inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj domčeka v blízkosti jazera Kuchyňa.

Kategória: Chalupy, Chaty

Ponúkame Vám, na predaj rekreačný domček , v obci Kuchyňa v peknom prostredí záhoria. V blízkosti sa nachádza priehrada Rohožník, ktorú máte na skok od domčeka.

Domček samostatne stojaci s pekným dvorom, kde si užijete pohodu a relax. Rekreačný domček je vhodný, ako víkendový domček – za 30 minút ste z BA v krásnom prostredí Malých Karpát a tichej lokalite v dedine. Internet bez problémov, je tu možnosť ,celoročného bývania a práce z domu.


Úžitková plocha: 70, m² (prízemie - 40m² a podkrovie - 30m²).
Celková plocha pozemku:600 m².

Dispozícia domu:

Prízemie: kuchyňa, jedálenský kút, kúpeľňa (sprch.kút, toaleta, umývadlo), obývacia izba.
Podkrovie:schodisko, spálňa.


Lokalita:

Obec Kuchyňa leží pri západnom úpätí Malých Karpát na území, ktorému hovoríme tiež Podhorie. Vrch Vysoká, ktorý je častým cieľom domácich i cudzích turistov. Krásna príroda, ktorá je zároveň vychýrenou hubárskou oblasťou a taktiež vodná nádrž Kuchyňa, ktorá je cieľom rodinných výletov a rajom rybárov. Náučno – rozprávkový chodník Bobria hrádza, turistické a cyklo trasy. Okrem krásnej prírody a pokojného bývania na vidieku obec Kuchyňa má aj dobré napojenie na Malacky (18 km) a Bratislavu (43 km). Z Lozorna a Malaciek je napojenie na D2 – Brno-Bratislava.

Občianska vybavenosť obce:

Materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, pošta.
Užijete si aj pekné akcie organizované obcou, ako je napr. bežecké preteky RUNDAL, cyklistické Majstrovstvá Slovenska v časovke do vrchu (Vývrat – Hubalová), stavanie máje, Majstrovstvá Slovenska silákov v ťahaní kamiónov, karneval pre deti na konci leta na ihrisku.

