inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj dom na komerčné / podnikateľské účely Hronský Beňadik

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj priestranný dom vedený ako obchod / hostinec a dlhoročne využívaný ako obchodný priestor nachádzajúci sa priamo pod historickým benediktínskym kláštorom v centre obce Hronský Beňadik.

Vzhľadom na veľkosť priestorov a lokalitu využitie domu môže byť všestranné: skladovanie, predaj, autoservis, po väčších úpravách reštaurácia, ubytovanie, ale aj bývanie. V minulosti, okolo roku 1900 bol priestor využívaný, ako hostinec a navštevovaný nielen zákazníkmi z dediny a okolia, ale aj priamo z kláštora. Vďaka 60m2 pozemku, ktorý je súčasťou predaja bol prístup do hostinca pre „inkognito“ zákazníkov zo zadnej strany domu. Približne v päťdesiatich rokoch sa účel využitia zmenil na predajné a skladové účely. Posledných 15 rokov sa časť priestorov využívala ako predajňa – železiarstvo a druhá časť ako pracovná dielňa.

Dom s celkovou úžitkovou plochou 227 m2 má tri samostatné vstupy od hlavnej ulice, čo umožňuje novému majiteľovi viacero možností využitia. Vchod na ľavej strane budovy je do skladových priestorov, ktoré sú následne prepojené so štyrmi miestnosťami, chodbou, kanceláriou a uzavretou terasou o veľkosti 45 m2. Stredný vchod vedie do predajne, z ktorej je priechod do skladu a spomenutých priestorov. Vchod na pravej strane je do dielne, ktorá disponuje dvomi veľkými miestnosťami a jednou malou s celkovou plochou 71m2. Táto časť domu nie je prepojená so zvyšnými časťami a má aj samostatný prívod elektriny.

Pod domom sa nachádzajú dve identicky riešené pivnice, z ktorých každá má výmeru 18 m2. Podkrovie domu je priestranné s možnosťou prerobenia podľa vlastných predstáv. Dom je napojený na elektrinu a mestský vodovod s možnosťou pripojenia na žumpu nachádzajúcu sa na vedľajšom obecnom pozemku. Celkový stav domu je veľmi zachovalý, múry sú suché, krov pevný, časti krytiny potrebujú vymeniť (škridla).

Hronský Beňadik má vzhľadom na trojminútovú vzdialenosť od diaľnice R1 (Bratislava – Banská Bystrica) výbornú strategickú polohou. Výborná dostupnosť nielen od diaľnice, ale aj do okolitých miest – Nová Baňa, Žarnovica alebo Levice. Samotná obec s počtom obyvateľov 1200 je obklopená peknou prírodou, leží na pravom brehu Hrona na styku Podunajskej pahorkatiny, Pohronského Inovca a Štiavnických vrchov.

Ak Vás naša ponuka zaujala zavolajte a dohodnite si obhliadku.

