inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, chata Vinné, Zemplínska Šírava - ZNÍŽENÁ CENA

Kategória: Chalupy, Chaty

Ponúkame na predaj rekonštruovanú rekreačnú chatu s možnosťou celoročného bývania v RO Zemplínska Šírava časť Prímestská, ktorá je vzdialená od Michaloviec 5 km.
Chata je 2 podlažná a má nasledovné dispozičné riešenie. 1. NP - vstupná miestnosť, priestranná obývačka spojená s jedálenskou a kuchynskou časťou, toaleta s umývadlom, technická miestnosť s náhradným zdrojom v prípade výpadku el. energie a terasa. 2. NP - 3 nepriechodné izby, priestranná kúpeľňa s WC so sprchovacím kútom vybaveným masážnym sprchovacím panelom a balkón.
Zastavaná plocha chaty je 70 m2 a celková výmera pozemku je 136 m2. Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú prípojku, obecný vodovod a verejnú kanalizáciu. Vykurovanie a ohrev TÚV zabezpečuje el. kotol, pričom chata má aj alternatívny spôsob vykurovania a to krbovou vložkou s prieduchmi do izieb a je tiež vybavená klimatizáciou. Je možnosť napojenia optického internetu.
Chata je zateplená polystyrénom s fasádnou silikónovou omietkou. Podlahy na prízemí a v kúpeľni sú pokryté dlažbou, na poschodí je laminátová plávajúca podlaha. Okná a dvere sú plastové a z vonku zabezpečené proti vlámaniu kovanými mrežami. Nehnuteľnosť je taktiež zabezpečená alarmom a pohybovými senzormi.
Chata sa predáva kompletne zariadená.



Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: MI-57263

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH
- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti
- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi
- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov
- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, chata Vinné, Zemplínska Šírava - ZNÍŽENÁ CENA
Podobné inzeráty
Dvojpodlažná chata Biela Hora , Zemplínska Šírava
Typ: Chata Ulica: Biela Hora Obec: Vinné Interné ID – 1041   HypoConsulting Reality Vám ponúka na predaj rekreačnú chatu vhodnú aj na celoročné bývanie. Dvojpodlažná chata ma celkovú podlahovú plochu 115,50 m2 a celková plocha pozemku je 70 m2, len cca 100 m od vodnej nádrže Zemplínska Šírava. Prízemie chaty disponuje vstupnou halou , technickou miestnosťou , priestrannou obývačkou spojenou s kuchyňou , toaleta a terasa, na poschodí sa nachádzajú 3 nepriechodné izby , kúpeľná , balkón.  Chata sa predáva kompletne zariadená , v obývačke s kuchyňou sa nachádza – murovaný krb , masívny gauč,  masívny stôl, televízor , americká chladnička , kuchynská linka , umývačka riadu , sporák , digestor , mikrovlnka.  Na poschodí sa nachádzajú vybavené izby s posteľami , televíziou , vstavaná skriňa , práčka.   Chata je zateplená , plne klimatizovaná a vykurovaná - možnosť kúriť plynom alebo drevom v kozube, po celej chate sa nachádzajú prieduchy, plastové okná , alarm , záložný zdroj elektrickej energie.    LOKALITA: Biela Hora , Zemplínska Šírava    CENA: 145 000€  Sme pripravení poskytnúť Vám komplexný servis sa o Všetky Vaše potreby. Zabezpečíme aj možné financovanie kúpy Vami vybranej nehnuteľnosti. Naši špecialisti s dlhoročnými skúsenosťami sú pripravení pomôcť Vám. Radi zodpovieme všetky otázky a prípadné doplňujúce informácie. Obhliadku si môžete dohodnúť kedykoľvek telefonicky, alebo formou sms. Sme pre Vás dostupní každý deň na telefónnom čísle + 704 Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 115.5 m2 Úžitková plocha: 115.5 m2 Plocha pozemku: 70 m2 Zastavaná plocha: 70 m2 Podlahová plocha: 115.5 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Balkón: áno Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 2 Klimatizácia: áno Káblová televízia: nie Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: zariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Internet: áno - wi-fi Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Vykurovanie: áno Pivnica: nie
