do tichého vnútrobloku s príjemnou zeleňou. Prebúdzať sa môžete s prvým dotykom slnečný lúčov. BYT: - nachádza sa na 4. podlaží zo 4. poschodí - celková plocha bytu 78 m2, plus slnečná strešná terasa 8 m2 - orientácia: obojstranne  VJZ - dispozícia: vstupná predsieň, priestranná kuchyňa prepojená s obývačkou, pracovňa / detská izba, samostatná spálňa s dvomi šatníkmi a strešnou terasou, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta s umývadlom, vstup na terasu zo spálne - vlastné kúrenie: nový plynový kotol - napojenie na optický internet - nádherný výhľad na juhovýchodnú stranu z terasy do vnútrobloku zelenej záhrady - pôdorys s kótami a výmerami v galérii - rezidečné parkovanie pri ceste ZARIADENIE BYTU: - bezpečnostné dvere Sherlock - nové plávajúce podlahy - schody z kvalitného dreva - vstavané skrine s úložným priestorom na chodbe a v kúpelni - nová kuchynská linka s množstvom úložného priestoru vrátane spotrebičov - 2x Walk In šatník v spálni - nový plynový kotol a termoregulačné hlavice radiátorov - strešné okná Velux s UV fóliou CENA: - 329.000€ + dohoda - nízke mesačné náklady do 130€ / mes.  (2 osoby) Tento byt môže byť pre vás ideálnou investíciou! Projekt Zwirn a OC Nivy prudko zvyšujú hodnotu nehnuteľností v tomto okolí. V cene je zahrnutá provízia pre RK a kompletný právny a administratívny servis. V prípade záujmu kontaktujte makléra: Erika Idesová Mobil: +421 948 83
TOP LOKALITA - Predaj 3i.byt, Trenčianska ul.- Bratislava
REALITNÁ KANCELÁRIA REAL - H PONÚKA EXLUZÍVNE NA PREDAJ BYT V JEDNEJ Z NAJVYHĽADÁVANEJŠÍCH LOKALÍT V BRATISLAVE – RUŽINOV NIVY NA TRENČIANSKEJ ULICI, neďaleko Dulovo námestie, OC Nivy, trhovisko Miletičova, kúpalisko Delfín... Hľadáte miesto na bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkosti centra mesta, a pritom v pokojnej časti so zeleňou? Potom ste na správnej adrese! Byt prešiel rekonštrukciou cca 10 rokov kde sa menila dispozícia z 3 izbového na 4 izbový /. Byt je možné dať do pôvodného stavu zo 4 izbového na 3 izbový, /sádrokartónove priečky/. Kúpeľňa je zrekonštruovaná 3 roky. BYT: *Trenčianska – Bratislava II, Ružinov Nivy *celková plocha: 80,77 m2 *byt 71,41 m2 + pivnica 9,36 m2 *čiastočná rekonštrukcia *prízemie / 4 *orientácia: JV-Z DISPOZÍCIA BYTU: * vstupná chodba * obývacia izba jedálenským stolom * samostatná kuchyňa * 3x samostatná izba * kúpeľňa so sprchovým kútom, WC * murovaná pivnica VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU: * plastové okná s vonkajšími žalúziami * plávajúca podlaha, dlažba * kuchynská linka vybavená spotrebičmi * priestranná vstavaná skriňa v spálni * bezpečnostné vstupné dvere * optický internet PARKOVANIE: Parkovanie pred bytovým domom je bezproblémové. V tejto časti Ružinova funguje parkovacia politika s bezplatným parkovaním pre rezidentov. Bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený, nový výťah MESAČNÉ NÁKLADY: 200€ pre 4 osoby + elektrina + plyn + internet. LOKALITA: Byt je situovaný vo vyhľadávanej lokalite Nivy, so skvelou dostupnosťou do centra mesta a s perfektnou dopravnou infraštruktúrou v okolí. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a rôznorodé športové vyžitie v okolí. V pešej dostupnosti sú škôlky, základné i stredné školy v okolí je veľa nových ihrísk, priestranné plochy plné zelene a chodníkov na bezpečné bicyklovanie, venčenie psov, kočíkovanie mimo ciest. Pár minút bicyklom, alebo pešo sa dostanete k obľúbenému jazeru Štrkovec a na Mlynské nivy. Byt je ako stvorený pre rodinu. Skrátka všetko budete mať v tesnej blízkosti. CENA: 250.000,-EUR
TOP LOKALITA - Predaj 4i.byt, Trenčianska ul.- Bratislava
