inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj - 4izbová novostvaba 125m2 +záhradka 300m2, 3statia

Kategória: Domy

Objekt rodinného domu je dvojpodlažnou stavbou. Rodinný dom tvoria tri samostatné bytové jednotky (byt ,,X", byt ,,Y" a byt "Z") so samostatnými vstupmi zo spoločnej komunikácie. Byty sú riešené ako mezonetové, s dennou časťou na prízemí a izbami na poschodí. Ku každému bytu prináleží terasa, záhrada a odstavná plocha pre 3 motorové vozidlá.

BYT X – štvorizbový dvojpodlažný byt. Cez spoločnú chodbu sa vstupuje do vstupnej haly. 1. Nadzemné poschodie je riešené ako denná časť bytu obývacia hala prepojená s jedálňou a kuchyňou. Na prízemí sa nachádza ešte technická miestnosť, wc a sklad pod schodiskom. Prechod do 2.nadzemného podlažia je pomocou schodiska. Izby sú prístupné chodbou, tak isto aj kúpeľňa s WC a šatník. Nočná časť obsahuje tri izby - spálňa a dve detské izby. K bytu prináleží terasa a záhrada. Bytová jednotka je určená pre 4 obyvateľov.
Celková podlahová plocha bytu je 109,5m2
Plocha obytných miestností = 66,7 m2
Plocha príslušenstva bytu = 42,8 m2

BYT Y – štvorizbový dvojpodlažný byt. Cez spoločnú chodbu sa vstupuje do vstupnej haly. 1. Nadzemné poschodie je riešené ako denná časť bytu obývacia hala prepojená s jedálňou a kuchyňou. Na prízemí sa nachádza ešte technická miestnosť, wc a sklad pod schodiskom. Prechod do 2.nadzemného podlažia je pomocou schodiska. Izby sú prístupné chodbou, tak isto aj kúpeľňa s WC a šatník. Nočná časť obsahuje tri izby - spálňa a dve detské izby. K bytu prináleží terasa a záhrada. Bytová jednotka je určená pre 4 obyvateľov.
Celková podlahová plocha bytu je 105,4m2
Plocha obytných miestností = 62,9 m2
Plocha príslušenstva bytu = 42,5 m2

BYT Z – štvorizbový dvojpodlažný byt. Cez spoločnú chodbu sa vstupuje do vstupnej haly. 1. Nadzemné poschodie je riešené ako denná časť bytu obývacia hala prepojená s jedálňou a kuchyňou. Na prízemí sa nachádza ešte technická miestnosť, wc a sklad pod schodiskom. Prechod do 2.nadzemného podlažia je pomocou schodiska. Izby sú prístupné chodbou, tak isto aj kúpeľňa s WC a šatník. Nočná časť obsahuje tri izby - spálňa a dve detské izby. K bytu prináleží terasa a záhrada. Bytová jednotka je určená pre 4 obyvateľov.
Celková podlahová plocha bytu je 109,5m2
Plocha obytných miestností = 66,7 m2
Plocha príslušenstva bytu = 42,8 m2

SPOLOČNÝ PRIESTOR - CHODBA – v 1.n.p. hlavný vstup do rodinného domu. Slúži ako spoločná komunikácia z ktorej sa vstupuje do jednotlivých bytov.
Obhliadky možné aj počas víkendov!!!
V cene kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, preberací protokol, úhrada poplatku pri prevode vlastníckych prav.
Zabezpečenie znaleckého posudku a hypotekárneho poradcu.

Termín ukončenia: 5/2023

Neváhajte a kontaktujte nás na tel. č.
