inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAJ: Chalupa v "turčianskom" dvore, 123 m2, obec Háj, okr

Kategória: Chalupy, Chaty

ÍSŤ DO HÁJA NIE JE NÁHODA, ÍSŤ DO HÁJA NA CHALUPU...JE POHODA.

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom - chalupu v štýle typickej architektúry a urbanizmu Turca (spoločné dvory), v malebnej obci Háj neďaleko Turčianskych Teplíc.

PREDMET PONUKY
Juhovýchodne orientovaný, čiastočne podpivničený kamenný dom s prístavbou, gánkom a terasou s úžitkovou plochou 105 m2, postavený na rovinatom, slnečnom pozemku s výmerou 117 m2. Súčasťou predaja je podiel na spoločnom dvore s výmerou 458 m2 a pozostatky hospodárskej budovy z kameňa na pozemku o veľkosti 105 m2.
Pôvodný dom v minulosti prešiel čiastočnou rekonštrukciou (el. rozvody, rozvody vody, výmena okien a vstupných dverí za plastové, výmena podláh), pričom bol zachovaný jeho pôvodný charakter v niektorých prvkoch (drevené stropy, interiérové dvere, okenice, klenby, drevená podlaha v kuchyni, gánok). Na prelome 80-90tych rokov bola k domu pristavená prístavba z tehál (sklad v suteréne, izba, kúpeľňa, samostatné WC, izba v podkroví s terasou a sprchovým kútom).
Strecha domu je z pálenej škridle. Okná na dome sú plastové a pôvodné drevené (prístavba). Voda je privedená z verejného vodovodu, ohrev je zabezpečený el. bojlerom, likvidácia odpadových vôd je do žumpy s možnosťou pripojenia na obecnú kanalizáciu (príprava). Vykurovanie v dome je el. konvektormi a krbovou pecou.
Mesačné náklady na prevádzku domu sú v tomto čase 80 Eur.

RODINNÝ DOM (CHALUPA) JE KÚPOU IHNEĎ K DISPOZÍCII.

DISPOZÍCIA
Pôvodný dom: pivnica, vstupná hala (terajšia kuchyňa), izba 1, izba 2 (pôvodne kuchyňa s pripravenými rozvodmi vody), podkrovná izba.
Prístavba: sklad v suteréne (vstup z izby), izba, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, podkrovná izba so sprchovým kútom a výstupom na terasu.
Exteriér: terasa, hospodárska budova z kameňa.

LOKALITA
Obec Háj je situovaná v Turčianskej kotline, v podhorí Veľkej Fatry a Kremnických vrchov. Je výborným východiskovým bodom pre letnú a zimnú turistiku, cykloturistiku, návštevu okolitých hradov, kultúrnych a historických pamiatok, tiesňav, vodopádov, náučných chodníkov, lyžiarskych stredísk a kúpeľov (SPA & AQUAPARK Turčianske Teplice 2 km, Krahule 21 km, Skalka 29 km, Valčianska dolina 25 km, Gaderská dolina 14 km, Jasenská dolina 27 km a i.,). Základnú občiansku vybavenosť v obci tvorí obecný úrad, rímskokatolícky kostol, materská škola, potraviny. Ostatné služby (úrady, banky, obchody, služby) sú dostupné v okresnom meste Turčianske Teplice vzdialenom 2 km. Dostupnosť do ďalších väčších miest je do 1 hodiny cesty autom (Žilina 55 km, Martin 25 km, Banská Bystrica 37 km, Kremnica 22 km, Žiar nad Hronom 39 km).