REALITNÁ KANCELÁRIA REAL - H PONÚKA EXLUZÍVNE NA PREDAJ BYT V JEDNEJ Z NAJVYHĽADÁVANEJŠÍCH LOKALÍT V BRATISLAVE – RUŽINOV NIVY NA TRENČIANSKEJ ULICI, neďaleko Dulovo námestie, OC Nivy, trhovisko Miletičova, kúpalisko Delfín... Hľadáte miesto na bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkosti centra mesta, a pritom v pokojnej časti so zeleňou? Potom ste na správnej adrese! Byt prešiel rekonštrukciou cca 10 rokov kde sa menila dispozícia z 3 izbového na 4 izbový /sadrokartónové priečky/ dá sa dať späť do pôvodného stavu, kúpeľňa je zrekonštruovaná 3 roky. BYT: *Trenčianska – Bratislava II, Ružinov Nivy *celková plocha: 80,77 m2 *byt 71,41 m2 + pivnica 9,36 m2 *čiastočná rekonštrukcia *prízemie / 4 *orientácia: JV-Z DISPOZÍCIA BYTU: * vstupná chodba * obývacia izba jedálenským stolom * samostatná kuchyňa * 3x samostatná izba * kúpeľňa so sprchovým kútom, WC * murovaná pivnica VYBAVENIE A ZARIADENIE BYTU: * plastové okná s vonkajšími žalúziami * plávajúca podlaha, dlažba * kuchynská linka vybavená spotrebičmi * priestranná vstavaná skriňa v spálni * bezpečnostné vstupné dvere * optický internet PARKOVANIE: Parkovanie pred bytovým domom je bezproblémové. V tejto časti Ružinova funguje parkovacia politika s bezplatným parkovaním pre rezidentov. Bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený, nový výťah MESAČNÉ NÁKLADY: 200€ pre 4 osoby + elektrina + plyn + internet. LOKALITA: Byt je situovaný vo vyhľadávanej lokalite Nivy, so skvelou dostupnosťou do centra mesta a s perfektnou dopravnou infraštruktúrou v okolí. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a rôznorodé športové vyžitie v okolí. V pešej dostupnosti sú škôlky, základné i stredné školy v okolí je veľa nových ihrísk, priestranné plochy plné zelene a chodníkov na bezpečné bicyklovanie, venčenie psov, kočíkovanie mimo ciest. Pár minút bicyklom, alebo pešo sa dostanete k obľúbenému jazeru Štrkovec a na Mlynské nivy. Byt je ako stvorený pre rodinu. Skrátka všetko budete mať v tesnej blízkosti. CENA: 250.000,-EUR
2-izbový byt v lokalite 500 bytov, NIVY
Ponúkame na predaj svetlý 2 izbový byt v tehlovom dome na Páričkovej ulici vo vyhľadávanej Bratislavskej mestskej časti Ružinov – Nivy, v pešej dostupnosti od nákupného centra Nivy a autobusovej stanice. Byt sa nachádza na 1.poschodí zo 6-tich (pod bytom je ešte byt na prízemí), orientácia je J-Z. Samotný byt disponuje obytnou plochou 55 m2 + 2,91 m2 latková pivnica. Vhodný na bývanie avšak predstavuje ideálnu príležitosť aj pre investorov, lebo byt v tejto lokalite sa prenajíma veľmi rýchlo, či už na dlhodobý alebo krátkodobý prenájom. HLAVNÉ BENEFITY: • atraktívna lokalita 500 bytov na skok do centra • kompletná občianska vybavenosť • tiché prostredie plné zelene • tehlový bytový dom • čerstvo vymenené stúpačky (jún 2022) DISPOZÍCIA: Byt je veľmi dobre dispozične riešený. Skladá zo vstupnej chodby s úložným priestorom a botníkom, spálne so vstavanými skriňami, kúpeľne s rohovou vaňou spolu s WC, kuchyne prepojenej s obývačkou, v ktorej dominuje francúzsky balkón, veľkej nepriechodnej izby/spálne. K bytu prislúcha pivnica. Byt prešiel rekonštrukciou pred niekoľkými rokmi - elektroinštalácia, voda, odpad - kuchynská linka so spotrebičmi - plynový sporák, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, digestor a práčka - plastové okná - laminátové podlahy v izbách, dlažba v chodbe a kúpeľni - interiérové dvere - bezpečnostné vchodové dvere. Mesačné náklady správcovi sú 150 € + elektrina a plyn. Bytový dom je zrekonštruovaný, taktiež spoločné priestory – vchod na čip, dom je kompletne zateplený, nový výťah a stúpačky. LOKALITA: Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Bratislavy, v obľúbenej mestskej časti Ružinov - Nivy. Byt je situovaný v blízkosti obchodného domu Nivy Centrum, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti do pár minút nájdete autobusovú stanicu, ktorá predstavuje dopravný uzol s množstvom spojov, školy, škôlky, obchody, poštu, lekáreň, banky, reštaurácie, kaviarne, pivárne, služby, zastávku MHD, ihrisko Páričkova hneď za domom + detské ihriská, Zelená strecha, Pradiareň, Medická záhrada a iné. Parkovanie je pre rezidentov k dispozícii v okolí celého bytového domu. Veľkou devízou a pridanou hodnotou tohto bytu je práve jeho skvelá poloha, vďaka ktorej je v centre diania mestského života , avšak poskytuje aj priestor pre kľudný rodinný život. Byt sa predáva sa zariadený podľa dohody. CENA 235.500,- EUR (vrátane provízie pre RK, právneho servisu a poplatkov na katastri).