Kontakt :
Predaj domčeka v blízkosti jazera Kuchyňa.
Podobné inzeráty
Predaj domčeka v blízkosti jazera Kuchyňa.
Ponúkame Vám, na predaj rekreačný domček , v obci Kuchyňa v peknom prostredí záhoria. V blízkosti sa nachádza priehrada Rohožník, ktorú máte na skok od domčeka. Domček samostatne stojaci s pekným dvorom, kde si užijete pohodu a relax. Rekreačný domček je vhodný, ako víkendový domček – za 30 minút ste z BA v krásnom prostredí Malých Karpát a tichej lokalite v dedine. Internet bez problémov, je tu možnosť ,celoročného bývania a práce z domu. Úžitková plocha: 70, m² (prízemie - 40m² a podkrovie - 30m²). Celková plocha pozemku:339 m². Dispozícia domu: Prízemie: kuchyňa, jedálenský kút, kúpeľňa (sprch.kút, toaleta, umývadlo), obývacia izba. Podkrovie:schodisko, spálňa. Lokalita: Obec Kuchyňa leží pri západnom úpätí Malých Karpát na území, ktorému hovoríme tiež Podhorie. Vrch Vysoká, ktorý je častým cieľom domácich i cudzích turistov. Krásna príroda, ktorá je zároveň vychýrenou hubárskou oblasťou a taktiež vodná nádrž Kuchyňa, ktorá je cieľom rodinných výletov a rajom rybárov. Náučno – rozprávkový chodník Bobria hrádza, turistické a cyklo trasy. Okrem krásnej prírody a pokojného bývania na vidieku obec Kuchyňa má aj dobré napojenie na Malacky (18 km) a Bratislavu (43 km). Z Lozorna a Malaciek je napojenie na D2 – Brno-Bratislava. Občianska vybavenosť obce: Materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, pošta. Užijete si aj pekné akcie organizované obcou, ako je napr. bežecké preteky RUNDAL, cyklistické Majstrovstvá Slovenska v časovke do vrchu (Vývrat – Hubalová), stavanie máje, Majstrovstvá Slovenska silákov v ťahaní kamiónov, karneval pre deti na konci leta na ihrisku. Kontakt :
Na predaj viničný domček s klenbovou pivnicou v obci Kamenic
Typ: Chata Ulica: Kamenica nad Hronom Obec: Kamenica nad Hronom Len u nás ! Ponúkame na predaj chatu -viničný domček s krásnou klenbovou pivnicou vykopanou do svahu spojenú s domčekom v príjemnom prostredí v náručí prírody, vinárskej oblasti  len 4,5 km od Štúrova. Na našej stránke nájdete 20 fotografií a virtuálnu prehliadku domčeku, a pôdorys domčeka  akoby ste boli osobne na obhliadke. Rozmer viničného domčeka 5,80 x 6,20  m  a za ním je pivnička . Dispozícia:  prvé nadzemné podlažie: garáž s montážnou jamou, podzemné podlažie :vytesaná, vykopaná  do svahu  tehlová klenbová pivnička                      druhé  nadzemné podlažie: obývačka, kuchynský kút, sprcha, spálňa, terasa.  Na prízemí nájdeme garáž s montážnou jamou a vzadu je vstup do klenbovej podzemnej pivnice, ktorá je vytesaná do svahu. Táto pivnička je stvorená na dozretie vína vo veľmi vhodnom podnebí. Je dostatočne veľká  cca 7 m x 2,50  a výška je 2,20 m.  Na druhej strane garáže sa tiež nachádza  sklad na odkladanie vinárskych potrieb. Do druhého nadzemného podlažia nás zavedú  schody do chodby, kde máme z jednej strany obývačku s kuchynským kútikom a na druhej strane je sprcha a spálňa. Z obývačky je vstup  na terasu v prednej časti domu. Krásny výhľad z terasy domčeka  je na ostrihomskú katedrálu -Baziliku a na okolie. Nehnuteľnosť je v dobrom stave, trvalo udržiavaná.   Viničný  domček je murovaný z tehly, bola izolovaná, steny sú suché, bez prasklín. Strecha pôvodná rovná, nezateká, podlahy betón, PVC, dlažba, ale v pivnici je hlina.  Prístupová cesta nespevnená. Elektrina a obecná voda sú zapojené.  Pozemok pod domčekom je vo vlastníctve majiteľa,chata je vo vlastnictve majiteľa a pozemok pred domčekom je obecný pozemok. Suché wc je vedľa domčeka.  Domček nemá záhradku! Kúrenie je zabezpečené v  samostatných peterkách -kachle. Ohrev TUV zabezpečuje elektrický bojler. Pitná voda je zabezpečená obecnou vodou. Hore aj dole je zavedená aj voda.  Elektrina je 220/380 V. Viničný domček sa nachádza na okraji obce Kamenica nad Hronom.  Ak hľadáte niečo neobvyklé, kde netreba robiť v záhrade, ale túžite chodiť na túry a spoznávať čaro južného Slovenska, vychutnať si liečivú silu termálnych kúpalísk, tak ste na správnom mieste. Okolie Štúrova je krásne prostredie,  náučným chodníkom od Kamenice sa dostanete až do Chlaby. Z Kováčovských kopcov máte krásny  výhľad na celý región Ostrihomu – Štúrovo bolo ako na dlani, z kopcov je veľmi dobre vidieť ostrihomskú katedrálu Baziliku, Dunaj a Most Márie Valérie, Štúrovo. S plným dúškom si môžete vychutnávať člnkovanie po Hrone, Dunaji,  pre rybára, pre poľovníka . V Štúrove nájdete t
