inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj dom 350m od mora s bazénom,Investičný projekt ostrov

Kategória: Domy

Nové Bývanie RK Vám ponúka na predaj dom v Chorvátsku na ostrove Pag v obci Mandre.

Predstavujeme Vám projekt radových obytných komplexov, tzv. štvordomov, ktorý sa nachádza na známom ostrove Pag v Srdci obce Mandre. Developerský projekt ponúka nadštandardné využitie každej parcely ako aj efektívne energetické riešenie v rámci obytnej zóny a súkromia. Každá obytná jednotka má 2 podlažia s priamym výhľadom na more a taktiež aj vlastný bazén na pozemku. Nehnuteľnosť predstavuje výber 4 rôznych ale zároveň aj jednotných domov so samostatným vchodom, záhradou, bazénom a parkovacím státím priamo pred domom. V projekte sa bude nachádzať celkovo 12 obytných domov "mezonetov", s výmerou od 100 do 150 m2. Výstavba teda bude celkovo zahŕňať až 3 tieto výnimočné a kompaktné štvordomové areály.

Domy budú situované orientáciou nasledovne : juhovýchod, juhozápad, juh. Vzdialenosť od mora 350m

Výhodou projektu je aj možnosť budúceho majiteľa prejaviť svoj vlastný developerský charakter a teda podieľať sa na vývoji výstavby konkrétneho domu s priamou dôraznosťou na dosiahnutie osobitného štýlu alebo precíznosti a jedinečnosti svojej novej nehnuteľnosti. Každý klient sa automaticky stáva spolupartnerom pri výstavbe kde môže implementovať myšlienky a nápady priamo do pôdorysu interiérových častí a záhrady.

Čo sa týka lokality, jedná sa o kľudné letovisko, hodí sa najmä pre rodiny s deťmi, páry alebo kohokoľvek, kto ocení pokoj a kľud. V dedinke Mandre sa nachádza dostatok reštaurácií a v okolí pláže je vybudovaná korčuliarska dráha. Historické mesto Pag je vzdialené len 7 km a legendárna párty pláž Zrce 12 km. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť.

Potrebujete poskytnúť viac informácií a ponuka Vás zaujala?
Neváhajte a zavolajte mi na tel.č. a získajte viac informácií prípadne si dohodnite obhliadku nehnuteľnosti, ktorú Vám sprostredkujem po telefonickom dohovore. Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu martina@
Predaj dom 350m od mora s bazénom,Investičný projekt ostrov
Podobné inzeráty
Dom s nádherným výhľadom na more, 250m od mora, ostrov Vis,
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3844 Miesto: ostrov Vis Typ nehnuteľnosti: dom na ostrove Vis Cena 257.500 € Obytná plocha domu: 78 m² Plocha pozemku: 240m Dispozícia: 2 spálne, 2 kúpeľne Vzdialenosť od mora: 250m od mora Orientácia na východ Elektrina Voda z vodovodu Systém odtokov Telefón / Internet Prístup autom Kľúčové vlastnosti Záhrada Kompletne zariadený Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more Samostatne stojaci dom Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj tento samostatne stojaci dom na východnej strane ostrova Vis, s nádherným otvoreným výhľadom na more a celý prístav Vis. Dom s celkovou obytnou plochou 78 m2 sa rozkladá na dvoch podlažiach. Každé poschodie obsahuje jednoizbový apartmán s obývacou izbou, kuchyňou, jedálňou, spálňou a kúpeľňou. Dom má balkón, ktorý sa rozprestiera po celej dĺžke domu a dve terasy, jedna na dolnom a druhá na hornom poschodí. Terasa na prvom poschodí má 20 m2 a terasa spolu s balkónom na druhom poschodí má 27 m2. V zadnej časti prvého poschodia sa nachádza pivnica, ktorá v súčasnosti slúži majiteľom ako sklad. Dá sa jednoducho prerobiť na iné účely budúceho majiteľa, ako je detská herňa, malá telocvičňa alebo vinotéka, v závislosti od preferencií. Celková plocha domu je 240 m2 a dom je obklopený nádherne upravenou záhradou. Nájdete tu stredomorské rastliny a ovocné stromy. Dom sa predáva kompletne zariadený. Vzdialenosť od centra mesta/letoviska je menej ako 10 minút chôdze. Viac o ostrove Vis: Ostrov Vis je najvzdialenejší veľký