inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj 3 izbového bytu s predzáhradkou (terasou) v obci Berg

Kategória: Byty

3 izbový byt s predzáhradkou - terasou na začiatku obce Berg v Rakúsku (5 min autom od hraníc). Plocha bytu je 86 m2 a k bytu patrí pivnica o ploche 7 m2. Byt sa nachádza na prízemí s priamym vstupom od ulice.

Dispozíciu bytu tvorí: vstupná chodba so zabudovaným šatníkom, z ktorej sa ide do obývacej izby spojenej s kuchynskou linkou a jedálenskou časťou, ďalej sa prechádza do spálne, pri ktorej sa nachádza priestranný šatník a z ktorej je vstup do priestrannej kúpelne so sprchovacím kútom a WC (priestrannosť kúpeľne umožňuje v prípade záujmu dobudovanie vane), ďalej z obývacej izby sa prechádza do druhej spálne, pri ktorej sa nachádza rovnako zabudovaný šatník, samostatné WC s umývadlom a izby je vstup do menšej miestnosti využiteľnej ako sklad či pivnička.

Technické údaje o byte a bytovom dome - byt ako aj bytový dom prešiel absolútne kompletnou rekonštrukciou v roku 2016:
- podlahové kúrenie na teplú vodu (bytový dom má samostatnú kotoľňu na pelety)
- plastové okná - lisovaný profil, 3-sklo so zvukovou izoláciou a s hliníkovými elektrickými vonkajšími žalúziami
- v celom byte je kvalitná dlažba
- klimatizácia
- zabudované spotrebiče v kuchynskej linke: elektrická rúra, mikrovlnka, (predpríprava na umývačka riadu)
- bezpečnostné vstupné dvere do bytu
- kompletná rekonštrukcia rozvodov vody a elektriky
- kompletná rekonštrukcia kúpelne a WC (WC geberit), zabudovaný bidet v obidvoch WC
- alarm v byte
- zmäkčovač vody
- elektrické odvetrávanie v kúpeľni, WC, v šatníku
- kompletne rozvody televízie a internetu v každej miestnosti
- predpríprava na krbové kachle v obývacej izbe
- zateplený bytový dom s novou fasádou
- nové schránky
- po rekonštrukcii strecha aj spoločné priestory
- bytový dom disponuje so spoločným priestorom so samostatným vstupom na separovaný odpad a miestnosťou na bicykle

Mesačné náklady sú vo výške 250 EUR vrátane parkovacieho miesta + elektrická energia.

K bytu patria dve vonkajšie parkovacie miesta (obecný pozemok).

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, ktorá sa nachádza len 5 min autom od hraníc a 15 min autom do úzkeho centra Bratislavy. Obec Berg disponuje základnou občianskou vybavenosťou ako je obchod, reštaurácia, škôlka či lekár.
Lokalita:
Obec Berg je obľúbenou lokalitou pre výbornú dostupnosť do Bratislavy do 5 min. Je tu základná občianska vybavenosť: škôlka, obchod, lekár. Obec a okolie poskytuje viacero možností na oddych ako tenisové kurty, prírodné detské ihrisko, futbal, basketbal, vynikajúce možnosti na cyklistiku a turistiku, Okružná cyklistická trasa „Hundsheimské vrchy“ („Hundsheimer Berge“) alebo cyklistická trasa popri Dunaji („Donauradweg“) a vyasfaltované poľnohospodárske cesty mimo frekventovaných štátnych ciest lákajú celé rodiny na príjemný výlet na bicykloch, golfové ihrisko v Hainburgu. Nákupné možnosti v neďalekom Kittsee (obchodné centrum, Billa, atď.).
