inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj - chata/chalupa - 3 izbová chalupa v Dolnom Srní…

Kategória: Chalupy, Chaty

chata/chalupa, Dolné Srnie, Dolné Srnie, Nové Mesto nad Váhom - 3 izbová chalupa v Dolnom Srní


Popis: DIRECTREAL PRO exkluzívne ponúka na predaj chalupu v
Dolnom Sŕní.

Zastavaná plocha je 88 m2, má jedno nadzemné podlažie.
Nachádza sa tu vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba z ktorej je prístupná spálňa, z chodby prístupná ďalšia izba, kúpeľňa s WC. Chalupa má aj pivnicu na uskladnenie zeleniny prístupnú cez poklop na chodbe.

Je napojená na elektrickú energiu, verejný vodovod a plynovod. Postavená je z tehlového muriva, strecha je valbová s cementovou krytinou, prebehla rekonštrukcia, okná sú drevené Euro, podlahy sú plávajúce v izbách, v chodbe a kúpeľni je keramická dlažba. V kuchyni sa nachádza elektrická rúra, plynová varná doska a mikrovlnná rúra . V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, WC a keramické umývadlo. Vykurovanie a teplá voda je zabezpečená plynovým kondenzačným kotlom.
Na dvore sa nachádza vedľajšia stavba slúžiaca na odkladanie náradia, je v nej zavedená elektrická energia.
Chalupa sa nachádza v spoločnom dvore, prístup je cez pozemok patriaci k neobývanému rodinnému domu, vecné bremeno- právo prechodu je zapísané na liste vlastníctva.
Chalupa je vhodná aj na trvalé bývanie ako aj na rekreačné účely vzhľadom na rýchlu dostupnosť Nového Mesta nad Váhom 4 km. V obci sa nachádzajú 2 predajne potravín, domáce potreby, 2 pohostinstvá, materská škôlka, Obecný úrad.

Pozemku je o veľkosti 464 m2.

Realitná kancelária zabezpečuje kompletný právny a hypotekárny servis s vypracovaním kúpnej zmluvy ako aj úhradu poplatku za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Počet izieb: 3.izbový
Celková úžitková plocha m2: 88
Plocha obytnej časti m2: 70
Výmera pozemku m2: 464
Zastavaná plocha m2: 88
Pozemok: Rovinatý
Konštrukcia domu: Tehla
Príjazdová cesta: Asfalt
Podpivničený: Nie
Skolaudovaný v roku: 1950
Rok poslednej rekonštrukcie: 2010
Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Čistička odpadových vôd
Kúrenie: Plynové
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Nie
Počet bytov v dome: 1
Rekonštrukcie: Kúpelňa, WC, Podlahy, Rozvody, Kúrenie
Spoločenské možnosti: Turistika, Zimné športy, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy
Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia
Typ strechy: Valbová


Viac informácií: a ďalšie informácie: Ing. Katarína Nohálová
k.nohalova@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Pro
Adresa: Masaryčky - business center
Legionárska 3735/5
91101 Trenčín