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Ak hľadáte chalupu v Turci, tak tento dom je správnou voľbou. Jeho chalupársky charakter posilní a atmosféru spoločného dvora typického pre architektúru v obci, vyváži prízemná terasa i terasa vychádzajúca z izby v podkroví ústiaca do upravené
PREDAJ: Chalupa v "turčianskom" dvore, 123 m2, obec Háj, okr
Podobné inzeráty
Predaj - chata/chalupa - 3 izbová chalupa v Dolnom Srní…
chata/chalupa, Dolné Srnie, Dolné Srnie, Nové Mesto nad Váhom - 3 izbová chalupa v Dolnom Srní Popis: DIRECTREAL PRO exkluzívne ponúka na predaj chalupu v Dolnom Sŕní. Zastavaná plocha je 88 m2, má jedno nadzemné podlažie. Nachádza sa tu vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba z ktorej je prístupná spálňa, z chodby prístupná ďalšia izba, kúpeľňa s WC. Chalupa má aj pivnicu na uskladnenie zeleniny prístupnú cez poklop na chodbe. Je napojená na elektrickú energiu, verejný vodovod a plynovod. Postavená je z tehlového muriva, strecha je valbová s cementovou krytinou, prebehla rekonštrukcia, okná sú drevené Euro, podlahy sú plávajúce v izbách, v chodbe a kúpeľni je keramická dlažba. V kuchyni sa nachádza elektrická rúra, plynová varná doska a mikrovlnná rúra . V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, WC a keramické umývadlo. Vykurovanie a teplá voda je zabezpečená plynovým kondenzačným kotlom. Na dvore sa nachádza vedľajšia stavba slúžiaca na odkladanie náradia, je v nej zavedená elektrická energia. Chalupa sa nachádza v spoločnom dvore, prístup je cez pozemok patriaci k neobývanému rodinnému domu, vecné bremeno- právo prechodu je zapísané na liste vlastníctva. Chalupa je vhodná aj na trvalé bývanie ako aj na rekreačné účely vzhľadom na rýchlu dostupnosť Nového Mesta nad Váhom 4 km. V obci sa nachádzajú 2 predajne potravín, domáce potreby, 2 pohostinstvá, materská škôlka, Obecný úrad. Pozemku je o veľkosti 464 m2. Realitná kancelária zabezpečuje kompletný právny a hypotekárny servis s vypracovaním kúpnej zmluvy ako aj úhradu poplatku za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 88 Plocha obytnej časti m2: 70 Výmera pozemku m2: 464 Zastavaná plocha m2: 88 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1950 Rok poslednej rekonštrukcie: 2010 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Čistička odpadových vôd Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: 1 Rekonštrukcie: Kúpelňa, WC, Podlahy, Rozvody, Kúrenie Spoločenské možnosti: Turistika, Zimné športy, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Valbová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Katarína Nohálová k.nohalova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Pro Adresa: Masaryčky - business center Legionárska 3735/5 91101 Trenčín Telefón:
Chalupa na predaj v obci Habura
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj malebnú chalupu v obci Habura. Rusínska obec Habura sa nachádza 8 km od mesta Medzilaborce po hornom toku rieky Laborec, od poľských hraníc je vzdialená 17 km - prechod /PALOTA - RADOSZYCE/. V blízkosti je turistický hraničný prechod / Čertižné - CZEREMCHA /, ktorý je vzdialený 7 km. Chalupa plná atmosféry čaká na klienta, čo ocení pohodu, oddych a históriu obce. Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanej časti obce na rozsiahlom rovinatom pozemku o rozlohe 1769 m2, z toho je krásna záhrada o výmere 1117 m2. Samostatne stojaca jednopodlažná, čiastočne podpivničená tehlová chalupa má sedlovú strechu pokrytú plechovou krytinou, orientovaná je východ/západ.​ Ponúkaná nehnuteľnosť je 3 izbová s príslušenstvom. Tvoria ju obývacia izba s oddychovou časťou na čítanie, dve spálne, kuchyňa , kúpeľňa s WC, predsieň a špajza. Chalupa bola v roku 2014 rozsiahle zrekonštruovaná: Vymenené boli pôvodné okná za plastové v dekore dreva, kompletne nové elektrické rozvody, stierky na stenách. Boli položené podlahy v kombinácii s dlažbou. V kuchyni je nová kuchynská linka so sporákom a digestorom. Kúpeľňa je obložená keramickým obkladom. Nachádza sa tam sprchový kút, umývadlo a WC. Nové drevené interiérové dvere s obložkovými zárubňami a vchodové bezpečnostné dvere. Chalupa je zateplená a obložená zrubovým dreveným obkladom, sokel je upravený štiepaným kameňom. Chodníky sú vydláždené. Chalupa je oplotená kovaným plotom s bránou na diaľkové ovládanie. V prednej časti pozemku je postavený prístrešok na auto. V zadnej časti domu je kôlňa a dielňa. Chalupa je napojená na všetky inžinierske siete: elektrinu, vodu z obecného vodovodu, plyn a kanalizáciu. Vykurovanie je zabezpečené ústredným kúrením gamatkou a tuhým palivom v krbových kachliach. Obec je známa týmito pamiatkami: Socha kniežaťa Laborca, drevený kostolík Sv. Mikuláša, kultúrna pamiatka gréckokatolícky kostol Sv. Michala, Haburské rašeliniská a turistické trasy v prekrásnej prírode Nízkych Beskýd. Na svoje si prídu aj poľovníci, hubári a včelári. Podrobnejšie informácie Vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke.​ Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/​MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energii.