kontakt : Juraj Ladziansky , , ladziansky@

certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie
Predaj dom na komerčné / podnikateľské účely Hronský Beňadik
Podobné inzeráty
3 izbový rodinný dom / chalupa pod kláštorom Hronský Beňadik
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj rodinný dom / chalupu, nachádzajúci sa priamo pod historickým benediktínskym kláštorom v centre obce Hronský Beňadik. Rodinný dom prešiel pred dvadsiatimi rokmi rekonštrukciou a priebežnou údržbou, je vhodný na trvalé bývanie s možnosťou okamžitého bývania bez potreby prerábania alebo nutných investícií. Druh: Rodinný dom Počet izieb: 3 Stav: 20 ročná rekonštrukcia Lokalita: Hronský Beňadik / Pod Kláštorom Orientácia: Severná Úžitková plocha domu: 95m2 Pozemok: 171m2 + zastavaná plocha 100m2 Vlastníctvo: 1/1 , bez tiarch TECHNICKÉ ÚDAJE: Dobrý stav domu umožňuje novým majiteľom možnosť okamžitého bývania bez zvyšných investícií. Dom je napojený na elektrinu (220 / 380V) a obecný vodovod odpad je riešený žumpou s trativodom. Centrálne kúrenie je riešené plynovými gamatkami, možnosť využitia komína a postavenia kachľovej pece alebo krbu. Okná plastové, strecha menená pred 15-timi rokmi, profilovaný plech - bez závad a poškodení, dvor komplet vyložený zámkovou dlažbou. DISPOZÍCIA: Hlavný vchod do domu je z bočnej strany. Zo vstupnej chodby sa prechádza do nepriechodnej izby a kuchyne nachádzajúcej sa v strede domu. Z kuchyne sa prechádza do priechodnej obývačky, z ktorej sa prechádza do izby. Z kuchyne sa ďalej vchádza do spojenej kúpeľne s toaletou. V zadnej časti domu je miestnosť so samostatným vchodom využívaná momentálne ako tretia izba. Na pozemku je postavená menšia budova v zime slúžiaca na odkladanie záhradného nábytku a v letných mesiacoch ako spoločenská miestnosť. POZEMOK: Vstup do dvora je od hlavnej cesty cez uzamykateľnú bránu. Pozemok o veľkosti 171m2 je rovinatý, bez údržbový, komplet vyložený zámkovou dlažbou. V zadnej časti dvora je uzamykateľná brána, ktorá vedie k obecnému potoku. LOKALITA: Hronský Beňadik má vzhľadom na trojminútovú vzdialenosť od diaľnice R1 (Bratislava – Banská Bystrica) výbornú strategickú polohou. Výborná dostupnosť nielen od diaľnice, ale aj do okolitých miest – Nová Baňa, Žarnovica alebo Levice. VYBAVENOSŤ OBCE: Materská škola, základná škola, pošta, potraviny, pohostinstvo, knižnica, futbalové ihrisko, ambulancia praktického lekára stomatológa, vlaková a autobusová zastávka, mestský vodovod, plynofikácia (zdroj: oficiálna stránka obce Hronský Beňadik). VIAC FOTOGRAFIÍ: CENA: 79.000€ KONTAKT: Juraj Ladziansky , , ladziansky@ certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane právneho servisu - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju a štandardných poplatkov spojených s predajom + provízia RK.
Dom na komerčné / podnikateľské účely/  Hronský Beňadik
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj rodinný dom / chalupu, nachádzajúci sa priamo pod historickým benediktínskym kláštorom v centre obce Hronský Beňadik. Rodinný dom prešiel pred dvadsiatimi rokmi rekonštrukciou a priebežnou údržbou, je vhodný na trvalé bývanie s možnosťou okamžitého bývania bez potreby prerábania alebo nutných investícií. Druh: Rodinný dom Počet izieb: 3 + 1 Stav: 20 ročná rekonštrukcia Lokalita: Hronský Beňadik / Pod Kláštorom Orientácia: Severná Úžitková plocha domu: 95m2 Pozemok: 171m2 + zastavaná plocha 100m2 