Chata zemplinska širava
Typ: Chata Ulica: hlavna Mestská časť: Zemplínska Šírava Obec: Kaluža Predám chata na Zemplínskej Sirava .Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa. Chata  v krásnom prostredí na stredisku Kaluza. Vodná plocha vzdialena 150 metrov. Dom má tri izby  kuchyňu spojenu z obyvaciov izbou, kúpeľňou. Cela chata vhodna na letnu   alebo vhodna rybarcenie    sezonu  blizkosti termal park salaš a anima plaž chata ma vymeru 51m2 pozemok je v sprave obce .                                                            Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis).                                                                                                                                                                                       Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 51 m2 Úžitková plocha: 51 m2 Plocha pozemku: 1 m2 Zastavaná plocha: 51 m2 Podlahová plocha: 51 m2 Počet izieb: 3 Balkón: áno Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230V Parkovanie: verejné Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Terasa: áno
Predaj, chata Vinné, Zemplínska Šírava - ZNÍŽENÁ CENA
Ponúkame na predaj rekonštruovanú rekreačnú chatu s možnosťou celoročného bývania v RO Zemplínska Šírava časť Prímestská. Chata je 2 podlažná, murovaná, zateplená, komplet s vybavením-umývačka riadu, elek.šporák, práčka, americká chladnička, kozub s prieduchmi do horných izieb, kožená gaučová súprava, jed.stôl, postele...Chata je vybavená alarmom a KLIMATIZÁCIOU! Na prízemí sa nachádza priestranná obývačka spojená s jed. kútom a kuchyňou s výstupom na terasu, toaleta s umývadlom a technická miestnosť, kde je aj náhradný zdroj v prípade výpadku elek. energie. Na poschodí sa nachádzajú 3 nepriechodné izby, kúpelňa so sprchovacím kútom a WC. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: MI-57263 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Na predaj 5-izbová chata na celoročné bývanie, Vinné
ZVÝHODNENÁ CENA Exkluzívne ponúkame na predaj 2 poschodovú chatu s krásnym výhľadom na vodnú nádrž Zemplínska Šírava v obci Vinné. Chata je po čiastočnej rekonštrukcii, využiteľná na celoročné bývanie ma 5 izieb, 2 kuchyne, 2 kúpeľne. Celá chata bola rekonštruovaná v roku 1994. Zastavaná plocha : 72m2 Rozloha pozemku : 282 m2 Chata má vlastnú prípojku pitnej vody, elektriku, kozub... Cena vrátane komplexných služieb pri prevode vlastníckych práv: 117 000 €. ZVÝHODNENÁ CENA Viac ponúk nehnuteľnosti nájdete na stránke V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle alebo office v čase od 8:00hod. do 19:00hod. Mail: michalovce@ Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2022 P&P Solution s.r.o. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z. Licencovaná realitná kancelária P&P Solution s.r.o. APMI19
Skvelá nehnuteľnosť pre Vás - Zrubová chata Vinné
Typ: Chata Ulica: Vinné Obec: Vinné MEGA Realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka krásnu zrubovú chatu len 7 minút od jazera Vinné a 10 km od okresného mesta Michalovce. Rekreačná obec má vynikajúcu občiansku vybavenosť. (Základná a materská škola, pošta,obecný úrad, zdravotné stredisko s lekárňou, potraviny, obecný park, detské ihrisko, oddychová zóna, ktorá sa nachádza v strede obce, kaštieľ, futbalové a multifunkčné ihrisko). Nesmieme zabudnúť aj na Viniansky hrad, ktorý láka množstvo turistov. Zrubová chata je na pozemku s rozlohou 1205 m2, ktorá je vhodná na celoročné bývanie. Zrubová chata zo smrekových guľatín dispozične