inzercia, predaj, predám, bazár

predaj

Kategória: Seat

Predam seat leon 5d fr 1.5 eTSI 150 K 7DSG.rok výroby 2020.kupene 2021 pravidelný servis.predne a zadne folie.potahy na mieru (predne sedačky). sezónne obutie. Safe & Driving Pack L pre navigačný systém +: prediktívny adaptívny tempomat, asistent diaľkových svetiel, rozpoznávanie dopravných značiek, sledovanie mŕtveho uhla, kontrola okolia pri cúvaní, výstraha pri vystupovaní (len s PLH)
Alarm s kontrolou vnútorného priestoru, záložná siréna, ochrana pred odtiahnutím
Zadná parkovacia kamera
Parkovací asistent so senzormi vpredu a vzadu
Convenience pack: svetelný a dažďový senzor, funkcie "coming home" a "leaving home", vnútorné spätné zrkadlo s automatickou clonou
KESSY Bezkľúčový prístup (s alarmom)

Inteligentné ambientné osvetlenie PLUS v interiéri s voliteľnou farbou, so svetelným pásom na obklade predných dverí a prístrojovej dosky so signalizáciou asistenčných systém

Winter pack: vyhrievané predné sedadlá, vyhrievané dýzy ostrekovačov čelného skla (pre Reference len s W1A)
Navigačný systém plus, 10" displej, hlasové ovládanie* (len s PFK a PZ4+R3C+R3D)
Mapové podklady pre navigáciu - Európa

SEAT CONNECT gen3 - Safety & Service and Remote access for Navigation system zahŕňa služby Safety na 10 rokov + služby Remote access na 1 rok + služby Online infotainment na 1 rok (len s ZN1)
SEAT CONNECT – Media & Internet system zahŕňa služby Safety na 10 rokov + služby Remote access na 1 rok + služby Online infotainment na 1 rok + Infotainment apps na 1 rok (len s ZN1)
Akciový balík predĺženej garancie na 5 rokov alebo 100 000 km (podľa toho čo nastane skôr)
SEAT Full LED HIGH - predné svetlá so zvýšeným výkonom 900 lm, dizajnové denné svietenie, uvítacie osvetlenie v spätných zrkadlách, zadné svetlá s dynamickými smerovkami, zadný svetelný pás "infinity light"
predaj
Podobné inzeráty
Seat Leon CUPRA R Limited STREETCOPA 2.0TSi 209kW/284k
Predám Seat Leon CUPRA R Limited STREETCOPA 2.0TSi 209kW/284k ZÁKLADNÉ ÚDAJE Rok výroby: 12/2008 Stav: Používané Najazdené: 179 016 km Palivo: Benzín Objem: 1984 cm³ (2 l) Výkon: 209 kw (284 PS) Prevodovka: Manuálna Karoséria: Hatchback Pohon: Predný OSTATNÉ ÚDAJE Dvere: 5-dverové Miest: 5-miestne Farba: Biela Bezpečnosť: ABS, Natáčacie svetlomety, Airbagy, Airbag 8x, ASR, Brzdový asistent, Centrálne zamykanie, Deaktivácia airbagov, ESP, Imobilizér, Isofix, MSR, Systém kontroly tlaku v pneumatikách (TPMS) Komfort: Klimatizácia dvojzónová, Tempomat, Elektrické zrkadlá, Elektrické okná 4x, Fólie, Kožený paket, Kožený interiér, Multifunkčný volant, Palubný počítač, Rádio + CD + MP3, Diaľkové ovládanie zamykania, Tónované sklá, Welcome light, Bi-Xenónové svetlomety Výbava: Hliníkové disky, Ostrekovače svetlometov, Svetelný senzor, Dažďový senzor Ďaľšia výbava: CUPRA R prevedenie - športový predný a zadný nárazník - športová predná maska CARBON - spätné zrkadlá a kľučky dverí v prevedení Carbon, hliníkové disky R18" - športové kožené predné sedadlá RECARO - športový kožený multifunkčný volant . čierny strop - športové pedále - prahové lišty, Bixenónové predné svetlomety + adaptívne osvetlenie zákrut + ostrekovač predných svetlometov ...................... Doplňujúce údaje: 1.majiteľ, Úplná servisná história, Garážované, Dovezené, Nehavarované, ODO-Pass, Servisná knižka, Top stav!, Možný leasing, Možný úver Poznámka: Vozidlo po 1 majiteľovi, dovezené zo Švajčiarska s originálnou servisnou knižkou, kompletná servisná história s možnosťou preverenia kilometrov podľa VIN, bolo pravidelne servisované, 2 ks kľúče s diaľkovým ovládaním, kompletná palubná literatúra. Na vozidlo poskytujeme Garanciu ktorá je uvedená aj v kúpno-predajnej zmluve. Vozidlo ihneď k odberu - vystavené v našich priestoroch v Tornali. Vozidlo je majetkom našej firmy. Garantujeme zmluvne počet najazdených kilometrov a pôvod vozidla. Pri kúpe vozidla obdržíte kúpno-predajnú zmluvu a faktúru. Ku každému zakúpenému vozidlu od našej spoločnosti obdržíte zápis do Registra prevádzkových záznamov vozidiel ODO-PASS - Doklad zákonnej pravosti priebehu najazdených kilometrov. Vozidlo je možné si prehliadnúť bezplatne v našom plne vybavenom servise. Predaj vozidiel priamo v našom autobazáre, Žiadny predaj na niektorej čerpacej stanici alebo na nejakom parkovisku a bez. Dohodnite si s nami telefonicky individuálny termín obhliadky vozidla a objednajte sa u nás na skúšobnú jazdu na ktorýkoľvek deň v týždni aj mimo otváracích hodín alebo cez víkend. Volať nám môžete 7 dní v týždni od 9:00 do 18:00 na + 729. Vozidlo si u nás môžete zakúpiť aj na splátky s akontáciou od 10% do 70% a s dobou splácania od 24 mesiacov až do 96 mesiacov s možnosťou predčasného bezúročného splatenia a
Seat Leon Top Sport ARL
Predám Seat Leon 1m Top sport 1,9tdi 110kw ARL r.v 2003 najazdené kilometre 267xxx, stk do 1/1 2024. Centrálne uzamykanie, elektrické okná, šíber v elektrike, automatická klimatizácia. Auto je po servise motora. Motor je upravený - hybridné turbo, špičky vstrekov, intercooler. Sedačky Cupra a na novo prečalúnená čierna stropnica. Auto je bez hrdze ale ma chybičky laku. Auto je už na zimných diskoch a k autu pridám aj letnú sadu origo diskov Top Sport. Len predaj žiadna výmena! Dôvod predaja je nedostatok času a kúpa väčšieho auta. Predaj ma nesúri, rozumnej dohode sa nebránim.
Predám Seat Leon ST Business TDI 2016, navigácia -TOP PONUKA
