inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAJ 3+1i byt pri Jakubovom nám., čerstvá rekonštrukcia

Kategória: Byty

Krásny mestský 3-izbový byt SIESTA V MESTE na Lazaretskej ulici, v blízkosti “Jakubáku” vás na prvý pohľad očarí svojim priestorom s rozlohou takmer 70 m2 s tromi izbami, modernou kuchyňou a rekonštrukciou, ktorá rešpektuje historický charakter celého domu.

Ďalším lákadlom tohto bytu je prístup na tichý a upravený dvor so záhradou, doslova oázou uprostred mesta, takže toto bývanie pôsobí takmer ako rodinný dom uprostred mesta. Byt je vhodný pre ľudí, ktorých láka historický nádych bytu a ocenia lokalitu v okolí Jakubovho námestia so všetkými vymoženosťami centra mesta. Nachádza sa na prízemí staršieho ale udržiavaného tehlového domu.

Suterénny multifunkčný priestor má plochu cca 20 m2 , sprchu, toaletu, prípravu na kuchynku a je možné dobudovať aj saunu.

Súčasťou kompletnej rekonštrukcie tohto bytu v ŠTANDARDE GENEREA sú nové obklady, dlažby, sanita, príprava na práčku, interiérové dvere, nové stierky, maľovky, sadrokartónové stropy, kompletné osvetlenie bytu a vstavané skrine. Súčasťou štandardu je aj nová kuchyňa IKEA so vstavanými spotrebičmi - teplovzdušná rúra, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, odsávač pár a chladnička s mrazničkou.

Dekorácie, doplnky a nábytok sú súčasťou home stagingu, slúžia na profesionálnu prezentáciu bytu a nie sú predmetom predaja.

Všetky prezentované fotografie, video a 3D prehliadka na stránke odzrkadľujú skutočný stav ponúkanej nehnuteľnosti

ZÁKLADNÉ ÚDAJE

Poschodie: 1. NP
Celková plocha: 90,10 m2
Úžitková plocha: 90,10 m2 ( byt – 69,8 m2 )
Pivnica: 20,30 m2
Orientácia: S, J
Internet: Telecom, Orange, UPC
Parkovanie: verejné