Telefón:
Predaj - chata/chalupa - 3 izbová chalupa v Dolnom Srní…
Podobné inzeráty
NA PREDAJ - rekreačná chata v nádhernom tatranskom štýle v o
Centrum Real exkluzívne ponúka na predaj rekreačnú chatu v nádhernom tatranskom prostredí. Chata sa nachádza v najkrajšej a veľmi žiadanej chatovej oblasti Tatranský Lieskovec priamo pod Štrbským plesom /cca 9min. autom/. Chata sa nachádza iba 7min chôdze od stanice novo zrekonštruovanej zubačky Tatranský Lieskovec.  Chatová oblasť Tatranský Lieskovec, si ako jedna z posledných zachovala svoj pôvodný tatranský vzhľad a ako jedno z mála území v Tatrách má aj pôvodný les.  Chata sa nachádza v tichej chatovej oblasti na miernom, južne orientovanom svahu, s prístupom priamo k chate. Chata je celoročne obývateľná, vhodná aj na prenajímanie. Rozloha pozemku je 400 m2,  ktorý je v OV a celá rozloha pozemku je zapísaná na LV ako zastavaná plocha, čo je jedna z veľkých výhod. Zastavaná plocha chaty je cca 60m2 vrátane vonkajšieho schodiska. Úžitková plocha objektu je cca 75m2, vrátane schodísk a balkóna, plocha pivnice je cca 19m2. Chata je murovaná s betónovými základmi, disponuje troma nadzemnými podlažiami, je tiež podpivničená.  Chata prešla rekonštrukciou v roku 2015/16, kde boli vymenené elektrické rozvody, je tu nové úsporné elektrické kúrenie cez el. konvektory, vďaka tomu je nízka spotreba elektriky. Kúpeľňa prešla rekonštrukciou, vrátane nového bojleru so zásobníkom vody 120 l. Kuchyňa je zrekonštruovaná a disponuje novou kuchynskou linkou. Kompletnou rekonštrukciou prešla tiež voda a kanalizácia /napojenie na žumpu/. Chata disponuje plávajucími podlahami, drevenými obkladmi a kazetovými stropmi.  V chate sú na prízemí umiestnené kastlíkové okná, vo všetkých oknách bolo vymenené sklo za termoizolačné dvojsklo. Balkón je zaizolovaný EPDM gumou. Elektrická prípojka je 3F/40A /48kW/, vhodná je aj na nabíjanie elektromobilov. Táto chata má aj vonkajšie osvetlenie.  Exteriér chaty má zateplený a odizolovaný sokel. Na pozemku sa nachádza vlastná veľkokapacitná žumpa a dve studne. Prvá je narážaná v objekte, druhá je kopaná na pozemku, táto studňa bola obnovená a vyčistená. Studňa je výdatným zdrojom čistej vody celoročne bez obmedzenia. V pivnici je osadená samočinná vodáreň so sústavou filtrov pre pitnú vodu. V roku 2021 VSE robili  kompletnú rekonštrukciu elektrických silových rozvodov priamo k chate a tiež v celej chatovej oblasti Tatranský Lieskovec.  Chata je situovaná medzi stromami s trávnatým pozemkom a veľkým množstvom slnka. Priamo pri chate sa nachádza spevnené parkovisko pre dve osobné autá. Na pozemku sa nachádza aj ohnisko s lavičkami. Prostredie chaty poskytuje veľké súkromie a má dobré napojenie na cestu s celoročným udržiavaním.  Náklady na celoročné bývanie elektrina 80 €/ mesiac, žumpa 100 €/ vývoz,  smeti 25 €/ rok, daň z nehnuteľnosti. Dostupnosť k chatovej oblasti je aj priamo z diaľnice na odbočku Važec, cca 7min,/smer z Bratislavy/, alebo Štrba, cca 5min /smer z Košíc/. 
SYMPATICKÁ CHATA na DUCHONKE  – 5 – izbová v tichej lokalite
V peknej a tichej lokalite rekreačnej oblasti DUCHONKA je na predaj sympatická murovaná chata. Chata má 5 izieb + 2 spoločenské miestnosti, kuchyňu, kúpeľňu s wc a v suteréne garáž. Tieto priestory sú ideálne, okrem parkovacieho miesta aj na odkladanie vecí, náradia a pod (vonkajšie sedenie, gril, kotlík, bike, a pod.). V prízemnej obytnej časti chaty vstúpime do obývačky, z ktorej sa ide do kuchyne, 2- izieb (2x2 postele), kúpeľne s wc a schodmi do vrchného poschodia. Na vrchnom poschodí je obývačka, balkón a 3 izby, v každej po 2 postele. Chata má celkom 10 postelí. Chata je napojená na verejný rozvod elektriky, vody a odpad je riešený vo forme žumpy. Ohrev vody zabezpečuje elektrický zásobníkový ohrievač vody, kúrenie je krbové. Prístupová cesta je štrková. Predajom je chata ihneď voľná. Chata bola postavená v 80-tych rokoch. Zastavaná plocha chaty je 50 m2, úžitková plocha je 100 m2, obytná plocha 90 m2 a pozemok má výmeru 385 m2. Vrelo doporučujem, krásne prostredie, tichá lokalita a predajom je chata ihneď k dispozícii. Kľúč od chaty mám. Viac info o chatách na DUCHONKE nájdete na stránke -- - - V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie návrhu na vklad do katastra nehnuteľností a poradenstvo v oblasti hypotekárneho financovania a poistenia. Sme členom NARKS. Obhliadku dohodne: Boris HANKO, tel.  
Na predaj chata Zázrivá, na predaj chaty Orava (2 chaty)
Na predaj chata Zázrivá (2 chaty) investičná príležitosť Na PREDAJ chata Zázrivá, Chata na Orave, Zázrivá, investičná príležitosť Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívnu chatu na predaj na Orave v najvyhľadávanejšej obci Zázrivá. Ak hľadáte nezabudnuteľnú dovolenku alebo bývanie pre seba, pre firmu alebo investičnú príležitosť, ktorá leží v krásnom prostredí na Orave, máme pre Vás riešenie. Presvedčte sa sami. 1. Chata Väčšia chata disponuje so 6-timi miestnosťami na spanie, kde je možné ubytovať komfortne 22 osôb. Kuchyňa vybavená kuchynskou linkou a spojená s obývačkou si Vás získa atmosférou praskajúceho dreva v krbe. 2. Chata Menšia chata disponuje s 3-mi miestnosťami na spanie, kde je možné komfortne ubytovať 10 – 12 osôb. Samozrejmosťou ako vidíte na fotkách je opäť kuchyňa spojená s obývačkou a neodmysliteľným krbom. Obe chaty prešli kompletnou rekonštrukciou. Malé ratolesti sa vyhrajú v detskom parku a Vy si oddýchnete aj na vonkajšom posedení, či už pri grile, na terase ale výhľadom na Rozsutec. IS: voda, elektrika, žumpa s prepadom, vlastná studňa Vykurovanie: krb + peletková pec INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Chata bola vybudovaná s cieľom poskytovať služby aktívneho cestovného ruchu. Majiteľ apartmánov má možnosť poskytovania krátkodobého ubytovania, čím vie svoju nehnuteľnosť investične zhodnotiť formou prenájmu rýchlejšie. Výška dosiahnutého výnosu závisí vyťaženosti apartmánu a výnos vie byť majiteľovi pomerne veľmi rýchlo. Bližšie informácie o investičnom zámere a dosahovaných výnosoch vám radi poskytneme osobne. LOKALITA: Nehnuteľnosti sa nachádzajú v krásnej prírode pod Rozsutcom a pod Magurou, ktorú pozná celé Slovensko, ale aj zahraniční turisti. Výborná poloha chaty zaručuje, že si tu na svoje prídu tí čo túžia po oddychu v tichej prírode, ale aj tí čo túžia po adrenalíne a aktívnej dovolenke ako napr. cykloturistika, turistika, lyžiarske strediská (Malá Lučivná, Zázrivá Havrania – SKI Kozinec, Kubínska Hoľa, Gavúrky Terechová, SKI park Racibor, Malinô brdo, Vrátna, Free Time Zone, Jánošíkove diery, Šútovský vodopád, relaxačno-informačné centrum Terchovec, Aquarelax Dolný Kubín, Železnica Oravská Lesná, kúpele Lúčky, Zuberec, Oravská priehrada, Čičmany, Liptovská Mara FINANCOVANIE: Zabezpečujeme zdarma financovanie formou úveru a kompletný právny a popredajný servis vrátane prepisov energií.
Chalupa na predaj v obci Habura
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj malebnú chalupu v obci Habura. Rusínska obec Habura sa nachádza 8 km od mesta Medzilaborce po hornom toku rieky Laborec, od poľských hraníc je vzdialená 17 km - prechod /PALOTA - RADOSZYCE/. V blízkosti je turistický hraničný prechod / Čertižné - CZEREMCHA /, ktorý je vzdialený 7 km. Chalupa plná atmosféry čaká na klienta, čo ocení pohodu, oddych a históriu obce. Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanej časti obce na rozsiahlom rovinatom pozemku o rozlohe 1769 m2, z toho je krásna záhrada o výmere 1117 m2. Samostatne stojaca jednopodlažná, čiastočne podpivničená tehlová chalupa má sedlovú strechu pokrytú plechovou krytinou, orientovaná je východ/západ.​ Ponúkaná nehnuteľnosť je 3 izbová s príslušenstvom. Tvoria ju obývacia izba s oddychovou časťou na čítanie, dve spálne, kuchyňa , kúpeľňa s WC, predsieň a špajza. Chalupa bola v roku 2014 rozsiahle zrekonštruovaná: Vymenené boli pôvodné okná za plastové v dekore dreva, kompletne nové elektrické rozvody, stierky na stenách. Boli položené podlahy v kombinácii s dlažbou. V kuchyni je nová kuchynská linka so sporákom a digestorom. Kúpeľňa je obložená keramickým obkladom. Nachádza sa tam sprchový kút, umývadlo a WC. Nové drevené interiérové dvere s obložkovými zárubňami a vchodové bezpečnostné dvere. Chalupa je zateplená a obložená zrubovým dreveným obkladom, sokel je upravený štiepaným kameňom. Chodníky sú vydláždené. Chalupa je oplotená kovaným plotom s bránou na diaľkové ovládanie. V prednej časti pozemku je postavený prístrešok na auto. V zadnej časti domu je kôlňa a dielňa. Chalupa je napojená na všetky inžinierske siete: elektrinu, vodu z obecného vodovodu, plyn a kanalizáciu. Vykurovanie je zabezpečené ústredným kúrením gamatkou a tuhým palivom v krbových kachliach. Obec je známa týmito pamiatkami: Socha kniežaťa Laborca, drevený kostolík Sv. Mikuláša, kultúrna pamiatka gréckokatolícky kostol Sv. Michala, Haburské rašeliniská a turistické trasy v prekrásnej prírode Nízkych Beskýd. Na svoje si prídu aj poľovníci, hubári a včelári. Podrobnejšie informácie Vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke.​ Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/​MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energii.