Romantické rybárske chatky na unikátnom jazere Carpodrom
Tieto útulné dreveničky stoja na drevených pilieroch priamo nad hladinou jazera v Malej nad Hronom, na okraji dediny Kamenný Most. Toto jedinečné miesto, ako jediné tohto typu na Slovensku, poskytuje skvelé možnosti na oddych v prírode a samozrejme na športový rybolov na jazere veľkosti vyše štyri hektáre, ktoré v sebe skrýva ryby rôznych druhov majestátnych veľkostí, napr. kapre, zubáče, sumce, šťuky a ďalšie. Tieto unikátne jedenásť miestne chatky sú poschodové, na prízemí sa nachádza kuchyňa spojená s jedálňou a obývačkou, a taktiež kúpeľňa s toaletou. Na poschodí sú dve podkrovné izby. Vstup do domčekov je riešený cez vonkajšiu priestrannú terasu, ktorá poskytuje ďalšie možnosti príjemného posedenia a miesto na rybárske udice a ďalšieho príslušenstva. Ku každej dreveničke patrí vlastné ohnisko alebo gril, nachádzajúce sa priamo pri terase na brehu jazera. Chatky sú vybavené pitnou vodou, riešením odpadových vôd a elektrickým kúrením. Z ročného poplatku za užívanie priestorov jazera, správca zaobstará okrem starostlivosti o rybník, napr. zarybňovanie apod., aj odvoz smetí, odpadových vôd, kosenie, 24 hodinové stráženie areálu a parkoviska, atď. Krásne prostredie je nielen v areáli jazera, ale aj v blízkom okolí. Rybník susedí s ďalšími jazerami a s druhou najdlhšou riekou na Slovensku, riekou Hron. Pre milovníkov zvierat je tu neďaleko Kotra ranch s možnosťou jazdenia na koníkoch. Kúpeľné mesto Štúrovo s najväčším termálnym kúpaliskom v SR, je vzdialené len 6 km. Pri ňom sa nachádza aj historické maďarské mesto Ostrihom, ležiace na druhej strane rieky Dunaj. V blízkom okolí sa týčia na turistiku stvorené Kováčovské kopce Burdovského pohoria, ktoré núkajú krásny výhľad na sútok Hrona a Ipľa s Dunajom. Obytná plocha: 75 m2 Plocha parcely: 88 m2 Elektrina: len 220 V Plyn: nie je zavedený Odpady: žumpa bez prepadu Voda: studňa a vodovod Kúrenie: lokálne-elektrické Konštrukcia objektu: drevostavba Prístupová cesta: asfaltová Druh stavby: chata, komerčný objekt, drevenica Umiestnenie: - Rok výstavby: 2016
Murovaná chata u jazera - Geča
- Krásne prostredie v blízkosti jazera Geča - Chata s oploteným pozemkom 353m2 - Murovaná zateplená stavba so súpisným číslom - Vonkajší krb - Vhodná ja na celoročne bývanie - Kompletne zariadená , plne vybavená Top Real Košice ponúka na predaj šikovnú murovanú chatu v záhradkárskej oblasti obce Geča. Blízkosť jazera a príjemne prostredie umožnia novému majiteľovi vychutnať si rybárčenie, športove aktivity, alebo len tak relaxovať na záhrade. Známa reštaurácia Amur sa nachádza 10 minút pešou chôdzou od chaty. Jednopodlažná stavba chatky – pôvodne drevené je obstavaná kvádrami Ytong a zateplená. Nova elektroinštalácia, nové rozvody, plávajúce podlahy, plne vybavená kuchyňa / indukčná varná doska, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, digestor, práčka / a funkčná kúpeľňa / sprchový kút, WC /umožňujú komfortné využívanie chatky aj celoročne. Obývačka s veľkou sedačkou je tak ako ďalšie dve izby obložená tatranským profilom, čo len umocňuje prijemný pocit v interiéri. Dispozícia: Vstupná chodba Spálňa cca 12m2 Chodba s úložným priestorom Spálňa cca 8m2 Obývačka cca 14m2 Kuchyňa / čiastočne prepojená s obývacou izbou / Kúpeľňa / sprchový kút, WC / Technické informácie: Výmera pozemku: 353 m2/ oplotený . rovinatý , slnečný / Úžitková plocha: cca 50m2 IS: Elektrina: 220V / nová elektroinštalácia / Voda: studňa Odpad: žumpa 6m3 Stavebný materiál: drevo, Ytong Strecha: pozinkovaný plech, asfaltový šindeľ /2021 / CENA: 94.500 € V cene nie je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ju ukážem osobne. Kristýna Lehocká - Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie
Chata pri vode Slnečné jazerá Senec
Chata s terasou, garážou, pivnicou a s podkrovím sa nachádza priamo pri vode a má krásny výhľad na celé jazero. Chata má dve nadzemné podlažia a uzamykateľný priestor pod chatou - lodenicu. Pozemok je v osobnom vlastníctve. Chata má na prízemí kuchyňu, obývaciu izbu s východom na terasu, spálňu, samostatnú kúpeľňu a garáž. Nad garážou je neobývané podkrovie. Pod obývačkou sa nachádza miestnosť /lodenica/ so samostatným vchodom zo strany od jazera. Táto sa dá v budúcnosti využiť na bývanie. Z terasy s krásnym výhľadom na jazero sa schádza na druhú - dolnú terasu umiestnenú priamo nad vodnou plochou. Z dolnej terasy vhodnej aj na slnenie sa vchádza priamo do jazera. Prednosťou chaty je jej výborná poloha a okrem iného tiež možnosť parkovania pred chatou pre 2,3, autá. Chata je zateplená - polystyrén, šúchaná vonkajšia omietka, tepelná izolácia na strope, kúrenie podlahové elektrické, chata je napojená na verejnú kanalizáciu. Terasa má keramickú dlažbu. Slnečné jazerá sú jednou z najvýznamnejších letných rekreačných oblastí Slovenska, okrem športových aktivít sa tu uskutočňuje bohaté kultúrno - spoločenské vyžitie. Mesto Senec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Dobré napojenie na diaľnicu D1. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: prípadne dohoda, vrátane provízie Zastavaná plocha: 58m² Obytná plocha: 90m² Celková rozloha: 136m² Rozloha pozemku: 136m² Úžitková plocha: 90m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod Plyn: nie Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: áno Garáž: áno Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: Zmiešané Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Strecha: pôvodná Krb: nie Klimatizácia: nie Energetický certifikát: nie Bezbariérový prístup : áno Okná: drevené Terén: svahovitý Prístupová cesta: asfaltová cesta
Rekreačný domček vhodný na trvalé bývanie, Levice, Nixbrod
Ponúkame Vám na predaj rekreačný domček vhodný po rekonštrukcií aj na trvalé bývanie vo vynikajúcej lokalite v Leviciach v časti Nixbrod s asfaltovou prístupovou cestou na pozemku o celkovej výmere 1511 m2 a šírkou pozemku cca 15 m, kde pozemok je možné využiť z vrchnej časti na výstavbu ďalšieho domčeka lebo má pozemok dve prístupové cesty - z dolnej časti a tiež z hornej časti. Domček bol postavený v roku 1970 z tvárnic, je v pôvodnom stave. Domček pozostáva : na prízemí z prednej strany je vstup do garáže, odkiaľ sa dostaneme do prvej izby odkiaľ vedie vstup aj do krásnej suchej vínnej pivnice postavenej z brhlovského kameňa, na prízemí domčeka sa nachádza toaleta a komora, na poschodí domu odkiaľ je samostatný vstup sa nachádza chodba s východom do záhrady, kuchyňa, špajza, obývačka, spálňa a kúpeľňa. Na domčeku sú zavedené všetky IS : elektrika, plyn, voda riešená vlastnou studňou a žumpa. Kúrenie je na domčeku plynové - gamatky, možnosť kúriť aj na pevné palivo pecou. Celý pozemok je oplotený a má nádherný výhľad na celé mesto, k domčeku patrí slnečná mierne svahovitá záhrada, kde zo zadnej strany záhrady je aj samostatný druhý vstup na pozemok, kde je možnosť výstavby ďalšieho viničného domčeka s trvalým bývaním. Odporúčam aj ako investíciu trvalého bývania do budúcna...lebo v danej lokalite sa trvalo býva. Prevedieme Vás celým priebehom obchodu od vybavenia financií na kúpu nehnuteľnosti, cez podpisy zmlúv, zavkladovania zmlúv na Okresný úrad, katastrálny odbor, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, čo je všetko zahrnuté v predajnej cene nehnuteľnosti. Celú našu ponuku nájdete na : Byt Vám rada ukážem na spoločnej obhliadke. Pokojne ma kontaktujte na telefónnom čísle - Forgáčová.