inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj 3 izbového bytu v rodinnej zástavbe s veľkou záhradou

Kategória: Byty

N010-113-JOPE3

Ponúkame Vám EXLUZÍVNE NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT S VEĽKOU ZÁHRADOU.

Byt sa nachádza v zástavbe rodinných domov, hneď na začiatku Dunajskej Lužnej, má 73 m2, je kompletne zariadený, s krytou terasou o rozlohe 26m2, nádvorím pred domom s plochou 122 m2 a záhradou vo výmere 148m2. K bytu prislúcha taktiež 1 parkovacie miesto.

Hľadáte bývanie kde budete môcť oddychovať a tráviť čas s rodinou či priateľmi ako v rodinnom dome za cenu bytu? A nech je to blízko Bratislavy? Tak práve ste ho našli.

Váš budúci domov sa nachádza v rodinnom dome, ktorý je rozdelený na 2 samostatné bytové jednotky. Tieto 2 byty majú iba spoločné nádvorie domu a prekrásnu záhradu. Je v lokalite, kde sú rodinné domy a do budúcna sa uvažuje nad úplným uzatvorením ulice pre tieto domy, ktoré sa tam nachádzajú.

Byt pozostáva:
- vstupná chodba 5,44 m2
- kúpeľňa 5,03 m2
- hosťovská izba 9,26 m2
- obývacia izba + jedáleň 26,40 m2
- spálňa 17,58 m2
- krytá terasa 26 m2

Keď prídete domov zaparkujete si pohodlne rovno pred domom. Vstupné dvere sú bezpečnostné.
Na chodbe si v kľude sadnete, vyzujete sa, odložíte topánky do skrinky, nad ktorou je tiež zrkadlo a zavesíte bundu, na ktorú je tam tiež miesto.
Hneď po pravej strane sa nachádza kúpeľňa s toaletou a oknom. Je tam dostatok úložného priestoru, práčka a plynový kotol.
Vedľa kúpeľne je izba s posteľou, vstavanými skriňami, TV a pracovným kútom. Izbu môžete využiť ako detskú alebo aj ako hosťovskú, poprípade pracovňu, kde sa občas schováte, keď budete chcieť mať chvíľku pre seba :)
Ďalej sa dostávame do priestrannej kuchyne s obývačkou a jedálenskou časťou. Kuchyňa je plne vybavená vrátane spotrebičov. Odsávanie v kuchyni je napojené na naozajstný komín, žiadne novodobé filtre, ale naozajstné funkčné odsávanie. Kávovar Vám spraví kávu, po ktorej presne ráno po prebudení túžite, aby ste sa naozaj zobudili. Potom si môžete sadnúť na pohovku, či vonkajšiu terasu na obrovské lehátko s baldachýnom a vychutnávať si výhľad na Vašu prekrásnu záhradu, ale aj TV v obývačke. V celej obývačke je veľké plastové okno - 3 sklo, čo zabezpečuje nádhernú svetelnosť v tomto priestore. Je tu tiež klimatizácia, ktorú isto oceníte v horúcich letných dňoch.
Poslednou časťou tohto bytu je spálňa, v ktorej sa nachádza veľká posteľ, obrovské skrine na mieru, TV, germicídny žiarič a pracovný stôl so stoličkou.

V celom byte je podlahové kúrenie.
Podlahy sú laminátové.
Bytový dom je tehlový a zateplený.
Rok kolaudácie: 2006
Tento byt je dokonalý aj kvôli mesačným nákladom. Momentálne na 1 osobu sa platia zálohové platby: elektrina 28 eur, plyn 33 eur, voda 20 eur