Chalupa na predaj v obci Habura.
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj malebnú chalupu v obci Habura. Rusínska obec Habura sa nachádza 8 km od mesta Medzilaborce po hornom toku rieky Laborec, od poľských hraníc je vzdialená 17 km - prechod /PALOTA - RADOSZYCE/. V blízkosti je turistický hraničný prechod / Čertižné - CZEREMCHA /, ktorý je vzdialený 7 km. Chalupa plná atmosféry čaká na klienta, čo ocení pohodu, oddych a históriu obce. Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanej časti obce na rozsiahlom rovinatom pozemku o rozlohe 1769 m2, z toho je krásna záhrada o výmere 1117 m2. Samostatne stojaca jednopodlažná, čiastočne podpivničená tehlová chalupa má sedlovú strechu pokrytú plechovou krytinou, orientovaná je východ/západ.​ Ponúkaná nehnuteľnosť je 3 izbová s príslušenstvom. Tvoria ju obývacia izba s oddychovou časťou na čítanie, dve spálne, kuchyňa , kúpeľňa s WC, predsieň a špajza. Chalupa bola v roku 2014 rozsiahle zrekonštruovaná: Vymenené boli pôvodné okná za plastové v dekore dreva, kompletne nové elektrické rozvody, stierky na stenách. Boli položené podlahy v kombinácii s dlažbou. V kuchyni je nová kuchynská linka so sporákom a digestorom. Kúpeľňa je obložená keramickým obkladom. Nachádza sa tam sprchový kút, umývadlo a WC. Nové drevené interiérové dvere s obložkovými zárubňami a vchodové bezpečnostné dvere. Chalupa je zateplená a obložená zrubovým dreveným obkladom, sokel je upravený štiepaným kameňom. Chodníky sú vydláždené. Chalupa je oplotená kovaným plotom s bránou na diaľkové ovládanie. V prednej časti pozemku je postavený prístrešok na auto. V zadnej časti domu je kôlňa a dielňa. Chalupa je napojená na všetky inžinierske siete: elektrinu, vodu z obecného vodovodu, plyn a kanalizáciu. Vykurovanie je zabezpečené ústredným kúrením gamatkou a tuhým palivom v krbových kachliach. Obec je známa týmito pamiatkami: Socha kniežaťa Laborca, drevený kostolík Sv. Mikuláša, kultúrna pamiatka gréckokatolícky kostol Sv. Michala, Haburské rašeliniská a turistické trasy v prekrásnej prírode Nízkych Beskýd. Na svoje si prídu aj poľovníci, hubári a včelári. Podrobnejšie informácie Vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke.​ Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/​MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energii.
Chalúpka na predaj - Balzam na dušu
Typ: Chata Ulica: Horša Mestská časť: Horša Obec: Levice V dedinke v údolí nazývanej Horša alebo po domácky Hurša stojí starý dom s históriou cca z roku 1887.  MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj túto usadlosť so životným príbehom rodiny zo starých čias. V tejto nehnuteľnosti život plynie pomalšie a pokojnejšie. Domček nájdete v obci odkiaľ nieje nikam ďaleko, pretože v okolí nájdete veľa možností, ako aktívne tráviť čas. Na pozemku ako aj v dome je ťažšie nájsť tel. signál ale nie je to nemožné. Obec v ktorej sa táto nehnuteľnosť nachádza je mestskou časťou mesta Levice, nachádza sa v doline.  Chalupa poskytuje skvelú klímu po celý rok a spolu s ďalšími originálnymi stavbami a skalnou stenou(hranica pozemku) vytvárajú jedinečnú atmosféru vhodnú na tvorivé aktivity či relax pre viaceré osoby pre, ktoré dom poskytuje aj nenáročné ubytovanie. Dom je v pôvodnom stave, vyžaduje si rekonštrukciu, renováciu - obnovu. Nijako neprispôsobený pre život dnešnej generácie, s vlastnou históriou a atmosférou ponúka netradičné čarovné  ubytovanie v jednoduchom až historickom životnom štýle. Takáto nehnuteľnosť mnoho ľudí láka pre svoj pokoj, kľud a jednoduchosť. Kúrenie je zabezpečené pieckou a pecou.  Chalupa je napojená na elektriku. Na pozemku sa nachádza plne funkčná a využívaná studňa, pred pozemkom je obecný vodovod, plynovod, kanalizácia. Na všetky siete je možné napojenie. Chalupa má 2izby, kuchyňu, komoru (vstup zvlášť), povalu. Masívny starožitný nábytok je v cene nehnuteľnosti. WC je suché - latrína, pôvodné chlieviky. Na dvore sa nachádza tiež menší domček pozostávajúci z 3 miestností 1x obytná miestnosť, 1x letná kuchyňa (obytná miestnosť) a zadná časť tvorí priestor vhodný na uskladnenie vína či potravín.  Chalupa má 120m2, rozloha pozemku je 405 m2. Samotná obec je krásna práve tým akoby v nej zastal čas, kľud obce zabezpečuje nepriechodnosť cez obec do iných obcí a jej obkolesenie lesmi. Dobré susedské vzťahy, milí pohstinní obyvatelia. Obec ponúka vynovené detské ihrisko, kultúrny dom, rybárske preteky na miestnom potoku Sikenica , vkusne zrekonštruované verejné budovy, chalupy, upravené cesty to všetko nájde ten kto zavíta do obce Horša v Levickom okrese.  Kúpanie a vodný relax umožňujú: kúpalisko Margita - Ilona, Dudince , Santovka, Podhájska. Históriu môžete obdivovať v neďalekých skalných obydliach Brhlovce, Vodný Mlyn Bohunice je rodiskom prvej obyvateľky tejto chalupy. Banská Štiavnica je vzdialená 35km. Mesto Levice je vzdialené 9km, BA 155km (1h 35 min), Štúrovo 1h.  V prípade, že máte záujem o túto krásnu romantickú chalupu neváhajte a kontaktujte ma na tel. čísle Mgr. Osmolská Patrícia patricia.osmolska@ Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 160 m2 Úžitková plocha: 120 m2 Plocha pozemku: 405 m2
Chalúpka na predaj - Balzam na dušu
Typ: Chata Ulica: Horša Levice Mestská časť: Horša Obec: Levice V dedinke v údolí nazývanej Horša alebo po domácky Hurša stojí starý dom s históriou cca z roku 1887.  MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj túto usadlosť so životným príbehom rodiny zo starých čias. V tejto nehnuteľnosti život plynie pomalšie a pokojnejšie. Domček nájdete v obci odkiaľ nieje nikam ďaleko, pretože v okolí nájdete veľa možností, ako aktívne tráviť čas. Na pozemku ako aj v dome je ťažšie nájsť tel. signál ale nie je to nemožné. Obec v ktorej sa táto nehnuteľnosť nachádza je mestskou časťou mesta Levice, nachádza sa v doline. Vzdialenosť od Bratislavy je 155km (1h 35 min). Chalupa poskytuje skvelú klímu po celý rok a spolu s ďalšími originálnymi stavbami a skalnou stenou (hranica pozemku) vytvárajú jedinečnú atmosféru vhodnú na tvorivé aktivity či relax pre viaceré osoby pre, ktoré dom poskytuje aj nenáročné ubytovanie. Dom je v pôvodnom stave, vyžaduje si rekonštrukciu, renováciu - obnovu. Nijako neprispôsobený pre život dnešnej generácie, s vlastnou históriou a atmosférou ponúka netradičné čarovné  ubytovanie v jednoduchom až historickom životnom štýle. Takáto nehnuteľnosť mnoho ľudí láka pre svoj pokoj, kľud a jednoduchosť.  