inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova

Kategória: Byty

Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie.

Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami.
V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor.
V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné.
V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine.

Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €.

O DOME
Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory.

OKOLIE:
Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i.

CENA:
Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru.

Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii.

Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis
Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA
Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Podobné inzeráty
Byt Bratislava-Petržalka
Najnižšie podanie 33 000,00 Dátum a čas dražby: 28.02.2023 18:00 Miesto dražby Bytové družstvo Petržalka, Budatínska 1, 851 05 Bratislava, priestor na 1. poschodí administratívnej budovy BD Petržalka, Bratislavský kraj. Dražobná zábezpeka 9 000,00 Dobrovolná dražba Áno Dátum 1. verejnej obhliadky 09.02.2023 17:30 Dátum 2. verejnej obhliadky 21.02.2023 17:30 Vlastná pohľadávka v majetku Bytového družstva Petržalka, družstva, sídlo: Budatínska č. 1, 851 05 Bratislava, IČO: 00 169 765 v celkovej hodnote 1.296,26 EUR. Pohľadávka sa viaže k 1 - izbovému bytu č. 96 na 9. p., vchod Fedinova 16, v bytovom dome súpisné č. 1083, postavenom na parcelách registra "C" evidovaných na katastrálnej mape pod parcelným č. 3455, 3456, ktorý je evidovaný na LV č. 2513, vedenom Okresným úradom Bratislava, okres: Bratislava V, obec: Bratislava-Petržalka, katastrálne územie: Petržalka. K predmetnému bytu prislúcha podiel priestoru na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve o veľkosti . Právo stať sa členom Bytového družstva Petržalka, družstva, sídlo: Budatínska č. 1, 851 05 Bratislava, IČO: 00 169 765 na základe a za podmienok stanovených uznesením Bytového družstva Petržalka č. 175/09/14 zo dňa 25. 09. 2014 a platných Stanov Bytového družstva Petržalka, spolu s užívacím právom - právom nájmu k predmetnému bytu na dobu neurčitú a za zmluvných podmienok podľa nájomnej zmluvy Bytového družstva Petržalka. Uznesenie Bytového družstva Petržalka č. 175/09/14 zo dňa 25. 09. 2014: „Predstavenstvo BD Petržalka s c h v a ľ u j e prijať za člena Bytového družstva Petržalka úspešného vydražiteľa práva stať sa členom Bytového družstva Petržalka, za podmienky, že tento včas a riadne uhradí cenu dosiahnutú vydražením a požiada o prijatie za člena a uzavrieť s touto osobou nájomnú zmluvu na dobu neurčitú ku konkrétnemu družstevnému bytu alebo garáži.“ Právo nájmu vznikne uzatvorením nájomnej zmluvy Bytového družstva Petržalka s vydražiteľom s dobou nájmu neurčitou, uzatvorenou v súlade s príslušnými ustanoveniami Občianskeho zákonníka v platnom znení k predmetnému bytu. Anuita je splatená.
Byt Bratislava-Petržalka
Najnižšie podanie 33 000,00 Dátum a čas dražby: 28.02.2023 18:00 Miesto dražby Bytové družstvo Petržalka, Budatínska 1, 851 05 Bratislava, priestor na 1. poschodí administratívnej budovy BD Petržalka, Bratislavský kraj. Dražobná zábezpeka 9 000,00 Dobrovolná dražba Áno Vlastná pohľadávka v majetku Bytového družstva Petržalka, družstva, sídlo: Budatínska č. 1, 851 05 Bratislava, IČO: 00 169 765 v celkovej hodnote 1.296,26 EUR. Pohľadávka sa viaže k 1 - izbovému bytu č. 96 na 9. p., vchod Fedinova 16, v bytovom dome súpisné č. 1083, postavenom na parcelách registra "C" evidovaných na katastrálnej mape pod parcelným č. 3455, 3456, ktorý je evidovaný na LV č. 2513, vedenom Okresným úradom Bratislava, okres: Bratislava V, obec: Bratislava-Petržalka, katastrálne územie: Petržalka. K predmetnému bytu prislúcha podiel priestoru na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve o veľkosti . Právo stať sa členom Bytového družstva Petržalka, družstva, sídlo: Budatínska č. 1, 851 05 Bratislava, IČO: 00 169 765 na základe a za podmienok stanovených uznesením Bytového družstva Petržalka č. 175/09/14 zo dňa 25. 