A na otázku, kto tú záhradu bude polievať, Vám hneď odpoviem. Po celej záhrade, a aj vpredu na nádvorí domu je automatické zavlažovanie, do ktorého ide voda zo studne. V záhrade sa nachádza tiež záhradný domček a všade krásna zelená tráva. Čo Vám dáva priestor si dať na záhradu po čom
Predaj 3 izbového bytu v rodinnej zástavbe s veľkou záhradou
Podobné inzeráty
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
Exkluzívny predaj nádherného 3 izbového bytu v rodinnej zást
N010-113-JOPE3 Ponúkame Vám EXLUZÍVNE NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT S VEĽKOU ZÁHRADOU. Byt sa nachádza v zástavbe rodinných domov, hneď na začiatku Dunajskej Lužnej, má 73 m2, je kompletne zariadený, s krytou terasou o rozlohe 26m2, nádvorím pred domom s plochou 122 m2 a záhradou vo výmere 148m2. K bytu prislúcha taktiež 1 parkovacie miesto. Hľadáte bývanie kde budete môcť oddychovať a tráviť čas s rodinou či priateľmi ako v rodinnom dome za cenu bytu? A nech je to blízko Bratislavy? Tak práve ste ho našli. Váš budúci domov sa nachádza v rodinnom dome, ktorý je rozdelený na 2 samostatné bytové jednotky. Tieto 2 byty majú iba spoločné nádvorie domu a prekrásnu záhradu. Je v lokalite, kde sú rodinné domy a do budúcna sa uvažuje nad úplným uzatvorením ulice pre tieto domy, ktoré sa tam nachádzajú. Byt pozostáva: - vstupná chodba 5,44 m2 - kúpeľňa 5,03 m2 - hosťovská izba 9,26 m2 - obývacia izba + jedáleň 26,40 m2 - spálňa 17,58 m2 - krytá terasa 26 m2 Keď prídete domov zaparkujete si pohodlne rovno pred domom. Vstupné dvere sú bezpečnostné. Na chodbe si v kľude sadnete, vyzujete sa, odložíte topánky do skrinky, nad ktorou je tiež zrkadlo a zavesíte bundu, na ktorú je tam tiež miesto. Hneď po pravej strane sa nachádza kúpeľňa s toaletou a oknom. Je tam dostatok úložného priestoru, práčka a plynový kotol. Vedľa kúpeľne je izba s posteľou, vstavanými skriňami, TV a pracovným kútom. Izbu môžete využiť ako detskú alebo aj ako hosťovskú, poprípade pracovňu, kde sa občas schováte, keď budete chcieť mať chvíľku pre seba :) Ďalej sa dostávame do priestrannej kuchyne s obývačkou a jedálenskou časťou. Kuchyňa je plne vybavená vrátane spotrebičov. Odsávanie v kuchyni je napojené na naozajstný komín, žiadne novodobé filtre, ale naozajstné funkčné odsávanie. Kávovar Vám spraví kávu, po ktorej presne ráno po prebudení túžite, aby ste sa naozaj zobudili. Potom si môžete sadnúť na pohovku, či vonkajšiu terasu na obrovské lehátko s baldachýnom a vychutnávať si výhľad na Vašu prekrásnu záhradu, ale aj TV v obývačke. V celej obývačke je veľké plastové okno - 3 sklo, čo zabezpečuje nádhernú svetelnosť v tomto priestore. Je tu tiež klimatizácia, ktorú isto oceníte v horúcich letných dňoch. Poslednou časťou tohto bytu je spálňa, v ktorej sa nachádza veľká posteľ, obrovské skrine na mieru, TV, germicídny žiarič a pracovný stôl so stoličkou. V celom byte je podlahové kúrenie. Podlahy sú laminátové. Bytový dom je tehlový a zateplený. Rok kolaudácie: 2006 Tento byt je dokonalý aj kvôli mesačným nákladom. Momentálne na 1 osobu sa platia zálohové platby: elektrina 28 eur, plyn 33 eur, voda 20 eur A na otázku, kto tú záhradu bude polievať, Vám hneď odpoviem. Po celej záhrade, a aj vpredu na nádvorí domu je automatické zavlažovanie, do ktorého ide voda zo studne. V záhrade sa nachádza tiež záhradný domček a všade krásna zelená tráva. Čo Vám dáva priestor si dať na záhradu po čom len
Moderný 3 -izbový byt s terasou a veľkou záhradou