Chalupa na predaj v obci Habura.
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj malebnú chalupu v obci Habura. Rusínska obec Habura sa nachádza 8 km od mesta Medzilaborce po hornom toku rieky Laborec, od poľských hraníc je vzdialená 17 km - prechod /PALOTA - RADOSZYCE/. V blízkosti je turistický hraničný prechod / Čertižné - CZEREMCHA /, ktorý je vzdialený 7 km. Chalupa plná atmosféry čaká na klienta, čo ocení pohodu, oddych a históriu obce. Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanej časti obce na rozsiahlom rovinatom pozemku o rozlohe 1769 m2, z toho je krásna záhrada o výmere 1117 m2. Samostatne stojaca jednopodlažná, čiastočne podpivničená tehlová chalupa má sedlovú strechu pokrytú plechovou krytinou, orientovaná je východ/západ.​ Ponúkaná nehnuteľnosť je 3 izbová s príslušenstvom. Tvoria ju obývacia izba s oddychovou časťou na čítanie, dve spálne, kuchyňa , kúpeľňa s WC, predsieň a špajza. Chalupa bola v roku 2014 rozsiahle zrekonštruovaná: Vymenené boli pôvodné okná za plastové v dekore dreva, kompletne nové elektrické rozvody, stierky na stenách. Boli položené podlahy v kombinácii s dlažbou. V kuchyni je nová kuchynská linka so sporákom a digestorom. Kúpeľňa je obložená keramickým obkladom. Nachádza sa tam sprchový kút, umývadlo a WC. Nové drevené interiérové dvere s obložkovými zárubňami a vchodové bezpečnostné dvere. Chalupa je zateplená a obložená zrubovým dreveným obkladom, sokel je upravený štiepaným kameňom. Chodníky sú vydláždené. Chalupa je oplotená kovaným plotom s bránou na diaľkové ovládanie. V prednej časti pozemku je postavený prístrešok na auto. V zadnej časti domu je kôlňa a dielňa. Chalupa je napojená na všetky inžinierske siete: elektrinu, vodu z obecného vodovodu, plyn a kanalizáciu. Vykurovanie je zabezpečené ústredným kúrením gamatkou a tuhým palivom v krbových kachliach. Obec je známa týmito pamiatkami: Socha kniežaťa Laborca, drevený kostolík Sv. Mikuláša, kultúrna pamiatka gréckokatolícky kostol Sv. Michala, Haburské rašeliniská a turistické trasy v prekrásnej prírode Nízkych Beskýd. Na svoje si prídu aj poľovníci, hubári a včelári. Podrobnejšie informácie Vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke.​ Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/​MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energii.
Na predaj murovaná podpivničená chata so záhradou
Reality na kľúč vám ponúka na predaj murovanú podpivničenú chatu so záhradou v chatovej oblasti Hliník v Nových Zámkoch. Chata Zastavaná plocha chaty je 17m2 + pivnica. Murovaná chata bola postavená z tehál a je podpivničená. Vykurovanie je riešené 5KW krbom na tuhé palivo. Chata je vybavená kuchynskou linkou, mikrovlnkou, chladničkou, pohovkou, konferenčným stolíkom, skriňou a televízorom. Na stene je namontovaná anténa na príjem voľných programov. Po dohode s majiteľom je možnosť dodatočného namontovania satelitnej paraboly. Taktiež je tu možnosť zriadiť internet. Chata je obývateľná celý rok a predáva sa aj so zariadením. Dispozícia Chata pozostáva z: obytnej miestnosti a pivnice. Pozemok Výmera pozemku je 315m2. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka a studňa. V pivnici je čerpadlo na dodávku vody. Na pozemku sa nachádza chata, zastrešený posed, záhradná hojdačka, vonkajší krb na opekanie, záhradný domček využívaný na uskladnenie náradia a vonkajšia toaleta. Pozemok je oplotený s možnosťou pestovania zeleniny či okrasnej výsadby. Z pozemku je priamy prístup k rybníku. Parkovanie priamo pri pozemku. Chata je vzdialená 1 km od Termálneho kúpaliska Štrand. Výhody • chata s možnosťou na celoročné bývanie • lokalita ideálna na vonkajšie grilovanie, relax, rybolov, cyklistiku a prechádzky • krásne a tiché prostredie Cena Cena chaty je 34000€ . V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti) - poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (vyhotovenie zmluvnej dokumentácie notárom) - zabezpečenie financovania vašej nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti a osôb - zabezpečenie znaleckého posudku - prepis dodávateľov energií a správcovskej spoločnosti bytového domu - provízia realitnej kancelárie Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov. U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY! © Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.