obývaný ostrov od pevniny Chorvátska. Trajekt trvá 2 hodiny 30 minút a nie je možné navštíviť ostrov a vrátiť sa z neho za 1 deň. Má niekoľko tisíc obyvateľov, takže má všetky služby a poskytuje dostatočné zázemie, ktoré by ste od moderného ostrova očakávali. Nájdete tu obchody, reštaurácie, bary atď. Ostrov obľubujú ľudia ktorý si tu prišli oddýchnuť od zhonu a načerpať nové sily. Ostrov má nádhernú prírodu a pláže a tým že nie je taký dostupný zachoval si svoje klasické čaro a nedotknutú prírodu. Bohaté podmorské dno s množstvom života je veľkým lákadlom pre potápačov a stovky malých pláží sú často v lete úplne opustené. Mnoho ľudí vyhľadávajú tento ostrov práve pre čaro ktoré poskytuje a milujú svoje nehnuteľnosti pre pokoj v ústraní. Nehnuteľnosti na ostrove Vis si vždy zachovajú svoju hodnotu, pretože ľudia v dnešnej dobe čoraz viac prahnú po takýchto skvostoch a po mieste, ktoré im zaručí pokoj a kľud.
Rodinný dom s pozemkom za výbornú cenu, 700 m od mora, 2 par
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3405 Miesto: ostrov Vis Typ nehnuteľnosti: polovica dvojdomu s pozemkom a parkovacím miestom Cena 211.150 € Obytná plocha domu: 120 m² Pozemok: 150 m2 Dispozícia: 3 spálne, 3 kúpeľne Vzdialenosť od mora: 700 m Orientácia na východ Rok výstavby 1986 Parkovacie miesta 2 Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik Vzdialenosť od letiska 57 km Vzdialenosť trajektu 8 km Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj ľavú polovicu tohto zaujímavého dvojdomu. Dom bol postavený v roku 1986 a kompletne zrekonštruovaný v roku 2015. Nachádza sa na pokojnom a tichom mieste na ostrove Vis, prilieha pod okres Rukavac. Dom je orientovaný na východ, 700 m od mora a 8 km od centra Visu a prístavu trajektov. Ak si pozriete fotografie nehnuteľnosti, ľavá časť dvojdomu je na predaj. V blízkosti sa nachádza množstvo známych pláží vrátane Srebrny, ktorá je považovaná za jednu z najkrajších kamienkových pláží na celom Jadrane. Dom je rozmiestnený na prízemí a dvoch poschodiach. Pozostáva z troch samostatných apartmánov – každé poschodie má jeden apartmán a každý apartmán má vlastný vchod. Prízemie bolo prerobené na apartmánové štúdio – s kuchyňou, kúpeľňou, obývačkou a spálňou v jednom priestore, celková plocha 21,39 m2, a terasou (pivnica) 12 m2. Prvé poschodie s celkovou rozlohou 38,76 m2 pozostáva z kuchyne, kúpeľne, jednej spálne, obývacej izby s vonkajším skladom umiestneným pred hlavným vchodom a terasy 12 m2. Druhé poschodie ďalej pozostáva z kuchyne, kúpeľne, jednej spálne, obývacej izby, celková plocha 30,5 m2, a terasy 9,5 m2. Dom má aj podkrovie o výmere 20,44 m2. Tento dvojdom sa nachádza na ploche 150 m2 a má 2 spevnené parkovacie miesta. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok sme vám radi k dispozícii. Viac o ostrove Vis: Ostrov Vis je najvzdialenejší veľký obývaný ostrov od pevniny Chorvátska. Trajekt trvá 2 hodiny 30 minút a nie je možné navštíviť ostrov a vrátiť sa z neho za 1 deň. Má niekoľko tisíc obyvateľov, takže má všetky služby a poskytuje dostatočné zázemie, ktoré by ste od moderného ostrova očakávali. Nájdete tu obchody, reštaurácie, bary atď. Ostrov obľubujú ľudia ktorý si tu prišli oddýchnuť od zhonu a načerpať nové sily. Ostrov má nádhernú prírodu a pláže a tým že nie je taký dostupný zachoval si svoje klasické čaro a nedotknutú prírodu. Bohaté podmorské dno s množstvom života je veľkým lákadlom pre potápačov a stovky malých pláží sú často v lete úplne opustené. Mnoho ľudí vyhľadávajú tento ostrov práve pre čaro ktoré poskytuje a milujú svoje nehnuteľnosti pre pokoj v ústraní. Nehnuteľnosti na ostrove Vis si vždy zachovajú svoju hodnotu, pretože ľudia v dnešnej dobe čoraz viac prahnú po takýchto skvostoch a po mieste, ktoré im zaručí pokoj a kľud.
