inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAJ - 3 izb RD v pôvodnom stave s projektovou dokumentáci

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový rodinný dom V pôvodnom stave v Komárne, v tichej lokalite v Bene. Plocha: zastavaná 97m2, pozemku 608m2. Dom je v začatej rekonštrukcií. K domu prislúcha aj projektová dokumentácia so stavebným povolením o prístavbe. Dispozičné riešenie: 2 spálne, kuchyňa s obývačkou, kúpeľňa, oddelené wc. Stav objektu: pôvodný stav v začatej rekonštrukcií. Konštrukcia objektu: tehlová (porobetón). Ostatné vybavenie: internet. Sedlová strecha. Strešná krytina: asfaltový šindel. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, kanalizácia, na hranici pozemku možnosť plynovej prípojky. Výhody: slnečný, tiché prostredie, možnosť prerobenia domu podľa predstáv. Cena 119 900 €. DOHODA MOŽNÁ! V cene je zahrnutý kompletný právny servis zabezpečovaný advokátom. INFO: Libra trade1 s.r.o. Viac info volajte Gejza Voros .

PREDAJ - 3 izb RD v pôvodnom stave s projektovou dokumentáci
Podobné inzeráty
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - [14.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 1 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 2 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 3 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 4 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 5 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 6 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 7 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 8 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 9 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 10 Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj rodinný dom v obci Hrnčiarska Ves. RD bol postavený v roku 1968 a je v pôvodnom stave, čo ponúka možnosť novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na slnečnom mieste s orientáciou JV a SZ. Stavebný materiál, ktorý sa pri stavbe domu použil je pálená tehla a váľok. Obytná plocha je 80 m2 a pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, 3 väčších miestností a jednej menšej, ktorá bola v minulosti pripravovaná na kúpeľňu. Dom má pôvodné drevené okná, drevené vstupné dvere, podlahy v dome sú pôvodné betónové a drevené dlážkovice a parkety. Kúrenie v dome nie je zachované, nakoľko RD nie je momentálne pripojený na žiadnu inžiniersku sieť. Inžinierske siete ako obecná voda, elektrina a plyn sú dostupné priamo pred domom. Dom je čiastočne podpivničený. Nachádza sa na peknom rovinatom pozemku vo výmere 211 m2, ku ktorému prislúcha udržiavaný pozemok vo výmere 563 m2. Poloha domu je na okraji dediny, vo veľmi kľudnom a slušnom prostredí, v ktorom sa nachádzajú ďalšie rodinné domy. Neďaleko sa nachádza rybník, ktorý je využívaný na rybolov a rovnako ako aj miesto na rekreáciu. Okolitá príroda ponúka možnosti pre turistiku, cyklotúry a relax. Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, nakoľko sa v nej nachádza škôlka, škola 1. stupeň, potraviny, pohostinstvo a zdravotné stredisko. V prípade, že vás táto ponuka zaujala a máte záujem o bližšie informácie alebo obhliadku, neváhajte nás kontaktovať na čísle . Cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného realitného a právneho servisu.
2 izb. a 4izb. byty v RD s pozemkom vo Hviezdoslavove
Ponúkame na predaj byty v rodinnom dome s v obytnej zóne v juhovýchodnej časti obce Hviezdoslavova – Slnečné záhrady, Rumančeková ul. - 2 izb byt so zahrádkou, 2 izb.byt s balkónom a 4 izb. mezonet s veľkým pozemkom. - 4 izb. mezonet - úžitková plocha bytu je 90 m2 + záhrada 177 m2 + dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 39 m2. Dispozícia bytu: prízemie: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby s východom do záhrady, samostatnej kuchyne, wc, schodisko, sklad pod schodiskom poschodie: tri spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc, technická miestnosť - 2 izb.byt – nachádza sa na prízemí s úžitkovou plochou 46m2 + záhrada 47m2+ dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 37 m2. Dispozícia bytu: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom do záhrady, samostatnej spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc. - 2 izb.byt v štandarde – byt na poschodi s úžitkovou plochou 53 m2 + balkón 5m2. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Dispozícia bytu: schodisko, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom na balkón, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlová zostava a wc, technická miestnosť. Technická špecifikácia stavby : - dom napojený na všetky IS - voda, elektrina, kanalizácia - murivo - 30 cm tehla - zateplenie 15 cm polystyren - vnútorné priečky – 11,5 cm tehla - sedlová strecha pokrytá betónovou strešnou krytinou Terran - strešná izolácia – 40 cm zateplenie - stropy domu – sadrokartón, maľba biela - okná plastové, 6 komorové 3-sklo, vstupné dvere - vnútorné omietky sádrové - vykurovanie elektrické vodné podlahové kúrenie s reguláciou teploty. - vlastný inteligentný elektrický kotol na ohrev TÚV - rekuperácia - dátové rozvody v každej izbe - terénne úpravy na pozemku, vybudované parkovisko pre dve vozidlá Výhodou lokality je výborné napojenie do Bratislavy cestným obchvatom R7 vzdialený cca 1,5 km alebo vlakovým spojom v pešej dostupnosti 700m. V blízkosti na pešo je Billa, Jednota, v obci plná občianska vybavenosť - reštaurácie, škola, škôlka. Ceny bytov - 4 izb. mezonet 195.000 € holobyt - 2 izb. prízemie 145.000 € holobyt, 152.000 € v štandarde - 2 izb. poschodie 129.900 € v štandarde Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti alebo záujem o obhliadku kontaktujte: Barátová Jana info@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
