inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj, dvojizbový byt Skalica, Mallého

Kategória: Byty

STAKO REAL s.r.o. Vám ponúka na predaj dvojizbový byt v OV, ktorý sa nachádza v centre mesta Skalica na Mallého ulici. Samotný byt má výmeru 54 m2, murovaná pivnica je o výmere 3 m2 a zasklená loggia 4 m2. Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 7 v bytovom dome s novým výťahom, zateplením, fasádou a novým balkónom. Orientácia bytu je na východ a juh. Byt, ktorý v minulosti prešiel čiastočnou rekonštrukciou a bol aj dispozične zmenený, pozostáva so vstupnej chodby, kúpeĺne s rohovou vaňou, cez ktorú sa prechádza do malej izby, ktorú je možné využiť ako šatník, pracovňu prípadne i izbu, vedĺa je samostatná toaleta. Súčasťou priestrannej obývacej časti je kuchyňa a jedálenský kút. Z obývacej miestnosti sa vstupuje do spálne so zaskleným balkónom s možnosťou posedenia. Byt má plastové okná, bezpečnostné dvere, laminátové podlahy, keramickú dlažbu v chodbe, vstavanú skriňu v chodbe, v celom byte sú stierky. Jadro je murované. Mesačné náklady sú 150,-€ mesačne pre 2 osoby+ elektrika. Bližšie info Vám radi poskytneme priamo u nás v kancelárii v Holíči, alebo na tel.č. p. Stanislav, LL.M, MBA, p. Kocáková.
Predaj, dvojizbový byt Skalica, Mallého
Podobné inzeráty
2,5 izb. byt v centre mesta Skalica, Mallého ul.
Ponúkam na predaj 2,5 izb. byt s priestranným balkónom v meste Skalica, Mallého ulica. Táto nehnuteľnosť vás zaujme výnimočným pôdorysom s možnosťou prerobenia na plnohodnotný 3 izbový byt s nepriechodnými izbami (v byte nie sú nosné priečky). Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 7. Výhodou tohto bytu je orientácia na dve svetové strany: východ a juh, čo zaručí vysokú svetelnosť počas celého dňa. Úžitková plocha bytu je 61,34 m2, z toho priestranný (presklený) balkón o výmere 4,55 m2 a pivnica 2,70 m2. Veľkorysá dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej predsiene so vstavaným úložným priestorom. Z predsiene sa vchádza do kúpeľne s rohovou vaňou a s priestorom pre práčku, samostatná toaleta. Z kúpeľne sa vchádza do izby ktorú je možné využiť ako spálňu, šatník alebo pracovňu. Súčasťou priestrannej obývacej časti je kuchyňa a jedálenský kút. Z obývacej miestnosti sa vstupuje do spálne s balkónom s posedením. V roku 2013 prebehla rekonštrukcia – plastové okná, bezpečnostné dvere, laminátové podlahy, keramická dlažba v chodbe, vstavaná skriňa v chodbe, kúpeľňa ponúka rohovú vaňu, presklený balkón, v celom byte sú stierky, murované jadro, optický internet (UPC, KABSEN). Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii, ktorý ponúka pohodlné a reprezentatívne bývanie – nová vstupná brána, nové schránky, stojan na bicykle, nový nákladný výťah, plastové okná v spoločných priestoroch, nové stierky. Mesačné náklady na bývanie pre dve osoby sú 150 €. Atraktívna lokalita v centre mesta Skalica, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti či bicyklom – Lidl, Kaufland, Tesco, MHD, zdravotné stredisko, školy či škôlky, reštaurácie či kaviarne. Skalica je historicky bohaté mesto, známe svojou architektúrou a jedinečným, nenahraditeľným trdelníkom. Mesto Skalica je vzdialené 57 km od mesta Malacky, 65km od mesta Trnava, hlavné mesto Bratislava vzdialené 89 km. Byt je kúpou ihneď voľný.