Vlastníctvo: 1/1 , bez tiarch TECHNICKÉ ÚDAJE: Dobrý stav domu umožňuje novým majiteľom možnosť okamžitého bývania bez zvyšných investícií. Dom je napojený na elektrinu (220 / 380V) a obecný vodovod odpad je riešený žumpou s trativodom. Centrálne kúrenie je riešené plynovými gamatkami, možnosť využitia komína a postavenia kachľovej pece alebo krbu. Okná plastové, strecha menená pred 15-timi rokmi, profilovaný plech - bez závad a poškodení, dvor komplet vyložený zámkovou dlažbou. DISPOZÍCIA: Hlavný vchod do domu je z bočnej strany. Zo vstupnej chodby sa prechádza do nepriechodnej izby a kuchyne nachádzajúcej sa v strede domu. Z kuchyne sa prechádza do priechodnej obývačky, z ktorej sa prechádza do izby. Z kuchyne sa ďalej vchádza do spojenej kúpeľne s toaletou. V zadnej časti domu je miestnosť so samostatným vchodom využívaná momentálne ako tretia izba. Na pozemku je postavená menšia budova v zime slúžiaca na odkladanie záhradného nábytku a v letných mesiacoch ako spoločenská miestnosť. POZEMOK: Vstup do dvora je od hlavnej cesty cez uzamykateľnú bránu. Pozemok o veľkosti 171m2 je rovinatý, bez údržbový, komplet vyložený zámkovou dlažbou. V zadnej časti dvora je uzamykateľná brána, ktorá vedie k obecnému potoku. LOKALITA: Hronský Beňadik má vzhľadom na trojminútovú vzdialenosť od diaľnice R1 (Bratislava – Banská Bystrica) výbornú strategickú polohou. Výborná dostupnosť nielen od diaľnice, ale aj do okolitých miest – Nová Baňa, Žarnovica alebo Levice. Samotná obec s počtom približne 1200 obyvateľov je obklopená peknou prírodou, leží na pravom brehu Hrona na styku Podunajskej pahorkatiny, Pohronského Inovca a Štiavnických vrchov. VYBAVENOSŤ OBCE: Materská škola, základná škola, pošta, potraviny, pohostinstvo, knižnica, futbalové ihrisko, ambulancia praktického lekára stomatológa, vlaková a autobusová zastávka, mestský vodovod, plynofikácia (zdroj: oficiálna stránka obce Hronský Beňadik). CENA: 79.000€ KONTAKT: Juraj Ladziansky , , ladziansky@ certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie
Na predaj 3 - IZBOVÝ RODINNÝ DOM V OBCI HRONSKÝ BEŇADIK, Hro
Na predaj Prízemný 3 - izbový rodinný dom je situovaný na rovinatom pozemku v obci Hronský Beňadik. Pozostáva z pôvodnej kamennej časti a z novšej prístavby, ktorá bola zhotovená z kvadry. V rámci prístavby bola dobudovaná veranda a kuchyňa. V pôvodnej časti je chodba, komora, obývacia izba, 2 x spálňa a kúpeľňa spojená s WC. Obec Hronský Beňadik poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (lekár, základná škola s materskou školou, obchod...) a zároveň má výborné dopravné napojenie na rýchlostnú cestu R1 smer BA, GA, NR, ZC, ZV, BB, RK (1 km). Link na 3D virtuálnu prehliadku: Link na video:   Elektrické rozvody: pôvodné - hliníkové (aj na 380 V) Stavebný materiál: kameň + kvadra + tehla Teplá voda: elektrický bojler Strecha: pôvodná - pokrytie eternit Kategória: rodinný dom Lokalita: Hronský Beňadik (okres Žarnovica) Kúpna cena: 73.000 EUR Výmera pozemku: 644 m2 Spôsob vykurovania: lokálne na plyn (gamatky) + lokálne na pevné palivo (kachľová pec) Kanalizácia: trativod Vodovod: verejný + studňa s úžitkovou vodou Okná: plastové s izolačným dvojsklom Vstupné dvere: plastové Zateplenie: nie Plyn: áno   Pri kúpe nehnuteľnosti cez našu realitnú kanceláriu Vám zabezpečíme:  Vyzdvihnutie listu vlastníctva na právne účely z katastra nehnuteľností Vyzdvihnutie snímky z katastrálnej mapy (ak je potrebná) z