Predaj - 4izbová novostvaba 125m2 +záhradka 300m2, 3statia
Podobné inzeráty
EXKLUZÍVNE  Predaj - 4izbová novostvaba 125m2 so záhradko
Red Knigt ponúka - predaj 2 RD s 3.b.j. v tichej časti obce Trnávka. Objekt rodinného domu je dvojpodlažnou stavbou. Rodinný dom tvoria tri samostatné bytové jednotky (byt ,,X", byt ,,Y" a byt "Z") so samostatnými vstupmi zo spoločnej komunikácie. Byty sú riešené ako mezonetové, s dennou časťou na prízemí a izbami na poschodí. Ku každému bytu prináleží terasa, záhrada a odstavná plocha pre 3 motorové vozidlá. BYT X – štvorizbový dvojpodlažný byt. Cez spoločnú chodbu sa vstupuje do vstupnej haly. 1. Nadzemné poschodie je riešené ako denná časť bytu obývacia hala prepojená s jedálňou a kuchyňou. Na prízemí sa nachádza ešte technická miestnosť, wc a sklad pod schodiskom. Prechod do 2.nadzemného podlažia je pomocou schodiska. Izby sú prístupné chodbou, tak isto aj kúpeľňa s WC a šatník. Nočná časť obsahuje tri izby - spálňa a dve detské izby. K bytu prináleží terasa a záhrada. Bytová jednotka je určená pre 4 obyvateľov. Celková podlahová plocha bytu je 109,5m2 Plocha obytných miestností = 66,7 m2 Plocha príslušenstva bytu = 42,8 m2 BYT Y – štvorizbový dvojpodlažný byt. Cez spoločnú chodbu sa vstupuje do vstupnej haly. 1. Nadzemné poschodie je riešené ako denná časť bytu obývacia hala prepojená s jedálňou a kuchyňou. Na prízemí sa nachádza ešte technická miestnosť, wc a sklad pod schodiskom. Prechod do 2.nadzemného podlažia je pomocou schodiska. Izby sú prístupné chodbou, tak isto aj kúpeľňa s WC a šatník. Nočná časť obsahuje tri izby - spálňa a dve detské izby. K bytu prináleží terasa a záhrada. Bytová jednotka je určená pre 4 obyvateľov. Celková podlahová plocha bytu je 105,4m2 Plocha obytných miestností = 62,9 m2 Plocha príslušenstva bytu = 42,5 m2 BYT Z – štvorizbový dvojpodlažný byt. Cez spoločnú chodbu sa vstupuje do vstupnej haly. 1. Nadzemné poschodie je riešené ako denná časť bytu obývacia hala prepojená s jedálňou a kuchyňou. Na prízemí sa nachádza ešte technická miestnosť, wc a sklad pod schodiskom. Prechod do 2.nadzemného podlažia je pomocou schodiska. Izby sú prístupné chodbou, tak isto aj kúpeľňa s WC a šatník. Nočná časť obsahuje tri izby - spálňa a dve detské izby. K bytu prináleží terasa a záhrada. Bytová jednotka je určená pre 4 obyvateľov. Celková podlahová plocha bytu je 109,5m2 Plocha obytných miestností = 66,7 m2 Plocha príslušenstva bytu = 42,8 m2 SPOLOČNÝ PRIESTOR - CHODBA – v 1.n.p. hlavný vstup do rodinného domu. Slúži ako spoločná komunikácia z ktorej sa vstupuje do jednotlivých bytov. STAVEBNO-KONŠTRUKČNÉ RIEŠENIE Základové konštrukcie budú tvorené základovými pásmi do nezámrznej hĺbky pod terénom v kombinácii s debniacimi tvárnicami DT 30. Obhliadky mozne aj pocas víkendov!!! Kontaktujte nas na tel.c.:
Jedinečný projekt - Kráľová pri Senci
Predstavujeme Vám komplexný projekt súboru rodinných domov v obci Kráľová pri Senci. Táto na život príjemná a veľmi pokojná obec je od okresného mesta Senec vzdialená len 1,5 km. Rodinné domy, ktoré Vám ponúkame sú dispozične riešené ako dvoj-izbové (jednopodlažné) a troj-izbové (dvojpodlažné) pričom každý z nich má samostatnú záhradu a dve priľahlé parkovacie státia od ulice. Tento výnimočný projekt bude pozostávať z 51 rodinných domov ( 14 dvoj izbových, 37 troj izbových ) s rôznou výmerou pozemkov max do 350 m2, s obytnou plochou od 62 m2 do 86 m2 a s 2 parkovacími miestami ku každému domu. Prízemný rodinný dom: dispozičné riešenia sú približne zhodné a pozostávajú zo vstupnej predsiene, odkiaľ je prístupná obývacia miestnosť a tá je prepojená s kuchyňou. Z obývacej časti je priamo prístupná spálňa a kúpeľňa. Každý dom má terasu z obývacej miestnosti a pred vstupom do domu je priestranná vstupná plocha slúžiaca vždy trom domom. Rodinný dom s dvomi nadzemnými podlažiami je dispozične riešený funkčným spôsobom a to tak, že denná časť je na prízemí a nočná časť domu sa