inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj investičného pozemku - Drienica

Kategória: Pozemky

TRENDY Reality,s.r.o. ponúka exkluzívne na predaj investičný stavebný pozemok v známej rekreačnej obci Drienica.

►►► 3D OBHLIADKA:
(skopírovať do adresára prehliadača)

LOKALITA: Obec Drienica - známa ako rekreačné stredisko vhodné na turistiku, lyžovanie, skialp, plávanie a taktiež aj rodinné oslavy a svadby. Drienica sa nachádza iba 5 min autom od okresného mesta Sabinov. V obci nájdete občianske vybavenie ako: potraviny, materská a základná škola, ihriská a športoviská, lyžiarsky vlek a hotel s bazénom a wellness. Drienica ponúka veľa možností k športovému vyžitiu v neďalekom športovom areáli SKI Drienica, taktiež môžte využiť aj cyklotrasy v okolí a netreba pripomínať, že pohorie Čergov poskytuje mnoho turistických trás na turistiku.

ORIENTÁCIA POZEMKU: juh, západ
ROZLOHA POZEMKU: 619 m2 (cca 21,30 x 29,50 m), mierne svahovitý
VYUŽITIE POZEMKU: Podľa územného plánu je pozemok určený na výstavbu rodinného domu. Prípadne je možné postaviť si nehnuteľnosť na rekreačné účely.

INŽINIERSKE SIETE: Pozemok je súčasťou lokálnych jednoduchých pozemkových úprav, pričom celá novovzniknutá lokalita IBV bude pripojená na všetky inžinierske siete (voda, elektrina, kanál). V súčasnosti prebieha stavebné konanie na elektrické prípojky, čoho výsledkom má byť stavebné povolenie na realizáciu elektrických prípojok na jeseň 2022. Súčasne s výstavbou elektrických prípojok by mali byť realizované aj prístupové cesty, pričom pozemky na prístupových cestách sú majetkom obce. Prístup na daný pozemok je možný z niekoľkých prístupových ciest, zatiaľ je možný prístup z poľnej cesty alebo z cesty realizovanej makadamom.

Dopravná dostupnosť:
Drienica - Sabinov (3 km) - 5 min autom
Drienica - Lipany (13 km) - 15 min autom
Drienica - Prešov (20 km) - 25 min autom
Drienica - Košice (48 km) - 45 min autom

Názor makléra:
Pozemok v rekreačnej oblasti Drienica je výhodnou kúpou jednak kvôli svojej polohe, ale aj kvôli orientácii ku svetovým stranám. V rekreačných lokalitách nie je veľký počet pozemkov na predaj a toto je ideálna možnosť investovať do nehnuteľnosti na mieste, kde v prípade potreby máte za rohom okresné mesto, bývate v pokojnej a nerušenej časti obce a na konci obce Vás čaká športový areál, kde si v zime môžete zalyžovať a následne zregenerovať v miestnom hoteli s wellness.


Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, kontaktujte nás na:
peter.danco@
Kontakt:

TRENDY Reality, s.r.o.
realitné a geodetické služby

ZADARMO K TEJTO NEHNUTEĽNOSTI DOSTANETE:
Ø vytýčenie pozemku
Ø preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
Ø vysvetlenie problémov záložných tiarch, vecných bremien a pod
Ø právny servis zabezpečený právnikom s dlhoročnými skúsenosťami
Ø poplatky za overenie podpisov na zmluvách u notára
Ø správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške
Predaj investičného pozemku - Drienica
Podobné inzeráty
Pozemok určený na rekreačné účely Drienica
Typ: Rekreačné pozemky Ulica: Drienica Obec: Drienica Exkluzívne Vám ponúkame na predaj veľký investičný pozemok určený na rekreačné účely v strede obce Drienica. Drienica disponuje plnou občianskou vybavenosťou, ako aj športovým a turistickým vyžitím v krásnej prírode. Pozemok s rozmermi 1094 m2 má v najširšej časti 19m a v najužšej 16m, dlhý je 69-63m. Na pozemku je podľa územného plánu obce možné umiestniť chatu s jedným nadzemným podlažím - podkrovím, s pôdorysom do 80m2, do pôdorysu sa nezapočítava terasa. V blízkosti pozemku je možnosť napojenia sa na obecný vodovod, kanalizáciu a elektrinu. Na pozemku sa nachádza jestvujúca studňa, drevenica a skleník. Prístup je umožnený po obecnej ceste, pričom časť cesty je upravená makadamová, druhá časť ktorá vedie priamo k pozemku je nespevnená a neupravená.  Pozemok je možné využívať buď na rekreačné účely, alebo aj na celoročné bývanie, nakoľko sa nachádza priamo v centre obce.  Pre bližšie informácie a záujmu o obhliadku ma kontaktujte na telefónnom čísle alebo prostredníctvom emailu krajnakova@ Naše služby zahŕňajú kompletné realitné, právne a hypotekárne poradenstvo. Využite možnosť financovania nehnuteľnosti hypotekárnym úverom, ktorý Vám zabezpečíme bezplatne a s najlepšími podmienkami na trhu prostredníctvom nášho interného hypotekárneho špecialistu. U nás nájdete všetky služby pod jednou strechou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Celková plocha: 1094 m2 Plocha pozemku: 1094 m2 Inžinierske siete: blízko
Orná pôda na predaj Kolárovice
Ponúkame na predaj viacero pozemkov v katastrálnom území Kolárovice. Jedná sa o pozemky: Pozemok č. 2. – trvalý trávny porast, parcela registra „C“, výmera 761 m2, šírka pozemku cca 8 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 7 € za m2. Pozemok č.3. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 504 m2, šírka pozemku cca 4 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 6 € za m2. Pozemok č.4. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 1190 m2, šírka pozemku cca 8 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 6 € za m2. Pozemok č.5. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 1475 m2, šírka pozemku cca 9 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 6 € za m2. Pozemok č.6. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 985 m2, šírka pozemku cca 6 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 6 € za m2. Pozemok č.7. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 1435 m2, šírka pozemku cca 13 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 6 € za m2. Pozemok č.8. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 662 m2, šírka pozemku cca 37 m. Bez prístupu. Cena je 4 € za m2. Pozemok č.9. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 544 m2, šírka pozemku cca 5 m. Bez prístupu. Cena je 4 € za m2. Pozemok č.10. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 523 m2, šírka pozemku cca 5 m. Bez prístupu. Cena je 4 € za m2. Pozemok č.11. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 1490 m2, šírka pozemku cca 10 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 6 € za m2. Pozemok č.12. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 378 m2, šírka pozemku cca 5 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 6 € za m2. Pozemok č.13. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 771 m2, šírka pozemku cca 8 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 6 € za m2. Pozemok č.14. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 431 m2, šírka pozemku cca 4 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 6 € za m2. Pozemok č.15. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 375 m2, šírka pozemku cca 4 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 6 € za m2. Pozemok č.16. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 778 m2, šírka pozemku cca 9 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 6 € za m2. Pozemok č.17. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 667 m2, šírka pozemku cca 5 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 6 € za m2. Pozemok č.18. – orná pôda, parcela registra „E“, výmera 1001 m2, šírka pozemku cca 10 m. Prístup k pozemku zo štátnej cesty. Cena je 6 € za m2. Cena je vrátane sprostredkovateľskej provízie