V cene ja zahrnutá provízia realitnej
Predaj 3 izbového bytu s predzáhradkou (terasou) v obci Berg
Podobné inzeráty
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
Len u nás v ponuke: Predaj 3 izbového bytu s predzáhradkou (
3 izbový byt s predzáhradkou - terasou na začiatku obce Berg v Rakúsku (5 min autom od hraníc). Plocha bytu je 86 m2 a k bytu patrí pivnica o ploche 7 m2. Plocha terasy - predzáhradky je cca 20 m2. Byt sa nachádza na prízemí s priamym vstupom od ulice. Dispozíciu bytu tvorí: vstupná chodba so zabudovaným šatníkom, z ktorej sa ide do obývacej izby spojenej s kuchynskou linkou a jedálenskou časťou, ďalej sa prechádza do spálne, pri ktorej sa nachádza priestranný šatník a z ktorej je vstup do priestrannej kúpelne so sprchovacím kútom a WC (priestrannosť kúpeľne umožňuje v prípade záujmu dobudovanie vane), ďalej z obývacej izby sa prechádza do druhej spálne, pri ktorej sa nachádza rovnako zabudovaný šatník, samostatné WC s umývadlom a izby je vstup do menšej miestnosti využiteľnej ako sklad či pivnička. Technické údaje o byte a bytovom dome - byt ako aj bytový dom prešiel absolútne kompletnou rekonštrukciou v roku 2016: - podlahové kúrenie na teplú vodu (bytový dom má samostatnú kotoľňu na pelety) - plastové okná - lisovaný profil, 3-sklo so zvukovou izoláciou a s hliníkovými elektrickými vonkajšími žalúziami - v celom byte je kvalitná dlažba - klimatizácia - zabudované spotrebiče v kuchynskej linke: elektrická rúra, mikrovlnka, (predpríprava na umývačka riadu) - bezpečnostné vstupné dvere do bytu - kompletná rekonštrukcia rozvodov vody a elektriky - kompletná rekonštrukcia kúpelne a WC (WC geberit), zabudovaný bidet v obidvoch WC - alarm v byte - zmäkčovač vody - elektrické odvetrávanie v kúpeľni, WC, v šatníku - kompletne rozvody televízie a internetu v každej miestnosti - predpríprava na krbové kachle v obývacej izbe - zateplený bytový dom s novou fasádou - nové schránky - po rekonštrukcii strecha aj spoločné priestory - bytový dom disponuje so spoločným priestorom so samostatným vstupom na separovaný odpad a miestnosťou na bicykle Mesačné náklady sú vo výške 250 EUR vrátane parkovacieho miesta + elektrická energia. K bytu patria dve vonkajšie parkovacie miesta (obecný pozemok). Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, ktorá sa nachádza len 5 min autom od hraníc a 15 min autom do úzkeho centra Bratislavy. Obec Berg disponuje základnou občianskou vybavenosťou ako je obchod, reštaurácia, škôlka či lekár. Lokalita: Obec Berg je obľúbenou lokalitou pre výbornú dostupnosť do Bratislavy do 5 min. Je tu základná občianska vybavenosť: škôlka, obchod, lekár. Obec a okolie poskytuje viacero možností na oddych ako tenisové kurty, prírodné detské ihrisko, futbal, basketbal, vynikajúce možnosti na cyklistiku a turistiku, Okružná cyklistická trasa „Hundsheimské vrchy“ („Hundsheimer Berge“) alebo cyklistická trasa popri Dunaji („Donauradweg“) a vyasfaltované poľnohospodárske cesty mimo frekventovaných štátnych ciest lákajú celé rodiny na príjemný výlet na bicykloch, golfové ihrisko v Hainburgu. Nákupné možnosti v neďalekom Kittsee (obchodné centrum, Billa, atď.).
Len u nás v ponuke: Predaj 3 izbového bytu s predzáhradkou (