pozostáva z prízemia a 2 poschodí. Hneď pri vstupe Vás očarí vstupná chodba, kuchynská linka s jedálenskym stolíkom, obývacia časť s krbom. Z prízemia je schodisko na poschodie. Na 1. poschodí sa nachádzajú 3 izby s toaletou a sprchovým kútom. Z jednej z izieb vedie schodisko na 2. poschodie, kde sa nachádza podkrovná priestraná izba s oknom. Celková výmera zrubu je cca 100 m. Napojený je na elektrinu, vykurovanie je riešené krbom a voda zo studne je ohrievaná boilerom. Vonkajší priestor Vám v letných mesiacoch umožňuje príjemné posedenie s ohniskom z prírodných kameňov. K pozemku vedie spevnená cesta. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte. Rada Vám poskytnem informácie a dohodneme si termín obhliadky.           Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 100 m2 Úžitková plocha: 100 m2 Plocha pozemku: 1205 m2 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: áno Parkovanie: áno Voda: studňa Krb: áno Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Materiál: drevostavba Vykurovanie: vlastné - pevné palivo Pivnica: áno
ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA - ROZPRÁVKOVÁ CHATA S VÝHĽADOM NA ŠÍRAVU
Rozmýšľate nad tým, kde budete tráviť voľné chvíle s rodinou či priateľmi? Zvažujete kúpu nehnuteľnosti ale neviete či je pre Vás lepšia chata alebo chalupa? Ak máte radi prírodu a zároveň si chcete užívať bývanie pri vode s úžasnými západmi slnka a výhľadom na jazero, máme pre Vás fantastickú ponuku. CHM REALITY Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj murovanú chatu s úžasným výhľadom na Šíravu, ktorá sa nachádza vo vyhľadávanom stredisku Medvedia hora na Zemplínskej Šírave. Chata sa nachádza na pozemku o výmere 768 m2, zastavaná plocha 53m2. Chata je trojpodlažná, celá podpivničená. Na prízemí sa nachádza jedáleň, malá kuchyňa a spací kút. Na prvom poschodí je priestranná dvojlôžková spálňa s výstupom na balkón s nádherným výhľadom na Šíravu. Chata je podpivničená, takže máte dostatok miesta aj pre svoje náradie. Na veľkorysej záhrade sú nasadené ovocné stromy, ihličnany, vinič aj ríbezle. Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti Thermalparku, kde si môžete vybrať z pestrej ponuky vodných atrakcií, saunový či vodný svet ale hlavne môžete dokonale oddychovať v geotermálnych bazénoch. Pomalou, kľudnou chôdzou ste tam do 5 minút. Chata je ako stvorená na získanie tých najkrajších zážitkov s priateľmi a rodinou, pestovanie vlastnej zeleniny a ovocia ale aj na dokonalý relax pri vode. Bonusom tejto nehnuteľnosti je, že po malej rekonštrukcii je vhodná na celoročné bývanie. Príjazdová cesta k nehnuteľnosti je asfaltová a parkovať môžete bezproblémovo na svojom dostatočne veľkom pozemku. V chate je privedená elektrika, voda, na pozemku je žumpa a v tesnej blízkosti pozemku aj plynová prípojka. Výborné dopravné napojenie s rýchlou dostupnosťou do mesta Michalovce a rozrastajúca sa ponuka služieb dotvárajú ideálne miesto pre letné bývanie. Krásny výhľad, veľkorysý pozemok, blízkosť vodnej plochy, wellnessu, reštaurácii a ďalších možností na dokonalý relax robia túto chatu jedinečnou. Táto vzácna príležitosť by mohla byť vašou šancou vytvoriť dokonalý útek z mesta pre celú rodinu. Oddýchnite si, relaxujte a straťte sa na tejto chate obklopenej prírodou. Užite si mesiace zábavy, kúpania, rybolovu, či plachtenia. Chata je v dobrom stave a je vybavená všetkým, čo dnes potrebujete na začatie chatového života. Sledujte nádherné západy a východy slnka. Nepremeškajte túto príležitosť. Táto chata vyžaruje teplo a šarm, takže vezmite svoju rodinu, naplňte chladničku a užívajte si. Atmosféru tohto krásneho miesta môžete zažiť len na osobnej obhliadke. Teším sa na Vás.