nachádza na poschodí. Jeho dispozícia pozostáva zo vstupnej haly, odkiaľ je prístupné samostatné WC, obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, na ktorú nadväzuje komora. Z obývačky sa schodiskom dostanete na poschodie, kde sú umiestnené dve spálne a jedna kúpeľňa. Pred hlavným vstupom do domu je priestranná vstupná plocha slúžiaca vždy trom domom. Zámerom investora je vytvorenie príjemného miesta pre život za dostupné ceny. Koncepcia samostatne prístupných rodinných domov so skvelým dopravným napojením. Všetky domy ponúkame v štádiu “holodom” s nasledovnými BENEFITMI: - KOMPLETNÉ OPLOTENIE NEHNUTEĽNOSTI, pričom plot od ulice pri parkovacích miestach bude pri každom z domov plný - zachovanie jednotného vzhľadu ulice, - 2 PARKOVACIE MIESTA v cene nehnuteľnosti, - VEĽKORYSÁ SÚKROMNÁ VSTUPNÁ PLOCHA spoločná pre 3 domy, ktorú môžu používať výhradne majitelia pre vlastné účely. Občianska vybavenosť: Projekt rodinných domov" Kráľovské domy" je situovaný do historicky bohatej obce Kráľová pri Senci nachádzajúcej sa v Podunajskom regióne. Obec je vzdialená iba 1,5 km od okresného mesta Senec a iba 25 km od hlavného mesta Bratislava. Svojou polohou je tak predurčená na skvelé bývanie s bezproblémovým dopravným napojením na ktorýkoľvek smer. V obci nájdete potraviny, supermarket, reštauráciu, pohostinstvo, detské ihriská, materskú aj základnú školu, poštu, knižnicu, lekáreň, zdravotné stredisko aj futbalové ihrisko. UVÁDZACIA CENA SO ZĽAVOU 15% : 2 izbové domy RD 10 A - 61,50 m2, záhradka 80 m2, CENA: 172.363€ RD 10 C - 61,50 m2, záhradka 147 m2, CENA: 179.963€ RD 08 A - 61,40 m2, záhradka 157 m2, CENA: 184.338€ RD 08 C - 61,50 m2, záhradka 141 m2, CENA: 179.198€ 3 izbové domy RD 08 B - 86,90 m2, záhradka 191 m2, CENA: 229.477€ RD 09 A - 86,90 m2, záhradka 141 m2, CENA: 226.883€ RD 09 B - 86,90 m2, zá
Rodinný dom na veľkom pozemku 12 300m2 + 2x starší dom
Predáme rodinný dom v Novajidrany s pozemkom 12 300m2 plus ďaľšie dve nehnuteľnosti. 1 x rodinný dom 250m2 na 12 300m2 pozemku. Jedná sa o poschodový dom o celkovej ploche 250 m2, dom je postavený z plných tehálprízemie a kváder poschodie. Prvé poschodie prešlo kompletnou rekonštrukciou 2022: nové elektrické rozvody, nové rozvody vody a odpadu, nová plávajúca podlaha, omietky, plastové okna - biela/antracit, kúpeľňa, WC, dlažba, obklad, kúrenie, všetky svetlá sú ledkové. Na poschodí sa nachádzajú 4 izby, kúpeľňa s WC, kuchyňa s jedálňou, obyvačka a chodba. Na prízemí sa nachádzajú 4 miestnosti a chodba, v jednej je urobená komplet príprava pre pračku, vaňu, umývadlo, WC a je v nej umiestnený nový elektrický hybridný kotol 10/2022 s tepelným čerpadlom pre nižšiu spotrebu elektriky na teplú vodu. Na prízemí je ešte jedna miestnosť so samostatným vstupom, napr. garáž. Dom je v súčastnosti obývaný. Spodné poschodie vyžaduje rekonštrukciu, má momentálne vlastný vstup. Dom je napojený na elektriku 3 x C25A nanovo ťahaná 01/2023 zo stĺpa elektrárňami, obecnú vodu, plyn a kanalizáciu, na pozemku sa nachádza aj studňa. 1 x Starší dom 195m2, momentálne slúži ako dielňa, pozostáva z 5 miestností, plus chodba a jedna malá miestnosť (1,5 x 1 m). Centrálna miestnosť ma 8m x 12m so vstupom na stred miestnosti dvojkrídlovými dverami 2,5m x 2 m. 1 x starší dom cca 50m2. Všetky stavby sa nachádzajú na jednom pozemku o celkovej rozlohe 12 300 m2 z toho je 2 500 m2 komplet oplotených so vstupnou elektrickou bránou kde sa nachádzajú dve nehnuteľnosti a to rodinný dom a starší dom 195m2. Zvyšok pozemku je oplotený z 2 tretín. Na pozemku je krásna veľká vŕba, slivky, moruše, 3 veľké topole a 3 x ihličnan. Pozemok nemá priamych susedov. Z domu a aj z pozemku je krásny výhľad na okolité lesy, kopce a hrad. Celý pozemok je úplná rovina a nachádza sa v strede obce. Cesta do Košíc je po diaľnici cca 25min. Z obce na diaľnicu je cca 3-4 min. V obci je aj železnica. Vlakom trvá cesta do Košíc 35 min. Viac foto emailom. DOHODA URČITE MOŽNÁ!
Ponúkame na predaj 2 a 4 izbové mezonetové byty
Ponúkame na predaj 2 a 4 izbové mezonetové byty - novostavby - SLNEČNÉ ZÁHRADY v obci Hviezdoslavov, Rumančeková ulica (Lokalita záhrady) BYT: výmera bytu je: 2izb 47,21m2 + záhradka 47m2 + 1parkovacie státie v cene 2izb 47,21m2 + záhradka 47m2 + 1 parkovacie státie v cene 2izb 53,55m2 s balkónom 5m2 + 1 parkovacie státie v cene 2izb 53,55m2 s balkónom 5m2 + 1 parkovacie státie v cene 4izb 91,26m2 + záhradka 176m2 + 2x parkovacie státie v cene 4izb 91,26m2 + záhradka 175m2 + 2x parkovacie státie v cene - rodinný dom má 6 bytových jednotiek, je z tehly Winerberger (30cm), zateplenie 20cm polystyrén, predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie, plastové okná s izolačným troj-sklom, strešná krytina- Terran, sadrokartónové stropy, elektrické podlahové kúrenie zn. Hevolta s reguláciou teploty - termostaty v každej izbe s ovládaním cez wifi. Rekuperácia v každej obytnej jednotke. Predpríprava na klimatizáciu. Vlastný inteligentný elektrický bojler na ohrev TÚV. Absolútne súkromie zo zadnej časti bytov. LOKALITA: Obec Hviezdoslavov je vzdialená od Bratislavy - 17 km, v kľudnej lokalite. V blízkej dostupnosti vlaková stanica RegioJet (cca 500m, rýchlostná cesta R7 (15min do BA). Obec Hviezdoslavov poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, obchody (COOP Jednota, BILLA). Neďaleko sa nachádza Aquapark a športový jazdecký areál X-BIONIC. Prostredie je veľmi príjemné a tiché. Kolaudácia: DECEMBER 2022 CENA : 2 izb.byt v štádiu HOLODOM so záhradou 145.000 € 2 izb.byt v štádiu HOLODOM so záhradou 145.000 € 2 izb.byt v štádiu HOLODOM s balkónom 139 900€ 2 izb.byt v štádiu HOLODOM s balkónom 139 900€ 4 izb. byt v štádiu HOLODOM 205 000€ 4 izb. byt v štádiu HOLODOM 205 000€ - prípadne DOHODA Možnosť štandardu po dohode
Skolaudované 2 a 4 izbové mezonetové byty
Ponúkame na predaj 2 a 4 izbové mezonetové byty - novostavby - SLNEČNÉ ZÁHRADY v obci Hviezdoslavov, Rumančeková ulica (Lokalita záhrady) BYT: výmera bytu je: 2izb 47,21m2 + záhradka 47m2 + 1parkovacie státie v cene 2izb 47,21m2 + záhradka 47m2 + 1 parkovacie státie v cene 2izb 53,55m2 s balkónom 5m2 + 1 parkovacie státie v cene 2izb 53,55m2 s balkónom 5m2 + 1 parkovacie státie v cene 4izb 91,26m2 + záhradka 176m2 + 2x parkovacie státie v cene 4izb 91,26m2 + záhradka 175m2 + 2x parkovacie státie v cene - rodinný dom má 6 bytových jednotiek, je z tehly Winerberger (30cm), zateplenie 20cm polystyrén, predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie, plastové okná s izolačným troj-sklom, strešná krytina- Terran, sadrokartónové stropy, elektrické podlahové kúrenie zn. Hevolta s reguláciou teploty - termostaty v každej izbe s ovládaním cez wifi. Rekuperácia v každej obytnej jednotke. Predpríprava na klimatizáciu. Vlastný inteligentný elektrický bojler na ohrev TÚV. Absolútne súkromie zo zadnej časti bytov. LOKALITA: Obec Hviezdoslavov je