3 izbový byt s predzáhradkou - terasou na začiatku obce Berg v Rakúsku (5 min autom od hraníc). Plocha bytu je 86 m2 a k bytu patrí pivnica o ploche 7 m2. Plocha terasy - predzáhradky je cca 20 m2. Byt sa nachádza na prízemí s priamym vstupom od ulice. Dispozíciu bytu tvorí: vstupná chodba so zabudovaným šatníkom, z ktorej sa ide do obývacej izby spojenej s kuchynskou linkou a jedálenskou časťou, ďalej sa prechádza do spálne, pri ktorej sa nachádza priestranný šatník a z ktorej je vstup do priestrannej kúpelne so sprchovacím kútom a WC (priestrannosť kúpeľne umožňuje v prípade záujmu dobudovanie vane), ďalej z obývacej izby sa prechádza do druhej spálne, pri ktorej sa nachádza rovnako zabudovaný šatník, samostatné WC s umývadlom a izby je vstup do menšej miestnosti využiteľnej ako sklad či pivnička. Technické údaje o byte a bytovom dome - byt ako aj bytový dom prešiel absolútne kompletnou rekonštrukciou v roku 2016: - podlahové kúrenie na teplú vodu (bytový dom má samostatnú kotoľňu na pelety) - plastové okná - lisovaný profil, 3-sklo so zvukovou izoláciou a s hliníkovými elektrickými vonkajšími žalúziami - v celom byte je kvalitná dlažba - klimatizácia - zabudované spotrebiče v kuchynskej linke: elektrická rúra, mikrovlnka, (predpríprava na umývačka riadu) - bezpečnostné vstupné dvere do bytu - kompletná rekonštrukcia rozvodov vody a elektriky - kompletná rekonštrukcia kúpelne a WC (WC geberit), zabudovaný bidet v obidvoch WC - alarm v byte - zmäkčovač vody - elektrické odvetrávanie v kúpeľni, WC, v šatníku - kompletne rozvody televízie a internetu v každej miestnosti - predpríprava na krbové kachle v obývacej izbe - zateplený bytový dom s novou fasádou - nové schránky - po rekonštrukcii strecha aj spoločné priestory - bytový dom disponuje so spoločným priestorom so samostatným vstupom na separovaný odpad a miestnosťou na bicykle Mesačné náklady sú vo výške 250 € vrátane parkovacieho miesta + elektrická energia. K bytu patria dve vonkajšie parkovacie miesta (obecný pozemok). Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, ktorá sa nachádza len 5 min autom od hraníc a 15 min autom do úzkeho centra Bratislavy. Obec Berg disponuje základnou občianskou vybavenosťou ako je obchod, reštaurácia, škôlka či lekár. Lokalita: Obec Berg je obľúbenou lokalitou pre výbornú dostupnosť do Bratislavy do 5 min. Je tu základná občianska vybavenosť: škôlka, obchod, lekár. Obec a okolie poskytuje viacero možností na oddych ako tenisové kurty, prírodné detské ihrisko, futbal, basketbal, vynikajúce možnosti na cyklistiku a turistiku, Okružná cyklistická trasa „Hundsheimské vrchy“ („Hundsheimer Berge“) alebo cyklistická trasa popri Dunaji („Donauradweg“) a vyasfaltované poľnohospodárske cesty mimo frekventovaných štátnych ciest lákajú celé rodiny na príjemný výlet na bicykloch, golfové ihrisko v Hainburgu. Nákupné možnosti v neďalekom Kittsee (obchodné centrum, Billa, atď.).
4 IZBOVÉ BYTY, NOVOSTAVBA, BIELE PIESKY, BARDEJOV, DLHÁ LÚKA
Ponúkame vám na predaj 4 izbové byty v novostavbe bytových domov Biele piesky, v Bardejove, mestská časť Dlhá Lúka. Momentálne prebieha výstavba 1. etapy dvoch bytových domov.   Biele piesky vyrastajú v  príjemnom prostredí, na križovatke dvoch ciest. Jedna cesta vás spája priamo s mestom Bardejov a druhá vás privedie do Bardejovských Kúpeľov, najviac obľúbenej športovo - relaxačnej lokality. Bývanie na  Bielych pieskoch je ideálnou voľbou náročného klienta s aktívnym životným štýlom, ktorý túži po modernom zelenom bývaní a záleží mu na budúcnosti planéty. Generálnym dodávateľom stavby je popredná stavebná spoločnosť STRABAG, ktorá je zárukou kvality a dodržania termínov výstavby. Pri podpise zmluvy o budúcej zmluve vám garantujeme dohodnutú cenu bytu, ktorá sa nebude zvyšovať ani v prípade rastu inflácie alebo cien materiálov a stavebných prác. V prvej fáze sme pre Vás pripravili 8 štvorizbových bytov, v dvoch bytových domoch, navrhnutých tak, aby sa prispôsobili vášmu životnému štýlu. Bytový dom A: A134: 4i byt - 1 NP 93,41 m2 + terasa s predzáhradkou 62,27 m2 + vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ A144: 4i byt - 1 NP 93,41 m2 + terasa s predzáhradkou 62,27 m2 + vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ A334: 4i byt - 3 NP 96,28 m2 + loggia 7,93 m2 + vnútorné garážové státie, 231.973€ A344: 4i byt -  3 NP 95,94 m2 + loggia 7,93 m2 + vnútorné garážové státie, 231.228€ Bytový dom B: B134: 4i byt - 1 NP 93,41 m2 + terasa s predzáhradkou 62,27 m2 + vnútorné garážové státie, 227.749€ B144: 4i byt - 1 NP 93,41 m2 + terasa s predzáhradkou 62,27 m2 + vnútorné garážové státie,  227.749€ B334: 4i byt - 3 NP 96,28 m2 + loggia 7,93 m2 + vnútorné garážové státie, 231.973€ B344: 4i byt -  3 NP 95,94 m2 + loggia 7,93 m2 + vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ Byty pozostávajú z týcto miestností: predsieň, šatník, denné WC, kuchynský kút, špajza, obývacia izba s jedálenskym kútom, 3x izba, chodba, kúpeľňa, WC, šatník (kobka), loggia alebo terasa s predzáhradkou kobka (súčasť bytu) 8 miestny výťah (630kg) detské ihrisko vlastné garážové parkovacie miesto najmodernejšie ekologicky udržateľné technológie, ako fotovoltaický systém, ktorý poháňa tepelné čerpadlo a rekuperačné jednotky s antivírusovou filtráciou. Investície do udržateľného domova sa oplatia - prinášajú vám komfort a sú šetrné k životnému prostrediu i vašej peňaženke nízke mesačné náklady Predaj bytu v stave holobyt: Interiérové omietky v jednej vrstve sádrové Maľby interiérové biele v dvoch náteroch Podlahy ukončené poterom v úrovni - 15 mm od nášľapnej vrstvy podlahy Vstupné dvere do bytu bezpečnostné s požiarnou odolnosťou v štandardnej RAL Okná a balkónové dvere - PVC, Antracit RAL 7016 -  exteriér, Biela - interiér, Prof
4 IZBOVÉ BYTY, BARDEJOVSKÉ KÚPELE, NOVOSTAVBA, BIELE PIESKY
Ponúkame vám na predaj 4 izbové byty v novostavbe bytových domov Biele piesky, v Bardejove, mestská časť Dlhá Lúka. Momentálne prebieha výstavba 1. etapy dvoch bytových domov. Biele piesky vyrastajú v  príjemnom prostredí, na križovatke dvoch ciest. Jedna cesta vás spája priamo s mestom Bardejov a druhá vás privedie do Bardejovských Kúpeľov, najviac obľúbenej športovo - relaxačnej lokality. Bývanie na  Bielych pieskoch je ideálnou voľbou náročného klienta s aktívnym životným štýlom, ktorý túži po modernom zelenom bývaní a záleží mu na budúcnosti planéty. Generálnym dodávateľom stavby je popredná stavebná spoločnosť STRABAG, ktorá je zárukou kvality a dodržania termínov výstavby. Pri podpise zmluvy o budúcej zmluve vám garantujeme dohodnutú cenu bytu, ktorá sa nebude zvyšovať ani v prípade rastu inflácie alebo cien materiálov a stavebných prác. V prvej fáze sme pre Vás pripravili 8 štvorizbových bytov, v dvoch bytových domoch, navrhnutých tak, aby sa prispôsobili vášmu životnému štýlu. Bytový dom A: A134: 4i byt - 1 NP 93,41 m2 + terasa s predzáhradkou 62,27 m2 + vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ A144: 4i byt - 1 NP 93,41 m2 + terasa s predzáhradkou 62,27 m2 + vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ A334: 4i byt - 3 NP 96,28 m2 + loggia 7,93 m2 + vnútorné garážové státie, 231.973€ A344: 4i byt -  3 NP 95,94 m2 + loggia 7,93 m2 + vnútorné garážové státie, 231.228€ Bytový dom B: B134: 4i byt - 1 NP 93,41 m2 + terasa s predzáhradkou 62,27 m2 + vnútorné garážové státie, 227.749€ B144: 4i byt - 1 NP 93,41 m2 + terasa s predzáhradkou 62,27 m2 + vnútorné garážové státie,  227.749€ B334: 4i byt - 3 NP 96,28 m2 + loggia 7,93 m2 + vnútorné garážové státie, 231.973€ B344: 4i byt -  3 NP 95,94 m2 + loggia 7,93 m2 + vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ Byty pozostávajú z týcto miestností: predsieň, šatník, denné WC, kuchynský kút, špajza, obývacia izba s jedálenskym kútom, 