Nový, krásny a moderný 3 -izbový byt s veľkou terasou a záhradou je pripravený na predaj. Tento výnimočný byt s dôrazom na detail spája výhody novostavby s modernými dizajnovými prvkami v prevedení vysokého štandardu kvalitných značiek. Disponuje veľkou záhradou /140 m2/ a 2 vonkajšími parkovacími státiami. Nehnuteľnosť je vybudovaná v novej modernej štvrti, v uzatvorenom areáli, kde máte absolútne súkromie a bezpečie pre deti. Je súčasťou štvor-domu. ZÁKLADNÁ CHARAKTERISTIKA: - Záhrada s terasou: 142 m2 - Celková plocha nehnuteľnosti: 97 m2 - Úžitková plocha: 74 m2 - 2 parkovacie státia: 44 m2 5 TOP VÝHOD NEHNUTEĽNOSTI: - Bývanie, kde sa môžete ihneď nasťahovať - Veľkorysá záhrada s terasou - Kvalitné materiály a moderné prvky - Samostatný areál v tichom prostredí - Dostupnosť do hlavného mesta je 15 minút po diaľnici DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - Vstupná chodba so vstavanou šatníkovou skriňou - Priestranná obývačka s kuchyňou a jedálenskou časťou, moderná kuchynská linka je vybavená všetkými spotrebičmi - Spálňa s vkusne zabudovanou vstavanou skriňou a toaletným stolíkom - Izba s na mieru vyhotovenou a zabudovanou posteľou a úložnou skriňou - Kúpeľňa s vaňou disponuje práčkou a sušičkou - Samostatná toaleta Dispozícia nehnuteľnosti ponúka rozdelenie bytu na dennú a nočnú časť. Denná časť /obývacia izba s kuchyňou a jedálňou / sú orientované na juhozápad. Izby, ktoré sa nachádzajú v nočnej časti sú orientované na severovýchod. V byte je podlahové elektrické kúrenie so samostatnými termostatmi v každej izbe. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým kotlom. Na oknách sú žalúzie a sieťky proti hmyzu. Vstup na terasu s veľkou záhradou je z obývacej izby. Na pozemku je príprava na bazén alebo si tam môžete postaviť mini fitko a v zadnej časti je umiestnený záhradný domček. V areáli je k dispozícií detské ihrisko a záhradný gril, ktoré sa nachádzajú v blízkosti bytu. Môžete si tak vychutnať príjemný čas na spoločnej grilovačke s priateľmi. ODPORÚČANIE MAKLÉRKY: Moderné bývanie v súkromnou areáli , Bratislava ako na dlani a slnečná záhrada, kde si určite radi vychutnáte každú voľnú chvíľu, to všetko ponúka táto nehnuteľnosť. Nachádza sa v žiadanej a tichej lokalite, na skok do Šamorína, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť a výborné podmienky na voľnočasové aktivity. Novému majiteľovi dáva možnosť ihneď sa nasťahovať a zabývať, pretože v byte zostáva úplne všetko. Nehnuteľnosť je určená pre klienta, ktorý vyhľadáva nadštandardné prevedenie interiéru a tiché bývanie v okolí Bratislavy. Svojou polohou, výmerou a dispozičným riešením ponúka majiteľovi úplný relax a plnohodnotnú alternatívu bývania v rodinnom dome. Podrobnejšiu prezentáciu a ďalšie informácie Vám rada poskytnem telefonicky alebo osobne na obhliadke bytu. Teším sa na Vás.
PREDAJ 2 izb.byt s balkónom v tichej lokalite
INFORMÁCIE K BYTU: PREDAJ - 2-izbový byt o výmere 52 m2 ,na 2. poschodí z dvoch, bytového domu na sídlisku, ul.Vnútorná, v Prievidzi. Tento byt je situovaný v pokojnej časti starého sídliska, má dostatok priestoru na pohodlné rodinné bývanie pre menšiu rodinku. Skvelá dispozícia bytu ponúka krásny priestor obývačky s francúzskym balkónom s otvoreným priestorom do kuchyne, 1 spálňu, kúpeľňu spojenú s toaletou, s oknom a chodbu, kde je priestor na šatníkovú skriňu. Byt sa predáva po dohode s majiteľkou kompletne zariadený. V prípade, že svoj nábytok máte, byt bude vyprataný. Pokiaľ hľadáte tiché a pokojné bývanie už od zajtra, tak sa práve pozeráte na váš budúci domov. DOPLNKOVÉ INTORMÁCIE K BYTU: V byte sú vymenené plastové okná, murovaná kúpeľňa spojená s toaletou, vaňou, veľkou výhodou je okno, keramické podlahy v kuchyni, kúpeľni a na chodbe, vinylová podlaha v ostatných miestnostiach. Súčasťou kuchyne je staršia kuchynská linka, plynová varná doska, elektrická rúra, tiež nechýba stôl, 4 stoličky a samostatne stojaca veľká chladnička s mrazničkou a veľkou výhodou týchto bytov je špajza na potraviny s vetracím otvorom. Kuchyňa a obývacia izba vytvárajú otvorený priestor, je tu menší balkón a prechod do priestrannej spálne. DISPOZÍCIA, ZARIADENIE A VYBAVENIE BYTU: Veľkou výhodou ponúkaného 2 izbového bytu je jeho umiestnenie vo vyhľadávanej, tichej lokalite starého sídliska v Prievidzi, s pohodlným bezproblémovým parkovaním priamo pred bytovým domom. Byt sa predáva zariadený, prípadne po dohode s majiteľmi bude vyprataný. Bývať v ňom môžete skutočne bez starostí a hneď. K prednostiam bytu patrí jeho svetlosť a dispozičné riešenie. Orientácia bytu je na východnú a západnú stranu. Obývacia izba prepojená s kuchyňou je centrálny priestor celého bytu s pekným výhľadom do dvora. V kúpeľni je vaňa, spojená s toaletou,umývadlom a zrkadlom umiestneným nad umývadlom a tiež veľkou výhodou je okno. Samozrejmosťou je umiestnenie práčky a skrinka na odkladanie potrebných kozmetických prípravkov. K bytu prislúchajú dve pivnice. K dispozícii je spoločná kočikáreň. Bytový dom: Bytový dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2004 a 2009. Dom pozostáva z troch vchodov a 2 nadzemných podlaží bez výťahu, plastové vchodové dvere. Parkovanie je bezproblémové, verejné na priľahlej ceste. Byt je k dispozícii ihneď. Adresa bytu: staré sídlisko, Vnútorná 16, Prievidza Byty v danej lokalite sú veľmi vyhľadávané pre ich dostupnosť k občianskej vybavenosti, všadeprítomnej zelene a tichej pokojnej lokalite. V blízkosti sú potraviny Lidl, autobusová zastávka, optika, rôzne butiky, drogéria, všetko na dosah. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Tento byt je ideálny aj pre menšiu rodinu, ktorá hľadá bývanie v tichej lokalite, bývať na začiatok sa dá bez ďalších nákladných investícii. Výhody, ktoré ponúka tento byt? Poloha bytu zaručí nie len bezpečnú a dostupnú cestu do školy, či škôlky, ale aj pr
Jedinečný 4 izbový byt Pravenec, terasa, 140 m2
Hľadáte pokoj, príjemné bývanie na dedine v blízkosti prírody ? Máme pre vás zaujímavú ponuku nadštandardného 4 izbového bytu v kvalitnom bytovom dome ( stavba roku 2004 ) v obci Pravenec. LOKALITA BYTU: Vyhľadávaná a tichá časť obce Pravenec. V okolí sa nachádzajú rodinné domy, ide teda o pokojné bývanie v blízkosti prírody. Obec ponúka takmer kompletnú občiansku vybavenosť. BYTOVÝ DOM: Zateplený bytový dom bol daný do užívania v roku 2004 V samotnom bytovom dome sú tri vchody. Bytový dom má plastové okná a plastové vchodové dvere, čisté a udržiavané spoločné priestory. Má vlastnú kotolňu a vlastný uzavretý dvor. Okrem klasického bývania ponúka možnosť absolútneho relaxu v súkromí vlastného dvora prístupný len pre vlastníkov bytu. DISPOZÍCIA BYTU: Dispozične je riešený nasledovne: vstupná hala, WC, obývačka prepojená s kuchyňou a jedálňou, priamy vstup na terasu s krásnym výhľadom na Kľak a okolitú prírodu, spálňa, izba, priestranná kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom. VYBAVENIE BYTU: Vstup do bytu zabezpečujú bezpečnostné protipožiarne dvere. Podlahy v obytných miestnostiach sú plávajúce, na chodbe a v kúpeľni keramické. Stropy v byte znížené sadrokartónové s bodovým osvetlením. Byt vystierkovaný hladkou stierkou. Okná  v celom byte plastové s vonkajšími žáluziami. V priestrannej kúpeľni je umiestnený sprchovací kút, vaňa a WC. Kuchyňa na mieru je vybavená vstavanými spotrebičmi ( viď foto ) a priamo prepojená s jedálňou a terasou. Podlahová plocha bytu predstavuje 140 m2. Orientovaný je do východnej, západnej, severnej svetovej strany . Nachádza sa na 4. poschodí 6. poschodového bytového domu. K prednostiam bytu patrí aj jeho dispozičné riešenie, ktoré je navrhnuté moderným štýlom a to spojenie kuchyne, jedálne a obývacej izby do jedného celku s výstupom na veľkú terasu. Rekonštrukcia bytu prebehla v roku 2018 s nadštandardnými prvkami a použitím kvalitných materiálov. Veľkou výhodou je aj parkovanie, ktoré je zahrnuté v cene bytu. VÝHODY BYTU: Jedinečnosť nami ponúkaného bytu spočíva vo viacerých prednostiach, ktoré byt robia výnimočným a to sú : veľká terasa, pekný výhľad vek bytovky 15 rokov, zateplená bytovka vlastná kotolňa orientácia bytu lokalita parkovanie dispozícia bytu ideálne poschodie Veľkou výhodou máme aj parkovanie zabezpečené vlastnou elektrickou bránou. K bytu patria 2 parkovacie miesta. Byt je v osobnom vlastníctve. Možné financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým vám vieme aj bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám neváhajte zavolať alebo napísať SMS na tel. , alebo napíšte Email na  mirkamajtanova@, alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4, Prievidza.
PRENÁJOM 2.izbový byt v tichej lokalite
INFORMÁCIE K BYTU: PRENÁJOM - 2-izbový byt o výmere 64 m2 ,na 4. poschodí bytového domu na sídlisku, ul.B.Bjornsona, v Prievidzi. Tento byt je situovaný v pokojnej časti starého sídliska, má dostatok priestoru na pohodlné rodinné bývanie pre menšiu rodinku. Skvelá dispozícia bytu ponúka krásny priestor obývačky, samostatnej kuchyne, 1 spálňu, kúpeľňu spojenú s toaletou a chodbu so vstavaným úložným priestorom. Byt je kompletne zariadený. Pokiaľ hľadáte tiché a pokojné bývanie už od zajtra, tak sa práve pozeráte na váš budúci domov. DOPLNKOVÉ INTORMÁCIE K BYTU: Veľkou výhodou ponúkaného 2 izbového bytu je jeho umiestnenie v tichej lokalite starého sídliska v Prievidzi, s pohodlným parkovaním priamo pred bytovým domom. V byte sa nachádzajú plastové okná, murovaná kúpeľňa spojená s toaletou oddelenou múrikom, vaňou, veľkou výhodou je okno, krásne keramické podlahy v kuchyni a na chodbe, plávajúca podlaha v ostatných miestnostiach, interiérové dvere s obložkami a bezpečnostné dvere. V kuchyni je pekná, na mieru zhotovená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, plynová varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, tiež nechýba umývačka riadu, stôl, 4 stoličky a samostatne stojaca veľká chladnička s mrazničkou a veľkou výhodou je špajza. DISPOZÍCIA, ZARIADENIE A VYBAVENIE BYTU: Dôležitý je vzhľad bytu. Byt vás úplne očarí, prídete a bývate. Príjemným bonusom je pre vás fakt, že byt sa prenajíma zariadený . Bývať v ňom môžete skutočne bez starostí a hneď. K prednostiam bytu patrí jeho svetlosť a dispozičné riešenie. Orientácia bytu je na východnú a západnú stranu. Obývacia izba je centrálny priestor celého bytu s pekným výhľadom. Očarí vás krásna nová sedacia súprava v rustikálnom štýle, kde je súčasťou konfernečný stolík, komoda, televízor, stolík pod televízor. Vkusne ladená kuchyňa bola navrhnutá na mieru, kde sa počítalo s využitím každého m2. Vstavané spotrebiče, ako je plynová varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, umývačka riadu, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou. V spálni sa nachádza manželská posteľ, vstavaná skriňa s veľkým zrkadlom a komoda. Kúpeľňa je spojená s toaletou oddelenou múrikom, vaňou, umývadlom a zrkadlom umiestneným nad umývadlom a tiež veľkou výhodou je okno. Samozrejmosťou je práčka a skrinka na odkladanie potrebných kozmetických prípravkov. K bytu prislúcha jedna látková pivnica Bytový dom: Bytový dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, kde boli vymenené vstupné dvere a elektronický vrátnik. Dom pozostáva zo štyroch vchodov a štyroch nadzemných poschodí, bez výťahu, plastové vchodové dvere. Parkovanie je bezproblémové, verejné na priľahlej ceste. Byt je k dispozícii ihneď. Adresa bytu: staré sídlisko, ul B.Bjornsona 46, Prievidza Poloha bytového domu poteší hlavne rodičov, do Základnej školy a škôlky to deti majú doslova na skok. Detské ihriská, či prechádzky do neďalekého mestského parku je isto výhodou, jednoducho miesto pre rodinné