Veľký rodinný dom s pozemkom, 700m od mora, ostrov Pag, Chor
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3081 Miesto: ostrov Pag/oblasť Zadar Typ nehnuteľnosti: rodinný dom s pozemkom Cena 257.500 € Obytná plocha domu: 210 m² Pozemok: 149 m2 Dispozícia: 9 x spálňa, 4x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 700 m Orientácia sever, západ Elektrina Voda z vodovodu Systém odtokov Telefón / Internet Prístup autom Popis: Realitná kancelária Relax properties Vám s radosťou predstavuje na predaj tento priestranný apartmánový dom s pozemkom na ostrove Pag. Dom má obytnú plochu 210 m2 a rozprestiera sa na troch podlažiach a pozostáva zo 4 plne vybavených a klimatizovaných apartmánov. Pozemok okolo domu tvorí pekná záhrada o výmere 149 m2. Dom sa nachádza v tichej lokalite, cca 700 m od mora. Dispozícia domu: Na prízemí sa nachádza jeden apartmán s dvomi spálňami, obývacou izbou, kuchyňou, kúpeľňou a krytou terasou. Na prízemí sa nachádza tiež menší štúdiový apartmán, ktorý má spolu spálňu, kuchynský kút, kúpeľňu a terasu. Na prvom poschodí je jeden apartmán s 3 spálňami, obývacou izbou, kuchyňou, kúpeľňou a krytým balkónom. Na druhom poschodí je ďalší apartmán s 3 spálňami, obývacou izbou, kuchyňou, kúpeľňou a čiastočne krytým balkónom. Lokalita: Pag je piaty najväčší chorvátsky ostrov, nachádzajúci sa v Kvarnerskej časti Jadranského mora. Má rozlohou 284,56 km² a okolo 8 tisíc obyvateľov. Nachádza sa v Zadarskej a Licko-senjskej župe. Ostrov Pag je spojený s pevninou mostom, nie je teda odkázaný len na trajekty a lodné spojenie. Juhozápadné pobrežie ostrova tvorí rovina a severovýchod je hornatý a pokrytý malou časťou vegetácie. Rodiny s deťmi ho navštevujú hlavne kvôli piesočným plážam a pokojnej dovolenke s krásnym a hlavne čistým morom.