PREDAJ - 2,5 IZB. BYT V CENTRE MESTA SKALICA
Ponúkame exkluzívne na predaj 2,5 izbový byt v centre mesta Skalica na Mallého ulici. Celková úžitková plocha bytu je 57,21 m2, z toho pivnica o výmere 2,7 m2 a zasklená loggia 1,87 m2. Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 7. Na poschodí sú len 3 byty. Orientácia na východ a juh. DISPOZÍCIA: Nehnuteľnosť pozostáva so vstupnej predsiene so vstavaným úložným priestorom pre obuv. Z predsiene sa vchádza do kúpeľne s rohovou vaňou a s priestorom pre práčku, samostatná toaleta. Z kúpeľne sa vchádza do izby ktorú je možné využiť ako spálňu, šatník alebo pracovňu. Súčasťou priestrannej obývacej časti je kuchyňa a jedálenský kút. Z obývacej miestnosti sa vstupuje do spálne so zasklenou loggiou s možnosťou posedenia. VYBAVENIE: Byt bol v roku 2013 rekonštruovaný – plastové okná, bezpečnostné dvere, laminátové podlahy, keramická dlažba v chodbe, vstavaná skriňa v chodbe, kúpeľňa ponúka rohovú vaňu, zasklená loggia, v celom byte sú stierky. Jadro je murované. Výhodou tejto nehnuteľnosti je výborné dispozičné riešenie, ktoré ponúka možnosť meniť dispozíciu podľa potreby klienta. Bytový dom ponúka pohodlné bývanie na základe nového výťahu, je zateplený, má plastové okná v spoločných priestoroch aj v bytoch. Mesačné náklady sú 150 € mesačne pre 1 osobu + elektrina. LOKALITA: Byt je situovaný v komfortnej lokalite v úplnom centre mesta Skalica, ktoré ponúka svojim obyvateľom bývanie obklopené prírodou ako napr. okolité parky. Kompletná občianska vybavenosť zahŕňa: zdravotné stredisko AGEL Skalica, vysoká škola, stredná škola, základná škola, škôlka, OC ZOC MAX, Lidl, Kaufland, Tesco, kompletná MHD, reštaurácie, kaviarne, všetko je v pešej dostupnosti. Skalica je historicky veľmi bohaté mesto svojou architektúrou a známe vďaka nenahraditeľnej chuti trdelníku. Mesto Skalica je od hlavného mesta Bratislava vzdialené iba 80km – 1 hodina autom. Byt je kúpou ihneď voľný. Cena nehnuteľnosti je 91.000 Eur, k cene bude prirátaná provízia pre realitnú kanceláriu v ktorej budú zahrnuté všetky poplatky s prevodom nehnuteľnosti až po list vlastníctva.
PREDAJ - 2,5 IZB. BYT V CENTRE MESTA SKALICA
Ponúkam na predaj 2,5 izbový byt v centre mesta Skalica na Mallého ulici. Celková úžitková plocha bytu je 57,21 m2, z toho pivnica o výmere 2,7 m2 a zasklená loggia 1,87 m2. Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 7. Na poschodí sú len 3 byty. Orientácia na východ a juh. DISPOZÍCIA: Nehnuteľnosť pozostáva so vstupnej predsiene so vstavaným úložným priestorom pre obuv. Z predsiene sa vchádza do kúpeľne s rohovou vaňou a s priestorom pre práčku, samostatná toaleta. Z kúpeľne sa vchádza do izby ktorú je možné využiť ako spálňu, šatník alebo pracovňu. Súčasťou priestrannej obývacej časti je kuchyňa a jedálenský kút. Z obývacej miestnosti sa vstupuje do spálne so zasklenou loggiou s možnosťou posedenia. VYBAVENIE: Byt bol v roku 2013 rekonštruovaný – plastové okná, bezpečnostné dvere, laminátové podlahy, keramická dlažba v chodbe, vstavaná skriňa v chodbe, kúpeľňa ponúka rohovú vaňu, zasklená loggia, v celom byte sú stierky. Jadro je murované. Výhodou tejto nehnuteľnosti je výborné dispozičné riešenie, ktoré ponúka možnosť meniť dispozíciu podľa potreby klienta. Bytový dom ponúka pohodlné bývanie na základe nového výťahu, je zateplený, má plastové okná v spoločných priestoroch aj v bytoch. Mesačné náklady sú 150 € mesačne pre 1 osobu + elektrina. LOKALITA: Byt je situovaný v komfortnej lokalite v úplnom centre mesta Skalica, ktoré ponúka svojim obyvateľom bývanie obklopené prírodou ako napr. okolité parky. Kompletná občianska vybavenosť zahŕňa: zdravotné stredisko AGEL Skalica, vysoká škola, stredná škola, základná škola, škôlka, OC ZOC MAX, Lidl, Kaufland, Tesco, kompletná MHD, reštaurácie, kaviarne, všetko je v pešej dostupnosti. Skalica je historicky veľmi bohaté mesto svojou architektúrou a známe vďaka nenahraditeľnej chuti trdelníku. Mesto Skalica je od hlavného mesta Bratislava vzdialené iba 80km – 1 hodina autom. Byt je kúpou ihneď voľný. Cena nehnuteľnosti je 90.000 Eur. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes.
