inzercia, predaj, predám, bazár

Predaj kancelárska tlačiareň bizhub 4702P Konica Minolta

Kategória: Tlačiarenské stroje

Jazdená čiernobiela laserová tlačiareň 4702P Konica Minolta.

Rýchlosť A4: 47 str./min čiernobielo
Formáty papiera: A6-A4
Flexibilné a produktívne zariadenie s vysokou rýchlosťou tlače.
2,4-palcový farebný LCD displej

1 zásobník na kancelársky papier.

Tlačiareň je v 100% stave po kompletnom servise.
Predaj kancelárska tlačiareň bizhub 4702P Konica Minolta
Podobné inzeráty
PRODUKČNÁ DTF TLAČIAREŇ - DX5 HLAVA - PRISÁVANIE
Ponúkame na predaj PRODUKČNÚ DTF tlačiareň ktorá sa vyznačuje svojou kvalitnou tlačou, rýchlosťou a stabilitou výslednej tlače. Tlačiareň je možné mať na stojane alebo aj na stole. Tlačiareň je osadená produkčnou zlatou DX5 hlavou(využívaná vo veľkoplošných tlačiarňach) čo ju predurčuje na vysokú produkčnú rýchlosť a kvalitu! Je komplet pripravená a vyladená do ostrej produkcie vrátane ICC kalibrácie farebnosti. Foto-kvalita výtlačkov je samozrejmosťou! Tlačiareň má prisávanie tlačovej fólie -> nieje možné šuchnúť výtlačok a je možné dokúpiť a pripojiť aj poloautomatický finišer na práškovanie a zapekanie (máme v ponuke taktiež na predaj). DTF tlačiareň je určená k potlači akéhokoľvek textilu(materiálovo aj farebnosťou) a tlačí do veľkosti A3(prípadne akúkoľvek dĺžku na rolke v šírke 30cm). Tlač zvládne skutočne každý - je to jednoduchá, lacná a najkvalitnejšia forma digitálnej potlače na trhu! Bezkonkurenčne... Plus DTF tlačiarne: - úplne jednoduchá tlač ktorú zvládne naozaj každý - možnosť potlačiť akýkoľvek textil - bavlna, polyester, nylon, elastan, riflovina, koža, atď... - čistá robota bez kontaktu s farbami a bez potreby penetrácie - stabilná fotografická kvalita tlače, tlač aj úplne jemných a tenkých detailov - extra vysoká výdrž potlače - nebledne, nepraská, netrhá sa a je elastická - atrament sa jednoducho len dolieva do tankov, - tlačiareň vie byť odstavená bez preplachov alebo tlačenia kľudne aj týždeň, - nieje potrebná žiadna posuvná plocha alebo platforma ako ti DTG čiže nieje náročná na priestor Prečo DTF od nás?: - tlačiareň samozrejme na faktúru do firmy (som platca DPH) - na tlačiareň Vám dám ako jediný na SVK reálnu záruku 12mes. - vyladená foto-kvalita tlače a tlač úplne jemnučkých detailov - počas prvého roka plná a BEZPLATNÁ servisná podpora(plná záruka aj starostlivosť) - možnosť preverenia referencií na firmy po celej SVK ktorý majú moje tlačiarne v prevádzke - záručný aj pozáručný servis aj údržba a čistenie tlačiarní - skladom kompletný sortiment spotrebného materiálu alebo náhradných dielov Tlačiareň po dohode kedykoľvek predvediem. V prípade vážneho záujmu o tlačiareň Vás všetko naučím a všetko nastavím resp. zaškolím na okamžitú produkciu. Ku každej tlačiarni dávam aj štartovaciu sadu spotrebného materiálu na potlač min. 200 tričiek(full atramenty, prach, 100m rolku fólie), originál software s HW kľúčmi + komplet zaučenie do produkcie. Tlačiareň odporúčame ideálne pre zabehnuté tlačiarenské výroby kde sa vyžaduje produkčná rýchlosť + je možnosť dokúpiť a pripojiť aj poloautomatický finišer na práškovanie a zapekanie (máme v ponuke taktiež na predaj). Táto tlačiareň je skladom pripravená ihneď k odberu. Tlačiareň tlačí aj na rolku aj na hárky. Tlačiareň má automatické ovládanie posunu rolky. Tlačiareň má urobené autoreseterry na čipy vrátane odpadu. Cena tejto tlačiarne je 3300Eur bez DPH vrátane všetkého.
KONICA MINOLTA bizhub C458 - Tlaciaren je ako nova
KONICA MINOLTA bizhub C458 - Tlaciaren je ako nova! Cena dohodou!
PREDÁM PLNE FUNKČNÚ TLAČIEREŇ KONICA MINOLTA BIZHUB C203