Vila s veľkým pozemkom, bazénom a výhľadom na more, 150m od
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3691 Miesto: Korčula Typ nehnuteľnosti: rodinný dom s pozemkom s výhľadom na more Cena 463.500 € Obytná plocha: 124 m2 Pozemok: 500 m2 Dispozícia: 5 x spálňa, 3x kúpeľňa Orientácia: sever, juh Vzdialenosť od mora: 150m Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Bazén Orientácia na juh Garáž Záhrada Kompletne zariadený Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more Samostatne stojaci dom s pozemkom Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj Vilu s bazénom a s tromi apartmánmi, ktorá sa nachádza na južnej strane ostrova Korčula. Vila je postavená z kvalitných materiálov, luxusne zariadená a vybavená. Obytná plocha je 124 m2 a pozostáva z hlavného apartmánu na prízemí s tromi spálňami, kúpeľňa, kuchyňa a obývačka. Na prvom poschodí sú dva jednoizbové byty. K vile patrí upravená záhrada s priestrannou terasou a bazénom 28 m2. V suteréne sa nachádza garáž s dvoma parkovacími miestami. Výhodou tejto vily je okrem výbornej polohy aj veľký obytný priestor s množstvom svetla a veľká terasa s priamym výhľadom na more a okolitú prírodu. Vila navyše ponúka potrebnú dávku súkromia. Viac o meste Korčula Ostrov Korčula je najjužnejší z veľkých ostrovov a je najbližšie k Dubrovníku. Z Dubrovníka premávajú trajekty do hlavného mesta, ktorý má rovnaký názov Korčula, taktiež trajekt premáva zo a Splitu do mestečka Vela Luka a do mestečka Korčula. V turistickej sezóne premávajú z pevniny na ostrov aj iné trajekty, ktorými sa dostanete na tento čarovný ostrov. Mesto Korčula, Chorváti považujú za rodné mesto cestovateľa Marca Pola, nevieme či by taliani s nimi súhlasili. Rovnako ako Dubrovník aj Korčula je staré opevnené mesto a za posledných 500 rokov sa v uliciach toho veľa nezmenilo. Ďalej od mesta Korčula je okolo pobrežia veľa nostalgických rybárskych dedín. Nehnuteľnosti na ostrove Korčula sú vždy obľúbené, pretože sú obľúbenou ostrovnou destináciou mnohých ľudí. Je to najbližšie k Dubrovníku, je to najľudnatejší ostrov a má najviac dopravných spojení s pevninou. Domnievame sa, že nehnuteľnosť na Korčule bude z týchto dôvodov vždy dobrou investíciou.
ZARIADENÝ LUXUSNÝ RODINNÝ DOM NA PEREŠI S BAZÉNOM
BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj priestranný rodinný dom aj s vonkajším bazénom v mestskej časti Košice-Pereš na Revúckej č.18. Ak hľadáte komfortné bývanie len 5 minút od Košíc kde budete mimo ruchu mesta, tak tento dom je práve pre vás! Pozrite si video skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Technické info a parametre: Úžitková plocha domu: 350 m2 Rozloha pozemku: 580 m2 Počet izieb: 6 Orientácia domu: juhozápad materiál: tehla okná: plastové dvojsklá IS: mestská voda, kanál, elektrika, plyn, studňa, solárne panely Dispozičné riešenie: 1.PP - fitnes, pivnica, práčovňa, kotolňa, chodba, schodisko 1.NP - vstupná chodba, kuchyňa s jedálňou, špajza, obývačka s výstupom na vonkajšiu terasu, 3 spálne, kúpeľňa, 2xWC, schodisko, krytá terasa, garáž 2.NP - galéria, spálňa s kúpeľňovým kútikom, 2 podkrovné izby(momentálne šatník), šatník Exteriér: záhrada, bazén s motorovým pochôdzným zakrytím, skleník, sklad náradia Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1991. Až do roku 2021 prechádzal stále nejakou rekonštrukciou pričom generálna rekonštrukcia bola v r. 2013. Je postavený z tehál - má dvojité tehlové obvodové múry, strecha je šikmá drevená pokrytá Bramac škridlou, zateplenie strechy - 2 vrstvy vaty Vykurovanie: plynový kotol Viessmann napojený na radiátory, ohrev vody pomocou kotla a solárnych panelov na streche + elektrický zásobník vody Štandardy: dom je kvalitne zariadený a vybavený drahými materiálmi, nábytkom a vybavením, kuchyňa je kompletne zariadená vstavanými spotrebičmi. Predáva sa prevažne zariadený tak ako ho vidíte na fotkách alebo videu až na pár výnimiek, ktoré budú odkomunikované na osobnej