katastra nehnuteľností Potvrdenie o veku stavby (ak je potrebné) Bezplatné vypracovanie návrhu Kúpnej zmluvy (príp. návrh zmluvy o budúcej kúpnej zmluve) Bezplatné vypracovanie Návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností Podanie Návrhu na vklad vlastníckeho práva a Návrhu na vklad záložného práva do katastra nehnuteľnost Úradne overenie podpisov predávajúcich na prevodných zmluvách Vyzdvihnutie potvrdenie bytového spoločenstva o vysporiadaní záväzkov (vyžaduje katastrálny úrad pri prevode vlastníctva nehnuteľnosti) Vypracovanie zápisnice o odovzdaní  a prevzatí nehnuteľnosti Asistenciu pri prehlásení energií (elektrina, plyn) z pôvodného vlastníka na nového V prípade financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom banky Vám bezplatne poskytneme komplexné poradenstvo Poistenie nehnuteľnosti
PRIPRAVUJEME na predaj rodinný dom Hronsky Benadik
RPRIPRAVUJEME! Na predaj elegantný a priestranný rodinný dom, ktorý ponúka všetko pre komfortné a moderné bývanie. V tomto dome nebudete mať núdzu o priestor – nájdete tu až nevídaných 200 m2 úžitkovej plochy a ďalších vyše 50 m2 odkladacieho priestoru. To všetko pod jednou strechou. Tento tehlový, 5-izbovový rodinný dom s krbom, sa nachádza už v tichom, stabilizovanom a zabývanom prostredí na ideálnom pozemku, čo sa už veľkosti a aj tvaru týka. Nebude vám tu chýbať krásny trávnik, vzrastlé stromy a kríky, miesto na úžitkovú ale aj okrasnú záhradku, záhradný domček a ešte aj parkovacie miesta pre tri autá. Ponúkaný dom sa nachádza v tichej štvrti, neďaleko centrálnej časti obce. Dom ponúka okamžité pohodlie, rozumnú dispozíciu oproti iným ponukám na trhu a nadštandardný priestor aj pre väčšiu rodinu. Po fyzickej stránke je dom v stave bez nutnosti akejkoľvek ďalšej investície. Príjemný presvetlený interiér, ako aj upravená záhrada, čakajú na nových majiteľov. Použitie kvalitných materiálov sa odzrkadlilo v dlhodobej úspore nákladov na energie. V tomto dome jednoducho nájdete ideálne miesto pre váš vysnívaný domov, do ktorého sa môžete ihneď nasťahovať! ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: • Hronský Beňadik • veľkorysý 5 izbový rodinný dom • zateplený tehlový dom so škridlovou strechou • dvojpodlažný + navyše využiteľná povala • terasa • všetky inžinierske siete: plyn, voda, kanalizácia, elektrina, internet a televízia VYBAVENIE A ZARIADENIE DOMU: • 4 priestranné a nepriechodné spálne, z toho tri na poschodí a jedna na prízemí. Tá môže slúžiť ako hosťovská izba, pracovňa, či rodičovská izba, kedy poschodie zostane ratolestiam • veľkorysú hlavnú dennú časť domu tvorí krásne presvetlená obývacia izba spojená s jedálňou • na poschodí je aj samostatné, druhé WC s umývadielkom • kvalitné drevené eurookná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu v celom dome • plávajúce podlahy a dlažba • kvalitná sanita, armatúry a obklady MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: • kolaudácia domu prebehla v roku 2008 • náklady cca 250€/mes. • Hronský Beňadik je len 3km vzdialený od diaľnice R1, má dobré vlakové i autobusové spojenie, známy je Benediktínsky kláštor a výborná pekáreň, krásne vinohrady, výlety, rybačka i splav Hrona. Tento dom vás určite očarí. Môžte tu i farmárčiť, prípadne využívať ako svoje víkendové sídlo. O možnosti obhliadky sa informujte u makléra. Predpokladaný termín obhliadok od 20.02.2023. Foto sú len ilustračné, ponuka sa pripravuje.