Predám plne funkčnú tlačiareň+kopírku Konica Minolta BIZHUB C203. Cenu ponúknite.
PRODUKČNÉ DTF TLAČIARNE - DX5 HLAVA - PRISÁVANIE
Ponúkame na predaj PRODUKČNÉ DTF tlačiarne ktoré sa vyznačujú svojou kvalitnou tlačou, rýchlosťou a stabilitou výslednej tlače. Tlačiareň je osadená produkčnou zlatou DX5 hlavou(využívaná vo veľkoplošných tlačiarňach) čo ju predurčuje na vysokú produkčnú rýchlosť a kvalitu! Je komplet pripravená a vyladená do ostrej produkcie vrátane presnej ICC kalibrácie farebnosti. Foto-kvalita výtlačkov je samozrejmosťou! Tlačiareň má prisávanie tlačovej fólie -> nieje možné šuchnúť výtlačok a je možné dokúpiť a pripojiť aj poloautomatický finišer na práškovanie a zapekanie (máme v ponuke taktiež na predaj). DTF tlačiareň je určená k potlači akéhokoľvek textilu(materiálovo aj farebnosťou) a tlačí do veľkosti A3(prípadne akúkoľvek dĺžku na rolke v šírke 30cm). Tlač zvládne skutočne každý - je to jednoduchá, lacná a najkvalitnejšia forma digitálnej potlače na trhu! Bezkonkurenčne... Plus DTF tlačiarne: - úplne jednoduchá tlač ktorú zvládne naozaj každý - možnosť potlačiť akýkoľvek textil - bavlna, polyester, nylon, elastan, riflovina, koža, atď... - čistá robota bez kontaktu s farbami a bez potreby penetrácie - stabilná fotografická kvalita tlače, tlač aj úplne jemných a tenkých detailov - extra vysoká výdrž potlače - nebledne, nepraská, netrhá sa a je elastická - atrament sa jednoducho len dolieva do tankov, - tlačiareň vie byť odstavená bez preplachov alebo tlačenia kľudne aj týždeň, - nieje potrebná žiadna posuvná plocha alebo platforma ako ti DTG čiže nieje náročná na priestor Prečo DTF od nás?: - tlačiareň samozrejme na faktúru do firmy (som platca DPH) - na tlačiareň Vám dám ako jediný na SVK reálnu záruku 12mes. - vyladená foto-kvalita tlače a tlač úplne jemnučkých detailov - počas prvého roka plná a BEZPLATNÁ servisná podpora(plná záruka aj starostlivosť) - možnosť preverenia referencií na firmy po celej SVK ktorý majú moje tlačiarne v prevádzke - záručný aj pozáručný servis aj údržba a čistenie tlačiarní - skladom kompletný sortiment spotrebného materiálu alebo náhradných dielov Tlačiareň po dohode kedykoľvek predvediem priamo u nás vo výrobe. V prípade vážneho záujmu o tlačiareň Vás všetko naučím a všetko nastavím resp. zaškolím na okamžitú produkciu. Ku každej tlačiarni dávam aj štartovaciu sadu spotrebného materiálu na potlač min. 200 tričiek(full atramenty, prach, 100m rolku fólie), originál software s HW kľúčmi + komplet zaučenie do produkcie. Tlačiareň odporúčame aj pre zabehnuté tlačiarenské výroby kde sa vyžaduje produkčná rýchlosť + je možnosť dokúpiť a pripojiť aj poloautomatický finišer na práškovanie a zapekanie (máme v ponuke taktiež na predaj). Táto tlačiareň je skladom pripravená ihneď k odberu. Tlačiareň tlačí aj na rolku aj na hárky. Tlačiareň má automatické ovládanie posunu rolky. Tlačiareň má urobené autoreseterry na čipy vrátane odpadu. Cena tejto tlačiarne je 4000Eur bez DPH vrátane všetkého + po dohode možnosť inštalácie u Vás na firme.
Konica Minolta C1060L
Predáme produkčný farebný tlačiareň Konica Minolta BizhubPro C1060L. Tlačiareň máme v servisnej zmluve, prenájom už skončila - platíme iba za kliky. Je pravidelne servizoná s technikmi KM. Počítadlo: 498 004 SRA3. Životnosť stroja je viac ako 1.5mil výtlačkov. Podrobnejšie info nájdete na: Cena: 5400 eur bez dph (dohoda možná)
Produkčný tlačiareň - Konica Minolta C1060L
Predáme produkčný farebný tlačiareň Konica Minolta BizhubPro C1060L. Je pravidelne servizovaná s technikmi KM. Počítadlo: 500 004 SRA3. Nové vývojky, valce, korony... Podrobnejšie info nájdete na: Cena: 3900 eur bez dph