1 izb. domček 270,- € +80,-€.  a 1 izb. byt 320,- € +80,-€
Dobrý deň, máme v ponuke 1 izb. domček za 350,-€ s energiami, depozit 500,-€ a 1 izb. byt 400,- € s energiami, depozit 500,-€. Obidva sú na Bratislavskej ul., neďaleko nákupného centra DOMOSS. Bývanie je možné ihneď, je veľmi pekné, je vhodné pre 1-2 osoby, bez zvieratiek a malých detičiek. 1 izb. byt je kompletne zariadený vrátane chladničky, práčky, červenej sedačky, skriniek. Tu chýba len TV. V domčeku chýba posteľ a TV. Chladnička, práčka, mikrovlnka a veľká skriňa sú k dispozícii. V obidvoch nehnuteľnostiach je k dispozícii altánok kde si môžete grilovať. Províziu realitnej kancelárie neplatíte. Cena: 1 izb.byt: 320,-Eur + 80 energie Vratný depozit: 500,- Eur 1 izb.domček:280,-Eur + 80,-Eur energ. Vratný depozit: 500,- Eur Jánošíková
Na predaj 3-izb rodinný dom v pôvodnom stave, s murovan…
rodinný dom, Bruty, Bruty, Nové Zámky - Na predaj 3-izb. rodinný dom v pôvodnom stave, s murovanou garážou, na pozemku 959 m2 v centre obce Bruty. EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Popis: EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Na domovskej stránke DirectReal pod ID:170539 nájdete 12 fotografií tejto nehnuteľnosti. Realitná kancelária Directreal for Life, HURBANOVO, Komárňanská ul. 96, ponúka na predaj 3-izb. rodinný dom v pôvodnom stave, s murovanou garážou, na pozemku 959 m2 v centre obce Bruty. Rodinný dom má 1 nadzemné podlažie, v ktorom sa nachádza: chodba, kuchyňa, 3 izby, komora, kúpeľňa s toaletou. V dome je možnosť vytvorenia aj štvrtej izby. Na podlahe sú drevená palubovka, OSB dosky, alebo betón a to podľa typu a charakteru miestnosti. Okná sú pôvodné z dreva, na chodbe sú plastové okná. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovými gamatkami a taktiež kachlami na tuhé palivo. Na dvore sa nachádza kopaná studňa a pod hospodárskou časťou dome je pivnica. V blízkosti hranice pozemku sa nachádzajú obecná voda. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 165 Plocha obytnej časti m2: 110 Výmera pozemku m2: 959 Zastavaná plocha m2: 172 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 13m x 73,77m Konštrukcia domu: Iná Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1950 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Septik, Studňa Kúrenie: Plynové, Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Počet bytov v dome: 1 Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Nora Jarinová n.jarinova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal for Life Adresa: Komárňanská 266/96, 947 01 Hurbanovo Telefón:
Ponúkame na predaj 2 a 4 izbové mezonetové byty
Ponúkame na predaj 2 a 4 izbové mezonetové byty - novostavby - SLNEČNÉ ZÁHRADY v obci Hviezdoslavov, Rumančeková ulica (Lokalita záhrady) BYT: výmera bytu je: 2izb 47,21m2 + záhradka 47m2 + 1parkovacie státie v cene 2izb 47,21m2 + záhradka 47m2 + 1 parkovacie státie v cene 2izb 53,55m2 s balkónom 5m2 + 1 parkovacie státie v cene 2izb 53,55m2 s balkónom 5m2 + 1 parkovacie státie v cene 4izb 91,26m2 + záhradka 176m2 + 2x parkovacie státie v cene 4izb 91,26m2 + záhradka 175m2 + 2x parkovacie státie v cene - rodinný dom má 6 bytových jednotiek, je z tehly Winerberger (30cm), zateplenie 20cm polystyrén, predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie, plastové okná s izolačným troj-sklom, strešná krytina- Terran, sadrokartónové stropy, elektrické podlahové kúrenie zn. Hevolta s reguláciou teploty - termostaty v každej izbe s ovládaním cez wifi. Rekuperácia v každej obytnej jednotke. Predpríprava na klimatizáciu. Vlastný inteligentný elektrický bojler na ohrev TÚV. Absolútne súkromie zo zadnej časti bytov. LOKALITA: Obec Hviezdoslavov je vzdialená od Bratislavy - 17 km, v kľudnej lokalite. V blízkej dostupnosti vlaková stanica RegioJet (cca 500m, rýchlostná cesta R7 (15min do BA). Obec Hviezdoslavov poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, obchody (COOP Jednota, BILLA). Neďaleko sa nachádza Aquapark a športový jazdecký areál X-BIONIC. Prostredie je veľmi príjemné a tiché. Kolaudácia: DECEMBER 2022 CENA : 2 izb.byt v štádiu HOLODOM so záhradou 145.000 € 2 izb.byt v štádiu HOLODOM so záhradou 145.000 € 2 izb.byt v štádiu HOLODOM s balkónom 139 900€ 2 izb.byt v štádiu HOLODOM s balkónom 139 900€ 4 izb. byt v štádiu HOLODOM 205 000€ 4 izb. byt v štádiu HOLODOM 205 000€ - prípadne DOHODA Možnosť štandardu po dohode