NA PREDAJ pozemok v obci Drienica, okres Sabinov
Spoločnosť IQ Reality Sabinov Vám ponúka EXKLUZÍVNE NA PREDAJ pozemok na výstavbu rodinného domu v obci Drienica, len 5 km od okresného mesta Sabinov v novovznikajúcej lokalite tzv. "Novej IBV Drienica dolný koniec". Pozemok je v Územnom pláne obce schválený na výstavbu rodinného domu. Momentálne prebiehajú stavebné práce na komunikáciách, budú vybagrované koridory na všetkých komunikáciách do nivelačných výšok podľa Projektovej dokumentácie a následne bude realizovaná pokládka elektrického VN a NN vedenia do zeme. Následne podľa finančných možností obce sa budú riešiť povrchy komunikácií a to vo forme makadamového kameňa. PODROBNOSTI: - výmera pozemku - 1 164 m2 !!! - približné rozmery - šírka 22 m x dĺžka 53 m - intravilán - rovinatý pozemok s príjemným výhľadom v tichej lokalite, výborná dostupnosť okresného aj krajského mesta /po realizácii obchvatu Sabinova bude ešte jednoduchšia/ a na dosah taktiež široké možnosti oddychu a rekreácie - Ski Lysá, Ski Drienica, hotel Javorná Wellness a kryté kúpalisko, Aquapark Lipany, turistika, cykloturistika atď. ... - v obci sa nachádza Materská škola a Základná škola pre 1. – 4. ročník Toto sú základné informácie o nehnuteľnosti. Ak máte nejaké ďalšie otázky, neváhajte sa na mňa obrátiť. Bc. Peter Skočej - realitný maklér IQ REALITY s.r.o., PAPIS REAL s.r.o. Tel.
Predám pozemky v obci Turany a Blažovce
Predám pozemky v obci Turany a Blažovce, vhodné na ťažbu štrkopieskov. Blažovce - LV 205, k.ú: Blažovce: Pozemok označený ako pracela reg. ,,C“ KN č.12/5, o výmere 527m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie, Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 231/3, o výmere 24 085m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 232/2, o výmere 1 044 m2, druh pozemku: trvalý trávnatý porast Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 232/7, o výmere 26 080m2, druh pozemku: trvalý trávnatý porast Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 233/2, o výmere 4 185m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 233/3, o výmere 16m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 233/4, o výmere 262m2, druh pozemku: ostatná plocha Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 234/2, o výmere 12 586m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 235/3, o výmere 20 864m2, druh pozemku: trvalý trávnatý porast Turany - LV: 5302, k.ú. Turany, obec Turany, okres Martin. Jedná sa o ornú pôdu. Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č.3585/3, o výmere 14m2, druh pozemku: orná pôda, Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/6, o výmere 1214m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/9, o výmere 3784m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/10, o výmere 2947m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/26, o výmere 363m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/27, o výmere 940m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3590/28, o výmere 117m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3592/1, o výmere 204m2, druh pozemku: ostatná plocha Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/10, o výmere 72m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/11, o výmere 1244m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/12, o výmere 612m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/21, o výmere 116m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/22, o výmere 10m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/23, o výmere 45m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/24, o výmere 471m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č.3595/25, o výmere 1001m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 3595/26, o výmere 158m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 2496/1, o výmere 80m2, druh pozemku: orná pôda Pozemok označený ako parcela reg. ,,C“ KN č. 2496/3, o výmere 83m2, druh pozemku: orná pôda
Pozemky na predaj - Drienica -len spolu
Pozemky na predaj v lokalite Drienica, 500metrov od lyžiarskeho svahu. Parcely C 1473/55 a 1473/54. Vyýmera 12867m2.Druh: zast. plocha a nádvorie. Predávajú sa len spolu a v vcelku. Min. cena 10€/m2. Sú vhodne pre vysravbu rekreacnych chát. Vaše ponuky prosím zašlite na urbariat.drienica@ . Inzerát je aktuálny az do zmazania.
Pozemky na predaj - Drienica -len spolu
Pozemky na predaj v lokalite Drienica, 500metrov od lyžiarskeho svahu. Parcely C 1473/55 a 1473/54. Vyýmera 12867m2.Druh: zast. plocha a nádvorie. Predávajú sa len spolu a v vcelku. Min. cena 10€/m2. Sú vhodne pre vysravbu rekreacnych chát. Vaše ponuky prosím zašlite na urbariat.drienica@ . Inzerát je aktuálny az do zmazania.