/rezervované/ Stačí Vám len 959€ a toto auto máte doma! Možný je predaj aj na splátky - pri tomto vozidle je možné ako akontáciu použiť aj Vaše staré vozidlo a zvyšok sumy doplatíte v 24 až 96 splátkach. Predám Seat Leon ST (combi) r.v. 2016, bohato vybavený kus s veľkou navigáciou, úsporný diesel so spotrebou 4l a výkonom 110k, prevodovka manuál. Vo veľmi dobrom stave, ako nový. Šedá metalíza, veľmi pekný, treba vidieť, vyskúšať. Na svoj ročník, motorizáciu a výbavu jedna z najnižších cien na Slovensku! Vo výbave je napr. aj veľká dotyková navigácia, klíma, tempomat, multifunkčný volant, dažďový a svetelný senzor, všetky 4 okná elektrické, vyhrievané el. spätné zrkadlá, prisvecovanie do zákrut, 16" alu disky Seat, atď... Auto je v špičkovom, priam zánovnom stave, po 1.majiteľovi, s nízkym nájazdom km, ktoré sú samozrejme garantované (aktuálne má len 130tis, aj to diaľničných). Seat Leon = dizajnovo najvydarenejšie prevedenie z trojice VW Golf VII, Octavia III a Seat Leon (zdieľajú spoločný technický základ). Možný je predaj aj na splátky!!! (akontácia možná v niektorých prípadoch aj od 0€) Viac info na tel.č. O9O2 17O 7OO. Možný je aj protiúčet, tj. výmena za Vaše staršie auto (akékoľvek) + Váš doplatok. Ponúknite. Po lopate: možnosť odrátať Vaše staré vozidlo z ceny kupovaného auta. Môže byť akýkoľvek typ... V prípade záujmu prosím volajte na O9O2 17O 7OO. Identifikačné číslo inzerátu: "32"
Predám Seat Leon ST High, full LED; plná výbava - TOP PONUKA
/rezervované/ Stačí Vám len 959€ a toto auto máte doma! Možný je predaj aj na splátky - pri tomto vozidle je možné ako akontáciu použiť aj Vaše staré vozidlo a zvyšok sumy doplatíte v 24 až 96 splátkach. Predám Seat Leon ST (combi) r.2015 - koniec roka (model 2016), plne vybavený kus s veľkou navigáciou, full LED svetlometmi, úsporný diesel so spotrebou 4l a výkonom 105k, prevodovka manuál. Vo veľmi dobrom stave, ako nový. Šedá tmavá (sivá) metalíza, veľmi pekný, treba vidieť, vyskúšať. Na svoj ročník, motorizáciu a výbavu jedna z najnižších cien na Slovensku! Vo výbave je napr. aj veľká dotyková navigácia, automatická dvojzónová klíma, tempomat, multifunkčný volant, dažďový a svetelný senzor, všetky 4 okná elektrické, vyhrievané el. spätné zrkadlá, full LED svetlomety hmlovky, prisvecovanie do zákrut, 16" alu disky Seat, atď... Seat Leon = dizajnovo najvydarenejšie prevedenie z trojice VW Golf VII, Octavia III a Seat Leon (zdieľajú spoločný technický základ). Možný je predaj aj na splátky!!! (akontácia možná v niektorých prípadoch aj od 0€) Viac info na tel.č. O9O2 17O 7OO. Možný je aj protiúčet, tj. výmena za Vaše staršie auto (akékoľvek) + Váš doplatok. Ponúknite. Po lopate: možnosť odrátať Vaše staré vozidlo z ceny kupovaného auta. Môže byť akýkoľvek typ... V prípade záujmu prosím volajte na O9O2 17O 7OO. Identifikačné číslo inzerátu: "42"
Predám Seat Leon ST High, full LED, plná výbava - TOP PONUKA
/rezervované/ Stačí Vám len 999€ a toto auto máte doma! Možný je predaj aj na splátky - pri tomto vozidle je možné ako akontáciu použiť aj Vaše staré vozidlo a zvyšok sumy doplatíte v 24 až 96 splátkach. Predám Seat Leon ST (combi) r.2015, plne vybavený kus s veľkou navigáciou, full LED svetlometmi, úsporný diesel so spotrebou 4l a výkonom 105k, prevodovka manuál. Vo veľmi dobrom stave, ako nový. Čierna metalíza, veľmi pekný, treba vidieť, vyskúšať. Na svoj ročník, motorizáciu a výbavu jedna z najnižších cien na Slovensku! Vo výbave je napr. aj veľká dotyková navigácia, automatická dvojzónová klíma, tempomat, multifunkčný volant, dažďový a svetelný senzor, všetky 4 okná elektrické, vyhrievané el. spätné zrkadlá, full LED svetlomety hmlovky, prisvecovanie do zákrut, 17" alu disky Seat, atď... Seat Leon = dizajnovo najvydarenejšie prevedenie z trojice VW Golf VII, Octavia III a Seat Leon (zdieľajú spoločný technický základ). Možný je predaj aj na splátky!!! (akontácia možná v niektorých prípadoch aj od 0€) Viac info na tel.č. O9O2 17O 7OO. Možný je aj protiúčet, tj. výmena za Vaše staršie auto (akékoľvek) + Váš doplatok. Ponúknite. Po lopate: možnosť odrátať Vaše staré vozidlo z ceny kupovaného auta. Môže byť akýkoľvek typ... V prípade záujmu prosím volajte na O9O2 17O 7OO. Identifikačné číslo inzerátu: "14"
Seat leon disky je na predaj
Zdravím mam na predaj originál disky seat rozmer 5×112 disky sú bez jediného skrabanca, 205/55 r16 všetko je na fotkach v prípade záujmu treba volať disky sú z seat leon