vzdialená od Bratislavy - 17 km, v kľudnej lokalite. V blízkej dostupnosti vlaková stanica RegioJet (cca 500m, rýchlostná cesta R7 (15min do BA). Obec Hviezdoslavov poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, obchody (COOP Jednota, BILLA). Neďaleko sa nachádza Aquapark a športový jazdecký areál X-BIONIC. Prostredie je veľmi príjemné a tiché. Kolaudácia: DECEMBER 2022 CENA : 2 izb.byt v štádiu HOLODOM so záhradou 140 000€ 2 izb.byt v štádiu HOLODOM so záhradou 140 000€ 2 izb.byt v štádiu HOLODOM s balkónom 132 000€ 2 izb.byt v štádiu HOLODOM s balkónom 132 000€ 4 izb. byt v štádiu HOLODOM 190 000€ 4 izb. byt v štádiu HOLODOM 190 000€ - prípadne DOHODA Možnosť štandardu po dohode
Rodinné domy Veľká Lomnica na predaj, radová zástavba
Typ: Rodinný dom Ulica: Veľká Lomnica Obec: Veľká Lomnica Ponúkame Vám na predaj domy v podtatranskej obci Veľká Lomnica. ***predaj domov v stave holodom skolaudovaný*** -bude postavených spolu 5 rodinných domov 1,2,3,4,5 a to spôsobom, že každý dom má svoj obvodový múr odizolovaný dilatačným pásom od susedného, žiadne spoločné mury, priečky so susedným domom. -dom má na prízemí garáž, technickú miestnosť, WC, sklad prípadne špajzu pod schodišťom, obývačku a kuchyňu s výstupom na terasu a ďalej na pozemok. - na poschodí je kúpeľňa s wc plus 3 izby, z každej izby je vstup na balkón - domy majú 120-125m2 obytnej plochy plus 12 m2 balkónov plus parkovacie miesto pred garážou a dvor, ktorý bude komplet oplotený s prístupom aj zo zadnej strany pozemku nakoľko nesusedí priamo s ďalšou parcelou. OKNÁ: SALAMANDER - trojsklo VCHODOVÉ DVERE: bezpečnostné hliníkové STRECHA: odizolovaná, rovná, pogumovaná, vysypaná štrkom Pôdorys domu: 11 m x 7,5 m ZATEPLENIE : ÁNO exteriér : komplet terénne úpravy pozemku, cesty, chodníky, tráva, oplotenie, balkóny, zábradlia, fasáda, potery, omietky, vymaľované komplet na bielo, stropy, pancierová betónová podlaha v garáži, prípojky na kuchyňu, WC, kúpeľne, 125m2 x 2000e za 1m2 = 258 000 EUR, stredné domy plus 50 000 EUR za pozemok -krajný 268 000 EUR plus 60 000 EUR za pozemok -je platné územné rozhodnutie na stavbu vybavované od decembra 2020 . pozdĺž radovky bude vytvorená komplet nová cesta plus chodník po celej dĺžke zástavby -pozemok je v novej časti zástavby rodinných domov vo Veľkej Lomnici - v novej IBV má byť postavená reštaurácia, škôlka a potraviny -pozemok je v novej IBV v tichej, slepej ulici úplne na konci, vedľa už nie je plánovaná výstavba, je tam lúka a potok, výhľad na Vysoké Tatry po celej dĺžke z každého domu, žiadna stavba výhľad nenarušuje , stavba orientovaná na JUH a SEVER Viacej info sa dozviete na tel. , info@, , Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Úžitková plocha: 125 m2 Plocha pozemku: 450 m2 Zastavaná plocha: 83 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 4 Balkón: áno Počet kúpeľní: 2 Voda: verejný vodovod Zateplený objekt: nie Terasa: nie