09. 2014 a platných Stanov Bytového družstva Petržalka, spolu s užívacím právom - právom nájmu k predmetnému bytu na dobu neurčitú a za zmluvných podmienok podľa nájomnej zmluvy Bytového družstva Petržalka. Uznesenie Bytového družstva Petržalka č. 175/09/14 zo dňa 25. 09. 2014: „Predstavenstvo BD Petržalka s c h v a ľ u j e prijať za člena Bytového družstva Petržalka úspešného vydražiteľa práva stať sa členom Bytového družstva Petržalka, za podmienky, že tento včas a riadne uhradí cenu dosiahnutú vydražením a požiada o prijatie za člena a uzavrieť s touto osobou nájomnú zmluvu na dobu neurčitú ku konkrétnemu družstevnému bytu alebo garáži.“ Právo nájmu vznikne uzatvorením nájomnej zmluvy Bytového družstva Petržalka s vydražiteľom s dobou nájmu neurčitou, uzatvorenou v súlade s príslušnými ustanoveniami Občianskeho zákonníka v platnom znení k predmetnému bytu. Anuita je splatená.
3-izb. byt Lenárdova ul. – Petržalka
GRAFT ponúka 3-izb. byt Lenárdova ul. – Petržalka v OV, 69 m2, 10/12, loggia , výťah, pivnica. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. Rekonštrukcie sa robila pred 10 rokmi, robila sa nová elektrika, komplet prerobená kúpelňa, WC, kuchynská linka, dlažba v kuchyni, v celom byte sú plastové okná, loggia je zasklená Dispozícia bytu: vstupná chodba, spoločenská miestnosť , 3 samostatné izby, kuchyňa, kúpelňa, samostatné WC. Bytový dom je komplet po rekonštrukcii, zateplený, vstup do domu na čip, komplet zrekonštruované spoločné priestory, komplet výmena potrubí v stupačkách. Byt sa nachádza vo vežiaku. Orientácia bytu : byt má výhľad do otvoreného priestoru na rodinné domy a do vnútro – bloku. Lokalita: Bytový dom sa nachádza v lukratívnej lokalite, s kompletnou občianskou vybavenosťou , rýchle napojenie na dialničný obchvat , rýchla dostupnosť do centra Ba , blízko MHD, obchody a služby, Zdravotné stredisko , škola , škôlka. Lokalita ponúka pekné prostredie pre aktívny oddych alebo rodinné prechádzky , pár minút pešo sa nachádza park Janka Kráľa, Tyršovo nábrežie, hrádza popri Dunaju. Energetický certifikát nedodaný. V prípade akýchkoľvek otázok ma môžete kedykoľvek kontaktovať na tel. číslo : .
3-izb. byt Lenárdova ul. – Petržalka
GRAFT ponúka 3-izb. byt Lenárdova ul. – Petržalka v OV, 69 m2, 10/12, loggia , výťah, pivnica. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. Rekonštrukcie sa robila pred 10 rokmi, robila sa nová elektrika, komplet prerobená kúpelňa, WC, kuchynská linka, dlažba v kuchyni, v celom byte sú plastové okná, loggia je zasklená Dispozícia bytu: vstupná chodba, spoločenská miestnosť , 3 samostatné izby, kuchyňa, kúpelňa, samostatné WC. Bytový dom je komplet po rekonštrukcii, zateplený, vstup do domu na čip, komplet zrekonštruované spoločné priestory, komplet výmena potrubí v stupačkách. Byt sa nachádza vo vežiaku. Orientácia bytu : byt má výhľad do otvoreného priestoru na rodinné domy a do vnútro – bloku. Lokalita: Bytový dom sa nachádza v lukratívnej lokalite, s kompletnou občianskou vybavenosťou , rýchle napojenie na dialničný obchvat , rýchla dostupnosť do centra Ba , blízko MHD, obchody a služby, Zdravotné stredisko , škola , škôlka. Lokalita ponúka pekné prostredie pre aktívny oddych alebo rodinné prechádzky , pár minút pešo sa nachádza park Janka Kráľa, Tyršovo nábrežie, hrádza popri Dunaju. V prípade akýchkoľvek otázok ma môžete kedykoľvek kontaktovať na tel. číslo : .
Na predaj krásny 3 izbový byt ul. Lenardova BA Petržalka
EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj krásny priestranný 3 izbový byt o výmere 72,84 m2 a loggie o výmere 5,15 m2 na ul. Lenardova v Bratislave V na začiatku Petržalky. Byt pozostáva z 3 samostatných nepriechodných izieb, haly, predsiene, samostatnej kuchyne, kúpeľne, wc, pivnice a loggie s výhľadom na zeleň a Bratislavský hrad. 3D virtuálna prehliadka: Byt sa nachádza sa na 6.posch. /12.p. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii: plastové okná, 2x vstavaná skriňa (v hale), plávajúce podlahy v izbách, v ostatných miestnostiach keramická dlažba, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, digestor, plyn. varná doska, el. rúra, mikrovlnná rúra), samostatná chladnička s mrazničkou, murované jadro, nové el. rozvody v kuchyni, kúpeľni a wc, nová rozvodná centrálna skriňa, vykachličkovaná loggia. Hneď vedľa bytu sa nachádza veľká pivnica s prívodom elektriny. Dom má 2x výťah, je zateplený, má zateplené loggie (vrátane fixácie a prekotvenia), vymenené stúpačky, kamerový systém, výborná poloha. Okolie: vyhľadávaná lokalita, výborná občianska vybavenosť, pod domom potraviny Billa a Kraj, lekáreň, 4 školy do 200m (Merkury, Einsteinova, Nobelovo, Gercenova), MŠ do 400m (Pečnianska, Röntgenova), 2 voľne dostupné bežecké okruhy pri školách, v blízkosti obchodné centrum AUPARK, banky, výstavisko Incheba Expo, obchody, reštaurácie, zdravotné stredisko Šustekova, pošta, rezidentné parkovanie pred domom, zastávky MHD, veľa zelene, blízkosť hrádze na korčuľovanie a bicyklovanie, Pečniansky les, Sad Janka Kráľa, rýchla dostupnosť do mesta a rýchle napojenie von z mesta cez obchvat. Cena: 209.900,- EUR, možnosť kúpy aj na hypoúver, v cene sú zahrnuté služby RK: - komplexný právny servis - vypracovanie všetkých typov zmlúv - komplexný finančný servis – vybavenie hypotekárnych úverov a poistení nehnuteľností - poplatky spojené s notárskym overovaním podpisov na kúpnych zmluvách - správny poplatok pri prevode vlastníckeho práva vo výške 66,-Eur na katastrálnom úrade za kúpne zmluvy Kontakt: Tomáš Janek, 0903 73 85 99, tomas.janek9@, janek@ Mgr. Anetta Vlčáková, 0905 83 33 44, anetta.vlcakova@, vlcakova@
Na predaj krásny 3 izbový byt ul. Lenardova BA Petržalka
EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj krásny priestranný 3 izbový byt o výmere 72,84 m2 a loggie o výmere 5,15 m2 na ul. Lenardova v Bratislave V na začiatku Petržalky. Byt pozostáva z 3 samostatných nepriechodných izieb, haly, predsiene, samostatnej kuchyne, kúpeľne, wc, pivnice a loggie s výhľadom na zeleň a Bratislavský hrad. 3D virtuálna prehliadka: Byt sa nachádza sa na 6.posch. /12.p. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii: plastové okná, 2x vstavaná skriňa (v hale), plávajúce podlahy v izbách, v ostatných miestnostiach keramická dlažba, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, digestor, plyn. varná doska, el. rúra, mikrovlnná rúra), samostatná chladnička s mrazničkou, murované jadro, nové el. rozvody v kuchyni, kúpeľni a wc, nová rozvodná centrálna skriňa, vykachličkovaná loggia. Hneď vedľa bytu sa nachádza veľká pivnica s prívodom elektriny. Dom má 2x výťah, je zateplený, má zateplené loggie (vrátane fixácie a prekotvenia), vymenené stúpačky, kamerový systém, výborná poloha. Okolie: vyhľadávaná lokalita, výborná občianska vybavenosť, pod domom potraviny Billa a Kraj, lekáreň, 4 školy do 200m (Merkury, Einsteinova, Nobelovo, Gercenova), MŠ do 400m (Pečnianska, Röntgenova), 2 voľne dostupné bežecké okruhy pri školách, v blízkosti obchodné centrum AUPARK, banky, výstavisko Incheba Expo, obchody, reštaurácie, zdravotné stredisko Šustekova, pošta, rezidentné parkovanie pred domom, zastávky MHD, veľa zelene, blízkosť hrádze na korčuľovanie a bicyklovanie, Pečniansky les, Sad Janka Kráľa, rýchla dostupnosť do mesta a rýchle napojenie von z mesta cez obchvat. Cena: 209.900,- EUR, možnosť kúpy aj na hypoúver, v cene sú zahrnuté služby RK: - komplexný právny servis - vypracovanie všetkých typov zmlúv - komplexný finančný servis – vybavenie hypotekárnych úverov a poistení nehnuteľností - poplatky spojené s notárskym overovaním podpisov na kúpnych zmluvách - správny poplatok pri prevode vlastníckeho práva vo výške 66,-Eur na katastrálnom úrade za kúpne zmluvy Kontakt: Tomáš Janek, 0903 73 85 99, tomas.janek9@, janek@ Mgr. Anetta Vlčáková, 0905 83 33 44, anetta.vlcakova@, vlcakova@