3x izba, chodba, kúpeľňa, WC, šatník (kobka), loggia alebo terasa s predzáhradkou kobka (súčasť bytu) 8 miestny výťah (630kg) detské ihrisko vlastné garážové parkovacie miesto najmodernejšie ekologicky udržateľné technológie, ako fotovoltaický systém, ktorý poháňa tepelné čerpadlo a rekuperačné jednotky s antivírusovou filtráciou. Investície do udržateľného domova sa oplatia - prinášajú vám komfort a sú šetrné k životnému prostrediu i vašej peňaženke nízke mesačné náklady Predaj bytu v stave holobyt: Interiérové omietky v jednej vrstve sádrové Maľby interiérové biele v dvoch náteroch Podlahy ukončené poterom v úrovni - 15 mm od nášľapnej vrstvy podlahy Vstupné dvere do bytu bezpečnostné s požiarnou odolnosťou v štandardnej RAL Okná a balkónové dvere - PVC, Antracit RAL 7016 -  exteriér, Biela - interiér, Profi
4 IZBOVÉ BYTY, NOVOSTAVBA, BIELE PIESKY, BARDEJOV, DLHÁ LÚKA
Ponúkame vám na predaj 4 izbové byty v novostavbe bytových domov Biele piesky, v Bardejove, mestská časť Dlhá Lúka. Momentálne prebieha výstavba 1. etapy dvoch bytových domov.   Biele piesky vyrastajú v  príjemnom prostredí, na križovatke dvoch ciest. Jedna cesta vás spája priamo s mestom Bardejov a druhá vás privedie do Bardejovských Kúpeľov, najviac obľúbenej športovo - relaxačnej lokality. Bývanie na  Bielych pieskoch je ideálnou voľbou náročného klienta s aktívnym životným štýlom, ktorý túži po modernom zelenom bývaní a záleží mu na budúcnosti planéty. Generálnym dodávateľom stavby je popredná stavebná spoločnosť STRABAG, ktorá je zárukou kvality a dodržania termínov výstavby. Pri podpise zmluvy o budúcej zmluve vám garantujeme dohodnutú cenu bytu, ktorá sa nebude zvyšovať ani v prípade rastu inflácie alebo cien materiálov a stavebných prác. V prvej fáze sme pre Vás pripravili 8 štvorizbových bytov, v dvoch bytových domoch, navrhnutých tak, aby sa prispôsobili vášmu životnému štýlu. Bytový dom A: A134: 4i byt - 1 NP 93,41 m2 + terasa s predzáhradkou 62,27 m2 + vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ A144: 4i byt - 1 NP 93,41 m2 + terasa s predzáhradkou 62,27 m2 + vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ A334: 4i byt - 3 NP 96,28 m2 + loggia 7,93 m2 + vnútorné garážové státie, 231.973€ A344: 4i byt -  3 NP 95,94 m2 + loggia 7,93 m2 + vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ Bytový dom B: B134: 4i byt - 1 NP 93,41 m2 + terasa s predzáhradkou 62,27 m2 + vnútorné garážové státie, 227.749€ B144: 4i byt - 1 NP 93,41 m2 + terasa s predzáhradkou 62,27 m2 + vnútorné garážové státie,  227.749€ B334: 4i byt - 3 NP 96,28 m2 + loggia 7,93 m2 + vnútorné garážové státie, 231.973€ B344: 4i byt -  3 NP 95,94 m2 + loggia 7,93 m2 + vnútorné garážové státie, REZERVOVANÝ Byty pozostávajú z týcto miestností: predsieň, šatník, denné WC, kuchynský kút, špajza, obývacia izba s jedálenskym kútom, 3x izba, chodba, kúpeľňa, WC, šatník (kobka), loggia alebo terasa s predzáhradkou kobka (súčasť bytu) 8 miestny výťah (630kg) detské ihrisko vlastné garážové parkovacie miesto najmodernejšie ekologicky udržateľné technológie, ako fotovoltaický systém, ktorý poháňa tepelné čerpadlo a rekuperačné jednotky s antivírusovou filtráciou. Investície do udržateľného domova sa oplatia - prinášajú vám komfort a sú šetrné k životnému prostrediu i vašej peňaženke nízke mesačné náklady Predaj bytu v stave holobyt: Interiérové omietky v jednej vrstve sádrové Maľby interiérové biele v dvoch náteroch Podlahy ukončené poterom v úrovni - 15 mm od nášľapnej vrstvy podlahy Vstupné dvere do bytu bezpečnostné s požiarnou odolnosťou v štandardnej RAL Okná a balkónové dvere - PVC, Antracit RAL 7016 -  exteriér, Biela - interiér, P