2 IZB. BYT S DVOMI LOGGIAMI, 50M2, MALLÉHO UL., SKALICA
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj 2 izbový byt v jednej z najvyhľadávanejších lokalít mesta Skalica na Mallého ulici. Slnečný byt s dvomi loggiami a výbornou dispozíciou je pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv a požiadaviek nového majiteľa. Nachádza sa v centre mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou priamo na dosah. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - podlahová plocha: 50,4m2 + 2 loggie - poschodie 4/7 - stav: čiastočná rekonštrukcia - orientácia na svetové strany: JZ/SZ/S - mesačné zálohové platby: 230/2 osoby - správa bytového domu: SKAL & CO s.r.o. / v riešení zmena správcu bytového domu - byt voľný: od 1.3.2023 DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE O BYTE: - plastové okná - murované bytové jadro - dve nepriechodné izby - v kuchyni priestor aj pre jedálenskú časť - plávajúce podlahy a dlažba - dve priestranné loggie z oboch izieb orinetované na J/Z a S/Z - odpady na práčku v kúpelni - možnosť vytvorenia samostatného WC DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE O BYTOVOM DOME: - elektronický vrátnik - udržované spoločné priestory - nový výťah - bezproblémoví susedia - bytový dom je zateplený s fasádou a rekonštruovanou strechou - zasklané loggie INFORMÁCIE O LOKALITE: - Mallého ulica - vyhľadávaná lokalita mesta - centrum mesta - kompletná občianska vybavenosť Ak máte záujem o obhliadku neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle , emailom na adrese fisan@ alebo osobne priamo u nás na pobočke A&P real estate na Hviezdoslavovej ulici 484 v Senici /pri kaviarni Positivo/. Text, pôdorys a fotografie sú dielom a majetkom A&P real estate. Ušetríme Vám čas aj peniaze - s najlepším financovaním Vám bezplatne pomôže náš hypošpecialista. Zabezpečíme Vám kompletný právny servis prostredníctvom našej právnickej kancelárie, katastrálny servis, znalecký posudok. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií.
2,5 IZB. BYT V CENTRE MESTA SKALICA
Ponúkam na predaj 2,5 izbový byt v centre mesta Skalica na Mallého ulici. Celková úžitková plocha bytu je 57,21 m2, z toho pivnica o výmere 2,7 m2 a zasklená loggia 1,87 m2. Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 7. Na poschodí sú len 3 byty. Orientácia na východ a juh. DISPOZÍCIA: Nehnuteľnosť pozostáva so vstupnej predsiene so vstavaným úložným priestorom pre obuv. Z predsiene sa vchádza do kúpeľne s rohovou vaňou a s priestorom pre práčku, samostatná toaleta. Z kúpeľne sa vchádza do izby ktorú je možné využiť ako spálňu, šatník alebo pracovňu. Súčasťou priestrannej obývacej časti je kuchyňa a jedálenský kút. Z obývacej miestnosti sa vstupuje do spálne so zasklenou loggiou s možnosťou posedenia. VYBAVENIE: Byt bol v roku 2013 rekonštruovaný – plastové okná, bezpečnostné dvere, laminátové podlahy, keramická dlažba v chodbe, vstavaná skriňa v chodbe, kúpeľňa ponúka rohovú vaňu, zasklená loggia, v celom byte sú stierky. Jadro je murované. Výhodou tejto nehnuteľnosti je výborné dispozičné riešenie, ktoré ponúka možnosť meniť dispozíciu podľa potreby klienta. Bytový dom ponúka pohodlné bývanie na základe nového výťahu, je zateplený, má plastové okná v spoločných priestoroch aj v bytoch. Mesačné náklady sú 150 € mesačne pre 1 osobu + elektrina. LOKALITA: Byt je situovaný v komfortnej lokalite v úplnom centre mesta Skalica, ktoré ponúka svojim obyvateľom bývanie obklopené prírodou ako napr. okolité parky. Kompletná občianska vybavenosť zahŕňa: zdravotné stredisko AGEL Skalica, vysoká škola, stredná škola, základná škola, škôlka, OC ZOC MAX, Lidl, Kaufland, Tesco, kompletná MHD, reštaurácie, kaviarne, všetko je v pešej dostupnosti. Skalica je historicky veľmi bohaté mesto svojou architektúrou a známe vďaka nenahraditeľnej chuti trdelníku. Mesto Skalica je od hlavného mesta Bratislava vzdialené iba 80km – 1 hodina autom. Byt je kúpou ihneď voľný. Cena nehnuteľnosti je 89.990 Eur. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes.
Rezervované: dvojizbový byt Skalica, Mallého
REZERVOVANÉ: STAKO REAL s.r.o. Vám ponúka na predaj pekný, dvojizbový byt po kompletnej, novej rekonštrukcii, ktorý sa nachádza v centre mesta Skalica, na ul. Mallého, v bytovom dome s novým výťahom a fasádou, na 3.p. Byt má výmeru 53,22 m2, plus 4,2 m2 dve prislúchajúce pivnice v suteréne domu. K bytu prislúcha presklený balkón. Byt sa predáva čiastočne zariadený. Cena bytu je 97.900,-eur. Bližšie info Vám dáme na tel.č. p. Stanislav, LL.M, MBA alebo p. Kocáková č.t. .