VYBAVENIE V CENE BYTU

Bezpečnostné dvere
Vstavané skrine
Plynový kotol
Kúpeľňa - vaňa, umývadlo, zrkadlo s osvetlením
Nová kuchynská linka so spotrebičmi - indukčná / sklokeramická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, vstavaná chladnička s mrazničkou, digestor, umývačka riadu, príprava na práčku
Nové interiérové dvere
Osvetlenie celého bytu
Nové dlažby, podlahy, sanita, obklady
Veľký suterénny priestor so sprchou, toaletou, umývadlom, prípravou na kuchynku
PREDAJ 3+1i byt pri Jakubovom nám., čerstvá rekonštrukcia
Podobné inzeráty
AXIS REAL | PEKNÝ 2-izbový byt s VEĽKOU TERASOU, Grösslingov
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NA: POPIS BYTU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom PEKNÝ 2-izbový TEHLOVÝ byt s VEĽKOU TERASOU v lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici GRÖSSLINGOVÁ. Byt má celkovú výmeru 55 m2 (byt 41 m2, terasa 14 m2) a nachádza sa na 1. poschodí v 5 poschodovom bytovom dome s VÝŤAHOM a VLASTNOU KOTOLŇOU. Byt je orientovaný do TICHÉHO DVORA, čo zaručuje pokoj a súkromie. Dispozícia: obývacia izba prepojená s kuchyňou a s východom na terasu, spálňa spojená s kúpeľňou so sprchovacím kútom, samostatné WC, predsieň a chodba. Všetky miestnosti sú premyslene usporiadané s dôrazom na komfort a pohodlie. Výhody: ❶ Centrum mesta ❷ Kompletná rekonštrukcia ❸ Veľká terasa ❹ Zariadený STAV BYTU: Byt je po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII. Sú v ňom laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou a bezpečnostné vchodové dvere. Čaro bytu dotvárajú DREVENÉ OKNÁ. Prenajíma sa ZARIADENÝ moderným nábytkom, rozťahovacou sedačkou, televízorom, DVD prehrávačom a kuchyňou plne vybavenou spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, plynová varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a digestor). V kúpeľni sa nachádza automatická práčka. Dostatok úložného priestoru zabezpečuje veľká vstavaná skriňa, ktorá je umiestnená v spálni. Doplňujúce informácie o značkách elektrických spotrebičoch sú uložené vo virtuálnej prehliadke v zelených bodoch. PLATBY: Mesačné nájomné je vo výške 570,- EUR + energie vo výške 150,- EUR. V CENE NÁJMU JE INTERNET a KÁBLOVÁ TELEVÍZIA. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac vo výške 720,- EUR, depozit vo výške 720,- EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 360,- EUR. Byt je voľný IHNEĎ. LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v úplnom CENTRE MESTA v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Najbližšie potraviny sú od domu len 160 metrov. Obľúbené novootvorené obchodné centrum NIVY je vzdialené 5 min. chôdze. Do obchodného centra EUROVEA alebo do historickej pešej zóny cesta chôdzou trvá 10 min. Neďaleko sa tiež nachádza obchodný dom PRIOR, v ktorom je veľké množstvo prevádzok a obchodov vrátane TESCA. Hneď vedľa sú potraviny LIDL a YEME. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádzajú parky na JAKUBOVOM NÁMESTÍ a DUNAJSKEJ ULICI, v ktorom je aj známy MEŠTIANSKY PIVOVAR. Hneď vedľa neho je FITNESS so squashovými dvorcami a lezeckou stenou. Neďaleká MEDICKÁ ZÁHRADA ponúka možnosť športu a oddychu. Výborná dostupnosť je nie len na MHD, ale aj autom na diaľničný obchvat. Nezmeškajte príležitosť vidieť tento pekný byt osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás! / 2-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / GRÖSSLINGOVÁ ULICA / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / ZARIADENÝ / TERASA / VÝŤAH / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom re
ŽIADANÝ 3izb S LOGGIOU ČERSTVÁ REKONŠTR UŽHORODSKÁ
TUŹÍTE PO VYSNÍVANOM BYTE, KTORÝ BY STE NEREKONŚTRUOVALI A DO KTORÉHO BY STE SA IHNEĎ NASŤAHOVALI? Byt je tichý a priestranný, ponúka nadštandardné bývanie aj pre náročnejšieho klienta, ktorý ocení jeho polohu, dizajn a kvalitu materiálov použitých pri zariaďovaní. Predáme veľký 3 izbový byt v Košiciach na Užhorodskej. Benefitom tejto nehnuteľnosti JE ČERSTVÁ KVALITNÁ kompletná rekonštrukcia vrátane dispozičných zmien. Byt sa nachádza na 1. Poschodí, má 69 m2+LOGGIA, pivnicu. V V byte prebehla ČERSTVÁ KOMPLETNÁ REKONŚTRUKCIA:nová elektroinštalacia, murované jadro, nové obklady, dlažby, vaňa, umývadlo, WC, podhľady s bodovými svetlami v celom byte, plastové okná, nové omietky, plávajúce podlahy, dvere s obložkovými zárubňami, nová kuchynská linka so vstavanou rúrou, plynová varná platňa, práčka. Nové rozvody vody, odpadu, nové elektrické vedenie. Obhliadka bytu viac napovie... Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA... V okolí bytového domu je množstvo zelene, veľké parkovisko pred bytovým domom s dostatočnou kapacitou, detské ihriská, zdravotnícke zariadenie, obchody, služby. PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME AUTORIZÁCIU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO....SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI... S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. VŠETKY INFO VÁM RADÁ POSKYTNE CERTIFIKOVANÝ REALITNÝ MAKLÉR NARKS ALICA SYZONOVÁ na TEL..
Predám 1i byt s presklenou lodžiou KE-KVP
Predám priestranný, veľmi úsporný 1 izbový byt s presklenou lodžiou v Košiciach na sídlisku KVP, ul. Húskova 3. 2. poschodie, pod bytom je byt V blízkosti miestný úrad, Lidl, Billa, pošta, školy, škôlka, zastávka MHD, kostol, poliklinika, nabíjačka elektromobilov. Dobré parkovanie. Orientácia východ. Príjemné prostredie, výhľad do parku na zeleň. Zateplený blok, presklená lodžia udržiava príjemnú klímu v byte v zime, aj v lete, čo výrazne znižuje náklady na kúrenie - zaťahovacie sklá, dobre vetrateľné Bezbariérový prístup, 2 nové nákladné výťahy v rovine bytu, žiadne medziposchodia, čo umožňuje pohodlné sťahovanie. Oddelené schodište chodbou a dverami, žiaden hluk od schodov. Menená dispozícia, kuchynka cca 2.8x2.6m, Izba 4x5m, presklená lodžia 4m. Obytná miestnosť rozlohou najväčšia v momentálnej ponuke 1izbových bytov. Veľkosť izby umožňuje rozdeliť ju na dennú a nočnú časť. Vhodný ako štartovací byt pre mladú rodinku. Vyhľadávaná lokalita na prenájom. Byt je po čerstvej rekonštrukcii - elektrina, voda, stierky, znížený strop, dlažba, plávajúca podlaha, zaťahovacie presklenie lodžie, kuchynská linka, nové, nepoužité elektrospotrebiče: el. rúra na pečenie, indukčné platničky, umývačka riadu, digestor atď. Veľmi nízke mesačné náklady, menej ako 100€ komplet s energiami. Zastávka MHD 100m. Napriek tomu, že ide o jednoizbový byt, poskytuje množstvo úložného priestoru. Do izby je možné umiestniť 4,5m vstavanú skriňu, množstvo priestoru ponúka aj lodžia, tiež horné skrinky kuch. linky sú zväčšené a ďalšie možnosti sú aj v kúpelni. K bytu prislúcha pivnica a možnosť uloženia bicykla, alebo kočíka v "kočikárni". Kvalitná, čerstvá rekonštrukcia. Dohodnite si nezáväznú obhliadku. Byt je bez tiarch. Hypoúver možný. O služby realitných sprostredkovateľov nemám záujem. Úžitková plocha: 32m2 Poschodie: 2. Kompletná rekonštrukcia MHD: 100m Elektrospotrebiče: áno Lodžia: áno, 4m, zásuvné presklenie Pivnica: áno Kočikáreň: áno Obchody, pošta, lekári, školy VÝHODY BYTU: - rozloha izby - možnosť opticky oddeliť na dennú a nočnú časť - čerstvá kompletná rekonštrukcia - nové elektrospotrebiče - skutočne nízke náklady - blízkosť zastávky MHD - výhľad z okna na zeleň - stromy - orientácia - východ, v lete sa neprehrieva - presklená vetrateľná lodžia - v zime izoluje a udržiava príjemnú teplotu v byte aj bez kúrenia - 2 nákladné výťahy v rovine bytu - ooddelené schodište - dobré parkovanie - vyhľadávaná lokalita - jeden z najlepších 1 izbových bytov v súšasnej ponuke. Príďte sa presvedčiť :)
Predám 1i byt s presklenou lodžiou Ke-KVP
Predám priestranný, veľmi úsporný 1 izbový byt s presklenou lodžiou v Košiciach na sídlisku KVP, ul. Húskova 3. 2. poschodie, pod bytom je byt V blízkosti miestný úrad, Lidl, Billa, pošta, školy, škôlka, zastávka MHD, kostol, poliklinika, nabíjačka elektromobilov. Dobré parkovanie. Orientácia východ. Príjemné prostredie, výhľad do parku na zeleň. Zateplený blok, presklená lodžia udržiava príjemnú klímu v byte v zime, aj v lete, čo výrazne znižuje náklady na kúrenie - zaťahovacie sklá, dobre vetrateľné Bezbariérový prístup, 2 nové nákladné výťahy v rovine bytu, žiadne medziposchodia, čo umožňuje pohodlné sťahovanie. Oddelené schodište chodbou a dverami, žiaden hluk od schodov. Menená dispozícia, kuchynka cca 2.8x2.6m, Izba 4x5m, presklená lodžia 4m. Obytná miestnosť rozlohou najväčšia v momentálnej ponuke 1izbových bytov. Veľkosť izby umožňuje rozdeliť ju na dennú a nočnú časť. Vhodný ako štartovací byt pre mladú rodinku. Vyhľadávaná lokalita na prenájom. Byt je po čerstvej rekonštrukcii - elektrina, voda, stierky, znížený strop, dlažba, plávajúca podlaha, zaťahovacie presklenie lodžie, kuchynská linka, nové, nepoužité elektrospotrebiče: el. rúra na pečenie, indukčné platničky, umývačka riadu, digestor atď. Veľmi nízke mesačné náklady, menej ako 100€ komplet s energiami. Zastávka MHD 100m. Napriek tomu, že ide o jednoizbový byt, poskytuje množstvo úložného priestoru. Do izby je možné umiestniť 4,5m vstavanú skriňu, množstvo priestoru ponúka aj lodžia, tiež horné skrinky kuch. linky sú zväčšené a ďalšie možnosti sú aj v kúpelni. K bytu prislúcha pivnica a možnosť uloženia bicykla, alebo kočíka v "kočikárni". Kvalitná, čerstvá rekonštrukcia. Dohodnite si nezáväznú obhliadku. Byt je bez tiarch. Hypoúver možný. O služby realitných sprostredkovateľov nemám záujem. Úžitková plocha: 32m2 Poschodie: 2. Kompletná rekonštrukcia MHD: 100m Elektrospotrebiče: áno Lodžia: áno, 4m, zásuvné presklenie Pivnica: áno Kočikáreň: áno Obchody, pošta, lekári, školy VÝHODY BYTU: - rozloha izby - možnosť opticky oddeliť na dennú a nočnú časť - čerstvá kompletná rekonštrukcia - nové elektrospotrebiče - skutočne nízke náklady - blízkosť zastávky MHD - výhľad z okna na zeleň - stromy - orientácia - východ, v lete sa neprehrieva - presklená vetrateľná lodžia - v zime izoluje a udržiava príjemnú teplotu v byte aj bez kúrenia - 2 nákladné výťahy v rovine bytu - ooddelené schodište - dobré parkovanie - vyhľadávaná lokalita - jeden z najlepších 1 izbových bytov v súčasnej ponuke. Príďte sa presvedčiť :)
Predám 1i byt s presklenou lodžiou Ke-KVP
Predám priestranný, veľmi úsporný 1 izbový byt s presklenou lodžiou v Košiciach na sídlisku KVP, ul. Húskova 3. 2. poschodie, pod bytom je byt V blízkosti miestný úrad, Lidl, Billa, pošta, školy, škôlka, zastávka MHD, kostol, poliklinika, nabíjačka elektromobilov. Dobré parkovanie. Orientácia východ. Príjemné prostredie, výhľad do parku na zeleň. Zateplený blok, presklená lodžia udržiava príjemnú klímu v byte v zime, aj v lete, čo výrazne znižuje náklady na kúrenie - zaťahovacie sklá, dobre vetrateľné Bezbariérový prístup, 2 nové nákladné výťahy v rovine bytu, žiadne medziposchodia, čo umožňuje pohodlné sťahovanie. Oddelené schodište chodbou a dverami, žiaden hluk od schodov. Menená dispozícia, kuchynka cca 2.8x2.6m, Izba 4x5m, presklená lodžia 4m. Obytná miestnosť rozlohou najväčšia v momentálnej ponuke 1izbových bytov. Veľkosť izby umožňuje rozdeliť ju na dennú a nočnú časť. Vhodný ako štartovací byt pre mladú rodinku. Vyhľadávaná lokalita na prenájom. Byt je po čerstvej rekonštrukcii - elektrina, voda, stierky, znížený strop, dlažba, plávajúca podlaha, zaťahovacie presklenie lodžie, kuchynská linka, nové, nepoužité elektrospotrebiče: el. rúra na pečenie, indukčné platničky, umývačka riadu, digestor atď. Veľmi nízke mesačné náklady, menej ako 100€ komplet s energiami. Zastávka MHD 100m. Napriek tomu, že ide o jednoizbový byt, poskytuje množstvo úložného priestoru. Do izby je možné umiestniť 4,5m vstavanú skriňu, množstvo priestoru ponúka aj lodžia, tiež horné skrinky kuch. linky sú zväčšené a ďalšie možnosti sú aj v kúpelni. K bytu prislúcha pivnica a možnosť uloženia bicykla, alebo kočíka v "kočikárni". Kvalitná, čerstvá rekonštrukcia. Dohodnite si nezáväznú obhliadku. Byt je bez tiarch. Hypoúver možný. V cene kompletný právny servis, posudok, katastrálne poplatky. Možná pomoc s vybavením hypoúveru. Úžitková plocha: 32m2 Poschodie: 2. Kompletná rekonštrukcia MHD: 100m Elektrospotrebiče: áno Lodžia: áno, 4m, zásuvné presklenie Pivnica: áno Kočikáreň: áno Obchody, pošta, lekári, školy VÝHODY BYTU: - rozloha izby - možnosť opticky oddeliť na dennú a nočnú časť - čerstvá kompletná rekonštrukcia - nové elektrospotrebiče - skutočne nízke náklady - blízkosť zastávky MHD - výhľad z okna na zeleň - stromy - orientácia - východ, v lete sa neprehrieva - presklená vetrateľná lodžia - v zime izoluje a udržiava príjemnú teplotu v byte aj bez kúrenia - 2 nákladné výťahy v rovine bytu - ooddelené schodište - dobré parkovanie - vyhľadávaná lokalita - jeden z najlepších 1 izbových bytov v súčasnej ponuke. Príďte sa presvedčiť :)
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3