Chalupa je napojená na elektriku. Na pozemku sa nachádza plne funkčná a využívaná studňa, na hranici pozemku plynovod, vodovodná prípojka je na pozemku (nie je zavedená do domu). Chalupa má 2 izby, kuchyňu, komoru (vstup zvlášť), povalu. Masívny starožitný nábytok je v cene nehnuteľnosti. WC je suché - latrína, pôvodné chlieviky. Na dvore sa nachádza tiež menší domček pozostávajúci z 3 miestností 1x obytná miestnosť, 1x letná kuchyňa (obytná miestnosť) a zadná časť tvorí priestor vhodný na uskladnenie vína či potravín.  Chalupa má 120m2, rozloha pozemku je 405 m2. Samotná obec je krásna práve tým akoby v nej zastal čas, kľud obce zabezpečuje nepriechodnosť cez obec do iných obcí a jej obkolesenie lesmi. Dobré susedské vzťahy, milí pohostinní obyvatelia. Obec ponúka vynovené detské ihrisko, kultúrny dom, rybárske preteky na miestnom potoku Sikenica , vkusne zrekonštruované verejné budovy, chalupy, upravené cesty to všetko nájde ten kto zavíta do obce Horša v Levickom okrese.  Kúpanie a vodný relax umožňujú: kúpalisko Margita - Ilona, Dudince , Santovka, Podhájska. Históriu môžete obdivovať v neďalekých skalných obydliach Brhlovce, Vodný Mlyn Bohunice je rodiskom poslednej žijúcej obyvateľky v tejto chalupe. Banská Štiavnica je vzdialená 35km. Mesto Levice je vzdialené 9km, BA 155km (1h 35 min), Štúrovo 1h.  V prípade, že máte záujem o túto krásnu romantickú chalupu neváhajte a kontaktujte ma na tel. čísle Mgr. Osmolská Patrícia Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 160 m2 Úžitková plocha: 120 m2 Plocha pozemku: 405 m2
NA PREDAJ: CHALUPA PRI NOVEJ BANI
ESTY realitná spoločnosť (0907-964-185 licencovaný maklér) ponúka na predaj rekreačný domček ako chalupa v nádhernej okolitej prírode blízko mestečka Nová Baňa v obci Píla PREDMET PONUKY: * rekreačný domček/chalupa na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 1485m2, podlahovej plochy 100m2 v katastri Píla (Zimermanov štál) cesta ide však cez Veľkú a Malú Lehotu * predávajú sa dva pozemky spolu, chalupa je oplotená dreveným plotom * pôvodná chalupa, podpivničená, plechová strecha * pod domom pivnica, sklad na zeleninu, ovocie * pripojená na elektrinu,vodu, septik, studňa * vykurovanie je elektrické, možno kúriť aj v krbe alebo v murovannej klasickej peci DISPOZÍCIA DOMU: * obytné prízemie ako obývačka s krbom a kuchynským kútikom, elektrický sporák * dominantná klasická murovaná pec, podlahy - dlážkovica * drevené okná, drevené dvere, pôvodné zachovalé trámy na strope * z obývačky vedú schody do podkrovia kde sa nachádzajú dve zariadené obytné izby * kúpeľna a wc * v exteriéri je vybudovaná prestrešená terasa so sedením ODPORÚČANIE MAKLÉRA: * obec Píla sa nachádza v katastrálnom okrese Žarnovica, ponúka nádhernú okolitú prírodu na letnú aj zimnú turistiku, rybolov, lyžovanie, cyklistiku, * prechádzky v prekrásnej prírode, hubárčenie * chalupa na samote je ideálnou kúpou pre tých, ktorí vyhľadávajú aktívny ale aj pasívny oddych v srdci prekrásnej prírody na samote * blízka dostupnosť do centra malého mestečka Nová Baňa s kompletnou občianskou vybavenosťou, 10 minút autom z Malej Lehoty * rýchle pripojenie na diaľničný privádzač z Novej Bane * určite odporúčam obhliadku tejto nehnuteľnosti! CENA: 153 500 € za kompletný servis realitnej kancelárie ESTY REAL ESTATE s.r.o. DOHODNITE SI SO MNOU OBHLIADKU NA TELEFÓNNOM ČÍSLE