obhliadke. Veľkým bonusom domu je fínska sauna, menšie fitness, skleník so zavlažovaním a vonkajší bazén vyhrievaný plynovým kotlom alebo solárnymi panelmi - bazén je zakryvateľný špecialnou tenkou pochôdznou plošinou, to znamená, že vám neuberá miesto z pozemku. Dom má peknú záhradu s výsadbou a plodiacimi ovocnými stromami. Vstup na pozemok je cez automatickú kovanú bránu. Mestká časť Pereš má vynikajúcu občiansku vybavenosť a skvelú dostupnosť do mesta. Nachádza sa tu obchodné centrum Park Pereš kde je 101 drogéria a supermarket CBA. V mestskej časti je aj škôlka. Do mesta jazdí MHD autobusy a električky. Átrium Optima je vzdialené len 5 minút autom. Cena tohto domu je 619.000,- EUR. Ak vás táto ponuka zaujala alebo by ste chceli dozvedieť viac informácií, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - - certifikovaný realitný maklér NARKS Počet poschodí: 2 Počet izieb: 6 Zastavaná plocha: 160m² Obytná plocha: 350m² Celková rozloha: 350m² Rozloha pozemku: 580m² Úžitková plocha: 350m² Stav: po rekonštrukcii El. napätie: 230/400V Plyn: án
Slnečný, klimatizovaný 3i rodinný dom, bazén, Koh Samui, Tha
Na predaj priestranný, kompletne zariadený 3i rodinný dom v blízkosti centra s kompletnou občianskou vybavenosťou, ulica Soi Rungrote, ostrov Koh Samui, Thajsko - investičná príležitosť - výnos z prenájmu 2000,-USD/mesiac - obytná plocha cca 94 m2 - rovinatý pozemok: rozloha pozemku 256 m2 - 3 izby z toho 2 nepriechodné spálne - klimatizovaný rodinný dom - materiál domu: murované tvárnice - plastové okná, sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením - dom napojený na inžinierske siete: verejný vodovod, elektrina, vysorýchlostný internet, odpad - septik - orientácia: Juh (vstup do domu, záhrada s bazénom) - rodinný dom z roku 2013 - bazén na pozemku s rozmermi 5mx3m - prístrešok s osvetlením - prístupová cesta k domu cez asfaltovú cestu - parkovanie pre 1 auto a motorku - firemné vlastníctvo: klient, ktorý chce nadobudnúť nehnuteľnosť v Thajsku musí vlastniť thajskú firmu. V prípade záujmu, vieme klientovi zabezpečiť založenie firmy so všetkou potrebnou administratívou, právnymi službami, vrátane víz. Založenie firmy si klient hradí nad rámec kúpnej ceny vo výške 5.000,-€. - v prípade záujmu, možnosť odkúpenia identického susedného domu za rovnakú cenu. Dispozícia domu: Pôdorys domu nájdete pri fotografiách. Vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou so vstupom na pozemok s bazénom, 2x nepriechodná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. Vybavenie domu: Rodinný dom sa predáva kompletne zariadený podľa fotografií. Lokalita: Kompletná občianska vybavenosť v okolí. Len 6 minút od Lamai centra, pláže a miestneho trhu. Dom sa nachádza v tichej lokalite. Najbližšie fitness centrum len 2 minúty od domu. Ostrov Koh Samui je obľúbená dovolenková destinácia Európanov. Na ostrove žije dlhodobo veľa slovenských aj českých občanov s rodinami. Koh Samui je tretím najväčším thajským ostrovom. Povrch ostrova je pomerne hornatý a veľkú časť územia pokrývajú zalesnené kopce a plantáže kaučukovníkov. Ostrov Koh Samui je turistami veľmi obľúbený. Tomu napomáha predovšetkým výstavba letiska, ktoré umožňuje pohodlné cestovanie z hlavného mesta Bangkoku. I cez vysokú návštevnosť si ostrov zachoval mnohé zo svojich pôvodných krás. Na ostrove Koh Samui by ste rozhodne nemali vynechať návštevu národného parku Ang Thong National Park. Jeho príroda si zachovala naprosto dokonalú nedotknutosť a iste vás priamo uchváti. Na koh Samui si môžete taktiež pozrieť niekoľko vodopádov a perlorodkovou farmu. Mesačné náklady: - do 100,-€ v závislosti od spotreby el. energie 1kWh elektriny 0,11,-€ Energetický certifikát nie je k dispozícii. Zistite aj Vy aká je cena vašej nehnuteľnosti, vyplňte formulár na našej stránke. OSIRIS reality s.r.o. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. Kontakt: lucia@ Počet izieb: 3 Dodatok k cene: Vrátane provízie. Obytná plocha: 94m&sup