RD na predaj Hronský Beňadik
Pozor, zaujímavá ponuka! V obci Hronský Beňadik máme možno práve pre Vás RD. RD je umiestnený v tichej uličke s krásnym výhľadom na okolitú prírodu, nakoľko obec leží na styku Podunajskej pahorkatiny, Pohronského Inovca, Štiavnických vrchov na pravom brehu rieky Hrona v Slovenskej bráne. RD je v pôvodnom stave, postavený v roku 1974. Zastavaná plocha a nádvorie má rozlohu 303 m2, záhrada 309 m2. Na konci záhrady tečie potôčik. Dom je podpivničený. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, kúpeľňa, WC, jedna izba, chodba, špajza, kotolňa. Na poschodí sú tri izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, WC. Tiež je tu miestnosť so vstupom do podkrovia. RD je síce pôvodný, ale veľmi zachovalý a udržiavaný. V dome je zavedené ústredné plynové kúrenie, ktoré možno zmeniť na tuhé palivo, obecná voda, elektrina, žumpa. Strecha je v dobrom stave, nezateká. Na dvore je garáž. Tento dom možno považovať aj ako dvojgeneračný. Obec Hronský Beňadik má úplnú občiansku vybavenosť. Veľkou výhodou tejto ponuky je poloha umiestnenia domu, možnosť ihneď sa nasťahovať, možnosť prerábky podľa vlastných predstáv. Na dome nie sú žiadne ťarchy. Doporučujeme vidieť! Pokiaľ Vás naša ponuka zaujala, radi Vás prevedieme celým obchodom od obhliadky, vypracovaním kúpnej zmluvy, overením podpisov, vypracovaním a podania návrhu na vklad do katastrálneho úradu. Ak uvažujete o kúpe na HÚ, bezplatne Vám vypracujeme podklady pre banku a zabezpečíme vybavenie úveru. V prípade potreby zabezpečíme znalca. Tento inzerát je uverejnený so súhlasom majiteľa nehnuteľnosti. Cena bola tiež odsúhlasená majiteľom nehnuteľnosti. Cena: 109 900 eur
Predaj domy, dvojpodlažný 5 iz. RD obec Hronský Beňadik
Ponúkame na predaj, pôvodný, dvojpodlažný, čiastočne podpivničený 5 iz. RD v tichej časti obce Hronský Beňadik. Rodinný dom bol postavený v roku 1974, nachádza sa na pozemku o výmere 612 m2, ZP domu je 150 m2 ( 11,75 x 12,75m)ÚP je 300 m2. Použitý materiál na stavbu - tvárnice, sedlová strecha, strešná krytina Miva plast, nezateplená, tri komíny, okná pôvodné drevené, vchodové dvere vymenené za plastové z vonkajšej strany s imitáciou dreva. Dispozičné riešenie: Prízemie: vstupná chodba, obytná kuchyňa, izba, priestranná kúpeľňa, WC, letná kuchyňa / sklad/ s vchodom do kotolne a pivnice a ďalšia miestnosť využívaná ako druhý sklad. Poschodie - chodba, štyri samostatné izby z toho v jednej z nich je dotiahnutá voda a odpad /možnosť urobiť ako druhú kuchyňu/, samostatná kúpeľňa, WC, vchod na povalu domu, ktorú je možné využiť ako ďalší úložný priestor a z chodby východ na balkón. Po úpravách možnosť vytvoriť dve bytové jednotky. Na pozemku sa nachádza samostatne murovaná garáž a hospodárske budovy. Záhrada s vysadenými ovocnými stromami, viničom atď. Pozemok oplotený, v blízkosti potok, v záhrade vybudovaný betónový chodník. IS - plyn / vykurovanie ústredné plynové/, ale aj pec na pevné palivo, elektrina, vodovod, vlastná studňa, žumpa 4x2x2. Lokalita - Obec Hronský Beňadik leží medzi južnými výbežkami Pohronského Inovca a Štiavnických vrchov, v údolí rieky Hron, známa svojimi historickými pamiatkami. Obec má dobrú občiansku vybavenosť a infraštruktúru. CENA 110.000 EUR INF: