inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj

Kategória: Skrine

Predám 3 skrine, ako darček dostanete 2 valendy a 1 stôl zadarmo
Predaj
Podobné inzeráty
Predám starožitné skrine.
Ponúkam na predaj 2ks. starožitné skrine v dobrom stave. Rozmery: V=105xŠ=45xH=40cm. Uprednostňujem predaj 2ks spolu. Cena je 80,-€/ks. Predaj 2ks spolu za cenu 150,-€. Okres Senec. Pozrite si, prosím, moje ďalšie ponuky.
ROHOVA SKRINKA  PREDAJ
Na predaj rohova skrinka z masivneho dreva s policou. Rozmery: Výška - 92 cm Dĺžka - 113 cm Šírka - 70 cm !!! DOHODA NA CENE MOZNA !!! Blizsie info prostrednictvom telefonu. Vid inzerat pod menom na predaj knihovnica v rovnakom dizajne.
Ponúkam na predaj regálový systém v kombinácii s ikea
Ponúkam na predaj regálový set v kombinácii priemyseného závesného systému, políc na mieru a skriniek Ikea Systém obsahuje: - 8ks tyčiek so závesným systémom v bielej farbe- výška250cm plus vymendzenie hore a dole (pôvodná cena 80€/ks) - 7x skrinka/komoda Nordli Ikea s dvomi zásuvkami (pôvodná cena 90€/ks) - 21ks políc 80x40cm +7 políc na komodách ikea - 56ks závesných držiakov do tyčového modulu (pôvodná cena 5€/ks) Nákupná cena v Jan 2022 bola zhruba 1900€ Preferujem len predaj celého setu. Set bol pol roka používaný v prevádzke, pristúpili sme k rozšíreniu sortimentu a úprave predajne a preto set už nepotrebujeme.
Predám šatníkové regále  - - Všetko NOVE
Ponúkam na predaj šatnikové regále v dekore - Biela , aj iné dekory Výška- 140cm širka- 80cm hlbka- 50cm Cena za ks- 125 € Regál ma 5 polic vrtátane vrchnej . Su vhodné do šatníka. Regále su v demonte takže si ich viete odviesť aj na osobnom aute, alebo Vám ich viem dodať aj poskladané a príviesť až k Vám domov. Ponúkam na predaj vstavaný šatník aj vstavanú skrine - rôzny rozmer Vstavaná skriňa / šatník - cena dohodou. Pre viac info neváhajte a volajte
NOVÉ, včera poskladané BESTÅ 60x20x64cm, úzke
Ponúkam na predaj za zvýhodnenú cenu NOVÉ, len včera poskladané úzke skrinky z IKEA, BESTÅ, aj s poličkou, farba morený dub. Rozmery: 60x20x64 cm Nepasujú nám do interiéru. PÔVODNÁ CENA ( skrinka+polička) 41€/ kus. Posuniem ďalej za 36€/ kus. Celkovo na predaj 3 ks. Pekný deň.
na predaj zostava, skrine do spálne
na predaj spálňová zostava (skrine do spálne, šatníka), ponúka veľký úložný priestor, zachovalá, nepoškodená, výška je 231 cm, hĺbka 38/58 cm, šírka 60/90 cm. V prípade záujmu upresním, dohoda možná.