inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj

Kategória: Noty, texty

Noty v zachovalom stave, Pripravna skola hry na gitaru, Skola hry na harmoniku, a ine. Zasielam postou a cez packetu, dobierka, zial nie. Osobne v Kn.
Predaj
Podobné inzeráty
Spevník známych slovenských pesničiek s akordami
Ponúkam na predaj jednoduchý spevník najznámejších slovenských pesničiek od kapiel ako Elán, IMT Smile, Desmod, Smatanová, Kristína, No Name a podobne. Vyše 220 piesní na takmer 60 veľkých stranách s akordami. Obsah piesní môžem poslať na vyžiadanie. Je vlastnoručne robený pre osobné účely! (skvelé riešenie pre gitaristov ku ohňu, či na chatu) Cena za elektronickú verziu (PDF formát) - 2€ (Len prevodom na účet). Píšte mail, číslo je vymyslené.
Noty - cena spolu
Piesne populárne, tanečné, šansóny. 12 kusov nôt - prekopírovaných a zviazaných v hrebeňovkách. 1 album s gitarovými akordami a 11 albumov s klavírnym sprievodom. Cena a predaj spolu, plus poštovné.
Martin Čerňanský - Hráme na trojradovej heligone
Ponúkam na predaj učebnú knižku pre 3radovú heligonku. Nepoužívaná, spolu s CD. Dôvod predaja - nevhodný darček. Cenu ponúknite (pôvodná cena 17,50€)
Martin Čerňanský - Hráme na trojradovej heligone
Ponúkam na predaj učebnú knižku pre 3radovú heligonku spolu s CD. Bez známok používania. Dôvod predaja - nevyužitá. Cenu ponúknite (pôvodná cena 17,50€)
Ucebnica Skola hry na cimbal
Ponúkam na predaj učebnicu Skola hry na cimbal ,učebnica má približne 110 strán Používa sa na vy uku v ľudových umeleckých školách obsahuje informácie pre úplných začiatočníkov ,informácie o technike, hry o rozložení strún na cimbal ďalej obsahuje cvičenia a rôzne melódie podľa stupňa narocnosti od najjednoduchších až po už vyššiu úroveň. knihu môžem poslať na dobierku . táto kniha sa už bohužiaľ nedá zakúpiť v knihkupectvach a nová nebola vydaná..ja ju uz nepotrebujem a mozem posunut niekomu inemu. Kniha je kompletná a nepoškodená
Škola hry na basovú gitaru
na predaj škola hry na basovú gitaru